Jump to content

Γυναίκες και gaming

bianca76
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

να εισαι σιγουρος οτι συνεχιζω ακαθεκτη φιλε μου και δεν με επηρεαζει τιποτα............ακομη.......................χαχα

ειπε κανεις οτι θα επρεπε να επηρεαζεστε; ή οτι ειστε εξωγηινες και αρχισατε οτι σας τη σπαμε κλπ. απλα λεμε οτι δεν ειναι η ωραιοτερη εικονα. οπως θα πειτε π.χ. οτι δε σας αρεσει ενας μπεκρουλιακας αξεστος κλπ.(ασχετο παραδειγμα βεβαια).

• Απαντήσεις 126
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

οχι, το ειπα αλλωστε.

ειπαμε τη γνωμη μας και θεωρησατε οτι σας βριζουμε.

οχι,εγω δεν ειπα κατι τετοιο.δεν παιζω αλλωστε.τυχαια ειδα το ποστ σου.

τότε; προς τι το σχόλιο/ερώτηση; :worry:

"In the morning u know u won't remember a thing.."

Bρε κορίτσια, αφού τα αγόρια είναι χιλιάδες φορές καλύτερα απο εμάς τις γυναίκες στο gaming, τι το παλεύετε? Εμείς το πολύ πολύ να παίζουμε κανά Sims, κανά Majongg :love: και τέτοια απλά πραγματάκια. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις αλλά όχι οτι είμαστε και καλύτερες. Εγώ παίζω Tekken 5 με τον άντρα μου και Sims 2 και άγρια πορωμένη με το Mahjongg. Αλλά με βάζει να παίξω πχ Need For Speed Underground και δε μπορώ. Δεν είμαστε για τέτοια εμείς.
Namaste!

Bρε κορίτσια, αφού τα αγόρια είναι χιλιάδες φορές καλύτερα απο εμάς τις γυναίκες στο gaming, τι το παλεύετε?

:up: :up: :up: :up: :up: :up: :up:

Bρε κορίτσια, αφού τα αγόρια είναι χιλιάδες φορές καλύτερα απο εμάς τις γυναίκες στο gaming, τι το παλεύετε? Εμείς το πολύ πολύ να παίζουμε κανά Sims, κανά Majongg :love: και τέτοια απλά πραγματάκια. Υπάρχουν βέβαια εξαιρέσεις αλλά όχι οτι είμαστε και καλύτερες. Εγώ παίζω Tekken 5 με τον άντρα μου και Sims 2 και άγρια πορωμένη με το Mahjongg. Αλλά με βάζει να παίξω πχ Need For Speed Underground και δε μπορώ. Δεν είμαστε για τέτοια εμείς.

Υπαρχουν γυναικες που παιζουν τελεια τα παιχνιδια που αναφερεις,αλλα και γυναικες που παιζουν ανδρικα παιχνιδια και καλα,πολυ καλυτερα απο μας.

Ω ξειν' αγγελλειν Λακεδαιμονιοις οτι τηδε κειμεθα τοις κεινων ρημασι πειθομενοι.

Υπαρχουν γυναικες που παιζουν τελεια τα παιχνιδια που αναφερεις,αλλα και γυναικες που παιζουν ανδρικα παιχνιδια και καλα,πολυ καλυτερα απο μας.

Dn 8a elega oti pezoun kalutera apo tous antres gia ton aploustato logo oti einai polu liges se sxesh me emas.Gi auto px sto cs exoun diko tous ladder only female. ;)

One of the things you learn after years of dealing with drug people,

is that you can turn your back on a person,

but never turn your back on a drug.

Το χειμωνα που μας περασε ειχα προβλημα με την κοπελα μου ποιος θα παιξει πρωτος everqest 2!!! Ειχαμε φτασει στο σημειο να παιζω 1 μερα εγω και 1 αυτη:p . Γενικα πιστευω οτι ειναι στο χαρακτηρα της κοπελας αν της αρεσει να παιζει παιχνιδια η οχι. To Sims παντος ειναι το νουμερο 1 παιχνιδι που παιζουv ολες οι γυναικες gamers :lol:

Το χειμωνα που μας περασε ειχα προβλημα με την κοπελα μου ποιος θα παιξει πρωτος everqest 2!!! Ειχαμε φτασει στο σημειο να παιζω 1 μερα εγω και 1 αυτη:p . Γενικα πιστευω οτι ειναι στο χαρακτηρα της κοπελας αν της αρεσει να παιζει παιχνιδια η οχι. To Sims παντος ειναι το νουμερο 1 παιχνιδι που παιζουv ολες οι γυναικες gamers :lol:

Πράγματι όλες οι γυναίκες παίζουν SIMS,δε ξέρω κάποια που να μη το έχει δοκιμάσει.Μέχρι και η ξαδέρφη μου που της αρέσαν μόνο αυτό ,το Rollercoaster,και το Zoo tycoon,μπορούσε να το παίξει και μάλιστα της άρεσε:lol: .Πείτε κανα παιχνίδι να της προτείνω τέτοιου στύλ περίπου,γιατί με ρωτάει αλλά δε ξέρω τι να της προτείνω.Δε της αρέσουν rpg πιστολίδια και τέτοια,αυτοκίνητα και πραγματικά δε βρίσκω κάτι αξιόλογο.Προτείνετε κάποιο!

τότε; προς τι το σχόλιο/ερώτηση; :worry:

για να καταλαβω την αποψη του.

GreekCharmed μια χαρα παιζουν.αυτα περι δεν υπαρχει συγκριση κ τετοια ειναι χαζομαρες.ανθρωποι ειμαστε ολοι,απλα οι ανδρες ασχολουντε περισσοτερο.

μικρη ας πουμε που πηγαινα σε ηλεκτρονικα ολοι καναν τους νταιδες κ στο τελος...τους εκανα κομματακια :p .

GreekCharmed min 3anakousw oti oi antres einai kalyteroi apo mas swnei kai kala! Oute oti emeis paizoume mono sims! Mila gia ton eauto sou ama 8es. Den maresei na blepw tetoies koubentes eidika apo gynaika :mad:

Toulaxiston h greekcharmed to exei katalabei. :)

Twra VooZ egw dn 3erw kamia kopela pou na pezei kapoio paixnidi kalutera apo antres ektos apo sims :lol: :lol:

Mono mia kopela 3erw pou pezei se gnwsth clan (lan,tour klp) alla dn pianei mia mprosta stous antres.

Auta*

Καινουργια και γω στα on lime games, μολις αρχισα, παιζω χρονια ομως φανατικα ps2 αρχισα με το guild wars και θα ακολουθησω με warcraft αν και μου φαινονται ολα βουνο. Αγαπημενος ηρωας ο Πριγκηπας του Prince of Persia φυσικα που το παιζω απο το dos :p

ΒΤW απεχθανομαι το sims που το παιζει φανατικα η φιλη μου χιχιχι !

A fanatic fan of a Legend and a Man with a Child's Heart

MJHellas.gr The First and only Greek Michael Jackson Fan Base

[sIGPIC][/sIGPIC]

GreekCharmed min 3anakousw oti oi antres einai kalyteroi apo mas swnei kai kala! Oute oti emeis paizoume mono sims! Mila gia ton eauto sou ama 8es. Den maresei na blepw tetoies koubentes eidika apo gynaika :mad:

και εγω μαζί σου, κοπελιά!!! μερικοί είναι πολύ απόλυτη, και πηγαίνουν με τα ματια και τα αυτιά κλειστά, χωρίς να ακούνε τίποτα αλλα είναι μικρός ακομά... θα μάθει οτι στην ζωή οτι δεν υπάρχει μόνο το λευκό και το μαύρο αλλα υπάρχει και το γκρί... δεν κέρδίζουν δηλαδή μόνο οι άντρες και χάνουν οι γυναίκες αλλα μπορεί να γίνει και το αντίστροφο!!!

Egw mhlaw gia gaming se kapoio epipedo.Epeidh 3erw polla atoma pou pezoun se gnwstes clans dn exw dei oute mia kopela(mono sthn multigaming clan sk-gaming sto division tou CS uparxei mia pou ta pairnei xontra apo fotografhseis).Mporeis na mou anafereis kapoio nick female-pro-playa?

Ama paizei kapoios 4fun endexetai na upostei htta apo kopela kai dn einai kako.O logos pou uparxei female ladder sto cs einai akribws h terastia diafora skill meta3u antrwn-gynaikwn.

ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΙΣ....

ΠΡΩΤΟΝ:ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΣΤΟ GAMING(ΑΝΤΡΕΣ ή ΓΥΝΑΙΚΕΣ).

ΔΕΥΤΕΡΟΝ:σιχαινομαι το SIMS. η μεγαλυτερη βλακεια (χωρις να σου εκκρινει την ανδρεναλινη)που ειδα ποτε στη ζωη μου.

ΤΡΙΤΟΝ:Δεν βαζω τιποτα μπροστα σε ενα καλο FPS και κυριως RPG Που ειναι και η αδυναμια μου

Το θεμα μας ειναι πως αντιμετωπιζεται στην Ελλαδα το γυναικειο gaming, σε τι ποσοστο δραστηριοποιειται, αν ειναι αποδεκτο και ποιε οι προεκτασεις του ή οι συνεπειες του.Αυταααααααααααααααααααααα

Γυρισα ορεξατη απο τις διακοπες μου φαινεται:lol: :cool:

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Το θεμα μας ειναι πως αντιμετωπιζεται στην Ελλαδα το γυναικειο gaming, σε τι ποσοστο δραστηριοποιειται, αν ειναι αποδεκτο και ποιε οι προεκτασεις του ή οι συνεπειες του.Αυταααααααααααααααααααααα

Εχεις απολυτο δίκιο, αλλά εκνευριζομαι μερικές φόρες όταν σνομπαρουν συνεχώς τις γυναικίες ικανότητες. Ακούμε συνεχώς οι γυναικες οδηγοί ειναι οι χειροτερες, δεν ξέρουν να παίζουν κλπ, ΕΛΕΟΣ!!! Δεν πιστεύω οτι τα κάνουν ολα τέλεια αλλά, ασ σταματήσει αυτό πια

Εγω πιστευω οτι νομιζουν οτι ....καταπατουμε δικο τους χωρο...οχι ολοι βεβαια...αλλα δεν πειραζει, θα την συνηθισουν κι εδω την παρουσια μας.Ειναι αναποφευκτη δυστυχως ή ευτυχως!!!!χαχαχαχαχαχαχα

http://img403.imageshack.us/img403/8225/cae7gdirjo3.jpg

http://www.hdgr.eu http://photoxstation.googlepages.com

Ο Χρόνος είναι πολύ αργός για όσους περιμένουν, πολύ γρήγορος για όσους φοβούνται, πολύ μακρύς για όσους υποφέρουν, πολύ σύντομος για όσους χαίρονται και αιώνιος για όσους αγαπούν

Μπράβο στην bianca76 που άνοιξε αυτό το θέμα.

Το θέμα είναι ότι ο κόσμος είναι προκατειλημμένος με τα video games, επειδή και καλά σε περιθωριοποιούν και χάνεις την κοινωνικότητά σου. Αλλά δεν πιστεύω ότι ένα παιχνιδάκι σε κάνει αντικοινωνικό. Βασικά είναι μια μορφή ρατσισμού δεν έχει σημασία αν ο gamer είναι άντρας ή είναι γυναίκα, απλά οι γυναίκες είναι λιγότερες και κάνει περισσότερη αίσθηση αυτό το πράγμα.

Και εγώ προσωπικά δεν ανέχομαι να μου τη λέει κάποιος επειδή είμαι gamer τη στιγμή που αυτός ο κάποιος βλέπει σαραντά πέντε ώρες την ημέρα τηλεόραση.

Είναι λίγο offtopic αλλά θα το πω μια και είναι παρεμφερές. Μου την σπάει αφάνταστα που πάρα πολλοί άνθρωποι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι τα cartoons είναι μόνο για παιδιά (δεν εννοώ όλα τα cartoons). Και τσαντίζομαι όταν βλέπω south park να λένε "πάλι μικυμάου βλέπεις?". Τέλος πάντων γυναίκες κρατάτε γερά δεν υπάρχει λόγος να απολογίστε σε κανέναν για τίποτα.

Πώπω επτά σελίδες τόπικ και κανείς δεν ανέφερε το civilization (το πρώτο για dos). Είμαι φανατικός του παιχνιδιού. Είμαι επίσης είμαι fan όλων των παιχνιδιών της lucas arts. Δεν σας κρύβω ότι πήρα pda για να παίζω το fate of atlantis παντού και πάντα...

ps bianca σε λατρεύω... :shy:

Καλά μην συγχίζεσαι. Εγώ απλά ανέφερα αυτό που συμβαίνει κατά 95% γιατί το υπόλοιπο 5% είναι όσες κοπέλες παίζουν παιχνίδια.

Και μην μου πείτε οτι επειδή είμαι γυναίκα πρέπει σώνει και καλά να υποστηρίζω το φύλο μου. Εγώ αυτά βλέπω αυτά λέω. Λες και σας έθιξα.

Namaste!