Dimitris79 Δημοσιεύτηκε July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 25, 2003 Αφορμη για αυτο το θεμα μου δινουν διαφορες καταστασεις που λεμε σε ανεπιθυμητους τυπους ''εχω δουλεια τωρα'',''τελειωνει η μπαταρια'' :p ,''δεν εχω μοναδες''κλπ...Ποσες φορες δεν μας εχει τυχει να αναπολουμε τις...παλιες εποχες,οταν δεν υπηρχαν κινητα & μπορουσαμε να εξαφανιστουμε για λιγες μερες χωρις να μας παρει κανεις ειδηση?Ειδικα τωρα με τις διακοπες,δεν ειναι ξενερωμα να σε διακοπτουν απο ωραιες στιγμες για να σου υπενθυμισουν δουλειες,υποχρεωσεις που περιμενουν κτλ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Αναμφιβολα παντα μπορεις να κλεισεις το κινιτο σου. Εγω αυτο που εχω ΜΙΣΙΣΕΙ πολλεσ φορες ειναι το delivery report των μυνηματων. Δε θελω να ξερει καποιος ποτε ανοιξα το τηλεφωνο μου και ειδα το μυνημα του.... Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Υπάρχουν 2 λύσεις. Μια όπως είπε ο KostasV και η δεύτερη να πετάξεις το κινητό στην θάλασσα μόλις διακόψει ο ενοχλητικός την ηρεμία των διακοπών σου :) :) :) : ;) Όσον αφορά αυτό με τα μυνήματα, νομίζω στα μμς υπάρχει δυνατότητα επιλογής του report, στα ριμάδια τα sms όμως... αντε να βγάλουνε να δεις γλέντια μετά. Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
astrolabos Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Όσες φορές έχω λάβει τον λογαριασμό από την εταιρία κινητής τηλεφωνίας που ανήκω :p Παράθεση I Am The One, Orgasmatron... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 δεν έχω ευχηθεί κάτι τέτοιο,τουλάχιστον όχι ακόμα...:o όσον αφορά αυτούς που δεν πάω,απλά δεν το σηκώνω...:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Το ίδιο με τον Nikos_S3 :lol: Παλιότερα είχα τέτοια ζόρια με το κινητό, με έπαιρναν και έλεγα διάφορα έχω δουλειά, δεν μπορώ κτλ. Τώρα απλά δεν το σηκώνω. Και όταν μου λέει : μα σε πήρα τηλέφωνο, πού ήσουν, τους λέω σπίτι το είχα αφήσει, ή το είχα στο αθόρυβο κτλ και ότι θέλει ας πιστέψει, λίγο με νοιάζει. Έτσι και αλλιώς για να μη θέλω να του μιλήσω πάει να πέι ότι είναι το λιγότερο ενοχλητικός, οπότε λίγο με νοιάζει τι θα πιστέψει. ;) Το παραδέχομαι όμως, πολλές φορές κοιτάω τον τοίχο και τελευταία στιγμή ΔΕΝ το πετάω το ρημάδι να γίνει 1.000.000 κομματάκια... Έχω έρθει και σε αυτό το σημείο... Παράθεση Currently: Samsung Galaxy S8+ http://mowned.com/sig/vlassis-koutouloufas.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Σβύνεις το όνομά του από τον κατάλογο και ησυχάζεις. Όταν αρχίσεις, στα τηλεφωνήματα που κάνει, να του απαντάς "Ποιος είναι;" και "Εμπρός;", δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος ώστε να μην καταλάβει τίποτα!! Όπως επίσης και στα SMS, αν σου στέλνει sms τύπου "Έλα, γειά!" του απαντάς "Γειά και σε σένα! Ποιος είσαι; Γιατί δεν σε ξέρω;".. :whistle: Τουλάχιστον σε μένα, όσες φορές το έχω κάνει, έχει δουλέψει. Και σε τηλεφωνήματα, αλλά και σε μηνύματα. ;) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ng78 Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Ούτε εγώ το έχω ευχηθεί μέχρι στιγμής :) Παράθεση this signature is under heavy construction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NV_ORTON Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Δημιουργείς μια επαφή (αν δεν έχει blacklist το κινητό σου), την ονομάζεις ΕΝΟΧΛΗΤΙΚΟΙ και καταχωρεις τα νούμερα τους. ;".. ;".. ;".. ;".. Και δεν τους απαντάς ποτέ :) :) :) :) :) :) :) :) :) :) Παράθεση + (είμαι αγράμματος και υπογράφω με σταυρό) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 όσες φορές αρχίζουν να αναρωτιούνται οι γονείς μου που είμαι πάλι ... Τι κάλα ήταν χωρίς κινητά... Επίσης μερικές φορές που κάποια άτομα που δεν έχουν τι να κάνουν κ κάνουν αναπάντ. με απόκρυψη κάτα τις 4 το βράδυ... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SNikolaidis Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον antonis_wrx όσες φορές αρχίζουν να αναρωτιούνται οι γονείς μου που είμαι πάλι ... Τι κάλα ήταν χωρίς κινητά... Επίσης μερικές φορές που κάποια άτομα που δεν έχουν τι να κάνουν κ κάνουν αναπάντ. με απόκρυψη κάτα τις 4 το βράδυ... Ο κόσμος Αντώνη μου, στις 4 το πρωί, το κινητό του το έχει κλειστό!! :lol: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SNikolaidis Ο κόσμος Αντώνη μου, στις 4 το πρωί, το κινητό του το έχει κλειστό!! :lol: ο normal κόσμος το έχει κλειστό άρα όχι εγώ!!!! :p άμα ήταν χωρίς απόκρυψη δεν θα είχα πρόβλημα.... :happy: Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimitris79 Δημ. July 25, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον SNikolaidis Σβύνεις το όνομά του από τον κατάλογο και ησυχάζεις. Όταν αρχίσεις, στα τηλεφωνήματα που κάνει, να του απαντάς "Ποιος είναι;" και "Εμπρός;", δεν μπορεί να είναι τόσο ηλίθιος ώστε να μην καταλάβει τίποτα!! Όπως επίσης και στα SMS, αν σου στέλνει sms τύπου "Έλα, γειά!" του απαντάς "Γειά και σε σένα! Ποιος είσαι; Γιατί δεν σε ξέρω;".. :whistle: Τουλάχιστον σε μένα, όσες φορές το έχω κάνει, έχει δουλέψει. Και σε τηλεφωνήματα, αλλά και σε μηνύματα. ;) Τι γινεται ομως αν καποιος/α συνεχιζει να ενοχλει?Κανεις παλι το χαζο ή τον/την διαολοστελνεις και τελειωνεις?Αυτο που θελω να πω ειναι οτι παλιοτερα οταν δεν υπηρχαν κινητα δεν υπηρχε ολη αυτη η πιεση ''που ησουν'' ''γιατι δε το σηκωνες'' κλπ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
florinaperis Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Καθημερινές δεν με ενοχλεί πλέον, είναι μπελάς αλλά δεν γίνεται χωρίς αυτό. Τα Σαββατοκύριακα μου την δίνει, που μπορεί να το χρειάζεσαι ως συσκευή για παν ενδεχόμενο, αλλά όταν το ανοίγεις, υπάρχουν και μηνύματα που δεν θα ήθελες να τα δεις αυτές τις 2 ημέρες ξεκούρασης (υποτίθεται). Το κακό είναι ότι καταλαβαίνουν αυτοί που δεν θέλεις να σε ενοχλήσουν Σαββατοκύριακο, ότι το άνοιξες το κινητό και μετά... ο μπελάς έρχεται μόνος του. Παράθεση 30+ Years Radio Producer at ERT A.E. https://www.tiktok.com/@pericles_moulis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spo002 Δημ. July 25, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2003 Για μένα υπάρχουν 2 λυσεις. Πριν παρω το p800, εφτιαξα στο ζ7 μου μια ομαδα με τους δικους μου ανθρωπους και μια με τους υπολοιπους αριθμούς. Oπότε οταν δεν ήθελα να με ενοχλούν απλά δεχόμουν κλήσεις μονο απο την ομαδα των φιλων οι οποίοι δεν ενοχλούν. Tωρα πια εχω 2 νούμερα κι ετσι εχω δωσει το ενα στους δικους μου και το παλιο οταν δεν γουσταρω το κλείνω. Παράθεση Aman Panagia Mou http://www.spirospolikandriotis.com http://www.linkedin.com/in/spirospolikandriotis Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MiKe-Dee Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 O κολλητός μου είχε χτυπήσει άσχημα το πόδι του πριν πολύ καιρό με αποτέλεσμα να μην μπορεί να κοιμηθεί. Ο πάλιο φούστης με βασάνιζε για καμια εβδομάδα κανοντας μου αναπ. στις 4 το πρωι.. :devil: παντα αφήνω ανοιχτό το κινητό.. :worry: Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valerio Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Εγώ πάλι όταν δεν θέλω να με ενοχλούν το κλείνω. Έτσι διατηρώ την ψυχική μου ηρεμία. Όσον αφορά τα μηνύματα και τις αναφορές παράδοσης, αν δε θέλω να απαντήσω δεν απαντάω. Κι όποιος θέλει ας με πάρει τηλέφωνο να του πώ γιατί δεν απάντησα... Life is sooooooo simple... :-) Παράθεση Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
i_love_me Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Life is sooooooo simple... :-) Μακάρι να ηταν έτσι.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KostasV Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον valerio Εγώ πάλι όταν δεν θέλω να με ενοχλούν το κλείνω. Έτσι διατηρώ την ψυχική μου ηρεμία. Όσον αφορά τα μηνύματα και τις αναφορές παράδοσης, αν δε θέλω να απαντήσω δεν απαντάω. Κι όποιος θέλει ας με πάρει τηλέφωνο να του πώ γιατί δεν απάντησα... Life is sooooooo simple... :-) Mpa to problhma den einai oti barieme na grapso SMS. To problhma einai oi me to poy anoi3o to thlefono kai erthei ston allo / allh h anafora: Ntriiiiiiiin... Ela!!!! Παράθεση _____________________________________________ Be the change you want to see in the world. Mahatma Gandhi Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον MiKe-Dee παντα αφήνω ανοιχτό το κινητό.. :worry: κι εγώ, όταν με πάρει κανείς μετά τις 1-2 ξημερώματα φοβάμαι να τ'απαντήσω :blink: :'( :p Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Spyros86 Δημ. July 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2003 Προσωπικά ποτέ δεν έχω πει ποτέ απ' όσο θημάμαι να μην είχα κινητό. Αντιθέτος υπάρχουν φορές που έχω πει: Να το είχα μαζί μου τώρα... Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/24376flag.gif Καφενείο Φοιτητών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Η μονη φορα/φορες που ευχηθηκα να μην ειχα κινητο..ειναι οταν εστελνα sms με το c35. :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Exposed_Bone Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 Εγώ όταν βαριέμαι να μιλήσω το σηκώνω και λέω ότι βαριέμαι να μιλήσω Life is sooooooo simple... :-) :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trapped Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 lol! καλό ε!? Παράθεση It's what you do to me.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chameleon Δημ. July 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2003 εγω οσο περνα ο καιρος ολο και πιο συχνα...ημουν για 5 ημερες σε παραθαλλασιο μερος που δεν ειχα σημα και ημουν μια χαρα.... Παράθεση Across the satellite beams Across the oceans or seas To the lighthouse I could be I see some soldiers with guns And they are killing for fun They are killing to entertain me Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts