Jump to content

Δημιουργία Server σε net cafe

George_Kont
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα. Θα ήθελα να εγκαταστήσω στον server του net cafe πρόγραμμα ή κάτι τέλος πάντων το οποίο θέλω να κάνει τα εξής.

Να υπάρχουν όλα τα παιχνίδια του ιντερνετ καφέ εκεί εγκατεστημένα ή αποθηκευμένα, και να μπορώ να τα μεταφέρω εγκατεστημένα στους clients...

Δηλαδή. να έχω το lineage εκεί εγκατεστημένο ή οποιοδήποτε άλλο game, στους clients να μήν υπάρχει τίποτα εκτός του λειτουργικού και κάθε φορά που χρειάζονται κάποιο παιχνίδι να το παίρνουν από εκεί.

Το ίδιο να ισχύει και στην περίπτωση που θέλω να προσθέσω νέο παιχνίδι. Να το βάζω στον server, να το βλέπουν οι clients και να το παίρνουν από εκεί......

Εαν κάποιος γνωρίζει... Ευχαριστώ

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Θεέ μου, κάθε φορά που φτιάχνεις ένα @##@#$@ δώσε και οδηγίες χρήσεως

Ennoeis na yparxei kentrikos skliros k na katevazoun apo ekei oi clients...Swsta?

Isws an evazes kapoio programma stous clients, etsi wste otan epilegoun to paixnidi na to katevazoun...An dimiourgouses kati san suntomeuseis se ola ta pc?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

Σωστό αυτό που λες. Αλλά σκέψου ένα παιχνίδι 2,5 gb μέσω 1 gbit ethernet σε 30 clients σε πόσο χρόνο θα κατέβει????? Εαν θέλει virtual cd ?????

Και εάν το παίζουν δύο παίχτες ή και παραπάνω μαζί ???????????

-------------------------------------------------------------------------------------------------

Yποθέτω ότι αρκετοί θα γνωρίζουν πώς γίνεται αυτό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ρωτήσεις στο νετκαφέ που άκουσες/γνωρίζεις/πιστεύεις ότι κάνουν κάτι τέτοιο και 99% θα χαρούν να σε βοηθήσουν (με το αζημείωτο, αφού αυτή είναι η δουλειά τους και από αυτό ζουν)
Γράφουμε όσα ζούμε: www.pella24.gr

Δεν είναι και ιδιαίτερα δύσκολο το όλο σκηνικό. Αρκεί ένας server για να μοιράζει τα αρχεία, και ένας client σε κάθε PC να τα παίρνει. Βέβαια αυτό προϋποθέτει γρήγορο, μεγάλο και αξιόπιστο server, εξίσου γρήγορο δίκτυο, και σωστό στήσιμο των client έτσι ώστε να παίζουν τα παιχνίδια που χρειάζονται emulation, cd-key, ***** και τέτοια.

Αν δεν θες να ασχοληθείς για να το κάνεις μόνος σου, υπάρχουν εταιρίες που αναλαμβάνουν το στήσιμο αυτό για σένα.

Τι είναι ο game server?

Εδω σε'μας εχουν 5-6pc και το λενε game server και εχει μεσα χιλιαδες παιχνιδια. Τα βαρυά τα εχουν εγκατεστημενα σε καθε pc νομιζω

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

Μια άλλη λύση είναι να βάλεις ένα δικτυακό σκληρό στο δίκτυό σου χωρίς την ανάγκη ολόκληρου υπολογιστή για αυτό, και να εγκαθιστάς εκεί τα παιχνίδια.

Yποθέτω ότι αρκετοί θα γνωρίζουν πώς γίνεται αυτό. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να ρωτήσεις στο νετκαφέ που άκουσες/γνωρίζεις/πιστεύεις ότι κάνουν κάτι τέτοιο και 99% θα χαρούν να σε βοηθήσουν (με το αζημείωτο, αφού αυτή είναι η δουλειά τους και από αυτό ζουν)

Μου είπαν ότι το έχει κάνει εταιρία. Απλά να μάθω ;) θέλω.

υπάρχει ενα προγραμμα διαχειρησης netcafe που δουλευει με download για τα παιχνιδια.μου φαινεται οτι ειναι ελληνικο κιολας...αλλα δεν θυμαμαι το ονομα του...παντως ειναι πολυ προχειροδουλεια... αποφυγε το και βρες αλλους τροπους διαχειρησης...

:dizzy: :whip: Τελικά τα έβαλα όλα τοπικά !!!!!! 26 pc X 18 games X 3 ώρες στο κάθε pc === 1 1/2 εβδομάδα ......... Τα είδα όλα.

:wacko: :wacko:

Δεν μπορούσες να κάνεις τις εγκαταστάσεις σε ένα PC και μετά να κάνεις image το σκληρό και να τον περάσεις στον δίσκο του κάθε υπολογιστή; Συνήθως όλα τα PCs στα net cafes έχουν τις ίδιες προδιαγραφές οπότε δεν θα αποτελούσε πρόβλημα.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

ριξε και μια ματια σε αυτο, ισως σε βοηθησει ;)

http://www.smartlaunch.com/webpages/

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.