stella711 Δημοσιεύτηκε June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 18, 2006 Πριν μια βδομάδα πήγα να κάψω με το Nero ένα Cd με mp3. Η εγγραφή όμως κόλλησε στο 33% και αναγκάστηκα μετά από κάμποση ώρα αναμονής να πατήσω ακύρωση. Αυτό είχε ξανασυμβεί αλλά ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα άλλο πρόβλημα. Πήγα να κάνω διαγραφή στο Cd (αφού ήταν επανεγγράψιμο) και δεν μου το αναγνώρισε καν! Για να μην τα πολυλογώ το αντιγραφικό διαβάζει μόνο DVD, κάθε τύπου, ταινίες, κενά, αντεγραμμένα τα πάντα. Από Cd όμως, τίποτα! Απεγκατέστησα το Nero και το εγκατέστησα ξανά, αλλά το ίδιο γίνεται. Ο τύπος του αντιγραφικού είναι DVDRW DRW-3S121, μάρκα δεν ξέρω, μ'εκαψες μάλλον! Πήρα το pc μου από τα Multirama και ήταν έτοιμη σύνθεση απότε δεν μπόρεσα να διαλέξω κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aijivl Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 Ti μάρκα είναι?? Έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα με samsung. Δεν φταίει το νερο. Προφανώς στο hard είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε να δεις τι αναγνωρίζει σε linux(με κανένα live cd) και αν έχει το ιδιο προβ. γύρισετο με την εγγύηση.:kitty: Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε..:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. June 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Ti μάρκα είναι?? Έχει αναφερθεί παρόμοιο πρόβλημα με samsung. Δεν φταίει το νερο. Προφανώς στο hard είναι το πρόβλημα. Δοκίμασε να δεις τι αναγνωρίζει σε linux(με κανένα live cd) και αν έχει το ιδιο προβ. γύρισετο με την εγγύηση.:kitty: Για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε..:) Ok, θα προσπαθήσω, ευχαριστώ!!!:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kormos Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Πριν μια βδομάδα πήγα να κάψω με το Nero ένα Cd με mp3. Η εγγραφή όμως κόλλησε στο 33% και αναγκάστηκα μετά από κάμποση ώρα αναμονής να πατήσω ακύρωση. Αυτό είχε ξανασυμβεί αλλά ποτέ δεν δημιουργήθηκε κανένα άλλο πρόβλημα. Πήγα να κάνω διαγραφή στο Cd (αφού ήταν επανεγγράψιμο) και δεν μου το αναγνώρισε καν! Για να μην τα πολυλογώ το αντιγραφικό διαβάζει μόνο DVD, κάθε τύπου, ταινίες, κενά, αντεγραμμένα τα πάντα. Από Cd όμως, τίποτα! Απεγκατέστησα το Nero και το εγκατέστησα ξανά, αλλά το ίδιο γίνεται. Ο τύπος του αντιγραφικού είναι DVDRW DRW-3S121, μάρκα δεν ξέρω, μ'εκαψες μάλλον! Πήρα το pc μου από τα Multirama και ήταν έτοιμη σύνθεση απότε δεν μπόρεσα να διαλέξω κάτι καλύτερο. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθειά σας! Καλησπέρα...:happy: Το ίδιο περιστατικό απο pc που έχει γίνει αγορά απο το Multirama μιας και προαναφέρθηκε μπορώ να σε πληροφορήσω πως αν υπάρχει ακόμα εγγύηση να το πας για αντικατάσταση γιατί ως γνωστόν το dvd-rw με το cd-rw έχει διαφορετικά λέιζερ και προφανώς έχει χαλάσει ή είναι χαλασμένο το λέιζερ που διαβάζει τα cd σου γι αυτό και παρουσιάζεται μόνο στα cd σου....;) Παράθεση "Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stella711 Δημ. June 20, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2006 Καλησπέρα...:happy: Το ίδιο περιστατικό απο pc που έχει γίνει αγορά απο το Multirama μιας και προαναφέρθηκε μπορώ να σε πληροφορήσω πως αν υπάρχει ακόμα εγγύηση να το πας για αντικατάσταση γιατί ως γνωστόν το dvd-rw με το cd-rw έχει διαφορετικά λέιζερ και προφανώς έχει χαλάσει ή είναι χαλασμένο το λέιζερ που διαβάζει τα cd σου γι αυτό και παρουσιάζεται μόνο στα cd σου....;) Έχω εγγύηση αλλά έχω κ τα νεύρα μου, γιατί με το που συμπληρώθηκε 1 χρόνος από την αγορά τα "έφτυσε" η μητρική και πήγα και μου την αντικατέστησαν, αυτή τη δουλειά θα κάνω συνέχεια?! Άσε που ο υπεύθυνος ήδη με κοιτάει με μισό μάτι! Σε ευχαριστώ πολύ για την πληροφορία πάντως, γιατί αυτό με τα διαφορετικά λέιζερ ομολογώ ότι δεν το γνώριζα!! :happy: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts