Barimagas Δημοσιεύτηκε June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 19, 2006 Θυμαστε με το nero οταν φτιαχνεις audio cd πως βγαζεις το κενο 2 δευτερολεπτων αναμεσα στα τραγουδια? Ειναι αυτο που λεει track at once? ΝΑι αλλα μηπως αυτη η λειτουργια τα κολαει μεταξυ τους? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Μολις κανεις add τα τραγουδια και προστεθουν επελεξετα ολα δεξι κλικ properties(ιδιοτοτητες) και μετα εχεις δυο επιλογες ειτε να κανεις το pause απο 2 σε 0 ειτε να επιλεξεις cross fade με το προηγουμενο τραγουδι. ετσι το τραγουδι θα ξεκιναει λιγο πριν τελειωσει το προηγουμενο αναλογα ποσα sec θα επιλεξεις. Good luck. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsintsIgnis Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Αυτό όμως δεν γίνεται σε MP3 CD...ε; :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Αυτό όμως δεν γίνεται σε MP3 CD...ε; :worry: Δεν ειμαι σιγουρος αλλα νομιζω πως οχι. διοτι το mp3 το αναγνωριζει ως data. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Θυμαστε με το nero οταν φτιαχνεις audio cd πως βγαζεις το κενο 2 δευτερολεπτων αναμεσα στα τραγουδια? Ειναι αυτο που λεει track at once? ΝΑι αλλα μηπως αυτη η λειτουργια τα κολαει μεταξυ τους? Αυτό που λες είναι το disc-at-once. Αυτό κόβει το κενό ανάμεσα στα τραγούδια. Και με τα mp3 γίνεται αν τα γράψεις σαν audio όμως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Αυτό που λες είναι το disc-at-once. Αυτό κόβει το κενό ανάμεσα στα τραγούδια. Και με τα mp3 γίνεται αν τα γράψεις σαν audio όμως. Δεν αρκεί να γράψεις το CD με Disc-At-Once. Θα πρέπει να επιλέξεις από compilation όλα τα τραγούδια και στο δεξί κλικ - Properties να αφαιρέσεις το κενό των 2 δευτερολέπτων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barimagas Δημ. June 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Eυχαριστω μαγκες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Να γραψω κι εγω μια απορια μου.Ξαφνικα το nero μου κανει το εξης.Ενω απο cd σε cd γραφω κανονικα απο σκληρο σε cd μου βγαζει ενα SCSI error ενω εγω δεν εχω καν SCSI σκληρο...Το εκανε ξαφνικα ενω μεχρι και πριν λιγες μερες εγραφα κανονικα...Καμια ιδεα...? Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. June 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2006 Να γραψω κι εγω μια απορια μου.Ξαφνικα το nero μου κανει το εξης.Ενω απο cd σε cd γραφω κανονικα απο σκληρο σε cd μου βγαζει ενα SCSI error ενω εγω δεν εχω καν SCSI σκληρο...Το εκανε ξαφνικα ενω μεχρι και πριν λιγες μερες εγραφα κανονικα...Καμια ιδεα...? Αυτό μπορεί να συμβεί αν έχεις ή είχες εγκαταστήσει παλιότερα και άλλα burning software εκτός του nero. Κάνε επανεκίννηση πάτα F8 να μπεις σε safe mode και κατόπιν κάνε δεξί κλικ στο my computer-->properties-->hardware-->device manager-->cd-rom drives όπου εκεί θα δείς τις παρούσες και προηγούμενες συσκευές. Τσέκαρε μία-μία αυτές που δεν χρησιμοποιούνται πλέον -εικονικές και μη- και κάντες remove/uninstall. Μετά μπες και στο disk drives που είναι παρακάτω και κάνε το ίδιο. Πάτα ok κλείστα όλα και κάνε restart. Μια δεύτερη αιτία επίσης απ' όσο γνωρίζω είναι η εξής: Αν υποτεθεί πως βάζεις να γράψεις ένα cd/dvd το οποίο είναι 16Χ και το nero εκείνη τη στιγμή είναι στο 32Χ μπορεί να δημιουργήσει αυτό το scsi error. Έχει συμβεί σε αρκετούς αυτό. Ελπίζω να διορθωθεί... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts