Panoshr Δημοσιεύτηκε June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 15, 2006 Thelw na sundesw se ka8e grammi tis ISDN ena tilefwno kai ena fax, me diaforetiko MSN to ka8ena (sunolika 2 tilefwna kai 2 fax) Yparxei tropos? Den milw fusika na leitourgoun kai ta 4 sugxronws. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PMNEDM Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Μηπως το Multi ISDN σε συμφερει/βολευει; Παράθεση Ο αρνηθείς δεν μετανοιώνει. Aν ρωτιούνταν πάλι, όχι θα ξαναέλεγε. Κι όμως τον καταβάλλει εκείνο τ’ όχι — το σωστό — εις όλην την ζωή του. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Thelw na sundesw se ka8e grammi tis ISDN ena tilefwno kai ena fax, me diaforetiko MSN to ka8ena (sunolika 2 tilefwna kai 2 fax) Yparxei tropos? Den milw fusika na leitourgoun kai ta 4 sugxronws. Υπάρχει τρόπος. Ή παραγγέλνεις 3 επιπλέον MSN από τον ΟΤΕ, ή επιλέγεις το MultiISDN (εαν δεν έχεις ISDN). Ωστόσο μόνο 2 από τις 4 συσκευές μπορεί να είναι αναλογικές. Οπότε τα 2 fax θα καταλαμβάνουν τις αναλογικές θύρες, και πρέπει να αγοράσεις 2 ISDN τηλεφωνικές συσκευές για να συνδεθούν στις ISDN θύρες. Έτσι θα έχεις συνολικά 4 αριθμούς (κεφαλικός + 3 extra MSN), και θα μπορείς να χρησιμοποιείς τις 2 από τις 4 συσκευές ταυτόχρονα. Και στο oteshop.gr (επιλογή MultiISDN) το εξηγεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantel Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 Μηπως το Multi ISDN σε συμφερει/βολευει; Ναί.Το Multi ISDN συμφέρει από το να ζητήσεις να σου δώσουν 3 msn ξεχωριστά.Το κάθε msn χρεώνεται € 0,87 (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.),οπότε 3 x 0.87 = € 2.61 το μήνα.Αν το ζητήσεις σαν πακέτο Multi ISDN, έχει χρέωση € 1,78 το μήνα,πάλι με 3 msn.Άσε που η μετατροπή της γραμμής από PSTN σε ISDN γίνεται δωρεάν.(Δεν ξέρω βέβαια αν η γραμμή σου ειναι ISDN ή PSTN αυτή τη στιγμή).Θα σε συμβούλευα να ζητήσεις την υπηρεσία αυτή από το ηλεκτρονικό κατάστημα του ΟΤΕ και όχι τηλεφωνικά από το 134.Το έκανα εγώ και πέρασε μια εβδομάδα χωρίς να γίνει τίποτα.Τέλικα παρήγγειλα το Multi ISDN απο το oteshop.gr και μόνο τότε βρήκα άκρη.Διάβασε αυτό το post, να δείς αναλυτικά την περιπέτειά μου. http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=31 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Panoshr Δημ. June 16, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Euxaristw gia tin boi8ieia paidia, ara prepei na parw 2 ISDN suskeues, pali kala. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ariadgr Δημ. June 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2006 Euxaristw gia tin boi8ieia paidia, ara prepei na parw 2 ISDN suskeues, pali kala. :) Ναι. Δες στο oteshop και στο Πλαίσιο. Επίσης μερικά (παλιά) reviews συσκευών μπορείς να δεις εδώ. Είναι πιο ακριβές από τις απλές συσκευές, αλλά είναι η μόνη λύση για την περίπτωσή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantel Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Euxaristw gia tin boi8ieia paidia, ara prepei na parw 2 ISDN suskeues, pali kala. :) Σου προτείνω να μη βιαστείς να αγοράσεις 2 τηλεφωνικές συσκευές ISDN με τη μια.Υπάρχει πιθανότητα και με ένα ISDN τηλέφωνο να κάνεις μια χαρά τη δουλειά σου.Μία ISDN συσκευή μπορεί να διαχειριστεί περισσότερα απο ένα msn.Οι περισσότερες (αν όχι όλες), για παράδειγμα, σε μία εισερχόμενη κλήση δείχνουν στην οθόνη το msn που δέχεται την κλήση μαζί με το νούμερο αυτού που σε καλεί.Η δικιά μου μάλιστα έχει και διαφορετικό κουδούνισμα για κάθε msn.Επιπλέον, με έναν απλό χειρισμό πρίν απο κάθε εξερχόμενη κλήση μπορείς να επιλέξεις ποιό απο όλα τα msn που έχεις θα εμφανίζεται στην οθόνη του καλούμενου(αν αυτός έχει αναγνώριση).Με λίγα λόγια, οι ISDN συσκευές έχουν πολύ περισσότερες δυνατότητες απο τα απλά αναλογικά τηλέφωνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 26, 2006 Έχω πάρει εδώ και καιρό το MultiISDN. Η γραμμή μου είναι ISDN. Διαθέτω 1 μόνο αναλογική συσκευή. Η απορία μου: Πως μπορώ ένα από τα 3 νούμερα, να το προωθήσω να χτυπάει στο κινητό μου!?!?!!?!? Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spartak Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Έχω πάρει εδώ και καιρό το MultiISDN. Η γραμμή μου είναι ISDN. Διαθέτω 1 μόνο αναλογική συσκευή. Η απορία μου: Πως μπορώ ένα από τα 3 νούμερα, να το προωθήσω να χτυπάει στο κινητό μου!?!?!!?!? Θα ενεργοποιήσεις το ένα msn στην αναλογική συσκευή και μετά θα κάνεις προώθηση απο εκεί. Οταν τελειώσεις θα επαναφέρεις το κεφαλικό νούμερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
supernet Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Πως ενεργοποιώ το msn? ΗΕLPPPPPPPPPPP :( Παράθεση Don't criticize... what you can't understand...! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantel Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Με την εντολή **90*MSN# ορίζεις το MSN που θα εμφανίζεται στην οθόνη του καλούμενου, όταν παίρνεις τηλέφωνο.Όταν κάνεις εκτροπή με την εντολή *21*ΧΧΧΧΧΧΧΧΧΧ#, εκτρέπεται το MSN που έχει οριστεί να εμφανίζεται.Ο ένας τρόπος είναι αυτός. Καλύτερα όμως να κατεβάσεις το εγχειρίδιο χρήσης του netmod, που τα γράφει πιο αναλυτικά http://www.intracom.gr/helpdesks/netmod/product_documentation/gr_users_manual.htm Πρώτα όμως να βεβαιωθείς οτι η εκτροπή είναι ενεργοποιημένη απο τον ΟΤΕ σε όλα τα MSN.Το πιθανότερο είναι οτι η εκτροπή θα γίνεται μόνο απο το κεφαλικό νούμερο.Έτσι συνέβη σε μένα.Για να ενεργοποιηθεί η εκτροπή σε όλα τα MSN ,πρέπει να επικοινωνήσεις με τον ΟΤΕ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts