tsioy Δημοσιεύτηκε July 7, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 7, 2006 Έχω φοιτητικό internet (altec) και δεν μπορώ να στείλω mail από το Οutlook Express (με yahoo, gmail κτλ.) Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είναι θέμα smtp , έψαξα αλλά δε το βρήκα..:O Με τι πρέπει να το αλλάξω; Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Μεταφορά στο Internet :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karfwmenos Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Έχω φοιτητικό internet (altec) και δεν μπορώ να στείλω mail από το Οutlook Express (με yahoo, gmail κτλ.) Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είναι θέμα smtp , έψαξα αλλά δε το βρήκα..:O Με τι πρέπει να το αλλάξω; gia yahoo. den 3ero alla nomizo den ginete file moy alla gmail no problem~!! http://mail.google.com/support/bin/answer.py?answer=13278&topic=1555 Παράθεση Τα μεγαλα μετωπα που πεθαινουν και τα μεγαλα ματια που ομορφα κλεινουν...!"...και θα πεθανω μια βραδια σαν ολες τις βραδιες ,χωρις να σχισω τη θολη γραμμη των οριζοντων..." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Κάθε provider έχει τον δικό του SMTP server (outgoing). Βρες τον από τις σελίδες υποστήριξης στο site του provider σου και βάλε αυτόν σαν outgoing στο outlook express. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsioy Δημ. July 11, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 το κατάλαβα, απλώς επειδή έχω φοιτητικό internet πρέπει να βάλω τον smtp server του πανεπιστημίου Αθηνών και δε νομίζω να το βρω μέσα καλοκαιριού από τη γραμματεία.... αν το ξέρει κανείς ας το γράψει. Παράθεση there is no knowledge that is no power Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 το κατάλαβα, απλώς επειδή έχω φοιτητικό internet πρέπει να βάλω τον smtp server του πανεπιστημίου Αθηνών και δε νομίζω να το βρω μέσα καλοκαιριού από τη γραμματεία.... αν το ξέρει κανείς ας το γράψει. Δοκίμασε: smtp.uoa.gr, smtp.cc.uoa.gr, mail.noc.uoa.gr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest vasilis Δημ. July 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2006 Έχω φοιτητικό internet (altec) και δεν μπορώ να στείλω mail από το Οutlook Express (με yahoo, gmail κτλ.) Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι είναι θέμα smtp , έψαξα αλλά δε το βρήκα..:O Με τι πρέπει να το αλλάξω; Θα πρέπει να χρησιμοποιήσεις τον smtp του Ιδρύματος στο οποίο ανήκεις. Εναλλακτικά, μπορείς να χρησιμοποιήσεις οποιονδήποτε authenticated smtp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts