XronisR Δημ. June 9, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2008 Διαβασε ξανα το μνμ μου. "Αν δεν εχεις καθολου τοτε τα πραγματα ειναι δυσκολα." Αλλα δεν το εχει διευκρινισει. Προσωπικα αν εχανα και τα 2 κλειδια (μη σου πω και το ενα) ,θα αγοραζα καινουριες κλειδαριες και τελος..... poli sostos....i kaliteri lysi.. Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. June 10, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 10, 2008 paidia na rwtisw h exatmisi protech exei diafragmatta? an ta spasw tha kanei skasimata? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Mαγκες ποσο βρισκετε την Protech στην περιοχη σας? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 Mαγκες ποσο βρισκετε την Protech στην περιοχη σας? 80 euro i kanoniki kai 85uro i oval(alexandroupoli)esi?:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 90 ταριφα μεχρι τωρα. Για την πιο μεγαλη οπως λες. Αλλα ειμαι και Αθηνα το μπελα μου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sparowa Δημ. June 11, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 11, 2008 90 ταριφα μεχρι τωρα. Για την πιο μεγαλη οπως λες. Αλλα ειμαι και Αθηνα το μπελα μου.. toulaxiston eki vriskete se ligotero xrono andalaxtika:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το δεινωωωωωωωωωωωωωωωωω πειτε γνωμη εκανα λαλακια πουλησα την παπια 950 με ολα τα extra.:wacko: Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το δεινωωωωωωωωωωωωωωωωω πειτε γνωμη εκανα λαλακια πουλησα την παπια 950 με ολα τα extra.:wacko:ναι;):X:X:cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το δεινωωωωωωωωωωωωωωωωω πειτε γνωμη εκανα λαλακια πουλησα την παπια 950 με ολα τα extra.:wacko: eleos...apo 1300 to edoses 950? Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos_ath Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 re paides exei diafragmatta h protech h oxi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gigolo_16 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε το δεινωωωωωωωωωωωωωωωωω πειτε γνωμη εκανα λαλακια πουλησα την παπια 950 με ολα τα extra.:wacko: με 950 το παίρναμε κι εμείς ρε! :lol::p Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://s1.gladiatus.gr/game/c.php?uid=43493 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stentor Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 re paides exei diafragmatta h protech h oxi? Εχει ναι. Αλλα μη φανταστεις κανει βαβουρα. Αυτο το καβλιτσεκι που εχει και καλα για σιγαστηρα ρε μαγκες,επειδη για να κουμπωσει στη βιδα του μαρσπιε, το τελικο δε μπαινει τελειως κατω,παιζει και κουδουνιζει. Ναι το βγαλω τελειως εχει διαφορα μεγαλη στη βαβουρα ή να ανοιξω λιγο την τρυπα στη βαση για να κουμπωνει μεχρι τερμα το τελικο στο λαιμο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ρε μαγκες ειχα προτασεις αλλα λογω χιλιομετρων εκαναν πισω.αν κατσει κατι καλυτερο μεχρι την δευτερα θα το σκεφτω να το δωσω σε αυτων γιατι πανε τσαμπα ολα αυτα που εχει πανω.για κανενα μικρο σε ηλικια ηταν οχι για 40 χρονων που το δεινω.αν εχετε κανεναν που να θελει πειτε μου Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ρε μαγκες ειχα προτασεις αλλα λογω χιλιομετρων εκαναν πισω.αν κατσει κατι καλυτερο μεχρι την δευτερα θα το σκεφτω να το δωσω σε αυτων γιατι πανε τσαμπα ολα αυτα που εχει πανω.για κανενα μικρο σε ηλικια ηταν οχι για 40 χρονων που το δεινω.αν εχετε κανεναν που να θελει πειτε μου εχεις σκοπο να παρεισ αλλο μηχανακι????:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. June 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2008 ναι φιλε μου ελεγα για aprilia pegaso strada αλλα τελικα δεν εχω τοσα φραγκα οποτε θα παω σε ενα xt 600 motard Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makos_crypton Δημ. June 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2008 re paidia thelo na sas po thelo plastika gia crypton 115 se kali timh peripou ola gt edo re mages ta vrisko 270 euro auta p thelo katalabenete exo anagi apo kales times.. sas plizaro peite m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crypton_r Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 paidia exo mama crypton-r oute eksatmisi efiga cypton-r me daytona kai karbilater 28 apo DT 200 eleos re.. autos trelathike:X den pisteue oti to diko mou einai mama..:lol::lol::lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 paidia exo mama crypton-r oute eksatmisi efiga cypton-r me daytona kai karbilater 28 apo DT 200 eleos re.. autos trelathike:X den pisteue oti to diko mou einai mama..:lol::lol::lol::lol:αμα τα κ.εκ ηταν μαμα και ειχε 28αρι πρεπει να ηταν πολυ μ@κ@κ@ς ο τυπος.καταρχην πως το ρυθμισε.δεν σημαινει οτι επιδει εβαλε 28 θα τους φευγει ολους.αμα ειχε ενα σωστα ρυθμισμενο 24 τοτε ουτε το φαναρι του δεν θα προλαβενες να δεις!;):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
crypton_r Δημ. June 21, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 21, 2008 αμα τα κ.εκ ηταν μαμα και ειχε 28αρι πρεπει να ηταν πολυ μ@κ@κ@ς ο τυπος.καταρχην πως το ρυθμισε.δεν σημαινει οτι επιδει εβαλε 28 θα τους φευγει ολους.αμα ειχε ενα σωστα ρυθμισμενο 24 τοτε ουτε το φαναρι του δεν θα προλαβενες να δεις!;):):) E mallon itan ******* ti na po den ksero.. alla oso kai nai exei megaliteri trima kai trabaei perissoteri benzini.. koita mexri 2 pigainame mazi 3 me efuge kai 4 ton etroga gia 2-3- mixanakia.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. June 22, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2008 αμα τα κ.εκ ηταν μαμα και ειχε 28αρι πρεπει να ηταν πολυ μ@κ@κ@ς ο τυπος.καταρχην πως το ρυθμισε.δεν σημαινει οτι επιδει εβαλε 28 θα τους φευγει ολους.αμα ειχε ενα σωστα ρυθμισμενο 24 τοτε ουτε το φαναρι του δεν θα προλαβενες να δεις!;):):) paidia exo mama crypton-r oute eksatmisi efiga cypton-r me daytona kai karbilater 28 apo DT 200 eleos re.. autos trelathike:X den pisteue oti to diko mou einai mama..:lol::lol::lol::lol: sostos o ntinos....pano apo ola pedia to sosta rithmismeno karbirater!!emena to 24 mikuni den mperdeyi katholou ekkiniseis mono stis telikes ta 90-100 xm kai afto oxi kai para poli...a kai min ksexniomaste vale sosta reymata re!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasat Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 mages ego me enan filo pigame 50km xoris stasi me full to gazi sinexeia.....kai otan pigame kai otan gurisame auto to kaname 2 fores me dikavalia.....to mhxanaki itan gia voutia mesa stin thalassa....ti lete mporei na pathei kati.....?logika tha xasei siga siga tin apodosei tou an to kanoume kathe vdomada auto e...? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ntinoscrypton Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 εγω εχω κανει πολλα χλμ σε μια μερα χωρις σταση.εχω κανει 170χλμ και δεν επαθε τιποτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 εγω εχω κανει πολλα χλμ σε μια μερα χωρις σταση.εχω κανει 170χλμ και δεν επαθε τιποτα. etsi etsi poli kapsimo sto papi...exo sto strosimo eixa kanei 120xm se mia mera xoris stasi!!xaxa!!orees epoxes! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scandal_dj Δημ. June 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2008 αακκοοουυυσσσσσσσσττττττττεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!:lol::lol: πηγα να δωσω το παπι σε ενα μαγαζι και το ακουσε και μου ειπε οτι βαραει μπιελα....εν τω μεταξυ το παπι δεν εχει ρελαντι και γιαυτο ακουγε θορυβο αλλα τι να πεις... κατι αλλο οποιος ενδιαφερεται για καθισμα εξατμηση και δισκοφρενο ας μου πει. θα το κανω μαμα για να το δωσω ποιο ευκολα.. οσο για τα χιλιομετρα εγω εχω κανει 129χλμ χωρις σταση (ηρακλειο σητεια) Παράθεση NOKIA 6300 70€ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sasat Δημ. June 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2008 ksexasa na po oti stin epistrofi ekana patiraki enan filo me wr200...peripou 20km patiraki me dikavalia kai emes kai autos....efage ena zorisma to papi katse kala... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts