BlackX Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 ε τοτε δεν ξερω ρε φιλε τι μπορει να φταιει....μηπως δεν ειναι 55 χιλιοστα ??:p:p Μπορει να φταιεει οτι εχει μαμα ηλεκτρικα... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. July 29, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2008 Μπορει να φταιεει οτι εχει μαμα ηλεκτρικα... και εγω μαμα ηλεκτρικα εχω ρε...δεν ειναι αυτο...σιγουρα εχει αλλαγμενο κεφαλαρι ?:p:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 και εγω μαμα ηλεκτρικα εχω ρε...δεν ειναι αυτο...σιγουρα εχει αλλαγμενο κεφαλαρι ?:p:p Ναι φοραει lifan CDI.....εχεις αλλαξει πισο δισκοπλακα στο daytona σου? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 με ταμπουρο ειναι πισω το δικο μ..:):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 με ταμπουρο ειναι πισω το δικο μ..:):):) Μηπως ξερεις απο πιο μοντελο να παρω πισο δισκοπλακα? φυσικα να κανει στο δικο μου? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Μηπως ξερεις απο πιο μοντελο να παρω πισο δισκοπλακα? φυσικα να κανει στο δικο μου? εσενα δεν εχει δισκοπλακα απο μαμα???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 εσενα δεν εχει δισκοπλακα απο μαμα???? Εχει αλλα εχει στραβωσει........ρε daytona54mm ποσα χιλιοστα ειναι το πιστονι σου? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Εχει αλλα εχει στραβωσει........ρε daytona54mm ποσα χιλιοστα ειναι το πιστονι σου? 54,γιατι??...και νομιζω απο 2005 μοντελο μπορεις να παρεις δισκοπλακα...δεν ειμαι 100% σιγουρος.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. July 30, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2008 Re paides ime anamesa se kaihin kai delerdo 24sari pio protinete?:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Re paides ime anamesa se kaihin kai delerdo 24sari pio protinete?:shifty: Κeihin μια και εξω....δεν εννοω απο πιο μοντελο της daytona αλλα απο καποιο honda σε στυλ μαργαριτας.... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Κeihin μια και εξω....δεν εννοω απο πιο μοντελο της daytona αλλα απο καποιο honda σε στυλ μαργαριτας.... και γω Keihin λεω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Καποιος φοραει στο μηχανακι του 56αρα διαδρομη?οπιος φοραει ας το πει γιατι εχω πολλες αποριες.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 Καποιος φοραει στο μηχανακι του 56αρα διαδρομη?οπιος φοραει ας το πει γιατι εχω πολλες αποριες.. φορεσε ενα daytona 54 χιλιοστα και δουλευει πολυ ωραια...αλλα ρωτα τι θες ισως να ξερω να σ πω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. July 31, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2008 φορεσε ενα daytona 54 χιλιοστα και δουλευει πολυ ωραια...αλλα ρωτα τι θες ισως να ξερω να σ πω.. Αν θα εχω προβλημα στην καθημερινη χρηση...και αν το βαλω προσωρινα σε ενα κιλινδροπιστονο 50 χιλιοστων και εαν χτιπανε οι βαλβιδες στο πιστονι πανο... Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Αν θα εχω προβλημα στην καθημερινη χρηση...και αν το βαλω προσωρινα σε ενα κιλινδροπιστονο 50 χιλιοστων και εαν χτιπανε οι βαλβιδες στο πιστονι πανο... ρε συ ειναι παρα πολυ βαρυς στροφαλος για 50 χιλιοστα πιστονι...με τπτ...εδω για 54αρι ειναι παρα πολυς βαρυς και τελικα δεν παει βημα...μην βαλεις 56αρι σε 50 πιστονι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 ρε συ ειναι παρα πολυ βαρυς στροφαλος για 50 χιλιοστα πιστονι...με τπτ...εδω για 54αρι ειναι παρα πολυς βαρυς και τελικα δεν παει βημα...μην βαλεις 56αρι σε 50 πιστονι... Σχετικα δεν θελω να το βαλω στο 50χιλιωστων πιστονι αλλα θελω να μαθω αν θα εχω καποιο προβλημα...σχετικα με 56χιλιοστων πιστονι θελω να το βαλω....τι προβληματα θα εχω και πως θα κανω να μην βαρανε οι βαλβιδες πανω στο πιστονι? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Σχετικα δεν θελω να το βαλω στο 50χιλιωστων πιστονι αλλα θελω να μαθω αν θα εχω καποιο προβλημα...σχετικα με 56χιλιοστων πιστονι θελω να το βαλω....τι προβληματα θα εχω και πως θα κανω να μην βαρανε οι βαλβιδες πανω στο πιστονι? δεν ξερω λογικα θα θελει να χαμηλοσεις το πιστονι αρκετα...αλλα γιατι δεν το κανεις στα ιδια χιλιοστα με το δικο μου με 54αρα διαδρομη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 δεν ξερω λογικα θα θελει να χαμηλοσεις το πιστονι αρκετα...αλλα γιατι δεν το κανεις στα ιδια χιλιοστα με το δικο μου με 54αρα διαδρομη? Γιατι στο μελλον δεν θελω να ξανα νοιγω το μοτερ....και πως θα χαμηλοσω το πιστονι με διπλες φλατζες κατω?....ξερετε το μαγαζη moto star στην αθηνα? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Γιατι στο μελλον δεν θελω να ξανα νοιγω το μοτερ....και πως θα χαμηλοσω το πιστονι με διπλες φλατζες κατω?....ξερετε το μαγαζη moto star στην αθηνα? και που κολαει το οτι δεν θες να ξαναανοιγεις μοτερ ? δεν ξερω πως,αυτα θα στα πει ο μηχανικος σου...εγω παντως δεν το ξερω...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 και που κολαει το οτι δεν θες να ξαναανοιγεις μοτερ ? δεν ξερω πως,αυτα θα στα πει ο μηχανικος σου...εγω παντως δεν το ξερω...:p Εσυ εχεις αντιμετωπηση κανενα προβλημα με το φτιαξημο αυτο που εχεις κανει? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Εσυ εχεις αντιμετωπηση κανενα προβλημα με το φτιαξημο αυτο που εχεις κανει? απολυτως κανενα γιατι φυσικα το προσεχω κιολας...εχω κανει 4300 χιλιομετρα και το μονο που θελει ειναι αλλαγμα τσιμουχακια γιατι τα εκαψε (5ευρω) και αλλαγη λαδιων (castrol 8ευρω)....ολα οσα λενε οτι σου χαλα και τετοια ειναι ******ες....το μηχανακι ειναι σκυλι... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 απολυτως κανενα γιατι φυσικα το προσεχω κιολας...εχω κανει 4300 χιλιομετρα και το μονο που θελει ειναι αλλαγμα τσιμουχακια γιατι τα εκαψε (5ευρω) και αλλαγη λαδιων (castrol 8ευρω)....ολα οσα λενε οτι σου χαλα και τετοια ειναι ******ες....το μηχανακι ειναι σκυλι... Φορας μπομπε πιστονι?και ποσες φλατζες εχεις βαλει επανο? Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Daytona54mm Δημ. August 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2008 Φορας μπομπε πιστονι?και ποσες φλατζες εχεις βαλει επανο? ναι αλλα το μηχανακι δεν ειναι μπομπε....αμα ειχα μια 72αρα κεφαλι...τεσπα εβαλα το μαυρο το κοστουμι...αυτες τις μερες θα σας ανεβασω πως ηταν μπλε και τωρα πως ειναι μαυρο...:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trela_me_4xrona Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 paidia exw ena kwloftiagmeno daytona dv agorasa moter lifan 125 kai thelw na mathw posa xiliosta mporw na to ftasw kai an sikwnei 30ari karmpirater pies markes proteinete gia karmpirat3r ekkentroforo kai kilindropistono???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Toxicity Δημ. August 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 2, 2008 Καλως ηρθες στο forum! καλο θα ηταν να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες! Παράθεση Leave me alone/Isolation bears hope There's something else waiting/A promised destiny Freezing me/I feel restless and low These days full of sadness/How joyfully changed Into fear My freakshow will start tonight/Don't miss the right time Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts