stelios4 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 ΟΛα καλα ανοιξε ολα οκ...μολις μπαινει στισ οδηγειες τα κανω ολα...και τπτ ενω παταο εκει που λεει το πλικτρο c και βαζω το καλοδιο...τπτ γιατι βρε παιδια?? 1 Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelios4 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Το πρόγραμμα online update, θα το ανοίγεις δίχως να έχεις συνδεδεμένο το κινητό τηλέφωνο. Θ' ακολουθήσεις τις οδηγίες και θα σου πει αυτό τι πρέπει να κάνεις (να το σβήσεις και να βγάλεις την κάρτα του πάροχου), και πότε ακριβώς να το συνδέσεις και με ποιο τρόπο (κλειστό κι έχοντας πατημένο το C). to εκανα ολα οκ αλλα κολησα εκει με το πλικτρο... 1 Παράθεση Η γνώση μας κάνει περήφανους, η σοφία ταπεινούς! Our forum ===>> IrCtAlK Forum :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2006 Το K800 είναι το πρώτο, επιτέλους απλό SE, που υποστιρίζει ενδογενώς στο ημερολόγιό του επαναληπτικά γεγονότα! Μένει μόνο να προστεθεί η δυνατότητα μετακίνησης sms στην εσωτερική μνήμη του κινητού(την flex memory) και στην κάρτα μνήμης.:) (αμην και πότε!!) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 ε,σιγα σιγα θα βαλουν κι αυτη την δυνατοτητα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 καλημερα , μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω γνησια προσοψη για το κ800 ? εχετε καποιο τηλ να παρω ? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 801-11-810-810 customer support SE Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 καλημερα , μηπως γνωριζετε που μπορω να βρω γνησια προσοψη για το κ800 ? εχετε καποιο τηλ να παρω ? Ώχ , από τώρα? :cry: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Updated version δεν έχει βγει μέχρι και τώρα που μίλησα με SE Μπαταρία που να διαρκεί περισσότερο επίσης δεν υπάρχει! Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Πατάς το βελάκι να πας πίσω.(όσες φορές χρειάζεται). Δεν σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode? Mα δεν σε πάει κάπου πιο πίσω. Είσαι έξω απο μενού κλπ, αλλανδεν μπορεί να πάει παραπίσω. Πατάω όπως μου ειπες, πατάω και παρατεταμένα αλλα δεν πάει κάπου πιό πίσω.:cool: 1 Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τελικα δεν μου έκαναν αντικατάσταση αλλά μια αναβάθμιση. Το πήγα 13:30 κ 15:10 ήταν έτοιμο. Πως μπορω να δω το λογισμικό έχω? Που το πήγες ωστε εαν χρειαστεί να το πάω και εγώ; Διοτι εκεί που πήγαινα το προηγούμενο μοντέλο μου, το κραταγαν 1 εβδομάδα και.:mad: 1 Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Mα δεν σε πάει κάπου πιο πίσω. Είσαι έξω απο μενού κλπ, αλλανδεν μπορεί να πάει παραπίσω. Πατάω όπως μου ειπες, πατάω και παρατεταμένα αλλα δεν πάει κάπου πιό πίσω.:cool: :( Στο w900 έτσι γινόταν. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dietician Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 exw edw kai treis bdomades peripou to K800.To pira gia na mporw kai kala na bgazw foto me auto stis diakopes mou.sxedon mia bdomada omws apo otan to pira mou ebgale elatwma h kamera.Den kserw an exei anaferthei ksana sto thread giati de mporesa na to diabasw olo. Merikes fores, otan to pianei, anoigw to kalyma tou fakou kai mou emfanizei mia maurh othoni. Tis prwtes fores pou mou to emfanise, ekleisa to kapaki kai to ksana anoiksa mia dyo fores kai meta ebgale. Meta apo 2-3 meres omws den epiane auto to kolpo. Mporei na mou to kanei gia polles wres auto kai meta ksafnika na bgazei kanonika foto. Exw dokimasei kai na to kleisw kai na to ksana anoiksw otan mou to kanei auto, alla de fainetai na exei kapoio apotelesma. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 exw edw kai treis bdomades peripou to K800.To pira gia na mporw kai kala na bgazw foto me auto stis diakopes mou.sxedon mia bdomada omws apo otan to pira mou ebgale elatwma h kamera.Den kserw an exei anaferthei ksana sto thread giati de mporesa na to diabasw olo. Merikes fores, otan to pianei, anoigw to kalyma tou fakou kai mou emfanizei mia maurh othoni. Tis prwtes fores pou mou to emfanise, ekleisa to kapaki kai to ksana anoiksa mia dyo fores kai meta ebgale. Meta apo 2-3 meres omws den epiane auto to kolpo. Mporei na mou to kanei gia polles wres auto kai meta ksafnika na bgazei kanonika foto. Exw dokimasei kai na to kleisw kai na to ksana anoiksw otan mou to kanei auto, alla de fainetai na exei kapoio apotelesma. Γρήγορα στο service:!: :!: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Μένει μόνο να προστεθεί η δυνατότητα μετακίνησης sms στην εσωτερική μνήμη του κινητού(την flex memory) και στην κάρτα μνήμης.:) (αμην και πότε!!) Αυτό γίνεται με ένα πειραγματάκι στα αρχεία μέσω του FAR Manager σε συνδιασμό με το SEFP, σε όσα βέβαια κινητά υπάρχει υποστίριξη από το SEFP. Το έκανα στο W800, και με την ελεύθερη μνήμη που είχα τη συγκεκριμένη στιγμή, οι ελεύθερες θέσεις για μηνύματα ήταν πάνω από 32000. Το πρόβλημα είναι πως το κινητό, μετά από ένα όριο αργεί να μπει στον φάκελο τον μηνυμάτων, η βέλτιστη λύση θα ήταν να μπορούσε κανείς να τα αρχειοθετήσει σε φακέλους, αλλά... 1 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Αυτό γίνεται με ένα πειραγματάκι στα αρχεία μέσω του FAR Manager σε συνδιασμό με το SEFP, σε όσα βέβαια κινητά υπάρχει υποστίριξη από το SEFP. Το έκανα στο W800, και με την ελεύθερη μνήμη που είχα τη συγκεκριμένη στιγμή, οι ελεύθερες θέσεις για μηνύματα ήταν πάνω από 32000. Το πρόβλημα είναι πως το κινητό, μετά από ένα όριο αργεί να μπει στον φάκελο τον μηνυμάτων, η βέλτιστη λύση θα ήταν να μπορούσε κανείς να τα αρχειοθετήσει σε φακέλους, αλλά... Χμ , κάτι έχει πάρι το αυτί μου και εμένα.:whistle: Βασικά , γίνεται σε όλα τα νέα se(από v800 και μετά νομίζω)αλλά θέλει , όπως καταλαβαίνεις ειδικές γνώσεις(που εγώ για παράδειγμα δεν κατέχω) ή μια επίσκεψη στο 9volto. Μέχρι τα 500 sms το κινητό δουλεύει χωρίς πρόβλημα , μετά αρχίζει και γίνεται αργό στο μενού των μηνυμάτων , μέχρι που στο τέλος μπορεί να κολλάει , αλλά και να εξαφανίζονται μηνύματα.(έτσι λένε τουλάχιστον) Δεν θα ήταν πολύ πιο πρακτικό να υπάρχει σαν κανονική επιλογή μέσα από το μενού??(καλά , τι ρωτάω , εννοείται θα μου πείς) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dietician Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Γρήγορα στο service:!: :!: Diladi den exeis idea ti mporei na einai? Les na mou to kratisoune poly sto germano? 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Diladi den exeis idea ti mporei na einai? Les na mou to kratisoune poly sto germano? Όχι , υποψιάζομαι τι μπορεί να είναι. Να είναι ελαττωματική η κάμερα.:cry: Γιατί να πάς στον Γερμανό?? Για ρίξε μια ματιά εδώ::) http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ddr2/46312/ Προτίμησε Οmniteck ή Teleservice(κυρίως αυτή) αν μπορείς. Ο Γερμανός , αν πας , θα το παραλάβει από εσένα και θα το στείλει σε αυτούς.Χάσιμο χρόνου δηλαδή.;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dietician Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Όχι , υποψιάζομαι τι μπορεί να είναι. Να είναι ελαττωματική η κάμερα.:cry: Γιατί να πάς στον Γερμανό?? Για ρίξε μια ματιά εδώ::) http://briefcase.pathfinder.gr/browse/ddr2/46312/ Ποτίμησε Οmniteck ή Teleservice(κυρίως αυτή) αν μπορείς. Ο Γερμανός , αν πας , θα το παραλάβει από εσένα και θα το στείλει σε αυτούς.Χάσιμο χρόνου δηλαδή.;) απλά το σκεφτηκα επειδη το πήρα από το Γερμανό και σκέφτηκα ότι πρεπει να το πάω εκεί για να ισχύει η εγγύηση. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 απλά το σκεφτηκα επειδη το πήρα από το Γερμανό και σκέφτηκα ότι πρεπει να το πάω εκεί για να ισχύει η εγγύηση. Όχι , όχι , δεν παίζει ρόλο.Όπου και να πας είναι το ίδιο(η ταχύτητα εξυπηρέτησης διαφέρει μόνο) Μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου την απόδειξη αγοράς.:) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dietician Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Thanx a lot!! :) :) :) 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Thanx a lot!! :) :) :) Παρακαλώ:) Και περιμένω νέα από το service;) Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S9 ~ Asus ZenBook 14 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Χμ , κάτι έχει πάρι το αυτί μου και εμένα.:whistle: Βασικά , γίνεται σε όλα τα νέα se(από v800 και μετά νομίζω)αλλά θέλει , όπως καταλαβαίνεις ειδικές γνώσεις(που εγώ για παράδειγμα δεν κατέχω) ή μια επίσκεψη στο 9volto. Μέχρι τα 500 sms το κινητό δουλεύει χωρίς πρόβλημα , μετά αρχίζει και γίνεται αργό στο μενού των μηνυμάτων , μέχρι που στο τέλος μπορεί να κολλάει , αλλά και να εξαφανίζονται μηνύματα.(έτσι λένε τουλάχιστον) Δεν θα ήταν πολύ πιο πρακτικό να υπάρχει σαν κανονική επιλογή μέσα από το μενού??(καλά , τι ρωτάω , εννοείται θα μου πείς) Το σε ποια μοντέλα δουλεύει, εξαρταται από το ποιο πρόγραμμα χρησιμοποιείς. Για παράδειγμα με το FAR & SEFP υποστιρίζει μέχρι στιγμής την πρόσβαση στο FS των K600_CID36, W550_CID36, K750_W800_CID36, Z800_CID36, K_700_CID29 και K_700_CID36 Ε, καλά ειδικές γνώσεις δεν χρειάζονται, απλά ψάξιμο, όρεξη για πείραγμα, δοκιμές και πειραματισμούς και φυσικά μεγάλη προσοχή! Για το από πόσα μηνύματα και μετά υπάρχουν καθυστερήσεις εξαρτάται κυρίως από το μοντέλου του τηλεφώνου. Τα παλιότερα, που είχαν και τα ίδια όριο 100 μετά τα 500 ζορίζονται κάπως... Τα νεότερα K750, W800 και W550 τα πάνε αρκετά καλά μέχρι και τα 1.000 :) 1 Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τι interface είναι αυτό που έχει το FAR; Σοκ έπαθα! Θυμήθηκα τις παλίες, καλές μεν, εποχές! Άκρη πάντως δεν έβγαλα! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
multiPetros Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Τι interface είναι αυτό που έχει το FAR; Σοκ έπαθα! Θυμήθηκα τις παλίες, καλές μεν, εποχές! Άκρη πάντως δεν έβγαλα! Ναι, ακριβώς το ίδιο! Το SEFP είναι όπως λέει και τ' όνομά του Sony Ercicsson Far Plugin που δίνει πρόσβαση στο FS των υποστιριζόμενων κινητών. Νομίζω ότι χρεισιμοποιεί τους μηχανισμούς του SE-tool. Πάντων το περιβάλλον είναι του FAR Manager. Παράθεση "Η χειρότερη άρνηση, η μεγαλύτερη απελπισία, είναι να φουντάρεις στον τόπο σου και να ζεις με τις αναμνήσεις..." Νίκος Καββαδίας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mger Δημ. August 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2006 Ώχ , από τώρα? :cry: παιδια πηρα τηλ στο 801-11-810-810 customer support SE και μου ειπαν πως πρεπει να το παω στο κοντινοτερο service ! (στη Σαμο δεν υπαρχει) . το 9volto ακομη δεν εχει!! μηπως γνωριζεται πως θα βρω την προσοψη ? χωρις να το στειλω σε service ??:wacko: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts