antonis_wrx Δημ. December 29, 2003 Κοινοποίηση Δημ. December 29, 2003 Και ένα προβληματάκι... Χθές μόλις είχα βάλει τον κωδικό και μου είχε βγάλει το είσοδος στο φόρουμ....antonis_wrx κ λόγικα απ' ότι θυμάμαι μετά βγάζει το λογότυπο του myphone μου έβγαζε μόρφη αρχείου άγνωστη... Μέχρι πριν από λίγο καιρό δουλεύε οκ... Το κινητό με το οποίο προσπάθησα να μπω ήταν 3510ι με βόντα... Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 3, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2004 :!: BUG:Με το n-gage ενώ το αναγνωρίζει ότι υποστηρίζει image δεν μπορεί να μπει και βγάζει μήνυμα σχετικά με τον proxy δικτύου κτλ.Επίσης όταν πάω να κάνω login βγάζει σφάλμα ότι δεν υποστηρίζεται το περιεχόμενο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. January 4, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2004 Still no T610 support e ? :( Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 3 Ιαν. 2004 , 12:15) :!: BUG:Με το n-gage ενώ το αναγνωρίζει ότι υποστηρίζει image δεν μπορεί να μπει και βγάζει μήνυμα σχετικά με τον proxy δικτύου κτλ.Επίσης όταν πάω να κάνω login βγάζει σφάλμα ότι δεν υποστηρίζεται το περιεχόμενο. Any ideas about this ????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
O Tifosi Δημ. January 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2004 Όλα άψογα Μάνο...σημαντικη αναβαιμιση στον τομεα αυτο και μπραβο ειλικρινα γιατι πλεον ανοιγεις ετσι και αλλο τους οριζοντες του site αυτου... ps:Ελπιζω να πηρες το μνμ που σου εστειλα στο κιν ετσι...? Να εισαι καλα και παλι μπραβο για τις υψηλες υπηρεσιες. Keep up the good work.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/O_Tifosi/22469/369781/0/3.JPG Tifosi : Βοηθός Συντονιστή συζητήσεων στο forum της Nokia @ myphone.gr Θες ένα πολύ καλό RCD-MP3 αυτοκινήτου της Sony,σε άψογη κατάσταση και δώρο ένα αυθεντικό Joystick της Sony για εύκολο χειρισμό...? Εαν ναι,ρίξε μια ματιά εδώ! ! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 9, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Gka ( 5 Ιαν. 2004 , 17:56) Any ideas about this ????????? Συγγνώμη που ενοχλώ :o αλλά :ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΝΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ; Προσπαθώ εδώ και μια εβδομάδα να μπω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Αρχιμήδης Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Gka, γράψε το πρόβλημα αναλυτικά σε κάποιο από τα υπάρχοντα threads του Σχολιασμός/Bugs εφ όσον ταιριάζει ή σε κάποιο νέο! :) Παράθεση Είμαστε όλοι εδώ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 10, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Αρχιμήδης (10 Ιαν. 2004 , 03:52) Gka, γράψε το πρόβλημα αναλυτικά σε κάποιο από τα υπάρχοντα threads του Σχολιασμός/Bugs εφ όσον ταιριάζει ή σε κάποιο νέο! :) Θα το κάνω thanks. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Gka Δημ. January 15, 2004 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2004 Αρχικό Μήνυμα από το μέλος Αρχιμήδης (10 Ιαν. 2004 , 03:52) Gka, γράψε το πρόβλημα αναλυτικά σε κάποιο από τα υπάρχοντα threads του Σχολιασμός/Bugs εφ όσον ταιριάζει ή σε κάποιο νέο! :) Και που το έγραψα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Avalance Δημ. March 2, 2004 Κοινοποίηση Δημ. March 2, 2004 Το t610 δεχεται iMAGE??? Παράθεση After having COSMOTE and then VODAFONE, I think TIM is the best.. [colour=blue]"TIM: ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΡΙΑ!!!!!"[/colour] www.djavalance.tk Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dina-21- Δημ. April 7, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 7, 2004 wreo to iMage to dokimasa me nokia3650 mou fanike polu omorfo! alla me to 3200 ke xwris icons ktl paei polu pio grhgora.. :P Παράθεση http://www.go2sleep.be/ - ultimate site. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tonic5 Δημ. April 19, 2004 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2004 ψάχνω για threads με θέμα wap αλλά δεν μπορώ να το ψάξω στην αναζήτηση. θέλω να βλέπω απ'το pc μου wap sites,όχι μέσω internet αλλά μέσω του κινητού μου.To WinWap το κάνει αυτό αλλά δεν μπορώ να ρυθμίσω την σύνδεσή του με το κινητό.Όποιος έχει ακούσει τίποτα ας μου πει.Ίσως έτσι να δω και το iMAGE που το ΝΟΚΙΑ μου από μόνο του δεν μπορεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyramas Δημ. July 5, 2004 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2004 Αντε παιδιά, μόλις τελειώσετε και με το site να φτιάξετε το iMage να το βλέπουμε και με το Κ700i e ? Please.... :) Παράθεση A Diary of Kyramas - Flickr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts