manolog3 Δημοσιεύτηκε June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 28, 2006 Εχω ενα laptop το οποιο ειναι συνδεδεμενο με δικτυο με το κανονικο PC...Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν ειναι καλο που το εχω συνεχεια ανοιχτο απο το πρωι μεχρι αργα το βραδυ!!! Ειναι σε θεση τα laptops να λειτουργουν σε τετοιες συνθηκες ή πρεπει να το αφηνω να ''ξεκουραζετε'' κανα 2ωρο??? Υ.Γ. Συγνωμη αν εχει ξαναγραφτει ενα τετοιο θεμα...παντως εψαξα και δεν βρηκα κατι παρομοιο!:) Παράθεση Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Εχω ενα laptop το οποιο ειναι συνδεδεμενο με δικτυο με το κανονικο PC...Η ερωτηση που θελω να κανω ειναι αν ειναι καλο που το εχω συνεχεια ανοιχτο απο το πρωι μεχρι αργα το βραδυ!!! Ειναι σε θεση τα laptops να λειτουργουν σε τετοιες συνθηκες ή πρεπει να το αφηνω να ''ξεκουραζετε'' κανα 2ωρο??? Υ.Γ. Συγνωμη αν εχει ξαναγραφτει ενα τετοιο θεμα...παντως εψαξα και δεν βρηκα κατι παρομοιο!:) Καλησπέρα...:happy: Φιλικά...:shifty: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=61610 Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2006 Έχει γραφτεί από αρκετά μέλη του forum ότι αφήνουν πολλές ώρες τα φορητά τους να δουλεύουν με τον τρόπο που περιγράφεις. Δεν παθαίνουν κάποια ζημιά, αλλά καλό είναι να βεβαιωθείς ότι το μηχάνημα δεν ανεβάζει θερμοκρασία και ότι είναι σε ένα σημείο που βοηθάει για αυτό. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosvel Δημ. July 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2006 Έχει γραφτεί από αρκετά μέλη του forum ότι αφήνουν πολλές ώρες τα φορητά τους να δουλεύουν με τον τρόπο που περιγράφεις. Δεν παθαίνουν κάποια ζημιά, αλλά καλό είναι να βεβαιωθείς ότι το μηχάνημα δεν ανεβάζει θερμοκρασία και ότι είναι σε ένα σημείο που βοηθάει για αυτό. akrivos !! uparxoun kai polles vaseis gia laptop me anemisthrakia pano an anevazei thermokrasia!! Παράθεση Laptopblog.gr Dealz.gr - Προσφορές Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts