maxitis Δημοσιεύτηκε November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 28, 2003 MPENEI CD-WRITER se PENTIUM STA 350? Kseri kaneis? Exei empiria? Tha pezi kala? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TrobocopR Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Σύμφωνα με τις προδιαγραφές του CD writer χρειάζεται τουλάχιστον Pentium στα 90(ενενήντα)Mhz... Άρα ότι θα παίζει, θα παίζει...αυτό είναι σίγουρο. Τώρα το αν το όλο σύστημα θα επιβαρυνει(-νθει από) το CD writer, αυτό δεν το ξέρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Έβαλα πέρσι το χειμώνα της teac το 48άρι κ δουλεύει μια χαρά σε ένα pentium 1 στα 200MHz...Αν κ μου έλεγαν στο Πλαίσιο μλκίες ότι δεν θα παίξει κ θα μου καίει τα δισκάκια... Λογικά δεν πρέπει να έχεις πρόβλημα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Μια χαρά παίζει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sokonik Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 εγω εβαλα σε 133 πεντιουμ και δουλευει μια χαρα απλα αργει λιγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Δεν είναι τόσο θέμα cpu, όσο δίσκου. Καλό θα είναι πάντως να μην κάνεις πολλά όταν γράφεις cd. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
UnReaL Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Και διάλεξε κανένα που να έχει αρκετό buffer.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts