dimosthenes Δημοσιεύτηκε June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 19, 2006 Καλημέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα τη παρακάτω κάρτα τηλεόρασης αλλά δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το τηλεκοντρολ. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις ή θα έπρεπε να το είχε αναγνωρίσει απευθείας? Ευχαριστώ. TV Tuner Asus MyCinema P7131 Dual Είδος: Κάρτα Τηλεόρασης Κατασκευαστής: Asus Θύρα Επικοινωνίας: PCI Τηλεόραση: Αναλογική & Ψηφιακή (DVB-T) Ραδιόφωνο: FM Είσοδοι: Video-in & Audio-in Συνοδευτικά: Τηλεχειριστήριο, Ψηφιακή κεραία, Κεραία ραδιοφώνου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Καλημέρα σε όλους, Πρόσφατα αγόρασα τη παρακάτω κάρτα τηλεόρασης αλλά δεν έχω καταφέρει να λειτουργήσω το τηλεκοντρολ. Πρέπει να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις ή θα έπρεπε να το είχε αναγνωρίσει απευθείας? Ευχαριστώ. TV Tuner Asus MyCinema P7131 Dual Είδος: Κάρτα Τηλεόρασης Κατασκευαστής: Asus Θύρα Επικοινωνίας: PCI Τηλεόραση: Αναλογική & Ψηφιακή (DVB-T) Ραδιόφωνο: FM Είσοδοι: Video-in & Audio-in Συνοδευτικά: Τηλεχειριστήριο, Ψηφιακή κεραία, Κεραία ραδιοφώνου. Γεία χαρά...:happy: Έχεις συνδέσει το καλώδιο του τηλεκοντρόλ στην κάρτα πάνω...?;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimosthenes Δημ. June 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Γεία χαρά...:happy: Έχεις συνδέσει το καλώδιο του τηλεκοντρόλ στην κάρτα πάνω...?;) ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟ IR PORT Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 ΝΑΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΣΤΟ IR PORT Πολύ φαντάζομαι τότε πως πρέπει να μιλήσεις με το sevice του καταστήματος που την αγόρασες...:confused: Δύο κάρτες tv έχω και δεν χρειάζετε απ όσο ξέρω κάποιες ιδιαίτερες ρυθμίσεις για το τηλεκοντρολ τουλάχιστον...:shifty: Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts