aijivl Δημ. August 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 3, 2006 Τουρκοφοβία θα το χαρακτήριζα αυτο το thread. Τέτοιες συζητήσεις έχω να κάνω από το δημοτικό.. Αλλά και πάλι παρτε το έτσι: Με την Τουρκία είμαστε σύμμαχοι(ενταγμένοι και οι δύο στο ΝΑΤΟ). Τώρα υπάρχει περίπτωση να είμαστε σύμμαχοι και σαν μέλη της ΕΕ. Και πριν προλάβετε να μου φέρεται το παράδειγμα της Κύπρου, ψάξτε λίγο τις λέξεις κλειδιά:(έστω και στο google!) Συνθήκη της Ζυρίχης, Σαμψών. Εύκολα θα καταλάβετε ποιος έφταιγε. Αν δεν απαντήσω σε αυτούς που θα πέσουν αμέσως πάνω μου είναι επειδή είμαι για βουτιές. Αλλά για να μην φεύγουμε από το θέμα εγώ πιστεύω πως θα αγωνιζόμουν για την είρηνη με οποιονδήποτε τρόπο πιστεύω πως "μετράει". Γιατί καμιά φορά ο λόγος είναι πιο δυνατός από τα όπλα.. Ευχαριστώ. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Γιατί καμιά φορά ο λόγος είναι πιο δυνατός από τα όπλα.. Λάθος.Αυτό ισχύει μόνο για καθαρά πολιτισμένους λαούς.Κάτι που εμείς δενβλέπω να είμαστε!Ούτε και οι Τούρκοι, :X μεταξύ μας:X .Εγώ ευχαρίστως θα πήγαινα στην πρώτη γραμμή αν ήταν για Τούρκους ή Βούλγαρους ή Αλβανούς.Αν όμως με έσελναν ως στρατιωτική βοήθεια, τότε καλύτερα να είμαι φύλακας τροφήμων!!!;) Γιατί να πάω να πολεμήσω,:kill: για κάποιους οι οποίοι δεν έχουν την κατάλληλη στρατιωτική δύναμη,:rocket: άσε που εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων χωρών...:whip: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Λάθος.Αυτό ισχύει μόνο για καθαρά πολιτισμένους λαούς.Κάτι που εμείς δενβλέπω να είμαστε!Ούτε και οι Τούρκοι, :X μεταξύ μας:X .Εγώ ευχαρίστως θα πήγαινα στην πρώτη γραμμή αν ήταν για Τούρκους ή Βούλγαρους ή Αλβανούς.Αν όμως με έσελναν ως στρατιωτική βοήθεια, τότε καλύτερα να είμαι φύλακας τροφήμων!!!;) Γιατί να πάω να πολεμήσω,:kill: για κάποιους οι οποίοι δεν έχουν την κατάλληλη στρατιωτική δύναμη,:rocket: άσε που εξυπηρετούν συμφέροντα άλλων χωρών...:whip: ειδικα για το τελευταιο καλυτερα να αλλαξεις αποψη.... δεν θα πας να πολεμησεις για τους αλλους τεσπα τα εχω πει και πριν αυτα εγω ο λιγοτερος λογος που θα ειμαι σε πολεμο θα ειναι για την σημαια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 ειδικα για το τελευταιο καλυτερα να αλλαξεις αποψη.... δεν θα πας να πολεμησεις για τους αλλους τεσπα τα εχω πει και πριν αυτα εγω ο λιγοτερος λογος που θα ειμαι σε πολεμο θα ειναι για την σημαια Λέω τώρα ένα τυχαίο παράδειγμα...!Πές ότι μας φωνάζουν να πάμε Λίβανο ή...Συρία ή Ιράκ ή Ιράν ή οπουδήποτε αλλού εκεί κάτω.Τί σημαία μου λες?Γιατί να πάω να σκοτωθώ (που λέει/δε λέει ο λόγος) για πως θα κανονίσουν τα πετρέλαιά τους εκεί κάτω?Τί συμφέρον θα έχει η Ελλαδίτσα μου?Γι'αυτό και λέω ευχαρίστως θα πολεμούσα "γείτονες" χώρες.Γιατί που να πάρει όταν νικήσεις κάτι θα πάρεις και απο αυτούς...Για την Ελλάδα ρε γ......!:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Τουρκοφοβία θα το χαρακτήριζα αυτο το thread. Τέτοιες συζητήσεις έχω να κάνω από το δημοτικό.. Αλλά και πάλι παρτε το έτσι: Με την Τουρκία είμαστε σύμμαχοι(ενταγμένοι και οι δύο στο ΝΑΤΟ). Τώρα υπάρχει περίπτωση να είμαστε σύμμαχοι και σαν μέλη της ΕΕ. Και πριν προλάβετε να μου φέρεται το παράδειγμα της Κύπρου, ψάξτε λίγο τις λέξεις κλειδιά:(έστω και στο google!) Συνθήκη της Ζυρίχης, Σαμψών. Εύκολα θα καταλάβετε ποιος έφταιγε. Αν δεν απαντήσω σε αυτούς που θα πέσουν αμέσως πάνω μου είναι επειδή είμαι για βουτιές. Αλλά για να μην φεύγουμε από το θέμα εγώ πιστεύω πως θα αγωνιζόμουν για την είρηνη με οποιονδήποτε τρόπο πιστεύω πως "μετράει". Γιατί καμιά φορά ο λόγος είναι πιο δυνατός από τα όπλα.. Ευχαριστώ. 1) Αυτοί οι σύμμαχοι όμως φίλε μου προκαλούν και προκαλούν ασύστολα και αδιάκριτα σε πολλά πολλά θέματα. 2) Όπου δεν πίπτει ο λόγος πίπτει η ράβδος, όπως έλεγαν και οι ένδοξοι πρόγονοι μας Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Και πριν προλάβετε να μου φέρεται το παράδειγμα της Κύπρου, ψάξτε λίγο τις λέξεις κλειδιά:(έστω και στο google!) Συνθήκη της Ζυρίχης, Σαμψών. Εύκολα θα καταλάβετε ποιος έφταιγε. για το συγκεκριμένο παράδειγμα της κύπρου πλέον είναι γνωστό πως έγινε τότε μυστική συμφωνία Ελλάδας_Τουρκίας με ακριβό τίμημα την όμορφή μας Κύπρο.Γι'αυτό και οι Κύπριοι δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα και η Ελλάδα άργησε να φέρει "βοήθεια"!Τί περιμένεις?Όλοι πουλημένοι ήμαστε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Λέω τώρα ένα τυχαίο παράδειγμα...!Πές ότι μας φωνάζουν να πάμε Λίβανο ή...Συρία ή Ιράκ ή Ιράν ή οπουδήποτε αλλού εκεί κάτω.Τί σημαία μου λες?Γιατί να πάω να σκοτωθώ (που λέει/δε λέει ο λόγος) για πως θα κανονίσουν τα πετρέλαιά τους εκεί κάτω?Τί συμφέρον θα έχει η Ελλαδίτσα μου?Γι'αυτό και λέω ευχαρίστως θα πολεμούσα "γείτονες" χώρες.Γιατί που να πάρει όταν νικήσεις κάτι θα πάρεις και απο αυτούς...Για την Ελλάδα ρε γ......!:mad: σαν την συμμαχικη δυναμη? αλα αφγανισταν και σομαλια και σερβια? δεν φανταζεσαι σε ποσους πολεμους εχουν παει τα μισα στελεχη του στρατου...... σε πολεμο με "γειτονες"δεν θα παρει τιποτα καθως ο στοχος ειναι η καταστροφη και τιποτα αλλο δεν υπαρχει σχεδιο φρουρησης σημειων "κλειδια" για να μην καταστραφουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 για το συγκεκριμένο παράδειγμα της κύπρου πλέον είναι γνωστό πως έγινε τότε μυστική συμφωνία Ελλάδας_Τουρκίας με ακριβό τίμημα την όμορφή μας Κύπρο.Γι'αυτό και οι Κύπριοι δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα και η Ελλάδα άργησε να φέρει "βοήθεια"!Τί περιμένεις?Όλοι πουλημένοι ήμαστε! ναι... τοσο μυστικη που οταν το εμαθαν οι μισοι ειχαν προβληαμτα με ιταλια οι αλλοι μισοι με αμερικη-αγγλια και σαν να μην εφτανε αυτο κανα και καλα ειρηνικη επιδρομη οι τουρκοι.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 για το συγκεκριμένο παράδειγμα της κύπρου πλέον είναι γνωστό πως έγινε τότε μυστική συμφωνία Ελλάδας_Τουρκίας με ακριβό τίμημα την όμορφή μας Κύπρο.Γι'αυτό και οι Κύπριοι δεν ειδοποιήθηκαν έγκαιρα και η Ελλάδα άργησε να φέρει "βοήθεια"!Τί περιμένεις?Όλοι πουλημένοι ήμαστε! Οχι οτι ειχε γινει συμφωνια μονο μεταξυ τους. Οι Κυπριοι τους κουμπαρους καναν? Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Superdriver_2006 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Πάντα κάποιος γ***ει και ο άλλος γ***εται!!!Έτσι είναι αυτά:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bianca76 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Τι θα κανω αν γινει πολεμος;Και δη με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;;Την αλλη μερα θα πινουμε καφε με ολα τα παλικαρια εξω απο την Αγια-Σοφιά!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Παράθεση http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Τι θα κανω αν γινει πολεμος;Και δη με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;;Την αλλη μερα θα πινουμε καφε με ολα τα παλικαρια εξω απο την Αγια-Σοφιά!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Για σου ρε bianka.Τετοια να ακουω.:) Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagiotispa Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Τι θα κανω αν γινει πολεμος;Και δη με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;;Την αλλη μερα θα πινουμε καφε με ολα τα παλικαρια εξω απο την Αγια-Σοφιά!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! :!: :!: :yahoo: :respect: :superman: :w00t: Παράθεση mobile προβληματισμοί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
killing_you2 Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Τι θα κανω αν γινει πολεμος;Και δη με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;;Την αλλη μερα θα πινουμε καφε με ολα τα παλικαρια εξω απο την Αγια-Σοφιά!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! Γειά σου ωρε Λεβέντη!!!! :p έτσι μας θέλω :lol: Παράθεση The "unwired" revolution began... _http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=6201&dateline=1272991407 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Τι θα κανω αν γινει πολεμος;Και δη με τους ΤΟΥΡΚΟΥΣ;;;;Την αλλη μερα θα πινουμε καφε με ολα τα παλικαρια εξω απο την Αγια-Σοφιά!!!!!!!! ΑΚΟΥ ΕΡΩΤΗΣΗ!!!! να κανω και λιγο flame? τι θες να πεις οτι θα μας παρουν οι τουρκοι?:p :p :lol: :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. August 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 να κανω και λιγο flame? τι θες να πεις οτι θα μας παρουν οι τουρκοι?:p :p :lol: :lol: giati eisai toso apesiodoxos re hydro H Elliniki Diplomatia aplwse gera plokamia ta teleutaia xronia H Ellada einai 2 Dinami Ependitwn stin Alvania 1 sta Skopia kai stis megaliteres stin Boulgaria (gia gitonikes Xwres milaw) kai se liga Xronia apo tous simantikoterous stin Tourkia Gia auto na einai kala h Elliniki Diplomatia Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. August 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Gia mena pio sovaro Provlima tis Elladas einai auto edw http://macedon.freewebspace.com/mkclip.htm Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 giati eisai toso apesiodoxos re hydro H Elliniki Diplomatia aplwse gera plokamia ta teleutaia xronia H Ellada einai 2 Dinami Ependitwn stin Alvania 1 sta Skopia kai stis megaliteres stin Boulgaria (gia gitonikes Xwres milaw) kai se liga Xronia apo tous simantikoterous stin Tourkia Gia auto na einai kala h Elliniki Diplomatia κοιτα μπροστα στους τουρκους διπλωματες δεν ειναι τιποτα οι δικοι μας ασε και δεν θα παρω ξερω πολυ καλα τι ρολο βαραει η οικονομια μας και που την βαραει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Gia mena pio sovaro Provlima tis Elladas einai auto edw http://macedon.freewebspace.com/mkclip.htm βλακες υπαρχουν παντου δεν χρειαζεται να λες πως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας εφοσον εχει ηδη λυθει εδω και καιρο υπερ των σκοπιων,..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achileas Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Gia mena pio sovaro Provlima tis Elladas einai auto edw http://macedon.freewebspace.com/mkclip.htm Τι ειναι αυτα που βγαζουν ρε παιδια? Μηπως τελικα οι Τουρκοι ειναι φιλοι μας?:) Παράθεση Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. August 4, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 κοιτα μπροστα στους τουρκους διπλωματες δεν ειναι τιποτα οι δικοι μας ασε και δεν θα παρω ξερω πολυ καλα τι ρολο βαραει η οικονομια μας και που την βαραει.... H Tourkia den exei Diplomatia, parte to Xampari... Vasizontai stin Ameriki oi opioi tous kathodigoun anelehta stin katastrofi me ton kairo.. O epomenos Simaxos tis Amerikis stin Perioxi tha einai to IRAN eno tha iparxei Sigkrousi kai Apomonosi tis Tourkias dioti den tha iparxei Geopolitiko endiaferon pleon. An akougate mexri proxtes oti apilite to IRAN apo tin Ameriki tote den exete adiko.. Ta pragmata alaxan apo tin mia stigmi stin alli omos.. Episeis o deuteros simaxos tis Amerikis stin perioxi tha einai to Neo Kourdiko Kratos afou tha dimiourgithi. Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 H Tourkia den exei Diplomatia, parte to Xampari... Vasizontai stin Ameriki oi opioi tous kathodigoun anelehta stin katastrofi me ton kairo.. O epomenos Simaxos tis Amerikis stin Perioxi tha einai to IRAN eno tha iparxei Sigkrousi kai Apomonosi tis Tourkias dioti den tha iparxei Geopolitiko endiaferon pleon. An akougate mexri proxtes oti apilite to IRAN apo tin Ameriki tote den exete adiko.. Ta pragmata alaxan apo tin mia stigmi stin alli omos.. Episeis o deuteros simaxos tis Amerikis stin perioxi tha einai to Neo Kourdiko Kratos afou tha dimiourgithi. ασε να ξερουμε κατι παραπανω για τους τουρκους διπλωματες...... xitler says with greek soldiers and turks diplomats the war was mine....ολοι εχουν να λενε για την διπλωματια των τουρκων ειναι οι καλυτεροι που υπαρχουν αυτη την στιγμη..η τουρκια μονο στην αμερικη δεν βασιζεται και απορω δηλαδη πως νομιζεις οτιμια χωρα που δινει πολεμοφοδια σε μια χωρα που ειναι εχθρος της αμερικης μπορει να γινει συμμαχος δεν μπορω να το καταλαβω ακομη....κουρδοι χωρις την βοηθεια ρωσιας δεν θα εχουν κρατος και ειδικα εαν ο στραταρχης της τουρκιας κανει το μπαμ και μπει μεσω στο βορειο ιρακ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. August 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 ασε να ξερουμε κατι παραπανω για τους τουρκους διπλωματες...... xitler says with greek soldiers and turks diplomats the war was mine....ολοι εχουν να λενε για την διπλωματια των τουρκων ειναι οι καλυτεροι που υπαρχουν αυτη την στιγμη..η τουρκια μονο στην αμερικη δεν βασιζεται και απορω δηλαδη πως νομιζεις οτιμια χωρα που δινει πολεμοφοδια σε μια χωρα που ειναι εχθρος της αμερικης μπορει να γινει συμμαχος δεν μπορω να το καταλαβω ακομη....κουρδοι χωρις την βοηθεια ρωσιας δεν θα εχουν κρατος και ειδικα εαν ο στραταρχης της τουρκιας κανει το μπαμ και μπει μεσω στο βορειο ιρακ... den ta evgala apo to mualo mou kai oute ta vrika se biblia tou liakopoulou Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PrinceLights Δημ. August 5, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 βλακες υπαρχουν παντου δεν χρειαζεται να λες πως ειναι το μεγαλυτερο προβλημα της χωρας εφοσον εχει ηδη λυθει εδω και καιρο υπερ των σκοπιων,..... H teliki apofasi den vgike akoma yper twn skopiwn.. Pou to eides auto? Παράθεση ----------------------- http://www.zoo.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 H teliki apofasi den vgike akoma yper twn skopiwn.. Pou to eides auto? αποπφαση περιμενεις? δηλαδη τι θα ειμαστε μια απο τις λιγες χωρες που θα την λενε fyrom>..... ολες οι αλλες την ξερουν ηδη σαν macedonia....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts