Jump to content

Χρέωση Χαλασμένου H/D!

sculper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Γεια σας,

Θα ήθελα να σας πω για κάτι που μου συνέβη με την ACER. Έχω ένα laptop που μου χάλασε ο σκληρός δίσκος. Στέλνω το laptop για επισκευή και σε 5 εργάσιμες ήταν οκ. Ζήτησα από την ACER να μου επιστρέψει το σκληρό δίσκο (τον χαλασμένο) για να κάνω recovery σε όσα δεδομένα μπορώ, μιας και έχω φακέλους ασθενών κτλ! Το τρελό είναι ότι μου ζήτησαν 220ευρώ για να μπορέσουν να μου επιστρέψουν τον σκληρό. Τα σχόλια δικά σας.

Το μονο που μπορω να σκεφτω ειναι οτι εφοσον σου αντικαταστησαν τον σκληρο δισκο δεν ειναι λογικο να μπορεις να παρεις πισω τον παλιο.. Το μονο που μπορεις να κανουν ενα backup τα αρχεια που ειχες μεσα.

Δηλ σου κρατησαν τον παλιο σκληρο και σου εβαλαν καινουριο και σου ζητανε 220 να σου τον δωσουν πισω???:kill:

Μηπως ηταν εντος εγγυησης??? Γιατι τοτε κρατανε αυτοι τον δισκο ωστε να επιστραφει στη μαμα και να πληρωθουν κανονικα για την αντικατασταση!!Οποτε αν τον ζητας εσυ ειναι ουσιαστικα σαν να πληρωνεις ο ιδιος για ενα νεο δισκο και κρατας τον παλιο ;)

:tease:

Εμένα μου φαίνεται λογικό αφού στον αλλάξανε εντώς εγγύησης.

Αν πλήρωνες εσύ τον καινούριο τότε οκ...

http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif

ε, το πιο λογικό είναι να μη τον πάρεις πίσω.

θα τον στείλουν πίσω αυτοί για να δικαιολογήσουν τα έξοδα του νέου σου σκληρού δίσκου.

Γεια σας,

Θα ήθελα να σας πω για κάτι που μου συνέβη με την ACER. Έχω ένα laptop που μου χάλασε ο σκληρός δίσκος. Στέλνω το laptop για επισκευή και σε 5 εργάσιμες ήταν οκ. Ζήτησα από την ACER να μου επιστρέψει το σκληρό δίσκο (τον χαλασμένο) για να κάνω recovery σε όσα δεδομένα μπορώ, μιας και έχω φακέλους ασθενών κτλ! Το τρελό είναι ότι μου ζήτησαν 220ευρώ για να μπορέσουν να μου επιστρέψουν τον σκληρό. Τα σχόλια δικά σας.

Καλημέρα...:happy:

Κατά κάποιο τρόπο έχεις δίκιο σε αυτό που λες μα :confused: δεν νομίζω πως θα είσαι ο μόνος που μπορεί να έχει κάποιο παρόμοιο πρόβλημα και η ACER (και οποιαδήποτε άλλη εταιρία) με τη σειρά της δεν μπαίνει στην διαδικασία ώστε να απασχολεί κάποιον υπάλληλο για να κρατάει back up τα αρχεία που θα περιέχει ο κάθε παλιός-ελλατωματικός σκληρός μέσα...;)

Υποτίθετε πως θα έπρεπε να έχεις προβλέψει...:O

Λυπάμαι πάντως αλλά και λογικά απο την άλλη ζητάει να πληρωθεί τον σκληρό για να στον επιστρεψει...

"Δεν με πειράζει να πηγαίνω για δουλειά αλλά αυτή η 8ωρη αναμονή για να γυρίσω σπίτι με σκοτώνει!!!!!!!"