Jump to content

Fifa World Cup 2006 Germany

mouyias
 Κοινοποίηση

Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;  

88 members have voted

1. 1. Ποια ομάδα πιστεύετε θα κατακτήσει το τρόπαιο;

• Γερμανία
    • Ιταλία
    • Πορτογαλία
    • Γαλλία

Recommended Posts

• Απαντήσεις 1,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ontws!

K na fantastite apo tin arxi tou mundial sunexeia ton vrizw ton Cole!

[sIGPIC][/sIGPIC]

Luau! If you're hungry for hunk of fat and juicy meat,

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

i souidia dikaiouto na nikisei.....

eixe 2 dokaria, mia apokrousi pano sti grammi kai ena penalty apo xeri tou Beckham stin perioxi pou den do8ike(edo o ekfonitis- germanos-fonaze eno oi ellines tpt)

itan poly pio apofasismeni...pio dinamiki kai pio omadiki....

eno i agglia meta to 1o goal aniparkti....

PROUD ARSENAL FAN

http://images.skysports.com/images/badges/100x100/3.gif

Ο Cole ειναι απλα φοβερος παιχτης. Στο ματς δεν ηταν μονο το γκολ που εβαλε. Ηταν ωραια και η κινηση που εκανε καθως και η ιδια η σεντρα στο γκολ του Gerrard. Ηταν γενικα απο τους καλυτερους παιχτες του παιχνιδιου.:)

Η Σουηδια ηταν πολυ επικινδυνη σε καθε κορνερ της. Θα πρεπει να εχει πεσει πολυ δουλεια στην προπονηση στα κορνερ.

H Αγγλία ήταν για άλλη μια φορά μέτρια (προς κακή στο β' ημίχρονο). Απ' ό,τι είδα μένει έξω από τη διοργάνωση και ο Όουεν λόγω τραυματισμού, από το καλό στο καλύτερο πάμε.

Εκνευρίζομαι να βλέπω αυτή την ομάδα που από πλευράς υλικού μπορεί να χτυπήσει άνετα οποιαδήποτε άλλη, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας (που παρεμπιπτόντως δεν πάω μία) να παίζει έτσι. :mad:

Πιστεύω ότι το Εκουαδόρ θα το περάσει αλλά μετά το πράγμα σκουραίνει πάρα πολύ. Ελπίζω τουλάχιστον να είδε ο καταραμένος :p τη Γερμανία εχθές πως έπαιξε το Εκουαδόρ, να πάρει καμιά ιδέα.

Η Γερμανία αντιθέτως, έστω και αν δεν έχει παίξει με καμιά πολύ δύσκολη ομάδα ως τώρα, προσωπικά με έχει πείσει ότι είναι με διαφορά η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας. Ωραίο timing έχουν οι Τεύτονες, μπράβο τους.

Δύο επιφυλλάξεις έχω, το αν θα αντέξει η άμυνά της που δεν εμπνέει και πάρα πολλή εμπιστοσύνη και το αν θα συνεχίσει να σκοράρει ο Κλόζε που στο και προηγούμενο Παγκόσμιο είχε αρχίσει με φόρα αλλά μετά χάθηκε.

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

H Αγγλία ήταν για άλλη μια φορά μέτρια (προς κακή στο β' ημίχρονο). Απ' ό,τι είδα μένει έξω από τη διοργάνωση και ο Όουεν λόγω τραυματισμού, από το καλό στο καλύτερο πάμε.

Εκνευρίζομαι να βλέπω αυτή την ομάδα που από πλευράς υλικού μπορεί να χτυπήσει άνετα οποιαδήποτε άλλη, συμπεριλαμβανομένης της Βραζιλίας (που παρεμπιπτόντως δεν πάω μία) να παίζει έτσι. :mad:

Πιστεύω ότι το Εκουαδόρ θα το περάσει αλλά μετά το πράγμα σκουραίνει πάρα πολύ. Ελπίζω τουλάχιστον να είδε ο καταραμένος :p τη Γερμανία εχθές πως έπαιξε το Εκουαδόρ, να πάρει καμιά ιδέα.

Η Γερμανία αντιθέτως, έστω και αν δεν έχει παίξει με καμιά πολύ δύσκολη ομάδα ως τώρα, προσωπικά με έχει πείσει ότι είναι με διαφορά η καλύτερη της τελευταίας δεκαετίας. Ωραίο timing έχουν οι Τεύτονες, μπράβο τους.

Δύο επιφυλλάξεις έχω, το αν θα αντέξει η άμυνά της που δεν εμπνέει και πάρα πολλή εμπιστοσύνη και το αν θα συνεχίσει να σκοράρει ο Κλόζε που στο και προηγούμενο Παγκόσμιο είχε αρχίσει με φόρα αλλά μετά χάθηκε.

βασικα εαν δεν αλλαξει νοοτροπια ουτε φιλικο με ατρομητο νεας μακρης δεν θα παρει:rolleyes:

τι γκολαρα ρε παιδια η αγγλια!!φοβερο !!!:respect: :up:

Ίσως το ωραιότερο γκολ που έχουμε δει μέχρι τώρα στο μουντιάλ.

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

Ρε παιδιά εγώ θέλω να πω κάτι άλλο για αυτήν την άθλια την Βραζιλία. Δεν παίζει καθόλου καλά και έχω την εξής απορία: Ο Ζουνίνιο δεν χωράει σε αυτήν την ομάδα; Αφού βλέπουν ότι τα μεγάλα ονόματα δεν τραβάνε γιατί δεν του δίνουν μια ευκαιρία; Ο άνθρωπος είναι o “MR. FOULER” του αθλήματος. Στα περισσότερα φιλικά σκόραρε. Θα μπορούσε να παίξει τουλάχιστον σαν αλλαγή. Και ο Φρεντ μπήκε αλλαγή και σκόραρε…
only crossfit...

που πας ρε μεξικό??

έκαναν οτι μπορούσαν για να χάσουν.εκεί που χτυπάς πέναλτι να το φέρεις στα ίσια,βρίσκεσαι με 10 παίχτες.ο μάρκεζ 1 είχε παίξει???

που πας ρε μεξικό??

έκαναν οτι μπορούσαν για να χάσουν.εκεί που χτυπάς πέναλτι να το φέρεις στα ίσια,βρίσκεσαι με 10 παίχτες.ο μάρκεζ 1 είχε παίξει???

ela nte??? oi axristoi........

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/45941shmaia.gif

Στις χαρές και στις λύπες μαζί...

Ήμουν πάντως σίγουρος πως ο αγώνας Σουηδία-Αγγλία θα λήξει ισόπαλος.

Δεν ξέρω αν ήταν στημένο...Απλά το αποτέλεσμα αυτό βόλευε απόλυτα και τις δύο ομάδες.

Δεν ξέρω αν ήταν στημένο...Απλά το αποτέλεσμα αυτό βόλευε απόλυτα και τις δύο ομάδες.

Και η απόδοση στα περισσότερα πρακτορεία στοιχημάτων ήταν γύρω στο 2.6 με 2.7... :rolleyes:

Μη γκρινιάζεις που δε σου 'ρθε η ζαριά, τζογάρισε στο όνειρο κι είσαι έτοιμος για όλα!

H Αγγλία ήταν για άλλη μια φορά μέτρια (προς κακή στο β' ημίχρονο). Απ' ό,τι είδα μένει έξω από τη διοργάνωση και ο Όουεν λόγω τραυματισμού,

Δυστυχως το χειροτερο ηταν ο τραυματισμος του Owen, που θα μεινει εξω 5 μηνες:cry::(, και οχι η ισσοπαλια με Σουηδια.

Το θεμα ειναι οτι αναγκαστικα θα παιζει μπροστα με Rooney-Crouch, ενω περιμεναν πως και πως να επιστρεψει o Rooney για να ειναι μαζι με Owen!

Ετσι πως ηρθαν τα πραγματα, μια απο τα ιδια μπροστα!:worry:

http://new.koolart.co.uk/catalog/images/1822.jpg

http://www.msprotege.com/vbb225/images/smilies/drive.gif

My love for you insatiable, not superficial

You 'LL never waLk aLone!

Δυστυχως το χειροτερο ηταν ο τραυματισμος του Owen, που θα μεινει εξω 5 μηνες:cry::(, και οχι η ισσοπαλια με Σουηδια.

Το θεμα ειναι οτι αναγκαστικα θα παιζει μπροστα με Rooney-Crouch, ενω περιμεναν πως και πως να επιστρεψει o Rooney για να ειναι μαζι με Owen!

Ετσι πως ηρθαν τα πραγματα, μια απο τα ιδια μπροστα!:worry:

Εδω η Αγγλια πληρωνει τα λαθη του Ερικσον, πηρε τον Κραουτς στην εθνικη και δεν πηρε τον Ντεφοε της Τοτεναμ...

καλα η ολλανδια τους davids , seedorf & kluiferτ που τους εξαφανησε??(αλλος ενας ηταν καλος που επρεπε να τον παρει αλλα τωρα κολησα)

Overmars?!? :p (swsta to grapsa?!?!)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Eat my buddie Pumbaa here cuz he is a treat! A hundred dollar dine, a tasty swine, all you gotta do is get in line. Are ya achin'?

καλα η ολλανδια τους davids , seedorf & kluiferτ που τους εξαφανησε??(αλλος ενας ηταν καλος που επρεπε να τον παρει αλλα τωρα κολησα)

Tον Ρόι Μακκάι ξεχνάς,ο οποίος είναι κλάσεις ανώτερος από τον άπειρο Μπαμπέλ.

και η πορτογαλια εχει πολυ καλους παικτες και πιστευω θα παει πολυ ψηλα!

ontws!oloi ektos tou C.ronaldo, exoun epimoni upomoni k einai empeiroi!

[sIGPIC][/sIGPIC]

και η πορτογαλια εχει πολυ καλους παικτες και πιστευω θα παει πολυ ψηλα!

Ελπίζω πως η Ολλανδία θα τους κόψει άμεσα τον δρόμο,ώστε να εξιλεωθεί για την ήττα της στα ημιτελικά του EURO 2004.

Εδω η Αγγλια πληρωνει τα λαθη του Ερικσον, πηρε τον Κραουτς στην εθνικη και δεν πηρε τον Ντεφοε της Τοτεναμ...

Θα συμφωνήσω. Όχι τόσο για τον Crouch όσο για τον Walcott: δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τον πήρε αφού δεν έχει καμία διάθεση να τον βάλει. Εκτός αν τον ρίξει μέσα κατευθείαν στα νοκ άουτ αλλά δεν το πιστεύω. Ο Defoe τουλάχιστον είναι έτοιμος παίκτης και ότι πιο κοντινό στον Όουεν υπάρχει.

Μία λύση που παίζει είναι να μπει ο Hargreaves ώστε να παίζει με έναν μόνο επιθετικό (Rooney) και να απελευθερωθεί τουλάχιστον ο Gerrard από το χαμαλίκι στο κέντρο. Μια άλλη λύση θα είναι να βάλει τον Lennon ο οποίος μπορεί να κάνει πολύ καλή δουλειά από τα δεξιά.

Αλλά έχω την εντύπωση πως τον Crouch θα τρώμε στη μάπα μέχρι ν' αποκλειστούμε. :( :mad:

(Προπονητής του forum και του καναπέ mode :p)

-Candygram.

-Candygram, my foot. You get out of here before I call the police. You're the shark, and you know it.

-Wait. I-I'm only a dolphin, ma'am.

Καλά, η Σουηδία είναι μαιτρ στα στημένα αποτελέσματα (EURO2004: 2-2 με τη Δανία για να πετάξουν εκτός την Ιταλία)

Εύχομαι μόνο να έβρισκε στους 16 την Ιταλία για να πάρει το μάθημά της, αλλά και το ότι θα αποκλειστεί από τη Γερμανία μου φτάνει :)

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

Καλά, η Σουηδία είναι μαιτρ στα στημένα αποτελέσματα (EURO2004: 2-2 με τη Δανία για να πετάξουν εκτός την Ιταλία)

Εύχομαι μόνο να έβρισκε στους 16 την Ιταλία για να πάρει το μάθημά της, αλλά και το ότι θα αποκλειστεί από τη Γερμανία μου φτάνει :)

Μ'αρέσεις...:up:

I see stupid people...

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...