Jump to content

Sony Ericsson K800i

MsK
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δίπλα στο σύμβολο σήματος, έχει ενα εικονίδιο με τρείς μπλέ κύκλους απο μέσα προς τα έξω, σε άσπρο φόντο.

Τι συμβολίζει;:O

Διαθεσιμότητα υπηρεσίας/δίκτυο 3ης γενιάς;)

καλημερα...θα θελα να ρωτησω μιας και δεν εχουν βγει ακομη ιδιαιτερα πολλα παιχνιδακια για το k800 μηπως υπαρχουν συμβατα με αυτο παιχνιδια απο καποιο αλλο μοντελο της sony ericsson?

καλημερα...θα θελα να ρωτησω μιας και δεν εχουν βγει ακομη ιδιαιτερα πολλα παιχνιδακια για το k800 μηπως υπαρχουν συμβατα με αυτο παιχνιδια απο καποιο αλλο μοντελο της sony ericsson?

Ηδη έχω εγκατεστημένα περί τα 40 παιχνίδια,πολλά είναι-δεν βρίσκεις χρόνο να τα παίξεις-εννοείται fullscreen.Απλώς πρέπει να φιλτράρεις τις αναζητήσεις σου σύμφωνα με ομοίων χαρακτηριστικών ανάλυσης οθόνης συσκευών(πχ.Nokia 6270/6280,SE S700i,W900i.....;) )και θα ανακαλύψεις την ΠΛΗΡΗ συμβατότητα και ευτυχία των εγκατεστημένων πλέον παιχνιδιών στο Κ800 σου;)

Hint:iphone-forum.org(αν δεν το ξέρεις ήδη)

http://www.masyaka.net.ru/files/games/

πάτα > * << *< * και θα μπεις στο λεγόμενο κρυφό μενου εκει πηγαινε Ρυθμ. υπηρεσίας και εκει που λεει φορτιση ναι καντο οχι

( <> με το joystic)

http://www.inflatable.net/costumes/keno.jpg

Re paida eseis ti lete na parw to nokia E70 me 74 mb enswmatomenh mnimi kai dynatota epektashs + stereo.H' to n91 me 4 gb enswmatomenh?

Καλως ήρθες στο φόρουμ.

Πρώτο μήνυμα είναι, οπότε δικαιολογείται το άσχετο θέμα που διάλεξες να κάνεις την ερώτηση.:)

Δυστηχώς όπως και με το δικό του πρόγραμμα, έτσι και με αυτό, δεν βρίσκει το τηλέφωνο.

Το έχω συνδεμένο με usb.

Ενα πρόβλημα συνεχές ειναι οτι δεν μπορεί να εγκαταστήσει το ericsson device 0.39.

Δεν ξέρω για τήν σύνδεση μέσω usb. Με bluetooth που το τρέχω δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης σε κανένα κινητό της se.

ρε σεις , οταν βάζω τα ακουστικα και ακουω ραδιόφωνο κανει καθε λιγο και λιγακι εναν πολυ σιγανο και πολυ οξύ θόρυβο , ειτε στο ενα είτε στο αλλο ηχειο και μετα απο λιγο σταματαει, όταν το βάζω το ράδιο να παίζει απο το ηχείο του κινητού δεν ακούγεται. Επίσης όταν παίζω μουσικι με τα ακουστικα παλι δεν ακούγεται τίποτα. Σας το κάνει και εσάς? Μήπως ειναι που ψάχνει τίποτα πχ για το AF ή το RDS αλλα πάλι γιατι μόνο με τα ακουστικά?

erotisi 1:

to kinito mou einai vod alla ego exo sim tis tim.

mporo na katargiso oti exei sxesi me vodafone kai na kano to kinito mamisio?ennoo an ginete kati san format kai na peta3ei tin vodafone pou molinei to kinitaki mou

erotisi 2:

mou exei tixei na mou kanoun anapantiti kai na min fenete pou8ena!!!ennoo oti kanonika eprepe na fenontai sta simbanta kai stis kliseis

erotisi 3:

argei na anoi3ei to kinito..giati einani fisiologiko?

pos prepei na patao to koumpi...

mia fora?i paratetamena mexri na anoi3ei?

erotisi4: proerxete apo MOUSOS18

ρε σεις , οταν βάζω τα ακουστικα και ακουω ραδιόφωνο κανει καθε λιγο και λιγακι εναν πολυ σιγανο και πολυ οξύ θόρυβο , ειτε στο ενα είτε στο αλλο ηχειο και μετα απο λιγο σταματαει, όταν το βάζω το ράδιο να παίζει απο το ηχείο του κινητού δεν ακούγεται. Επίσης όταν παίζω μουσικι με τα ακουστικα παλι δεν ακούγεται τίποτα. Σας το κάνει και εσάς? Μήπως ειναι που ψάχνει τίποτα πχ για το AF ή το RDS αλλα πάλι γιατι μόνο με τα ακουστικά?

plz reply sta threat!!

sigxaritiria sto myphone.gr

Δεν ξέρω για τήν σύνδεση μέσω usb. Με bluetooth που το τρέχω δεν είχα πρόβλημα σύνδεσης σε κανένα κινητό της se.

Θα πρέπει να έχει bluetooth και το PC. Οπότε.....:(

Ποιόν θ' "αρπάξω" σήμερα; [sIGPIC][/sIGPIC]

erotisi 1:

to kinito mou einai vod alla ego exo sim tis tim.

mporo na katargiso oti exei sxesi me vodafone kai na kano to kinito mamisio?ennoo an ginete kati san format kai na peta3ei tin vodafone pou molinei to kinitaki mou

erotisi 2:

mou exei tixei na mou kanoun anapantiti kai na min fenete pou8ena!!!ennoo oti kanonika eprepe na fenontai sta simbanta kai stis kliseis

erotisi 3:

argei na anoi3ei to kinito..giati einani fisiologiko?

pos prepei na patao to koumpi...

mia fora?i paratetamena mexri na anoi3ei?

erotisi4: proerxete apo MOUSOS18

plz reply sta threat!!

sigxaritiria sto myphone.gr

1.Το κινητό ήδη είναι μαμίσιο όπως λες,το κατασκεύασε η SE για την Vodafone,πέρα από το επηρεασμένο λογισμικό έχει και δύο διαφορετικής εντολής/λειτουργίας πλήκτρα τα οποία μετά από επέμβαση μέσω πχ. davinciteam.com και εγκατάστασης nonbranded λογισμικού θα εκτελούν άλλες λειτουργίες από αυτές που δείχνουν,ως γνωστόν(πράσινο-κοκκινο ακουστικό).

Πέραν αυτών η εκκίνηση αργεί και σε nonbranded σχετικά(όχι υπερβολικά περ. 35-40 δευτερόλεπτα),για τις αναπάντητες μάλλον bug είναι,όσο για το ραδιόφωνο,εάν έχεις ενεργοποιημένο το AF απενεργοποίησε το το γρηγορότερο δυνατό,δεν πρόκειται να έχεις ποτέ απρόσκοπτη λήψη εάν είναι ενεργό;)

τελικα αυτό με τον ήχο μαλλον δεν το κανει λογω RDS AF μαλλον κατι αλλο φταίει. Δεν το κάνει σε κανέναν σας? Δοκιμάστε να βάλετε συχνότητα όπου δεν υπάρχει σταθμός και λίγα παράσητα και δυναμώστε τον ήχο και ακούστε με τα ακουστικά,επίσης ακούγεται όταν πατάτε διάφορα κουμπια και ελαχιστοποιείται το ραδιοφωνο, είναι λίγο σπαστικό. Θέλω να ξέρω αν το έχετε και εσείς για να δώ αν φταίει το κινητό μου αμα είναι να πάω να το αλλάξω

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΖΩ ΤΟ Κ800 ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ, ΑΝΑΒΕΙ ΑΣΠΡΗ ΟΘΟΝΗ Κ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΗ.... ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ, ΤΙΠΟΤΑ... ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΕ, ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

ΚΑΛΗΜΕΡΑ... ΚΑΙ ΒΟΗΘΕΙΑ!! ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΒΑΖΩ ΤΟ Κ800 ΝΑ ΦΟΡΤΙΣΕΙ, ΑΝΑΒΕΙ ΑΣΠΡΗ ΟΘΟΝΗ Κ ΜΕΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΑΜΕΝΗ.... ΒΓΑΖΩ ΤΟΝ ΦΟΡΤΙΣΤΗ Κ ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΤΟ ΣΒΗΣΩ, ΤΙΠΟΤΑ... ΟΠΟΤΕ ΕΒΓΑΛΑ ΤΗΝ ΜΠΑΤΑΡΙΑ.. ΜΕΤΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΑΝΑΒΕ, ΟΥΤΕ ΦΟΡΤΙΖΕ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ.... ΤΟ ΠΙΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΠΑΤΑΩ ΤΟ ΚΟΥΜΠΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ, ΑΝΑΒΟΣΒΗΝΕΙ 4 ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΛΑΜΠΑΚΙ ΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΥΠΕΡΥΘΡΕΣ... ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ!!! ΚΑΝΕΙΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ...

Καλύτερα πήγαινε το γρηγορότερο σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις.

MyName: Γιάννης.

Samsung s22 ultra ~ Samsung Tab S7 ~ Dell XPS 9350

Ναι αλλα εαν θέλω άλλο ήχο κλήσης και οχι κάποιον ανιαρό που θα εχει το βίντεο, μπορώ να αλλάξω τον ήχο και να έχω το βίντεο μόνο ως εικόνα;

Δεν απαντήθηκε. Βίντεο σε επαφή αλλα με όποιον ήχο θέλουμε, μπορούμε να έχουμε;

Στις αναπάντητες που μου κάνουν, ενεργοποιείται η δόνηση και εαν δεν το σταματήσω, αυτό συνεχίζει!!!!!!!!!!!!!!!! Τι φταίει; Τι να κάνω;
Αυτό το έλυσα. Η επαφή που μου έκανε τις αναπάντητες είχε ως ήχο κλήσης video!!!! Το τηλέφωνο επειδή δεν έβρισκε ήχο, ενεργοποιούσε την δόνηση και αυτή δεν σταμάταγε εαν δεν την σταματούσα εγώ.:wacko:

Θα πρέπει να έχει bluetooth και το PC. Οπότε.....:(

Εντάξει, δεν είναι πολλά τα ευρώ. :) Ρίξε 20 ευρουδάκια και πάρε έναν αντάπτορα. Προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο. Τα κινητά αλλάζουν, το bluetooth σου μένει. Και δεν μπλέκεσαι με τα καλώδια πλέον.

Εντάξει, δεν είναι πολλά τα ευρώ. :) Ρίξε 20 ευρουδάκια και πάρε έναν αντάπτορα. Προσωπικά το θεωρώ απαραίτητο. Τα κινητά αλλάζουν, το bluetooth σου μένει. Και δεν μπλέκεσαι με τα καλώδια πλέον.

Ναι , είναι καλή λύση , αλλά από ταχύτητα?:confused:

Είναι σαν αυτή του usb?

Καλύτερα πήγαινε το γρηγορότερο σε ένα εξουσιοδοτημένο σέρβις.

to πηγα στο service.... αυριο θα βγει η γνωματευση.... για να δουμε

Ναι , είναι καλή λύση , αλλά από ταχύτητα?:confused:

Είναι σαν αυτή του usb?

Αν είναι ο αντάπτορας σε usb 2 τότε η ταχύτητα είναι αρκετά καλή. Ούτως ή άλλως όλοι οι νέοι αντάπτορες είναι σε usb 2.

Kαι πάλι φυσικά η ταχύτητα είναι μικρότερη του καλωδίου usb αλλά φαντάζομαι να σου αρκεί η απάντηση ότι όσοι έχουν bt έχουν έτσι και αλλιώς και το usb καλώδιο αλλά το χρησιμοποιούν σπάνια. ;)

Μόνο για μεγάλα αρχεία και αναβαθμίσεις.

αλλά φαντάζομαι να σου αρκεί η απάντηση ότι όσοι έχουν bt έχουν έτσι και αλλιώς και το usb καλώδιο αλλά το χρησιμοποιούν σπάνια. ;)

Ναι , μου αρκεί.:)

Αν είναι ο αντάπτορας σε usb 2 τότε η ταχύτητα είναι αρκετά καλή. Ούτως ή άλλως όλοι οι νέοι αντάπτορες είναι σε usb 2.

Kαι πάλι φυσικά η ταχύτητα είναι μικρότερη του καλωδίου usb αλλά φαντάζομαι να σου αρκεί η απάντηση ότι όσοι έχουν bt έχουν έτσι και αλλιώς και το usb καλώδιο αλλά το χρησιμοποιούν σπάνια. ;)

Μισό λεπτό. Το θέμα δεν είναι η ταχύτητα και η ευκολία αλλα η συνδεσιμότητα.

Το πρόβλημά μου ειναι οτι δεν βλέπει το usb. Άρα, ίσως και το bluetooth να έχει την ίδια τύχη.

Τι φταίει που δεν βλέπει usb; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Να το βάλω σε εναν mac που αυτοί δεν θέλουν καν drivers; Άσε που έχει και ενσωματομένο bluetooth ο mac μου.

Μισό λεπτό. Το θέμα δεν είναι η ταχύτητα και η ευκολία αλλα η συνδεσιμότητα.

Το πρόβλημά μου ειναι οτι δεν βλέπει το usb. Άρα, ίσως και το bluetooth να έχει την ίδια τύχη.

Τι φταίει που δεν βλέπει usb; Το έχει αντιμετωπίσει κανείς;

Να το βάλω σε εναν mac που αυτοί δεν θέλουν καν drivers; Άσε που έχει και ενσωματομένο bluetooth ο mac μου.

Ακριβώς. Αν και η διαφορά στην ταχύτητα δεν είναι τεράστια.

Αν θυμάμαι καλά και με το w800 είχες πρόβλημα σύνδεσης οπότε να υποθέσω ότι το πρόβλημα ήταν στους drivers;

Για τους mac πάντως από όσο ξέρω οι περισσότεροι αντάπτορες είναι συμβατοί.

• The title was changed to Sony Ericsson K800i