Jump to content

Fifa World Cup 2006 Germany

mouyias
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;  

88 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;

• Γερμανία
    • Ιταλία
    • Πορτογαλία
    • Γαλλία

Recommended Posts

Οχι μόνη. Και η Βραζιλία 4 έχει.

Διαβάστε και λίγο ρε παιδιά πριν ποστάρετε. :wacko:

5 κούπες έχει η Βραζιλία: 1958 - 1962 - 1970 - 1994 - 2002

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Άμα σου έβριζαν εσένα την μάνα και αντιδρούσες θα θεωρούσες τον εαυτό σου αλήτη;

Κρίμα πάντως, ήθελα να το κερδίσει η Γαλλία...όχι τίποτε άλλο αλλά μου φάνηκε ανώτερη της Ιταλίας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

όταν παίζεις μπαλα,σου μαθαινουν απο 5 χρονων οτι δεν αντιδρας ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ.Δε πα να σου λεει για τη μανα σου,τη γυναικα σου και τα παιδια σου.Αυτα γινονται στο ποδοσφαιρο απο τη Γ ΕΠΣΑ μεχρι το Μουντιαλ!

Οι Ιταλοι τουλαχιστον εβαλαν και ενα ''τιμιο'' γκολ.

Οι Γαλλοι κερδισαν ενα ανυπαρκτο πεναλτι το οποιο τους πηγε στην παραταση και στα πεναλτυ!

Συγγνώμη αλλα δεν θα χειροκροτήσω τα πτώματα επειδή πήραν το κύπελλο,δεν είναι η χωρα μου για να το κάνω.Εγώ μιλάω ποιος άξιζε να το πάρει.Αν και από ότι βλέπω από την απάντηση σου,το μονο που σε ένοιαζε ήταν αν το το πάρει η ιταλία,έπαιζε δεν έπαιζε καλά..Εγώ υποστήριζα Γαλλία, όμως αν δεν έπαιζε καλά,δεν θα χαιρόμουν και να το έπαιρνε.Γιατί στην πραγματικότητα θα το άξιζε η ιταλία.Εδώ είναι ίσως και η διαφορα..
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

Συγγνώμη αλλα δεν θα χειροκροτήσω τα πτώματα επειδή πήραν το κύπελλο,δεν είναι η χωρα μου για να το κάνω.Εγώ μιλάω ποιος άξιζε να το πάρει.Αν και από ότι βλέπω από την απάντηση σου,το μονο που σε ένοιαζε ήταν αν το το πάρει η ιταλία,έπαιζε δεν έπαιζε καλά..Εγώ υποστήριζα Γαλλία, όμως αν δεν έπαιζε καλά,δεν θα χαιρόμουν και να το έπαιρνε.Γιατί στην πραγματικότητα θα το άξιζε η ιταλία.Εδώ είναι ίσως και η διαφορα..

Το πήρε αυτός που σκόραρε τίμια.

Δυστυχως( ή ευτυχως για καποιους, εγω δεν ανηκω σε καμια κατηγορια) απομυθοποιηθηκε το συμβολο (οπως προσπαθησαν να το περασουν οι ειδημονες του αθληματος) αυτου του μουντιαλ, ο Zinedine Zidane με την ενεργεια του... Πιστευω οτι επεσε θυμα των...πανεξυπνων σε αυτα θεματα Ιταλων( αυτο που του ψιθυρισαν πριν πραξει αυτο που ειδαμε μπορουμε ολοι να το φανταστουμε), που πετυχαν την αποβολη του αστεριου της Γαλλιας και ταυτοχρονα αποσυντονισαν ολη την ομαδα τους, καθοτι οι ιδιοι επι 75 λεπτα δεν εκαναν την παραμικρη ευκαιρια στον αγωνα (45 + επιπλεον χρονος)...

Τελικος σκοπιμοτητας (οπως αναμενοταν αλλωστε) με καλο σε γενικες γραμμες θεαμα στο πρωτο ημιχρονο και απογοητευση στο υπολοιπο του αγωνα(και για αυτο ευθυνονται κυριως οι Ιταλοι)...

Και κατι ασχετο. Ολοι αυτοι οι κυριοι που κατηγορουσαν την Ελλαδα για τις εμφανισεις της στο Ευρωπαϊκο του 2004 ( με το αντι-ποδοσφαιρο κατα τη γνωμη τους) ας χαιρονται το παγκοσμιο κυπελλο αυτο, που εξελιχθηκε και κριθηκε με τακτικες σκοπιμοτητας!

Άμα σου έβριζαν εσένα την μάνα και αντιδρούσες θα θεωρούσες τον εαυτό σου αλήτη;

Κρίμα πάντως, ήθελα να το κερδίσει η Γαλλία...όχι τίποτε άλλο αλλά μου φάνηκε ανώτερη της Ιταλίας κατά την διάρκεια του παιχνιδιού.

Όπως και να χει η αντίδρασή του ήταν υπερβολική. Όπως υπερβολικός ήταν και ο bomber21 με τα εγκληματία, αληταρά κλπ.

Δεν σου φάνηκε ανωτερη η Γαλλία. Ήταν ανώτερη και είχε και τις ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς. Ειδικά με την κεφαλιά του Ζιντάν στην παράταση. Αυτό θα ήταν πραγματικά το φινάλε που θα άξιζε σ΄αυτόν τον παίκτη και όχι ότι έγινε μετά.

Συγγνώμη αλλα δεν θα χειροκροτήσω τα πτώματα επειδή πήραν το κύπελλο,δεν είναι η χωρα μου για να το κάνω

Δεν πειράζει. Εμείς και κάτι ...δισεκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι θα τη χειροκροτήσουμε τη Squadra Azzura, έπαιξε δεν έπαιξε καλά. Άλλωστε σε αυτό το παιχνίδι χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να κερδίσεις ΤΙΜΙΑ. Ακόμα και η ψυχραιμία και τύχη. Και η Ιταλία απόψε έπαιξε τίμια και τίμια το πήρε. :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Βαγγέλη λες ακριβώς ότι άφησα να εννοηθεί και εγώ πριν...Ακριβώς έτσι είναι.

Edit:Τίμιο είναι να μην προσπαθείς να φέρεις έναν άνθρωπο στα όρια του βρίζοντας και εγώ δεν ξέρω τι,με σκοπό να τον νευριάσεις και να πετύχεις κάτι.Αλλα βλέπεις η ατζούρα,που έπρεπε κανονικά να το φάει το ατζούρι,στάθηκε τυχερή,ένταξη όλα στο πρόγραμμα είναι :)

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/10396meerjungfrau.gif

geofil, Ξέχασες τον Μπουφόν. Γιατι λοιπόν να μπεί η κεφαλιά;

Απ'την άλλη, ενας τερματοφύλακας περίγελος. Ο Μπαρτέζ.

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν σου φάνηκε ανωτερη η Γαλλία. Ήταν ανώτερη και είχε και τις ευκαιρίες να καθαρίσει το ματς. Ειδικά με την κεφαλιά του Ζιντάν στην παράταση. Αυτό θα ήταν πραγματικά το φινάλε που θα άξιζε σ΄αυτόν τον παίκτη και όχι ότι έγινε μετά.

Ετσι ακριβως. Αν καταφερνε αυτο, τοτε απλα θα ηταν το απολυτο αστερι αυτου του μουντιαλ (αν και απεχθανομαι αυτους τους χαρακτηρισμους, αναφερομαι σε οσα θα του αποδιδονταν απο τα εντυπα, ηλεκτρονικα κ.λ.π μεσα, που ψοφανε για τετοια) και θα αποσυροταν απο την ενεργο δραση με τον καλυτερο δυνατο τροπο. Πεντε λεπτα ομως αρκουσαν οπως αποδειχτηκε να του "σβησουν" εστω ενα μικρο ποσοστο της λαμψης αυτου του-κατα τα αλλα- μεγαλου παικτη...

Και κατι ασχετο. Ολοι αυτοι οι κυριοι που κατηγορουσαν την Ελλαδα για τις εμφανισεις της στο Ευρωπαϊκο του 2004 ( με το αντι-ποδοσφαιρο κατα τη γνωμη τους) ας χαιρονται το παγκοσμιο κυπελλο αυτο, που εξελιχθηκε και κριθηκε με τακτικες σκοπιμοτητας!

Καθόλου άσχετο φίλε μου. Αν ήταν η Εθνική Ελλάδας όπως εμφανίστηκε στο EURO 2004 (και όχι με την εικόνα που παρουσιάστηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ) στα γήπεδα της Γερμανίας, θα είχε σαφέστατα τύχη να προσωρήσει πέρα από τους ομίλους, ή τουλάχιστο να κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση.

Βαγγέλη λες ακριβώς ότι άφησα να εννοηθεί και εγώ πριν...Ακριβώς έτσι είναι.

Ναι. Διαβασα τα ποστ μετα το δικο μου και διαπιστωσα οτι η γνωμη μου συμβαδιζει με τη δικη σου και αλλων παιδιων...

Καθόλου άσχετο φίλε μου. Αν ήταν η Εθνική Ελλάδας όπως εμφανίστηκε στο EURO 2004 (και όχι με την εικόνα που παρουσιάστηκε στα προκριματικά του Μουντιάλ) στα γήπεδα της Γερμανίας, θα είχε σαφέστατα τύχη να προσωρήσει πέρα από τους ομίλους, ή τουλάχιστο να κάνει αξιοπρεπή εμφάνιση.

Ετσι ειναι, ειναι τουλαχιστον υποκριτικο για καποιους να "πανηγυριζουν" που δε συμμετειχε η Εθνικη μας σε αυτο το μουντιαλ και στη συνεχεια οι ομαδες τους να εφαρμοζουν ακριβως αυτη την τακτικη...

Πραγματι ελλειψε πολυ-κατα πως φανηκε- απο αυτο το κυπελλο η Εθνικη Ελλαδος.

Δεν πειράζει. Εμείς και κάτι ...δισεκατομμύρια ποδοσφαιρόφιλοι θα τη χειροκροτήσουμε τη Squadra Azzura, έπαιξε δεν έπαιξε καλά. Άλλωστε σε αυτό το παιχνίδι χρειάζονται πολλοί παράγοντες για να κερδίσεις ΤΙΜΙΑ. Ακόμα και η ψυχραιμία και τύχη. Και η Ιταλία απόψε έπαιξε τίμια και τίμια το πήρε. :)

Αν εσύ φίλε μου θεωρείς ότι τίμιο παιχνίδι είναι η αγκωνιά του Καναβάρο στο 5λεπτο στον Ανρί, η φάση πριν την αποβολή του Ζιντάν που ο Ματεράτσι τον είχε πιάσει από τον τραυματισμένο ώμο του, τι να πω, προφανώς καταλαβαίνω λάθος τι σημαίνει η λέξη τίμια. Και το πέναλτι της Γαλλίας ήταν μούφα αλλά δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 2ο ημίχρονο στο Μαλουντά, οπότε αν μη τι άλλο δεν αδικήθηκαν.

Όσο για τα δισεκατομμύρια επέτρεψε μου να αμφιβάλω, μόνο οι Ιταλοί και λίγοι άλλοι που δεν τους νοίαζει να βλέπουν μπάλα αρκεί να κερδίσει η ομάδα τους θα χαρούν. Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί θέαμα θα στεναχωρηθεί.

Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be RUNNING AROUND IN DARKENED ROOMS, MUNCHING MAGIC PILLS and listening to REPETITIVE ELECTRONIC MUSIC." Kristian Wilson, Nintendo, Inc, 1989

Η ενέργεια του Ζιντάν απόψε αφιερωμένη στους ανεκδιήγητους σπήκερς της ΝΕΤ, που αίφνης αποφάσισαν ότι ελλείψει Βραζιλίας στον τελικό θα έπρεπε να γίνουν ξεδιάντροπα και απροκάλυπτα Γαλλόφιλοι :down:

Σωστός ;)

Δεν άντεχα να τους ακούω να μιλάνε άλλο για τον Ζιντάν... ΕΛΕΟΣ ΠΙΑ!!!

Χάρηκα και γω που βγήκε μπας και σταμάταγαν, αλλά αυτοί συνέχιζαν ακόμη πιο πολύ... :chair:

Επίτηδες δεν έπαιξαν καλά οι Ιταλοί στο Β' ημίχρονο για να τσούζει περισσότερο... :p

'Ηταν και μια απάντηση σε όσους έλεγαν ότι αν πήγαιναν στα πέναλτι με τους Γερμανούς θα έχαναν "σίγουρα"... :rolleyes: :rolleyes:

geofil, Ξέχασες τον Μπουφόν. Γιατι λοιπόν να μπεί η κεφαλιά;

Δεν τον ξέχασα καθόλου. Ούτε εγώ ούτε οι Γάλλοι. Χωρίς τον Μπουφόν δεν θα είχαμε πέναλτυ, ούτε την Ιταλία πρωταθλήτρια.

Oσο για τους πικραμένους δεν πειράζει παιδιά, έτσι νοιώσαμε και μεις το 2000.Το γεγονός οτι το πέναλτι το έχασε ο Τρζεγκέ το κάνει ακόμα καλύτερο.:D
.

Oσο για τους πικραμένους δεν πειράζει παιδιά, έτσι νοιώσαμε και μεις το 2000.Το γεγονός οτι το πέναλτι το έχασε ο Τρζεγκέ το κάνει ακόμα καλύτερο.:D

Ο Τρεζεγκέ δεν έπρεπε να εκτελέσει το πέναλντι.Είναι ατάλαντος στον τομέα αυτόν.

Θυμηθείτε το πέναλντι που έχασε στον τελικό του Champions League το 2003.

Δεν πιστεύω στα μάτια μου, γιαυτά που διαβάζω από ορισμένους εδώ μέσα για τον Ζινταν. Μιλάμε για τον κορυφαίο σύγχρονο ποδοσφαιριστή.

Είναι σίγουρο ότι κάποτε θα λέμε ότι είμασταν τυχεροί που μπορέσαμε και απολαύσαμε στα γήπεδα αυτόν τον παίχτη. Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

Έκανε ένα λάθος, δεν είναι άνθρωπος δηλαδή ? Και δεν ξέρουμε τι έχει γίνει, για να φτάσει σ'άυτό το σημείο την ημέρα που όλοι είχαν στραμένα τα βλέματά τους πάνω του, κάτι πολύ σοβαρό θα τον έφτασε στα άκρα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ρε γμτ...φανατισμός για την εθνική Ελλάδος από Έλληνα να το καταλάβω...

Φανατισμός για την εθνική ΙΤΑΛΙΑΣ από Έλληνα...μου φαίνεται κάπως περίεργο...

PS: Συμφωνώ ότι η Ζιντάν-ο-μανία των sportscasters ήταν λίγο too much.

http://card.mygamercard.net/sig/shodangr.jpg

New York, Neeeeeeeeeeeeeeeeeew York!

Αν εσύ φίλε μου θεωρείς ότι τίμιο παιχνίδι είναι η αγκωνιά του Καναβάρο στο 5λεπτο στον Ανρί, η φάση πριν την αποβολή του Ζιντάν που ο Ματεράτσι τον είχε πιάσει από τον τραυματισμένο ώμο του, τι να πω, προφανώς καταλαβαίνω λάθος τι σημαίνει η λέξη τίμια. Και το πέναλτι της Γαλλίας ήταν μούφα αλλά δεν έδωσε καθαρό πέναλτι στο 2ο ημίχρονο στο Μαλουντά, οπότε αν μη τι άλλο δεν αδικήθηκαν.

Όσο για τα δισεκατομμύρια επέτρεψε μου να αμφιβάλω, μόνο οι Ιταλοί και λίγοι άλλοι που δεν τους νοίαζει να βλέπουν μπάλα αρκεί να κερδίσει η ομάδα τους θα χαρούν. Όποιος βλέπει ποδόσφαιρο για να ευχαριστηθεί θέαμα θα στεναχωρηθεί.

Σε καμια περιπτωση δεν υπηρχε πεναλτυ στον Μαλουντα, για να μην πω για το πρωτο που επεσαν και τα τσιμεντα... για να παρει ο Ζιζου την κουπα σπιτι του! Ναι εχεις δικιο και εμεις με την Ελλαδα στο euro μπαλα δεν ειδαμε αλλα πανυγηρισαμε...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...