crazy_4 Δημοσιεύτηκε July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε July 2, 2006 Ας παίξουμε ένα νέο παιχνίδι.Θα κάνουμε ερωτησεις μουσικού περιεχομένου και θα δίνουμε 3 πιθανές απαντήσεις. αυτός που θα απαντάει σωστά θα κάνει την επόμενη ερώτηση. Παρακαλώ να μην κάνετε ερωτήσεις αν δεν έχουν απαντηθεί σωστά οι προηγούμενες τουλάχιστον!!! Θέτω την πρώτη ερώτηση: Πως λέγεται το θυληκό μέλος των Black Eyed Peas? Α)Jessica B)Fergie C)Jennifer Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 Πως λέγεται το θυληκό μέλος των Black Eyed Peas? Α)Jessica B)Fergie C)Jennifer Fergie. Ποιο από τα παρακάτω ΔΕΝ είναι τραγούδι της Kim Wilde? a. Cambodia b. Holding Out For A Hero c. View From A Bridge Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. July 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2006 b. Holding Out For A Hero (To εχει ερμηνευσει η Bonnie Tyler αν δεν κανω λαθος) Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Με λίγο googling βγαίνουν εύκολα οι απαντήσεις... Φροντίστε να βάζετε δύσκολα τουλάχιστον. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 @faithless: Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι η Jennifer Saunders? :p Anywayz, σωστά έχεις απαντήσει. @gkr41: Ε μωρέ, καναδυό ερωτησούλες χαλαρές για να δει ο κόσμος τι γίνεται και μετά θα δυσκολέψει φαντάζομαι. Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 @faithless: Εγώ πάλι γιατί έχω την εντύπωση ότι είναι η Jennifer Saunders? :p Anywayz, σωστά έχεις απαντήσει.Δεν εχω τσεκαρει ποια το πρωτοεκτελεσε αλλα σιγουρα εχω στο δισκο μου το κομματι και το VideoClip απο Bonnie Tyler. Για να συνεχισουμε και για να δυσκολεψει λιγακι θα δωσω ερωτηση χωρις multiple choice απαντησεις. Ποια ειναι η ερμηνευτρια του κομματιου "Self Control" και ποιος ο διασημος hollywoodιανος σκηνοθετης που επιμεληθηκε το videoclip του κομματιου? Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 What is Laura Branigan & Billy Friedkin? Και μια ερώτηση: Ποια η πρώτη εκτέλεση του Time Is On My Side των RStones? Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
faithless Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 What is Laura Branigan & Billy Friedkin?Προφανως η απορια ειναι λογω ηλικιας... Ο William Friedkin (Billy τον αποκαλουν οι φιλοι του) ειναι μεταξυ αλλων ο σκηνοθετης του Eξορκιστη, του Ανθρωπου Απο Τη Γαλλια και του Jade. Oσο για την Laura Branigan, (2) δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος πανω απο τα 30-35 που να μην την ξερει η να μην εχει εστω ακουσει καποιο απο τα τραγουδια της. Παράθεση FNK Creative Workshop http://fb.com/fnk.creative Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Είπαμε όχι ερωτήσεις αν δεν απαντηθεί σωστά η τελευταία ερώτηση. Επίσης αποφασίστε αν θα είναι ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής ή όχι, για να υπάρχει μια ομοιομορφία. Αν όχι τότε να τροποποιηθεί το αρχικό ποστ. Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotetsi Δημ. July 3, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 Εγώ ψηφίζω multiple αλλά με αιτιολόγηση (κοινώς να μην παίζει κάποιος ΠΡΟΠΟ). Παράθεση :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crazy_4 Δημ. July 3, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2006 εγώ αρχικά το σκέφτημα με 3 πιθανές απαντήσεις. αλλά να μην θέτουμε επόμενη ερώτηση αν πρώτα δεν απαντηθεί ή προηγούμενη. Παράθεση You'll remember me...//For the rest of you Life!// <------------------------------------------> Amanitou City Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mp83 Δημ. July 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2006 Προφανως η απορια ειναι λογω ηλικιας... Ο William Friedkin (Billy τον αποκαλουν οι φιλοι του) ειναι μεταξυ αλλων ο σκηνοθετης του Eξορκιστη, του Ανθρωπου Απο Τη Γαλλια και του Jade. Oσο για την Laura Branigan, (2) δεν πρεπει να υπαρχει ανθρωπος πανω απο τα 30-35 που να μην την ξερει η να μην εχει εστω ακουσει καποιο απο τα τραγουδια της. Βρε παιδιά,έλεος! Και την Laura γνωρίζω και τον Friedkin.Απλά απάντησα την ερώτηση στο μοτιβο του Jeopardy! {What is ΧΧΧ}. Όσο για το θέμα MChoice ή αιτιολόγηση πιστεύω ότι καλύτερα αιτιολόγηση. Παράθεση Το νέο μουσικό blog είναι εδώ!Αφιερώματα,επιλεγμένα mp3s... "It's better to burn out than fade away" N. Young Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts