Jump to content

Fifa World Cup 2006 Germany

mouyias
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;  

88 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;

• Γερμανία
    • Ιταλία
    • Πορτογαλία
    • Γαλλία

Recommended Posts

Τωρα ας φαμε στη μαπα τα μιξοκλαματα του Ροναλντο, τις μπαρουφες και τα τατουαζ του Τορες και τα πατατακια του δοντια του Ροναλντινιο που σε καθε μεγαλο ματς τον πιανει...κοψιμο.

Ξέχασες να αναφέρεις τα μακροβούτια του Κριστιάνο ''Γκρέγκ Λουγκάνις'' Ρονάλντο :p :lol:

-iPod Nano Chromatic 8 GB Red [product]

-iPhone 3G 16GB black

-MacBook Pro 15,4'', 2.53GHz, 4GB, HDD 500GB, NVIDIA GeForce 9400M+9600M GT 512MB

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ωραία,ήταν ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ!

Αυτό όμως δεν ακυρώνει ότι έχει κάνει μέχρι τώρα!Αυτό θέλω να πω! :)

Ενταξει πριν το μουντιαλ ητανε μαγος,δεν τον επιανε κανεις,μετα εξελιχθηκε σε δραμα η κατασταση,παει και το αγαλμα του στη Βραζιλια,αυτο σημαινει οτι και οι συμπατριωτες του ειχανε μεγαλυτερες απαιτησεις απο το γελαστο παιδι αλλα δε τους εκανε το χατηρι,παντως δε μπορει ουτε ο ζινταν ουτε ο Ροναλντινιο να φτασει εναν Μαραντονα,απλα ο ζινταν ηταν καλυτερος σε αυτο το μουντιαλ σε σχεση με τον Ροναλντινιο

Νο1 παιχτης στον κοσμο αυτη τη στιγμη και υποκλινομαστε ολοι:

http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/afp/20060709/i/779671857.jpg

α ρε ακομη με την βραζιλια ασχολειστε? τι να σας πω..... ε βεβαια τα εχουμε πει αυτα αλλα απο οτι φενεται δεν λετε να καταλαβετε

1)ο μικρος επαιζε συνεχεια σε λαθος θεση αλλα το ξεχασα ροννιε ειανι μπορει να βαλει γκολ και σαν τερμα............

2)ολοι βαριοντουσαν

3)ο χοντρος αν και χοντρος εβαλε τα γκολ του ευκολα

4)ο καφου αν και 36 ετρεχε σαν διαολος

5)λογικο ειναι εφοσον η βραζιλια εχει παρει 5 παγκοσμια να κανετε ετσι ποναει παντα

6)μην λετε για μαραντονες πελελιδες διοτι ειναι υπερανω κριτικης αυτοι οι δυο ουτε σαν μετρο συγκρισης

7)μην βαζετε στην ιδια μοιρα ζινταν ροναλντο ροννιε με τους υπολοιπους του μουντιαλ...

8)ο ζινταν φανηκε στην κεφαλια ψαρακι στην καρδια της ιταλιας.... οσο και να σε βριζουν δεν πρεπει να κανεις τιποτα......

9)σταματηστε πια να λετε για διαφημισεις διοτι και πιο παλια ο ζινταν ειχε κανει μην το ξεχναμε οχι επειδη εκανε μια και ο ροννιε εκανε 3 παει να πει κατι...

10)η ιταλια δεν το αξιζε καθολου προτιμουσα 1000 φορες την γαλλια παρα να το παρει μια χωρα που ζει στην μιζερια..

τι να σας πω αλλο.... επιπεδο μηδεν η υπο του μηδεν κατεδαφιζεται ιερα τερατα επειδη σας αρεσει αλλη ομαδα εγω το λεω κομπλεξ και μεγαλο μαλιστα

δεν χαθηκε και ο κοσμος τοσα μουντιαλ υπαρχουν ακομη η βραζιλια θα ειναι μεσα παντα αλλωστε οι παικτες της ειναι ταλεντα σχεδον ολοι ιδωμεν......

Ειδαμε και τη Βραζιλια το μεγαλο φαβορι για την κατακτηση και το μαγο Ροναλντινιο

Μαλλον δεν πιασατε το νοημα αν και η Ελλαδιτσα μας πηρε ευρωπαικο,ΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,οι θεωριες και οι προσπαθειες που γινονται απο καποιους για να προωθησουν τους υποτιθεμενους μαγους της μπαλας ειναι για τα ματια του κοσμου :rolleyes:

Δεν ειμαι αντιΒραζιλιανος αλλα δε θεωρω οτι η Βραζιλια θα πρεπει να αντιμετωπιζετε με τοσο μεγαλο θαυμασμο αν δεν το αποδεικνυει μεσα στο γηπεδο και απο τη στιγμη που εχω δικιο σε αυτο γιατι εχει αποδειχτει στο μουντιαλ δεν δεχομαι συμβουλες απο κανεναν τελος :mad:

να μην μιλησω για αυτο το πραγμα διοτι φανηκε αμεσως μετα στον πρωτο αγωνα που δωσαμε ποσο πισω ημαστε και πως το σηκωσαμε.........

Στο μουντιαλ ηταν απογοητευτικος η μαλλον ανυπαρκτος,σου θυμησε τον παλιο Ροναλντινιο?

Δεν ειδα να κανει εστω μια ενεργεια μονος του,καμια πρωτοβουλια και οι μεγαλοι παιχτες φαινονται στα δυσκολα

WoW ηταν μια ατυχη στιγμη για τον Ζινταν μετα σιγουρα το μετανιωσε

οταν γινεις απο μεσος εκτρεμ κεντρικος και οτι αλλο θες αλλα χωρις να σε βαζουν εκει που πρεπει να δω τι θα καταφερεις............ δεν πειραζει περιμενες πολλα απο αυτον δεν τα ειδες και τσουπ αμεσως ο ροννιε δεν κανει τιποτα δεν πειραζει και πριν απο την μπαρτσα το 2002 εκανε θαυματα αλλα κανεις δεν μιλαει για τοτε...

Καθε ποδοσφαιριστης εχει την δικη του προσωπικοτητα και μπορει να κλεινει την καριερα του οπως νομιζει εκεινος,η πραξη του Ζινταν ηταν απαραδεκτη,απο την αλλη ηταν ο παιχτης που σημαδεψε το μουντιαλ και αφηνει πισω του μεγαλες στιγμες ποδοσφαιρικης φαντασιας

Για τον Ροναλντινιο ειπα την αποψη μου παραπανω

Πλάκα μας κάνεις; Ενα παιχνίδι έπαιξε. Με τους ανύπαρκτους Βραζιλιάνους που τον μάρκαραν με τα μάτια.:X

Οσο για τα τσίπς και τις τσίχλες, πάλι κουφό μου ακούγεται. Κανείς απο τις εταιρίες δεν επιλέγουν παρακαλώντας. Ο Ροναλντίνιο έχει πέραση και γι'αυτό του προσέφεραν τις διαφημίσεις. Δεν επέλεξαν τον Ζιζού. Αυτό ειναι όλο. Μπίζνες. Και ο Ζιντάν όμως, το χρήμα κυτάει όπως και όλοι τους.

Εδώ μιλάμε όμως για το γήπεδο. Άσε τα έξω.

Στο γήπεδο λοιπόν, ο Ροναλντίνιο, ήταν κι αυτός χάλια μαύρα.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

4)ο καφου αν και 36 ετρεχε σαν διαολος

Έτρεχε ο Καφού;:blink: :blink:

χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα................:lol:

Νά'σαι καλά πρωί πρωί.:D

Σωστός.Δεν άντεχε καθόλου ο Καφού.Μετά από κανένα 20 λεπτο δεν έτρεχε καθόλου.Για μένα κακώς έπαιξε σε αυτό το μουντιάλ.

απο τοι φανεται μαλλον δεν ειδες και πολυ ε?... ετρεχε οχι οπως ηταν αλλα ετρεχε..... και απο ολα αυτα που ειπα αυτο μονο σου κεντρισε το ενδιαφερον?..:p

μπορει να μην άντεχε αλλα εκει που έπρεπε να κάνει επιτάχινση,έκανε και μπορώ να πω σε μια φάση τουλάχιστον οτι είχε περάσει κάποιον κιόλας... :X

αντε είδομεν το επόμενο mundial 2010...

Ενταξει πριν το μουντιαλ ητανε μαγος,δεν τον επιανε κανεις,μετα εξελιχθηκε σε δραμα η κατασταση,παει και το αγαλμα του στη Βραζιλια,αυτο σημαινει οτι και οι συμπατριωτες του ειχανε μεγαλυτερες απαιτησεις απο το γελαστο παιδι αλλα δε τους εκανε το χατηρι,παντως δε μπορει ουτε ο ζινταν ουτε ο Ροναλντινιο να φτασει εναν Μαραντονα,απλα ο ζινταν ηταν καλυτερος σε αυτο το μουντιαλ σε σχεση με τον Ροναλντινιο

Νο1 παιχτης στον κοσμο αυτη τη στιγμη και υποκλινομαστε ολοι:

http://us.news1.yimg.com/us.yimg.com/i/fifa/gen/afp/20060709/i/779671857.jpg

Α, πριν ητανε μαγος αλλα μεσα σε δυο βδομαδες εχασε αυτην την ιδιοτητα....

Ολοι περιμεναμε πολυ πιο πολλα απο αυτον.....

Μα σταματησε να αγωνιζεται ο Zidane πως ειναι ο Νο1 παικτης στον κοσμο??:p

Και οσον αφορα τον Zidane και το ποσο μετανοιωμενος ηταν που ειπες, πες μου τοτε εναν σοβαρο λογο γιατι δεν ηταν παρων στην απονομη.....?;)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Κρίμα για τη Γαλλία και κρίμα για το Ζιντάν. Δε λέω ότι το πήρε άδικα η Ιταλία αλλά η εικόνα της ομάδας που μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αποφασίζει να κατεβάσει διακόπτες και κάθεται πίσω για 75 λεπτά, ακόμα και όταν ο αντίπαλος μένει με 10 παίκτες και μηδέν ψυχολογία στην παράταση είναι εντελώς απογοητευτική για παγκόσμια πρωταθλητρια... Ίσως τους το χρώσταγε η τύχη από το '94, τί να πώ;

Η Γαλλία έπρεπε να καθαρίσει το παιχνίδι πριν πάει στα πέναλτι, όταν πήγε ήμουν εντελώς απαισιόδοξος - ειδικά με Ζιντάν και Ανρί έξω.

Για την κεφαλιά, ό,τι και να πεις είναι λίγο. Τρομακτικό κα σοκαριστικό, ό,τι και να του είπε ο Ματεράτσι ο Ζιντάν δεν έπρεπε να το κάνει. Αδίκησε τον εαυτό του πάνω απ' όλα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Βέβαια, στα δικά μου μάτια αυτό δεν ακυρώνει τίποτα από την τεράστια καριέρα του, απλά θολώνει την εικόνα του προσωρινά. Δε μπορώ να το καταλάβω πάντως, δεν το χωράει το μυαλό μου, ελπίζω να μάθουμε κάποια στιγμή τι έγινε και τι ειπώθηκε εκείνη τη στιγμή μεταξύ των δύο.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Α, πριν ητανε μαγος αλλα μεσα σε δυο βδομαδες εχασε αυτην την ιδιοτητα....

Ολοι περιμεναμε πολυ πιο πολλα απο αυτον.....

Μα σταματησε να αγωνιζεται ο Zidane πως ειναι ο Νο1 παικτης στον κοσμο??:p

Και οσον αφορα τον Zidane και το ποσο μετανοιωμενος ηταν που ειπες, πες μου τοτε εναν σοβαρο λογο γιατι δεν ηταν παρων στην απονομη.....?;)

καλα εκανε διοτι αν ειμουν στην θεση του θα επερνα το κυπελο θα το βαραγα τον βλακα που τον εβρισε....

Κρίμα για τη Γαλλία και κρίμα για το Ζιντάν. Δε λέω ότι το πήρε άδικα η Ιταλία αλλά η εικόνα της ομάδας που μετά από ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο αποφασίζει να κατεβάσει διακόπτες και κάθεται πίσω για 75 λεπτά, ακόμα και όταν ο αντίπαλος μένει με 10 παίκτες και μηδέν ψυχολογία στην παράταση είναι εντελώς απογοητευτική για παγκόσμια πρωταθλητρια... Ίσως τους το χρώσταγε η τύχη από το '94, τί να πώ;

Η Γαλλία έπρεπε να καθαρίσει το παιχνίδι πριν πάει στα πέναλτι, όταν πήγε ήμουν εντελώς απαισιόδοξος - ειδικά με Ζιντάν και Ανρί έξω.

Για την κεφαλιά, ό,τι και να πεις είναι λίγο. Τρομακτικό κα σοκαριστικό, ό,τι και να του είπε ο Ματεράτσι ο Ζιντάν δεν έπρεπε να το κάνει. Αδίκησε τον εαυτό του πάνω απ' όλα την πιο ακατάλληλη στιγμή. Κρίμα και πάλι κρίμα.

Βέβαια, στα δικά μου μάτια αυτό δεν ακυρώνει τίποτα από την τεράστια καριέρα του, απλά θολώνει την εικόνα του προσωρινά. Δε μπορώ να το καταλάβω πάντως, δεν το χωράει το μυαλό μου, ελπίζω να μάθουμε κάποια στιγμή τι έγινε και τι ειπώθηκε εκείνη τη στιγμή μεταξύ των δύο.

κοιτα αμα του ειπε κανα μπιμ την χωρα σου και κτλ να πω ενταξει τα ακουμε κει εμεις αυτα αλλα εαν το παρατραβηξε δινω 1000 δικια στον ζινταν αν και δεν επρεπε του αξιζε του ιταλου.....

απο τοι φανεται μαλλον δεν ειδες και πολυ ε?... ετρεχε οχι οπως ηταν αλλα ετρεχε..... και απο ολα αυτα που ειπα αυτο μονο σου κεντρισε το ενδιαφερον?..:p

Eίδα και πολύ καλά μάλιστα. 2 αγώνες έχασα όλους κι όλους.

Και ξεκούραστος που ήταν ο Καφού, slow motion πήγαινε.

Κατα τ'άλλα, καλά τα λές. Δεν είπα κάτι.:)

Υ.Γ. Στο θέμα του Ζιντάν όμως, μην παραβλέπεις και τις κουβέντες του Ζιντάν που έκαναν τον Ιταλό να του τα χώσει πιο χοντρά. Δες το βίντεο, υπήρχε "βρισίδι" εκατέρωθεν.

Eίδα και πολύ καλά μάλιστα. 2 αγώνες έχασα όλους κι όλους.

Και ξεκούραστος που ήταν ο Καφού, slow motion πήγαινε.

Κατα τ'άλλα, καλά τα λές. Δεν είπα κάτι.:)

Υ.Γ. Στο θέμα του Ζιντάν όμως, μην παραβλέπεις και τις κουβέντες του Ζιντάν που έκαναν τον Ιταλό να του τα χώσει πιο χοντρά. Δες το βίντεο, υπήρχε "βρισίδι" εκατέρωθεν.

ε ναι αυτο λεω εαν ηταν σε προσωπικο επιπεδο εισαι βλακας μπετο και αυτα ενταξει τωρα εαν ο ιταλος το πηγε παραπερα μητερα πατερα κτλ τοτε ο ζινταν επρεπε να του σπασει τα μουτρα

Μα οντως δεν ειναι λογικο ο Ιταλος να αρχιζει να τον βριζει χωρις να του εχει δωθει αφορμη... Δεν λεω πως αρχισε ο Zidane, αλλα μην τον βγαζουμε αγιο....

[sIGPIC][/sIGPIC]

ε ναι αυτο λεω εαν ηταν σε προσωπικο επιπεδο εισαι βλακας μπετο και αυτα ενταξει τωρα εαν ο ιταλος το πηγε παραπερα μητερα πατερα κτλ τοτε ο ζινταν επρεπε να του σπασει τα μουτρα

Διαφωνω... Αυτα δεν λειπουν απο αγωνες.... Σε καθε αγωνα αυτα τα βρισιδια υπαρχουν... Αν καθε φορα που καποιος το "πηγαινε παραπερα" οπως λες, τοτε θα επρεπε στο γηπεδο φτιαχνανε ενα μικρο νοσοκομειο για τις κουτουλιες που θα εδινε ο καθενας...

Ασχημη ενεργεια καλως η κακως αλλα με το παθος και την αδρεναλινη της στιγμης.... αυτα γινονται.... καλως η κακως ειναι κομματι της ιστοριας και της καριερας αυτου του μεγαλου παιχτη....

[sIGPIC][/sIGPIC]

Διαφωνω... Αυτα δεν λειπουν απο αγωνες.... Σε καθε αγωνα αυτα τα βρισιδια υπαρχουν... Αν καθε φορα που καποιος το "πηγαινε παραπερα" οπως λες, τοτε θα επρεπε στο γηπεδο φτιαχνανε ενα μικρο νοσοκομειο για τις κουτουλιες που θα εδινε ο καθενας...

αυτο λεω δεν ξερεις ουτε και εγω τι θα ακουσε εκεινη την ωρα το ατομο.......

Βρε hyndro, ξέρεις τι γαμοσταυρίδια πέφτουν στους αγώνες; Και στα ερασσιτεχνικά ακόμη. Έχω παίξει και ξέρω.

Και μην ξεχνάμε οτι αυτοί είναι σούπερ επαγγελματίες.

Ξέρουν πρώτα απ'όλα οτι ο αντίπαλος θέλει να σου σπάσει τα νεύρα και να αποβληθείς. Δεν πρέπει να τσιμπάς.

Βρε hyndro, ξέρεις τι γαμοσταυρίδια πέφτουν στους αγώνες; Και στα ερασσιτεχνικά ακόμη. Έχω παίξει και ξέρω.

Και μην ξεχνάμε οτι αυτοί είναι σούπερ επαγγελματίες.

Ξέρουν πρώτα απ'όλα οτι ο αντίπαλος θέλει να σου σπάσει τα νεύρα και να αποβληθείς. Δεν πρέπει να τσιμπάς.

μα αυτο σου λεω εγω εχω ακουσει τρις χειροτερα οταν ειμουν φανταρος και ομως δεν εκανα τιποτα (που να κανω με ενα χερο ποδι θα εφευγα απο κει) αλλα ολοι εχουν ορια και καποτε θα σου βγει ο θυμος και η ενταση που ειχες μεχρι εκεινη την στιγμη σαφως και δεν επρεπε να το κανει αλλα μιας που το εκανε ας το εκανε σωστα:p στο κεφαλι να ματωσει ο μαφιοζος και πιασει τοπο η κοκκινη που πηρε:p :lol:

Ας πω και εδώ την άποψη μου..

Σε όλα τα μουντιάλ από τότε που βλέπω μπάλα μου αρέσουν τρείς ομάδες...Η Αργεντινή γιατί με παρέσυρε η μαγεία του Ντιέγκο, η Ολλανδία γιατί είχε τον μεγαλύτερο επιθετικό όλων τον εποχών κατά την γνώμη μου, τον Φαν Μπάστεν και η Ιταλία. Γιατί πάντα πίστευα ότι η αμυντική γραμμή μιας ομάδας είναι εξίσου σημαντική με την επίθεση..

Πάμε και στα χτεσινά..Ημουν με την Ιταλία..Οχι μόνο λόγο της συμπάθειας μου αλλά γιατί θεωρώ ότι ήταν η πιο πλήρης ομάδα σε αυτό το μουντιάλ..Επαιξε περισσότερο και καλύτερα από τα αναμενόμενα. Γιατί είχε μια πλήρης ομάδα και γιατί είχε πλουραλισμό. Γιατί είχε ψυχή.

Οι Γάλλοι έφτασαν εκεί που έφτασαν παίζοντας "ιταλικά"..Πέρασαν με την ψυχή στο στόμα από τους ομίλους και από εκεί και πέρα έβαζαν ένα γκόλ και μετα πίσω να το κρατήσουμε..Ήταν και τυχεροί γιατί η Πορτογαλία δεν στάθηκε ικανοί να τους δυσκολέψει καθόλου στον ημιτελικό.

Στον τελικό δεν ήταν και τόσο εξώφθαλμη η διαφορά ενάντια στην Ιταλία. Η Ιταλία έχει το πρώτο ημίχρονο. Και ίσως ο αγώνας να ήταν διαφορετικός αν δεν είχε δωθεί εκείνο το πέναλντι στο 5 που φυσικά και δεν ήταν πέναλντι. Ευτυχώς δεν έκρινε το παιχνίδι γιατί θα ήταν κρίμα.

Στο δευτερο ημίχρονο έχασαν το κέντρο οι Ιταλοί και οι Γάλλοι έκαναν ευκαιρίες..Αλλά ήταν εκεί ο Καναβάρο και ο Μπουφόν. Και θα είμαστε μάλλον άδικοι αν λέμε μπράβο σε όσους βάζουν γκόλ και δεν λέμε το ίδιο μεγάλο μπράβο στον Καναβάρο. Που ήταν εκεί..Πάντα εκεί. Πανταχού παρόν. Να καθαρίζει τις φασεις και να παίρνει αυτός εχτές από το χεράκι την Ιταλία...Και να τον βλέπεις εκεί στα πέναλντι να στέκεται ακίνητος και με το βλέμμα προς την εστία. Να μην πανυγυρίζει παρά μόνο μετά το τελευταίο πέναλντι του Γκρόσσο...Ποιός μπορεί να πει οτι ο Καναβάρο δεν άξιζε να σηκώσει αυτό το κύπελο??

Ποιος μπορεί να πει οτι άλλη ομάδα το άξιζε συνολικα για την παρουσία της σε αυτό το τουρνουα περισσότερο από την Ιταλία?

http://img419.imageshack.us/img419/6291/hewill26yy.jpg

Πάει… Τελείωσε και το μουντιάλ! Νομίζω πως δίκαια το πήρε η Ιταλία. Πάντως ο τελικός μου άφησε μια γλυκόπικρη γεύση. Όταν έδειξαν την φάση με τον Ζιντάν πραγματικά σας λέω πάγωσα! Δεν το περίμενα αυτό από τον Ζιντάν. Έκλεισε άδοξα την τεράστια καριέρα του αλλά αυτό δεν αναιρεί τα όσα έκανε τα προηγούμενα χρόνια. Ίσος ήταν μια απερίσκεπτη ενέργεια της στιγμής. Για να αντιδράσει έτσι σίγουρα του είπε κάτι «χοντρό» ο Ματεράτσι…
only crossfit...

Αυτη η επιτυχια της Ιταλιας οφειλεται στους MVPs of the tournament: Buffon, Cannavaro. Δικαιωθηκαν οσοι ελεγαν πριν το Μουντιαλ οτι ολοι θα εχουν ξεγραμμενους τους Ιταλους λογω του σκανδάλου.

Οσο για το Ζινταν... Μεγαλη καριερα αλλα οχι και κουτουλια ρε παιδι μου...

Πολλη φαση ειχε ο σπικερ της ΝΕΤ που για μισο λεπτο μετα την αποβολη ελεγε οοοου... οοοου...:lol:

Τελος παντων, αν και υποστηριζα Αργεντινη πριν το Μουντιαλ, μετα τον αποκλεισμο της, υποστηριζα Ιταλια. Και η Ιταλια δικαιουταν να το παρει γιατι σε ολο το Μουντιαλ εκανε συνολικα καλυτερες εμφανισεις. Δεν εφερε ισοπαλιες με Τογκο και Ν. Κορεα.

3) Με χαλασε παρα πολυ που η ομαδα που υποστηριζω χρονια (Αργεντινη) δεν προχωρησε οσο θα επρεπε να προχωρησει. Αποκλειστικος υπευθυνος για εμενα ο ηλιθιος και κομπλεξικος Πεκερμαν και συνυπευθυνος ο Σοριν που σαν αρχηγος οι "κλικες" του πριν το Μουντιαλ καθορισαν την αποστολη.

Η μαλλον ο ανυπευθυνος Πεκερμαν και ο κομπλεξικος Σοριν... Συμφωνω απολυτα

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...