trellosgauros Δημοσιεύτηκε June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 23, 2006 παιδακια μπορει να μου πει καποιος κανενα προγραμματακι ευκολο στη χρηση για να κοβω mp3? ψαχνω και ενα που λεγεται avRack καπως ετσι! μπορει καποιος να μου πει που να το βρω? αν οχι να μου προτεινει καποιο και ενα link! ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=114293 ;) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 παιδακια μπορει να μου πει καποιος κανενα προγραμματακι ευκολο στη χρηση για να κοβω mp3? ψαχνω και ενα που λεγεται avRack καπως ετσι! μπορει καποιος να μου πει που να το βρω? αν οχι να μου προτεινει καποιο και ενα link! ευχαριστωωωωωωωωωωωωωωωωω!!!!!!:ninja: :worry: MP3 Cutter v 4.0 (freeware). :) [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
petrosk750iok Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 mp3 direct cut και audacity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts