cryptox Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 kala re paidia ti einai auta pou lete...?to r kainourgio kanei 1750....me doseis 1870...to diko mou pou exei 10000...me eipan an tous to pao olo mama akoma kai ta lastixa tha mou dosoun 1200...auta isxioun stin thessaloniki... edw kriti to R kainourio exei kapou sta 1600 twra kai gia na to poulisis 1200 pou lete EISAI THEOS kai prepei na einai poli vlima o allos gia na to agorasi toso ;) 800-1000euro ta poulane edw ta R Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 edw kriti to R kainourio exei kapou sta 1600 twra kai gia na to poulisis 1200 pou lete EISAI THEOS kai prepei na einai poli vlima o allos gia na to agorasi toso ;) 800-1000euro ta poulane edw ta R Κάτσε ρε φίλε.Έχει να κάνει και ποιος το πουλάει. Από ιδιώτη σίγουρα θα βρεις καλύτερη τιμή. Από μαγαζί υπολογίζεις +κανένα 100αρι ευρώ έξτρα σίγουρα και μπορεί και παραπάνω. Οπότε έτσι φτάνει τα 1.200.Αλλά πρόσεξε, αν το πάρεις από μαγαζί, όπως το ψάχνω και εγώ, θα απαιτήσεις να έχει πάνω και καινούρια λάδια και τακάκια.Χρήματα που έτσι και αλλιώς θα τα έδινα στο 1ο service. Οπότε κάτι καλύπτει και αυτό.Και εννοείται και τυχόν σπασμένα φλασάκια και τέτοια, όλο στην τσίλια. Αυτά ο ιδιώτης θα στα δώσει??:O Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BlackX Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Κάτσε ρε φίλε.Έχει να κάνει και ποιος το πουλάει. Από ιδιώτη σίγουρα θα βρεις καλύτερη τιμή. Από μαγαζί υπολογίζεις +κανένα 100αρι ευρώ έξτρα σίγουρα και μπορεί και παραπάνω. Οπότε έτσι φτάνει τα 1.200.Αλλά πρόσεξε, αν το πάρεις από μαγαζί, όπως το ψάχνω και εγώ, θα απαιτήσεις να έχει πάνω και καινούρια λάδια και τακάκια.Χρήματα που έτσι και αλλιώς θα τα έδινα στο 1ο service. Οπότε κάτι καλύπτει και αυτό.Και εννοείται και τυχόν σπασμένα φλασάκια και τέτοια, όλο στην τσίλια. Αυτά ο ιδιώτης θα στα δώσει??:O Μερικη ναι μερικη οχι θελει ψαξιμο πολυ.. Παράθεση Sony Ericcson Xperia X10 mini E10i MiniCM10 4.0.1:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crypton_r Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 mages o sasat thelei na dosei to crypton- r kai thelei na prei dinamik fantazesttai poso blakas einai.,.,dinei yamaha kai penei kineziko moufa xanei k aksiopistia kai einai k dixrono auto thelei ladia pio poli benzini autos tha trelathei tha to metaniosei ego ton ksero .,.,!!! eseis ti lete eksizei?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 kala re paidia ti einai auta pou lete...?to r kainourgio kanei 1750....me doseis 1870...to diko mou pou exei 10000...me eipan an tous to pao olo mama akoma kai ta lastixa tha mou dosoun 1200...auta isxioun stin thessaloniki...στο Μοτοδυκτιο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 mages o sasat thelei na dosei to crypton- r kai thelei na prei dinamik fantazesttai poso blakas einai.,.,dinei yamaha kai penei kineziko moufa xanei k aksiopistia kai einai k dixrono auto thelei ladia pio poli benzini autos tha trelathei tha to metaniosei ego ton ksero .,.,!!! eseis ti lete eksizei?? Μπραβο τις ειπες ολες τι ηλιθιοτητες σου μαζι:lol::lol:.Το modenas δεν ειναι κινεζικο{αλλο ενα θυμα της παραπληροφορησης:lol:}Εχεις δει πολλα dinamic να χαλανε????:XΤο μονο που υστερει ειναι οτι το σασμαν δεν αντεχει πολλα πολλα και σπαει ευκολα,ειδικα αμα ειναι πειραγμενο μια καρφωτη να βαλεις παει το σασμαν:!:Αμα το προσεχεις και του κανεις τα service του και του βαζεις το λαδακι του κανονικα,τι θα παθει????Εμενα η γουρουνα ειναι απο την taiwan,μια μαρκα που το 2006 ειχε κανει 107 πωλησεις στην Ελλαδα:!:Τιποτα δεν εχει παθει.Τι dinamic καιει λιγο παραπανω,αφου ειναι και πιο πολλα κυβικα,και μεγαλυτερη αποδοση και μεγαλυτερο καρμπυρατερ...... Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Eγω το R το πηρα το Φλεβαρη 1700 μετρητα πινακιδομενο Και υπαρχουν μια χαρα καινουρια. Στην Αθηνα τουλαχιστον Φίλε εσύ από που το πήρες στην αθήνα 1700 με πινακίδες? Θες να μου στείλεις PM? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ante geia kai simera...eskase ena kai kala grigoro f1 dipla mou kai arxise ta dika tou alla ton perasa me allagi 3-4....kai meta pios me ftanei..pedia exoume kalo mixanaki min akoute tous allous.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Φίλε εσύ από που το πήρες στην αθήνα 1700 με πινακίδες? Θες να μου στείλεις PM? Soy esteila pm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ante geia kai simera...eskase ena kai kala grigoro f1 dipla mou kai arxise ta dika tou alla ton perasa me allagi 3-4....kai meta pios me ftanei..pedia exoume kalo mixanaki min akoute tous allous.. Emena re gamwth giati moy fainetai oti h 4rth kremaei oiktra? mexri trites paei wraia to mhxanaki kai sthn 4rth... Mono an alla3w thn 3th meta ta 90 kati ginetai :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ante geia kai simera...eskase ena kai kala grigoro f1 dipla mou kai arxise ta dika tou alla ton perasa me allagi 3-4....kai meta pios me ftanei..pedia exoume kalo mixanaki min akoute tous allous.. Γεια σου ρε Χρονη του εδειξες του F1.Να ενα παραδειγα ενος καλοφτιαγμενου crypton.Πειραγμενο,κανει κοντρες και δεν καταλαβαινει τιποτα:rolleyes:Μην ακουσω κανενα να ξαναπει <Να πειραξω το crypton??Γιατι εχω ακουσει οτι χαλει.....> Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Παληκάρια το έκλεισα το R. Να ρωτήσω για ασφάλεια.Πόσα δίνετε εσείς? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 Γεια σου ρε Χρονη του εδειξες του F1.Να ενα παραδειγα ενος καλοφτιαγμενου crypton.Πειραγμενο,κανει κοντρες και δεν καταλαβαινει τιποτα:rolleyes:Μην ακουσω κανενα να ξαναπει <Να πειραξω το crypton??Γιατι εχω ακουσει οτι χαλει.....> pedia ena karbirater pou na min mperdeyei,ekkentroforo kalo,eksatmisi kai granazia ligo pio konta valte kai 8a deite megales diafores.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
powerman95 Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 pedia ena karbirater pou na min mperdeyei,ekkentroforo kalo,eksatmisi kai granazia ligo pio konta valte kai 8a deite megales diafores.... Αυτα εχεις και εσυ???Και τι καρμπυρατερ εβαλες γιατι δεν θυμαμαι:rolleyes::rolleyes: Παράθεση Youtube΄s Channel:Kamilaririder check out my bikepics account http://64.19.142.11/p1.bikepics.com/pics/2010%5C12%5C15%5Cbikepics-2114379-200.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 1, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2008 ante geia kai simera...eskase ena kai kala grigoro f1 dipla mou kai arxise ta dika tou alla ton perasa me allagi 3-4....kai meta pios me ftanei..pedia exoume kalo mixanaki min akoute tous allous.. Γεια σου ρε Χρονη!εγω σημερα 1η σεπτεμβριου εκλεισα 2 χρονια!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 Αυτα εχεις και εσυ???Και τι καρμπυρατερ εβαλες γιατι δεν θυμαμαι:rolleyes::rolleyes: ena mikuni 24 palia mperdeye tora einai ok alla 8a valo ena mikuni 28 tetragono gnisio tora.. Γεια σου ρε Χρονη!εγω σημερα 1η σεπτεμβριου εκλεισα 2 χρονια!! ante re xronia polla kai na min meineis ta papia na aneveneis katigories!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 an ginei to crypton 125 tha pigainei kala? eseis poso lete na to kanw? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. September 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2008 θα πηγενει ρε!βαλε καρμπ 24 εκκεντροφορο κυλινδρο και πιστονι Daytona και θα εισαι κομπλε! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zednorR Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γεία σας παιδιά.Εχς και εγω ενα Yamaha Crypton R με 8500χλμ. Αποφάσισα να βάλω εξάτμιση. Είμαι ανάμεσα σε Dragon και Protech.Ποια δινει τη μεγαλύτερη διαφορα???? Την Protech την ξερω σαν εξατμιση και σαν ηχο αλλα εχω αμφιβολίες για την Dragon γτ τα 125ε δν ειναι λιγα.Ενννοώ απο πλευρα ηχου(δν θέλω να ταράζω την γειτονία) αλλα και απο απόδοση.ΧρονιςR θέλω ειδικα τη γνώμη σου και την βοηθειά σου μιας και το Crypton σου φοραει Dragon :) Παράθεση Yamaha Crypton R Power τι Innova μου λές??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xenos Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Γεία σας παιδιά.Εχς και εγω ενα Yamaha Crypton R με 8500χλμ. Αποφάσισα να βάλω εξάτμιση. Είμαι ανάμεσα σε Dragon και Protech.Ποια δινει τη μεγαλύτερη διαφορα???? Την Protech την ξερω σαν εξατμιση και σαν ηχο αλλα εχω αμφιβολίες για την Dragon γτ τα 125ε δν ειναι λιγα.Ενννοώ απο πλευρα ηχου(δν θέλω να ταράζω την γειτονία) αλλα και απο απόδοση.ΧρονιςR θέλω ειδικα τη γνώμη σου και την βοηθειά σου μιας και το Crypton σου φοραει Dragon :) Την protech ποσο την εχεις βρει? Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zednorR Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Την protech ποσο την εχεις βρει? 75ε με τοποθέτηση Παράθεση Yamaha Crypton R Power τι Innova μου λές??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsoutsouridis Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 75ε με τοποθέτηση ποια protech εννοάς ? υπάρχει η οβάλ και η στρογγυλή με το αυτοκολλητάκι που λέει protech και αυτή που το έχει ανάγλυφο . Εγώ έβαλα την οβάλ 85 με τοποθέτηση . Κάνει ωραίο βαρύ ήχο στα χαμηλά σαν xt 660 με acrapovic αλλά στα ψηλά το κόβει λίγο το μηχανάκι . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zednorR Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 ποια protech εννοάς ? υπάρχει η οβάλ και η στρογγυλή με το αυτοκολλητάκι που λέει protech και αυτή που το έχει ανάγλυφο . Εγώ έβαλα την οβάλ 85 με τοποθέτηση . Κάνει ωραίο βαρύ ήχο στα χαμηλά σαν xt 660 με acrapovic αλλά στα ψηλά το κόβει λίγο το μηχανάκι . Εγώ εννοώ με το αυτοκολητο γιατι μ αρεσει περισοττερο στο Crypton.Αλλα περιμενω τη γνωμη του Χρονη γτ μ αρεσει και η Dragon.... Παράθεση Yamaha Crypton R Power τι Innova μου λές??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Παιδιά ασφάλεια για το R με 95€ είναι καλά? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zednorR Δημ. September 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 Παιδιά ασφάλεια για το R με 95€ είναι καλά? Εννοεις για να ασφαλισεις το μηχανάκι η ασφαλει απο τα ρευματα???? Παράθεση Yamaha Crypton R Power τι Innova μου λές??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts