chello Δημοσιεύτηκε July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 3, 2006 Hi!!!Παρουσιαστηκε το εξης προβλημα στον Η/Υ μου.Ξαφνικα δεν δέχεται την εναλλαγη γλωσσας από το πληκτρολογίο, κ απο την γραμμης εργασιών μια την αλλάζει,μια όχι....Υπάρχει περίπτωση να ειναι κάποιος ιός??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Hi!!!Παρουσιαστηκε το εξης προβλημα στον Η/Υ μου.Ξαφνικα δεν δέχεται την εναλλαγη γλωσσας από το πληκτρολογίο, κ απο την γραμμης εργασιών μια την αλλάζει,μια όχι....Υπάρχει περίπτωση να ειναι κάποιος ιός??? start-->control panel-->regional & language options-->languages-->details-->key settings-->change key sequence Δες αν εκεί είναι όλα σωστά. Αν είναι, κάνε μερικές δοκιμές αλλάζοντας τα πλήκτρα για να σιγουρευτείς αν όντως το πρόβλημα είναι από κει κ τα λέμε πάλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonispap40 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Hi!!!Παρουσιαστηκε το εξης προβλημα στον Η/Υ μου.Ξαφνικα δεν δέχεται την εναλλαγη γλωσσας από το πληκτρολογίο, κ απο την γραμμης εργασιών μια την αλλάζει,μια όχι....Υπάρχει περίπτωση να ειναι κάποιος ιός??? Κι εγώ το ίδιο είχα πάθει, αλλά όταν αγόρασα ένα antivirus, το ξεπέρασα αυτό το πρόβλημα.Πιθανόν να έχεις κολλήσει κάτι στον υπολογιστή σου Παράθεση http://www.oksolar.com/images-store/icon_twitter_small.jpg @antonispap40 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hunter Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 να υποθεσω οτι στο κανει στον Internet Explorer? εαν ναι και εχεις yahoo toolbar, βγαλε το toolbar και θα παιξει Παράθεση Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Καλησπέρα... Δυστυχώς το έχω περάσει και εγώ αυτό αλλά επειδή εκείνο το διάστημα ήθελα να στείλω τα Media Center δεν με προβλημάτισε και τόσο...:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zaxos2145 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 να υποθεσω οτι στο κανει στον Internet Explorer? εαν ναι και εχεις yahoo toolbar, βγαλε το toolbar και θα παιξει +1 το είχα πάθει με την toolbar του yahoo. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] My Youtube Channel GreekTechstruction Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts