panosz75 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Μετά το 1ο ημίχρονο του αγώνα Γερμανία-Σουηδία, κατά το πως πάνε τα πράγματα και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου στο Αργεντινή-Μεξικό, δε νομίζω να αμφιβάλλει κανείς ότι θα δούμε μία καταπληκτική ματσάρα (πρόωρο τελικό) στη φάση των 8: Γερμανία-Αργεντινή. Φαντάζομαι δεν είμαι ο μόνος που περιμένει πώς και πώς τη ρεβάνς των Αργεντίνων για τον τελικό του 1990!!! (και ΦΥΣΙΚΑ υποστηρίζω μπιανκοσελέστε σ'αυτό τον αγώνα, ίσως μόνο και μόνο επειδή θέλω να δω όπως πολλοί άνθρωποι στον πλανήτη τον τελικό που όλοι θέλουμε να δούμε αλλά μέχρι τώρα δεν είδαμε ποτέ: Αργεντινή-Βραζιλία) :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Άντε και εις ανώτερα αν και δεν τους βλέπω καλά με την Ισπανία. Σε κάθε περίπτωση πάντως χάρηκα πολύ που πέρασε γιατί θα ήταν πολύ κρίμα να τελειώσει έτσι την καριέρα του ο Ζιντάν, ο μεγαλύτερος παίκτης της τελευταίας δεκαετίας για εμένα. Συμφωνώ και ως προς τον αγώνα με την Ισπανία, αλλά και ως προς το θέμα που θέτεις με το Ζιντάν (αν και δεν τον πολυπάω, γιατί στεναχώρεσε τους φίλους μου τους Βραζιλιάνους το 1998 :) Βέβαια αυτό δεν αναιρεί το γεγονός ότι πάντα ήταν και θα είναι στη συνείδηση του ποδοσφαιρόφιλου κόσμου μία παιχτάρα, ανεξαρτήτως προτιμήσεων) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zombie26 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 η αργεντινή η ομαδάρα που έβαλε 6 στους κατεστραμένους τους σέρβους.θέλει και τελικό κιόλας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 η αργεντινή η ομαδάρα που έβαλε 6 στους κατεστραμένους τους σέρβους.θέλει και τελικό κιόλας. αμα παιζουν 12 μεσα και δεν δινουν πεναλτυ ε ναι και η ελλαδα φτανει τελικο μουντιαλ και κερδιζει την βραζιλια 5-0 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2006 Καρδιοχτύπησε η Αργεντινή με το Μεξικό. Κρίμα που δεν πέρασε το Μεξικό, να βλέπαμε τσόντα με τη Γερμανία. Αν έπαιξαν τόσο ψυχωμένα με τους Αργεντίνους, φαναστείτε τι θα έκαναν απέναντι στους Γερμανούς. Τώρα ψιλοντέρμπυ το βλέπω, κι αυτό για δύο λόγους: 1. Οι Αργεντίνοι σάστισαν με το γρήγορο γκολ των Μεξικανών. Αν γίνει κάτι αντίστοιχο στο ματς με τη Γερμανία, δεν ξέρω αν μπορούν να το γυρίσουν και πάλι. 2. Από την άλλη θέλω να πιστεύω ότι απέναντι στους Γερμανούς δε θα είναι τόσο δύσκολο να σκοράρουν, γιατί απλούστατα δε συγκρίνεται η σφιχτή άμυνα του Μεξικού (που σημειωτέον παραβιάστηκε από ένα αυτογκόλ και μία καταπληκτική βολίδα του Μάξι, η οποία πολύ απλά δεν πέτυχε, έτυχε! Κάλλιστα θα μπορούσε να μην έχει μπει. Μέχρι αύριο να έριχνε σουτ, δε θα το ξαναέβαζε) με το τραγικό συνονθύλευμα που λέγεται Γερμανική άμυνα. Με λίγη τύχη και με τους Ρικέλμε, Τέβεζ και Μέσι σε καλή μέρα, θα κάνουν πάρτυ απέναντι σε Μερτεσάκερ, Μετσέλντερ και Φρίντριχ. (Εξαιρείται ίσως ο Λαμ, ως πιο γρήγορος) Υ.Γ.: Μετά από ΤΟΣΕΣ επαναλήψεις και ΤΟΣΕΣ διαφορετικές λήψεις του 1ου γκολ της Αργεντινής (αυτογκολ του Μποργκέτι και όχι γκολ του Κρέσπο), δε μπορεί να μη θεωρηθεί ύποπτη η εμμονή των διοργανωτών να χρεώσουν το γκολ στον Κρέσπο. Εντάξει, θέλουν διακαώς οι Αργεντίνοι να βγει πρώτος σκόρερ, αλλά τόσο σπρώξιμο πια ... ;) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Από την άλλη θέλω να πιστεύω ότι απέναντι στους Γερμανούς δε θα είναι τόσο δύσκολο να σκοράρουν, γιατί απλούστατα δε συγκρίνεται η σφιχτή άμυνα του Μεξικού (που σημειωτέον παραβιάστηκε από ένα αυτογκόλ και μία καταπληκτική βολίδα του Μάξι, η οποία πολύ απλά δεν πέτυχε, έτυχε! Κάλλιστα θα μπορούσε να μην έχει μπει. Μέχρι αύριο να έριχνε σουτ, δε θα το ξαναέβαζε) με το τραγικό συνονθύλευμα που λέγεται Γερμανική άμυνα. Με λίγη τύχη και με τους Ρικέλμε, Τέβεζ και Μέσι σε καλή μέρα, θα κάνουν πάρτυ απέναντι σε Μερτεσάκερ, Μετσέλντερ και Φρίντριχ. (Εξαιρείται ίσως ο Λαμ, ως πιο γρήγορος) Υ.Γ.: Μετά από ΤΟΣΕΣ επαναλήψεις και ΤΟΣΕΣ διαφορετικές λήψεις του 1ου γκολ της Αργεντινής (αυτογκολ του Μποργκέτι και όχι γκολ του Κρέσπο), δε μπορεί να μη θεωρηθεί ύποπτη η εμμονή των διοργανωτών να χρεώσουν το γκολ στον Κρέσπο. Εντάξει, θέλουν διακαώς οι Αργεντίνοι να βγει πρώτος σκόρερ, αλλά τόσο σπρώξιμο πια ... ;) Στο ποδόσφαιρο δεν υπάρχουν «αν». Θα μπορούσε κάλλιστα να είχε σκοράρει και άλλο γκολ η Αργεντινή,εφόσον ο Σαβιόλα ευστοχούσε στη μεγάλη φάση του 59ου λεπτού. Οι διοργανωτές θέλουν να βγει πρώτος σκόρερ ο «δικός» τους Μίροσλαβ Κλόζε και όχι ο Αργεντίνος Κρέσπο. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Και τωρα που περασε η Αργεντινη γινετε να αποκλεισει την αχωνευτη Γερμανια??? :mad: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ:devil: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Καρδιοχτύπησε η Αργεντινή με το Μεξικό. Κρίμα που δεν πέρασε το Μεξικό, να βλέπαμε τσόντα με τη Γερμανία. Αν έπαιξαν τόσο ψυχωμένα με τους Αργεντίνους, φαναστείτε τι θα έκαναν απέναντι στους Γερμανούς. Τώρα ψιλοντέρμπυ το βλέπω, κι αυτό για δύο λόγους: 1. Οι Αργεντίνοι σάστισαν με το γρήγορο γκολ των Μεξικανών. Αν γίνει κάτι αντίστοιχο στο ματς με τη Γερμανία, δεν ξέρω αν μπορούν να το γυρίσουν και πάλι. 2. Από την άλλη θέλω να πιστεύω ότι απέναντι στους Γερμανούς δε θα είναι τόσο δύσκολο να σκοράρουν, γιατί απλούστατα δε συγκρίνεται η σφιχτή άμυνα του Μεξικού (που σημειωτέον παραβιάστηκε από ένα αυτογκόλ και μία καταπληκτική βολίδα του Μάξι, η οποία πολύ απλά δεν πέτυχε, έτυχε! Κάλλιστα θα μπορούσε να μην έχει μπει. Μέχρι αύριο να έριχνε σουτ, δε θα το ξαναέβαζε) με το τραγικό συνονθύλευμα που λέγεται Γερμανική άμυνα. Με λίγη τύχη και με τους Ρικέλμε, Τέβεζ και Μέσι σε καλή μέρα, θα κάνουν πάρτυ απέναντι σε Μερτεσάκερ, Μετσέλντερ και Φρίντριχ. (Εξαιρείται ίσως ο Λαμ, ως πιο γρήγορος) Υ.Γ.: Μετά από ΤΟΣΕΣ επαναλήψεις και ΤΟΣΕΣ διαφορετικές λήψεις του 1ου γκολ της Αργεντινής (αυτογκολ του Μποργκέτι και όχι γκολ του Κρέσπο), δε μπορεί να μη θεωρηθεί ύποπτη η εμμονή των διοργανωτών να χρεώσουν το γκολ στον Κρέσπο. Εντάξει, θέλουν διακαώς οι Αργεντίνοι να βγει πρώτος σκόρερ, αλλά τόσο σπρώξιμο πια ... ;) το οτι δεν εδωσε πεναλντυ του αγιαλα στο 110+ οταν επιασε απο τον λαιμο μπροστα στον πουλημενο και αυτοσ δεν εδωσε τιποτα δεν λεει κατι?....:rolleyes: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Και τωρα που περασε η Αργεντινη γινετε να αποκλεισει την αχωνευτη Γερμανια??? :mad: ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ:devil: Εννοείται, όλοι μπιανκοσελέστε είμαστε σε αυτό τον αγώνα !!! :) Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 το οτι δεν εδωσε πεναλντυ του αγιαλα στο 110+ οταν επιασε απο τον λαιμο μπροστα στον πουλημενο και αυτοσ δεν εδωσε τιποτα δεν λεει κατι?....:rolleyes: Το οτι ακυρωσε κανονικοτατο γκολ του Μεσσι στο β' ημιχρονο, μετα απο ενα οφσαιντ που μονο στη φαντασια του εποπτη και του διαιτητη υπηρξε, λεει κατι; Και δεν ειναι το πρωτο γκολ που ακυρωνεται..Και στο πρωτο αγωνα ακυρωθηκε κανονικοτατο γκολ με την Ακτη Ελεφαντοστου. Και για οσους "φωναζουν" για το τακλικ του Heinze οταν εχασε το κοντρολ της μπαλας στις καθυστερησεις του πρωτου ημιχρονου ας θυμηθουν και την εν ψυχρω γονατια του αντιπαθητικου Μαρκεζ στο β'. Βtw για τον τελευταιο τι να πω...την εχει δει Ματεους ή κατι αναλογο. Ας μην ηταν οι "αλητειες" του Μερκ στο Καμπ νοου οταν ανακαλυψε φαουλ απο τον Σεβτσενκο και θα σου λεγα ποιος θα ηταν πρωταθλητης Ευρωπης. Μακαρι οσο "φιλικη" προς την Αργεντινη ηταν χθες η διαιτησια, αλλο τοσο "φιλικη" να ειναι και με την Γερμανια στον επομενο (μεταξυ τους) αγωνα. Να δουμε τοτε ποιος ειναι το φαβορι και ποιος το αουτσαιντερ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 ...ας θυμηθουν και την εν ψυχρω γονατια του αντιπαθητικου Μαρκεζ στο β'. Βtw για τον τελευταιο τι να πω...την εχει δει Ματεους ή κατι αναλογο. Ας μην ηταν οι "αλητειες" του Μερκ στο Καμπ νοου οταν ανακαλυψε φαουλ απο τον Σεβτσενκο και θα σου λεγα ποιος θα ηταν πρωταθλητης Ευρωπης. 1. Σε βρίσκω ψιλο-offtopic (ψιλο- μόνο :)) 2. Αν αφήσεις στην άκρη τις πικρίες που έχεις αποκομίσει από το Champions League, αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πιο αντικειμενικός :p. Τι σε πείραξε ο συμπαθέστατος Ράφα???? :) Πιο συμπαθής σου είναι ο σαγώνιας ο Κλόζε, που στο φινάλε δεν είναι και Γερμανός??? θίγω το θέμα γιατί αναφέρεις την αναμέτρηση Γερμανίας-Αργεντινής (by the way, κανένας από τους 4 επιθετικούς της Γερμανίας δεν είναι γνήσιος Γερμανός -Κλόζε, Ποντόλσκι, Ασαμόα και Οντόνκορ, τρεις Πολωνοί κι ένας Αφρικανός - ποιος είπε ότι η Πολωνία αποκλείστηκε από τη φάση των 16??? Είναι εδώ και συνεχίζουν, βάλτε στο λογαριασμό και τον Μπορόφσκι (και αν δεν κάνω λάθος και τον Νοβότνυ) :p - Αυτό δε μπορεί παρά να είναι σημάδι των καιρών για τους 3 φορές παγκόσμιους πρωταθλητές Γερμανούς... Θέλουν και παγκόσμιο, τρομάρα τους :p) Υ.Γ.: Εννοείται ότι κι εγώ με τη σειρά μου βγήκα εκτός θέματος :p Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stephen Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 2. Αν αφήσεις στην άκρη τις πικρίες που έχεις αποκομίσει από το Champions League, αυτό θα σε βοηθήσει να είσαι πιο αντικειμενικός :p. Τι σε πείραξε ο συμπαθέστατος Ράφα???? :) Πιο συμπαθής σου είναι ο σαγώνιας ο Κλόζε, που στο φινάλε δεν είναι και Γερμανός??? θίγω το θέμα γιατί αναφέρεις την αναμέτρηση Γερμανίας-Αργεντινή Οχι, δεν ειμαι milan και δεν εχω αποκομισει καμια πικρια. :) Αηδια για την Uefa που ντε και καλα καθε χρονο σπρωχνει οποιον θελει στον τελικο, ναι..πικρια ομως οχι. Και βεβαια δεν αποκλειεται κατι αντιστοιχο να συμβει και στο Μουντιαλ. Νωπες οι μνημες απο την Ασια. Απλα δεν μου ειναι συμπαθης ο Μαρκεζ.(γενικα βεβαια δεν μου ειναι και ιδιαιτερα συμπαθης κανεις απο την barcelona...για να ειμαι ειλικρινης :shifty:) Για τους γερμανους επιθετικους δεν σχολιασα τπτ, απλα αναφερθηκα σε ενδεχομενες διαιτησιες. ps. Υπαρχει καποιο topic που μπορω να κραξω ελευθερα τον Βερνικο και τους αλλους απιστευτους της ΕΡΤ χωρις να βγω off-topic; Δεν τα πιστευω αυτα που ακουω. Ο ανιδεος κωστακης χθες μπερδευε το Μεξικο με το Ισραηλ:wacko: , υποστηριζε οτι παρακολουθουμε ενα εξαιρετικο latin ντερμπυ, βαφτισε τον αλλο Μασκερανο, Μασερανο, Μαζερανο και οτι αλλο του κατεβαινε στο μυαλο και μαθαμε και για τον μεξικανο επιθετικο Μπορζετι που προφερεται εναλλακτικα Μποργκετι. Γιατι θεε μου αυτη η καταδικη; Γιατι; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris84 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Οχι, δεν ειμαι milan και δεν εχω αποκομισει καμια πικρια. :) Αηδια για την Uefa που ντε και καλα καθε χρονο σπρωχνει οποιον θελει στον τελικο, ναι..πικρια ομως οχι. Και βεβαια δεν αποκλειεται κατι αντιστοιχο να συμβει και στο Μουντιαλ. Νωπες οι μνημες απο την Ασια. Απλα δεν μου ειναι συμπαθης ο Μαρκεζ.(γενικα βεβαια δεν μου ειναι και ιδιαιτερα συμπαθης κανεις απο την barcelona...για να ειμαι ειλικρινης :shifty:) Για τους γερμανους επιθετικους δεν σχολιασα τπτ, απλα αναφερθηκα σε ενδεχομενες διαιτησιες. ps. Υπαρχει καποιο topic που μπορω να κραξω ελευθερα τον Βερνικο και τους αλλους απιστευτους της ΕΡΤ χωρις να βγω off-topic; Δεν τα πιστευω αυτα που ακουω. Ο ανιδεος κωστακης χθες μπερδευε το Μεξικο με το Ισραηλ:wacko: , υποστηριζε οτι παρακολουθουμε ενα εξαιρετικο latin ντερμπυ, βαφτισε τον αλλο Μασκερανο, Μασερανο, Μαζερανο και οτι αλλο του κατεβαινε στο μυαλο και μαθαμε και για τον μεξικανο επιθετικο Μπορζετι που προφερεται εναλλακτικα Μποργκετι. Γιατι θεε μου αυτη η καταδικη; Γιατι; Υπαρχει το 'Fifa World Cup-Germany 2006-Τηλεοπτικες μεταδοσεις της ΝΕΤ'. Στο 'My Mοvies and TV'.Κραξε ελευθερα εκει!:) Q:I've always tried to teach you two things.First,never let them see you bleed. James Bond:And the second? Q:Always have an escape plan,007!http://i.esmas.com/image/0/000/003/563/Pierce_S.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hydro Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Το οτι ακυρωσε κανονικοτατο γκολ του Μεσσι στο β' ημιχρονο, μετα απο ενα οφσαιντ που μονο στη φαντασια του εποπτη και του διαιτητη υπηρξε, λεει κατι; Και δεν ειναι το πρωτο γκολ που ακυρωνεται..Και στο πρωτο αγωνα ακυρωθηκε κανονικοτατο γκολ με την Ακτη Ελεφαντοστου. Και για οσους "φωναζουν" για το τακλικ του Heinze οταν εχασε το κοντρολ της μπαλας στις καθυστερησεις του πρωτου ημιχρονου ας θυμηθουν και την εν ψυχρω γονατια του αντιπαθητικου Μαρκεζ στο β'. Βtw για τον τελευταιο τι να πω...την εχει δει Ματεους ή κατι αναλογο. Ας μην ηταν οι "αλητειες" του Μερκ στο Καμπ νοου οταν ανακαλυψε φαουλ απο τον Σεβτσενκο και θα σου λεγα ποιος θα ηταν πρωταθλητης Ευρωπης. Μακαρι οσο "φιλικη" προς την Αργεντινη ηταν χθες η διαιτησια, αλλο τοσο "φιλικη" να ειναι και με την Γερμανια στον επομενο (μεταξυ τους) αγωνα. Να δουμε τοτε ποιος ειναι το φαβορι και ποιος το αουτσαιντερ. το τοι ηταν οφσαιντ ηταν διοτι η μπαλα την ωρα που εφυγε εστω και για μισο ποντο που απο την τηλεοραση δεν φανηκε και πολυ ηταν ομως... ο αγιαλα που τραβηξε απο το λαιμο τον μαρκες?.....σιγα τα φαβορι εδω περασε η αγγλια.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DENIOR Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Η Αγγλία ήταν παντελώς άχρωμη σήμερα.Με το σχήμα αυτό δεν πρόκειται να αποδώσει ικανοποιητικά.Ένας επιθετικός δεν αρκεί... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 ps. Υπαρχει καποιο topic που μπορω να κραξω ελευθερα τον Βερνικο και τους αλλους απιστευτους της ΕΡΤ χωρις να βγω off-topic; Δεν τα πιστευω αυτα που ακουω. Ο ανιδεος κωστακης χθες μπερδευε το Μεξικο με το Ισραηλ:wacko: , υποστηριζε οτι παρακολουθουμε ενα εξαιρετικο latin ντερμπυ, βαφτισε τον αλλο Μασκερανο, Μασερανο, Μαζερανο και οτι αλλο του κατεβαινε στο μυαλο και μαθαμε και για τον μεξικανο επιθετικο Μπορζετι που προφερεται εναλλακτικα Μποργκετι. Γιατι θεε μου αυτη η καταδικη; Γιατι; Έχω ανοίξει σχετικό θέμα από την έναρξη του Μουντιάλ. Θα το βρεις στο My Movies And TV. Χώστε τα ελεύθερα !!! το τοι ηταν οφσαιντ ηταν διοτι η μπαλα την ωρα που εφυγε εστω και για μισο ποντο που απο την τηλεοραση δεν φανηκε και πολυ ηταν ομως... ο αγιαλα που τραβηξε απο το λαιμο τον μαρκες?.....σιγα τα φαβορι εδω περασε η αγγλια.... Ας ελπίσουμε ότι την ανεκδιήγητη Αγγλία θα την αποκλείσει ο νικητής του Πορτογαλία-Ολλανδία. Όποιος και να περάσει δε με πειράζει, αρκεί να στείλει πίσω στο νησί τους τους "ιδρυτές του αθλήματος", μην ξεράσω :wacko: Edit: Με όσα βλέπω στο Πορτογαλία-Ολλανδία και τα νεύρα των Ολλανδών, έτσι και περάσουν στους 8, θα πέσει πολύ ξύλο και στο χορτάρι και στις εξέδρες στο παιχνίδι με τους Άγγλους. Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ryback3 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Πεφτουν κορμια :vava::dizzy:στο match Ολλανδια-Πορτογαλλια! Ο διαιτητης βεβαια, μοιραζει αβερτα καρτες, αλλα πολλα τα νευρα των παικτων!:chair: http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif My love for you insatiable, not superficial You 'LL never waLk aLone! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
doganos Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Φωτιά στην Ολλανδία! :angry: Samsung S21 Ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosz75 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Είμαι πανευτυχής που επιτέλους μας αποκαλύφθηκε η ομάδα μοντέλο, η σούπερ-ομάδα που θα πάει με αξιώσεις στο Euro 2008!!! Το συνονθύλευμα από θρασύτατα τσογλ@ν@κι@ είναι αυτό που θα πρωταγωνιστήσει τα επόμενα χρόνια????? Μόνο που δεν τους εξόπλισε με τσεκούρια και λοστούς ο κατά τα άλλα συμπαθής Βαν Μπάστεν. Και γιατί δεν έβαλε τον πιο έμπειρο και (φαντάζομαι) πιο ψύχραιμο Βαν Νιστελρόυ στην επίθεση??? Κρίμα που τσίμπησε και ο Ντέκο (Βραζιλιάνος γαρ... πώς θα μπορούσε να μην απαντήσει???) και έφαγε δεύτερη κίτρινη. Με τη δική του απώλεια και τη διαφαινόμενη απώλεια του πιτσιρικά Κριστιάνο Ρονάλντο, το βλέπω ντέρμπυ με την Αγγλία, γιατί διαφορετικά δε θα είχαν ελπίδα οι άχρωμοι και άοσμοι Άγγλοι. Όσο για τον Ιβανώφ, το ότι του ξέφυγε το παιχνίδι είναι ό,τι πιο επιεικές μπορώ να σκεφτώ. Πιθανότατα αν είχε αποβάλλει τον Μπουλαρούζ εξ αρχής, ίσως να μην αποθρασσύνονταν και οι υπόλοιποι της παρέας του αρχιτσαμπουκά Βαν Πέρσι. Υ.Γ.: Εξαίρεση στο όλο μπάχαλο το στιγμιότυπο στο τέλος με την ψιλοκουβέντα σε ήρεμους τόνους των "Καταλανών" Ντέκο και Βαν Μπρόκχορστ, μετά την αποβολή και των δύο. Η FIFA οφείλει να επιβάλλει βαρύτατες τιμωρίες στους τσαμπουκάδες με βάση το βίντεο του αγώνα. Να θυμίσω τις καμπάνες που έφαγαν Ντε Ρόσι (Ιταλία) και Μαστροένι (ΗΠΑ) για την πολύ λιγότερο αντιαθλητική συμπεριφορά τους στον αγώνα Ιταλίας-ΗΠΑ (ο Ντε Ρόσι θα ξαναπαίξει μόνο στον τελικό, αν περάσει η ομάδα του). Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ofiole Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Το παιχνίδι το έχασε καθαρά με ευθύνη του ο Βαν Μπάστεν. Άργησε να εκμεταλευτεί το πλεονέκτημα που είχε όταν έμειναν οι πορτογάλοι με 10, επέμενε να κρατάει μέσα τον Ρομπεν ο οποίος χαλάει όλη την ομάδα. Επίσης δεν μπορώ να καταλαβω για ποιον λόγο δεν έβαλε μέσα το Ρουντ. Όταν κυνηγάς το σκορ, το ματς το παίρνουν οι παίκτες κλάσης σαν τον Ρουντ που από μισή ευκαιρία μπορούν να σου βάλουν το γκολ. [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SeCtoR Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Περασαν οι πελατες Πορτογαλοι και οι αχωνευτοι Αγγλοι,θα αναμετρηθουν μεταξυ τους αλλα χωρις τον ντεκο,καλα οι ολλανδοι δεν τη παλευουν,αυτος ο κουιτ μονο φουστες που δεν φορουσε :rolleyes: Οποιος και να περασει θα βρει στο δρομο του Γερμανια η Αργεντινη,ελπιζω να ειναι η Αργεντινη χεχε :lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Φοβερό ματσ το σημερινό...πραγματικά αξίζει να το κατεβάσω!!! greek-power.tk RULEZ:)!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgehh Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 έλεος και αίσχος πραγματικά κατ εμένα οι τυπάδες καλύτερα να παρατήσουν το επαγγελμά τους ξεφτιλισμένοι-απολίτιστοι mobile fan user Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 πέρασε η Αγγλία και ευτυχώς βρίσκουμε απέναντι την Πορτογαλία χωρίς Ντέκο Κοστίνια κ ίσως κ τον Ρονάλντο:shifty::D παρεμπιπτόντως τα "μικρά" της Ολλανδίας μ'άρεσαν... έτσι να έχουν εγωισμό, τσαμπουκά κ πάθος (βέβαια ξέφυγαν σε αρκετά σημεία αλλά θα μάθουν σιγα σιγά...:p) defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ilias1908 Δημ. June 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2006 Αν λειπουν οι Ντεκο κ Ροναλντο η Πορτογαλια θα ειναι η πρωτη ομαδα που θα φαει 3 γκολ κ πανω απο την Αγγλια... Ανταλλακτήριο προγνωστικών στοιχήματος ποδοσφαίρου. Από τον παίκτη, για τον παίκτη! http://www.progno.gr ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts