Jump to content

Συμβουλές για Daytona DY50R

teorizo
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

ε τοτε δεν ξερω ρε φιλε τι μπορει να φταιει....μηπως δεν ειναι 55 χιλιοστα ??:p:p

Μπορει να φταιεει οτι εχει μαμα ηλεκτρικα...

Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i

MiniCM10 4.0.1:D

• Απαντήσεις 1,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Μπορει να φταιεει οτι εχει μαμα ηλεκτρικα...

και εγω μαμα ηλεκτρικα εχω ρε...δεν ειναι αυτο...σιγουρα εχει αλλαγμενο κεφαλαρι ?:p:p

και εγω μαμα ηλεκτρικα εχω ρε...δεν ειναι αυτο...σιγουρα εχει αλλαγμενο κεφαλαρι ?:p:p

Ναι φοραει lifan CDI.....εχεις αλλαξει πισο δισκοπλακα στο daytona σου?

με ταμπουρο ειναι πισω το δικο μ..:):):)

Μηπως ξερεις απο πιο μοντελο να παρω πισο δισκοπλακα? φυσικα να κανει στο δικο μου?

Μηπως ξερεις απο πιο μοντελο να παρω πισο δισκοπλακα? φυσικα να κανει στο δικο μου?

εσενα δεν εχει δισκοπλακα απο μαμα????

εσενα δεν εχει δισκοπλακα απο μαμα????

Εχει αλλα εχει στραβωσει........ρε daytona54mm ποσα χιλιοστα ειναι το πιστονι σου?

Εχει αλλα εχει στραβωσει........ρε daytona54mm ποσα χιλιοστα ειναι το πιστονι σου?

54,γιατι??...και νομιζω απο 2005 μοντελο μπορεις να παρεις δισκοπλακα...δεν ειμαι 100% σιγουρος....

Re paides ime anamesa se kaihin kai delerdo 24sari pio protinete?:shifty:

Κeihin μια και εξω....δεν εννοω απο πιο μοντελο της daytona αλλα απο καποιο honda σε στυλ μαργαριτας....

Καποιος φοραει στο μηχανακι του 56αρα διαδρομη?οπιος φοραει ας το πει γιατι εχω πολλες αποριες..

Καποιος φοραει στο μηχανακι του 56αρα διαδρομη?οπιος φοραει ας το πει γιατι εχω πολλες αποριες..

φορεσε ενα daytona 54 χιλιοστα και δουλευει πολυ ωραια...αλλα ρωτα τι θες ισως να ξερω να σ πω..

φορεσε ενα daytona 54 χιλιοστα και δουλευει πολυ ωραια...αλλα ρωτα τι θες ισως να ξερω να σ πω..

Αν θα εχω προβλημα στην καθημερινη χρηση...και αν το βαλω προσωρινα σε ενα κιλινδροπιστονο 50 χιλιοστων και εαν χτιπανε οι βαλβιδες στο πιστονι πανο...

Αν θα εχω προβλημα στην καθημερινη χρηση...και αν το βαλω προσωρινα σε ενα κιλινδροπιστονο 50 χιλιοστων και εαν χτιπανε οι βαλβιδες στο πιστονι πανο...

ρε συ ειναι παρα πολυ βαρυς στροφαλος για 50 χιλιοστα πιστονι...με τπτ...εδω για 54αρι ειναι παρα πολυς βαρυς και τελικα δεν παει βημα...μην βαλεις 56αρι σε 50 πιστονι...

ρε συ ειναι παρα πολυ βαρυς στροφαλος για 50 χιλιοστα πιστονι...με τπτ...εδω για 54αρι ειναι παρα πολυς βαρυς και τελικα δεν παει βημα...μην βαλεις 56αρι σε 50 πιστονι...

Σχετικα δεν θελω να το βαλω στο 50χιλιωστων πιστονι αλλα θελω να μαθω αν θα εχω καποιο προβλημα...σχετικα με 56χιλιοστων πιστονι θελω να το βαλω....τι προβληματα θα εχω και πως θα κανω να μην βαρανε οι βαλβιδες πανω στο πιστονι?

Σχετικα δεν θελω να το βαλω στο 50χιλιωστων πιστονι αλλα θελω να μαθω αν θα εχω καποιο προβλημα...σχετικα με 56χιλιοστων πιστονι θελω να το βαλω....τι προβληματα θα εχω και πως θα κανω να μην βαρανε οι βαλβιδες πανω στο πιστονι?

δεν ξερω λογικα θα θελει να χαμηλοσεις το πιστονι αρκετα...αλλα γιατι δεν το κανεις στα ιδια χιλιοστα με το δικο μου με 54αρα διαδρομη?

δεν ξερω λογικα θα θελει να χαμηλοσεις το πιστονι αρκετα...αλλα γιατι δεν το κανεις στα ιδια χιλιοστα με το δικο μου με 54αρα διαδρομη?

Γιατι στο μελλον δεν θελω να ξανα νοιγω το μοτερ....και πως θα χαμηλοσω το πιστονι με διπλες φλατζες κατω?....ξερετε το μαγαζη moto star στην αθηνα?

Γιατι στο μελλον δεν θελω να ξανα νοιγω το μοτερ....και πως θα χαμηλοσω το πιστονι με διπλες φλατζες κατω?....ξερετε το μαγαζη moto star στην αθηνα?

και που κολαει το οτι δεν θες να ξαναανοιγεις μοτερ ? δεν ξερω πως,αυτα θα στα πει ο μηχανικος σου...εγω παντως δεν το ξερω...:p

και που κολαει το οτι δεν θες να ξαναανοιγεις μοτερ ? δεν ξερω πως,αυτα θα στα πει ο μηχανικος σου...εγω παντως δεν το ξερω...:p

Εσυ εχεις αντιμετωπηση κανενα προβλημα με το φτιαξημο αυτο που εχεις κανει?

Εσυ εχεις αντιμετωπηση κανενα προβλημα με το φτιαξημο αυτο που εχεις κανει?

απολυτως κανενα γιατι φυσικα το προσεχω κιολας...εχω κανει 4300 χιλιομετρα και το μονο που θελει ειναι αλλαγμα τσιμουχακια γιατι τα εκαψε (5ευρω) και αλλαγη λαδιων (castrol 8ευρω)....ολα οσα λενε οτι σου χαλα και τετοια ειναι ******ες....το μηχανακι ειναι σκυλι...

απολυτως κανενα γιατι φυσικα το προσεχω κιολας...εχω κανει 4300 χιλιομετρα και το μονο που θελει ειναι αλλαγμα τσιμουχακια γιατι τα εκαψε (5ευρω) και αλλαγη λαδιων (castrol 8ευρω)....ολα οσα λενε οτι σου χαλα και τετοια ειναι ******ες....το μηχανακι ειναι σκυλι...

Φορας μπομπε πιστονι?και ποσες φλατζες εχεις βαλει επανο?

Φορας μπομπε πιστονι?και ποσες φλατζες εχεις βαλει επανο?

ναι αλλα το μηχανακι δεν ειναι μπομπε....αμα ειχα μια 72αρα κεφαλι...τεσπα εβαλα το μαυρο το κοστουμι...αυτες τις μερες θα σας ανεβασω πως ηταν μπλε και τωρα πως ειναι μαυρο...:p

paidia exw ena kwloftiagmeno daytona dv agorasa moter lifan 125 kai thelw na mathw posa xiliosta mporw na to ftasw kai an sikwnei 30ari karmpirater pies markes proteinete gia karmpirat3r ekkentroforo kai kilindropistono????

Καλως ηρθες στο forum! καλο θα ηταν να γραφεις με ελληνικους χαρακτηρες!

Leave me alone/Isolation bears hope

There's something else waiting/A promised destiny

Freezing me/I feel restless and low

These days full of sadness/How joyfully changed Into fear

My freakshow will start tonight/Don't miss the right time