george85100 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Επειδή έβγαλε σε 5-10 άτομα από εδω μέσα πρόβλημα δεν σημαίνει ότι είναι μούφα. ΑΠΛΑ ΕΤΥΧΕ. Πάω στοίχημα ότι υπάρχουν πολλαπλάσια άτομα που είναι ευχαριστημένοι. εισαι σιγουρος οτι 5-10 ατομα μονο εχουν προβλημα..;;;;; δεν νομιζω.... μηπως εχουν σχεδον ολοι;;;;; (((λεω εγω τωρα.....)))) δεν διαφωνω, αλλα μην ξεχνας οτι οταν από ενα δείγμα ας πουμε 20 χρηστών εδω μεσα, οι 5-10 οπως λες εχουν προβλημα, σημαινει οτι αυτο το στατιστικο δειγμα αντιστοιχη κ σε ολη την Ελλαδα.. πιστευω οτι από ολα τα Κ800 που εχουν πουληθει, το 30-40% εχουν προβλημα. κ μαλιστα το ίδο προβλημα, που σημαίνει οτι δεν ειναι τυχαιο. αλλο να εχουν διαφορα προβληματα, και αλλο ΟΛΑ να εχουν ΤΟ ΙΔΙΟ προβλημα....:!: :mad: 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Καμιά αντιπροσωπεία υπάρχει? Φίλε , το σέρβις της se το έχουν η Omniteck και η TSInternational. Υπάρχουν και καταστήματα της se , αλλά δεν έχουν άδεια να κάνουν αντικατάσταση συσκευών. Είναι μόνο για updates.Αν πας εκεί το κινητό σου και χρειαστεί αντικατάσταση , αυτοί θα το στείλουν ή στην omniteck ή στην TSI και θα περιμένεις κάτι μέρες χωρίς λόγο. Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Φίλε , το σέρβις της se το έχουν η Omniteck και η TSInternational. Υπάρχουν και καταστήματα της se , αλλά δεν έχουν άδεια να κάνουν αντικατάσταση συσκευών. Είναι μόνο για updates.Αν πας εκεί το κινητό σου και χρειαστεί αντικατάσταση , αυτοί θα το στείλουν ή στην omniteck ή στην TSI και θα περιμένεις κάτι μέρες χωρίς λόγο. Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Η αντικατάσταση είναι άμεση ή θα περιμένω (ρωτάς αν έχει κανείς εμπειρεία) 1 Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ευχαριστώ για της πληροφορίες. Η αντικατάσταση είναι άμεση ή θα περιμένω (ρωτάς αν έχει κανείς εμπειρεία) Κοίτα, αν το πας σε μια ώρα από τώρα , λογικά θα το έχεις μέχρι τις 3-4 το μεσημέρι.:) , εκτός κι αν δεν έχουν το ανταλλακτικό , οπότε θα περιμένουν(και εσύ μαζί τους) Από την εμπειρία μου στα λέω όλα αυτά.Μπορεί βέβαια και να μην είναι έτσι πλέον Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ναι αλλά εδώ μιλάτε για αντικατάσταση - το ανταλλακτικο που κολάει? 1 Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanabetis_ Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 παιδια δεν ξερω μαλλον παραειδα, αλλα ας μου πει καποιος το Voda k800i εχει κοκκινο και πρασινο πληκτρο; ΤΗΝΧ Ναι εχει κοκινο και πρασινο το πηρα προχθες.Να ρωτησω κατι καρτα μνημης δεν συμπεριλαμβανετε με τη συσκευασια 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Γιατι αραγε δεν ΤΥΧΑΙΝΟΥΝ τετοια περιστατικα στο φορουμ της Samsung??? Aααα, ξερω! Κατα ΤΥΧΗ δεν τυχαινουν!:p Δεν έτυχε , πέτυχε!:p Είδες οι Κορεάτες?? Γι αυτό τους συμπαθώ , και ας μην μου "κάνουν" τα κινητά τους;) Pieros:Όταν λέμε αντικατάσταση , δεν εννοούμε ότι σου δίνουν μια συσκευή μέσα στο κουτί της , όπως όταν την αγόρασες. Αντικατάσταση της πλακέτας = αντικατάσταση όλης της συσκευής εκτός από μπαταρία και καπάκι μπαταρίας(συνήθως , αν ρωτήσεις σου λένε και εκτός από πληκτρολόγιο , αλλά πάντα το πληκτρολόγιο είναι καινούριο:p ) Έρχονται σετ η πλακέτα με τα πλαστικά κουμπωμένα πάνω. Το νέο κινητό που θα παραλάβεις είναι καινούριο(έτσι φαίνεται τουλάχιστον)και έχει ζελατίνα στην οθόνη. Κανονικά έχεις δίκιο , δεν πρόκειται για ανταλλακτικό , αλλά έτσι το λένε:) *μιλάμε , από τις τόσες φορές που είχα πρόβλημα , έχω γίνει expert:mad: :mad: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xagios Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Παντως ειναι ανησυχητικο τοσα ατομα εδω με αυτο το προβλημα τωρα εχω αγωνια με το δικο μου λες :cry: :cry: Παράθεση Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Δεν έτυχε , πέτυχε!:p Είδες οι Κορεάτες?? Γι αυτό τους συμπαθώ , και ας μην μου "κάνουν" τα κινητά τους;) Pieros:Όταν λέμε αντικατάσταση , δεν εννοούμε ότι σου δίνουν μια συσκευή μέσα στο κουτί της , όπως όταν την αγόρασες. Αντικατάσταση της πλακέτας = αντικατάσταση όλης της συσκευής εκτός από μπαταρία και καπάκι μπαταρίας(συνήθως , αν ρωτήσεις σου λένε και εκτός από πληκτρολόγιο , αλλά πάντα το πληκτρολόγιο είναι καινούριο:p ) Έρχονται σετ η πλακέτα με τα πλαστικά κουμπωμένα πάνω. Το νέο κινητό που θα παραλάβεις είναι καινούριο(έτσι φαίνεται τουλάχιστον)και έχει ζελατίνα στην οθόνη. Κανονικά έχεις δίκιο , δεν πρόκειται για ανταλλακτικό , αλλά έτσι το λένε:) *μιλάμε , από τις τόσες φορές που είχα πρόβλημα , έχω γίνει expert:mad: :mad: Εμένα είναι vodafone live υπάρχει περίπτωση να πάρω απλό? :O :O 1 Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Παντως ειναι ανησυχητικο τοσα ατομα εδω με αυτο το προβλημα τωρα εχω αγωνια με το δικο μου λες :cry: :cry: Δυστυχώς , όσοι δεν μένουν σε μεγάλα αστικά κέντρα(Αθληνα , Θεσ/νικη) θα πρέπει να περιμένουν αρκετές μέρες σε περίπτωση βλάβης:( Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Εμένα τουλάχιστον δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εδώ και εναν μήνα περίπου που το έχω. Ερώτηση τώρα. ΠΩς αλλάζουμε απο f.mode σε κανονική λειτουργία και το αντίστροφο, δίχως να απενεργοποιούμε το κινητό; 1 Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Εμένα τουλάχιστον δεν έχει βγάλει κανένα πρόβλημα εδώ και εναν μήνα περίπου που το έχω. Ερώτηση τώρα. ΠΩς αλλάζουμε απο f.mode σε κανονική λειτουργία και το αντίστροφο, δίχως να απενεργοποιούμε το κινητό; Νομίζω πηγαίνεις ένα επίπεδο πίσω και σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode λειτουργίας. Εκεί επιλέγεις πλήρη λειτουργία. *Σε περίπτωση αντικατάστασης , αν έχεις vl παίρνεις vl.Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς(όλα φαίνονται από τα serial numbers):!: Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 all content απο το K800i που υπαρχει;;.. ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ναι εχει κοκινο και πρασινο το πηρα προχθες.Να ρωτησω κατι καρτα μνημης δεν συμπεριλαμβανετε με τη συσκευασια ευχαριστω πολυ το βρισκω πολυ καλο.. ποιες οι διαφορες απο το "κανονικο"; ΤΗΝΧ ΔΕΝ εχει καρτα στη συσκευασια 50-70 ευρω η 1gb.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ethnicnation Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Νομίζω πηγαίνεις ένα επίπεδο πίσω και σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode λειτουργίας. Εκεί επιλέγεις πλήρη λειτουργία. *Σε περίπτωση αντικατάστασης , αν έχεις vl παίρνεις vl.Δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς(όλα φαίνονται από τα serial numbers):!: Ένα επίπεδο πίσω; Τι εννοείς; Είμαστε στην κανονική οθόνη λοιπόν. Τι πατάω; 1 Παράθεση Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ddr2 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Ένα επίπεδο πίσω; Τι εννοείς; Είμαστε στην κανονική οθόνη λοιπόν. Τι πατάω; Πατάς το βελάκι να πας πίσω.(όσες φορές χρειάζεται). Δεν σε ξαναβγάζει στην επιλογή mode? Παράθεση MyName: Γιάννης. Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanabetis_ Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 ευχαριστω πολυ το βρισκω πολυ καλο.. ποιες οι διαφορες απο το "κανονικο"; ΤΗΝΧ ΔΕΝ εχει καρτα στη συσκευασια 50-70 ευρω η 1gb.. Ευχαριστω. Δεν ξερω γιατι δεν το εχω δει το κανονικο. Καρτα που θα βρω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Πλαισιο Γερμανος και αλλοι.. Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzanabetis_ Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Πλαισιο Γερμανος και αλλοι.. Ευχαριστω πολυ 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikosxeng3 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Συγγνώμη, αλλά γιατί σε έχει ξενερώσει ακριβώς; Χωρίς να είμαι υποστηρικτής της Vodafone, το Κ800 Vodafone Live ουδεμία σχέση έχει με τους προγόνους του. Ούτε απαίσια εικονίδια, ούτε πλήκτρο Live (υποχρεωτικό σε όλα τα themes), ούτε περιορισμούς σε μεταφορές αρχείων, ούτε DRM για να βάλεις mp3 ως ringtones κλπ. Έχει βέβαια το αυτοκολλητάκι, αλλά τι ενοχλεί και αυτό, ειδικά αν έχεις ούτως ή άλλως σύνδεση Vodafone; Καλύτερα είναι δηλαδή τα Cybershot/Quickshare; Τέλος, έχεις και προεγκατεστημένες όλες τις ρυθμίσεις για σύνδεση σε internet/wap. Οπότε, τι είναι αυτό που σε ενοχλεί; δηλαδη οι διαφορες μονο στο αρχικο μενου;.. μπορεις να καλεσεις τωρα με το πρασινο μια καταχωρηση απο τις ΟΜΑΔΕΣ;;;. οταν τις επεξεργαζεσαι;;. (το γνωστο θεμα.) ΤΗΝΧ Παράθεση Creek A50i R | Dynavox TC-750 | Huawei MediaPad T3 10 | Huawei P20 | KLH Model Six | MacBook Air 13 2014 & MB397G/A | MacBook Pro 13 Late 2013 | Pioneer BDP-320 | Pioneer PD-S602 | Pioneer PL-117D | SONY KDL-22EX550 | QED XT Evolution Μετά από χρόνια... Εκεί που δεν το περίμενες, αλλά το έλπιζες... Και προσπαθούσες συνέβη... Ναι ήμουν κάτω από την μπάρα των FM στην Ευρώπη... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stephane Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Εμένα πάλι δεν μου έχει βγάλει τίποτα! (φτου φτου να μην το ματιάξω) Είδατε που έψαχνα non-branded? Σε καλό μου βγήκε μου φαίνεται γιατί από ότι β΄λέπω εδώ οι περισσότεροι με Vodafone Live έχουν πρόβλημα Υ.Γ Η omnitech & η TSinternational κάνουν και updates? Παράθεση http://www.audis3.gr http://www.auditt.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Εμένα πάλι δεν μου έχει βγάλει τίποτα! (φτου φτου να μην το ματιάξω) Είδατε που έψαχνα non-branded? Σε καλό μου βγήκε μου φαίνεται γιατί από ότι β΄λέπω εδώ οι περισσότεροι με Vodafone Live έχουν πρόβλημα Υ.Γ Η omnitech & η TSinternational κάνουν και updates? Ναι κάνουν 1 Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Εμένα πάλι δεν μου έχει βγάλει τίποτα! (φτου φτου να μην το ματιάξω) Είδατε που έψαχνα non-branded? Σε καλό μου βγήκε μου φαίνεται γιατί από ότι β΄λέπω εδώ οι περισσότεροι με Vodafone Live έχουν πρόβλημα Υ.Γ Η omnitech & η TSinternational κάνουν και updates? δεν παιζει σημασια αν ειναι branded η non branded,εμενα ηταν Non branded και την πατησε.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Pieros Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τελικα δεν μου έκαναν αντικατάσταση αλλά μια αναβάθμιση. Το πήγα 13:30 κ 15:10 ήταν έτοιμο. Πως μπορω να δω το λογισμικό έχω? 1 Παράθεση " More is Never Enough . . . . ." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. August 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2006 Τελικα δεν μου έκαναν αντικατάσταση αλλά μια αναβάθμιση. Το πήγα 13:30 κ 15:10 ήταν έτοιμο. Πως μπορω να δω το λογισμικό έχω? παλι καλα τι να πω κι εγω που περιμενα 10 ημερες:p πηγαινε ρυθμισεις-update service-εκδοση λογισμικου κι εκει θα δεις ποια εχεις φιλε μου.:) Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts