Jump to content

Wind 3G Hot Offer! - Δώρο υπηρεσίες 100 ευρώ

sideras1985
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ επειδή έχω καταλάβει πόσο χύμα δουλεύουν στην Ελλάδα οι εταιρίες το πρώτο πράγμα που έκανα είναι να τους πάρω για επιβεβαίωση...και ενώ μου είπε στην πρώτη εργάσιμη "μάλλον αύριο τελικά", τελικά το ενεργοποίησαν "μεθαύριο".

Αντίστοιχα παλιότερα που ήθελα να ενεργοποιήσω το non-stop gwap, που ξέρετε πώς το βαράνε χωρίς το non-stop, μου είπε απλά στείλτε το τάδε SMS (από το CC των εταιρικών), και μετά από 2-3 μέρες τους ρώτησα αν ενεργοποίηθηκε και μου λέει "όχι πρέπει να στείλετε fax". Ότι νάναι... :rolleyes:

EvEn DeAtH MaY DiE

• Απαντήσεις 105
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Βέβαια αυτό σηκώνει και καταγγελία σε περίπτωση μεγάλης χρέωσης, εφόσων λένε γραπτώς "την επόμενη εργάσιμη"... τεσπά.

Αυτό ακριβώς μου συνέβη (ήρθε το SMS "από αύριο" αλλά τελικά ενεργοποιήθηκε αρκετές μέρες -όχι μόνο 2-3!- μετά). Τελικά μου πίστωσαν τη λάθος χρέωση κίνησης data αλλά ακόμα όχι τη διαφορά στο τέλος συνδρομητών...

Motorola Razr i XT890 + Alcatel 2005D + Samsung GT-N5110

εμενα μετα απο 2 μερες την ενεργοποιησανε αλλα τωρα που στελνω μυνημα να δω ποσα χρηματα μου μενουν (εχω προγραμμα flexy) μου ερχεται μυνημα οτι η υπηρεσια δεν ειναι διαθεσιμη για το προγραμμα που ανηκω!!!!:shock::shock:

• 7 months later...
Εγώ είχα πάρει την κάρτα 1 χρόνο πριν αλλά τώρα σκέφτομαι να την ενεργοποιήσώ! Ισχύει ακόμα; Λογικά ΠΡΕΠΕΙ να ισχύει αφού δεν είχε κάποια ημερομηνία λήξης του δώρου κλπ! Αν την ακυρώσανε πάω να τους βρω! Έτσι;

Ισχυει ακομα μονο που το wind plus non stop ειναι με 40ΜΒ.Βεβαια αν εχεις καρτοκινητο ειναι ακομη απεριοριστο νομιζω...