Jump to content

Εσείς τρώτε... φλασιές;

My_Immortal
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κατ' αρχάς, τι είναι η φλασιά;

Με τον όρο φλασιά εννοούμε την κάθε αδικαιολόγητη σκέψη που περνά από το μυαλό μας και έχει να κάνει με διάφορα γεγονότα τα οποία πιστεύουμε ακράδαντα -με βάση τη φλασιά- ότι θα συμβούν.

(Και ενίοτε συμβαίνουν)

Για παράδειγμα, βλέπετε τηλεόραση και ξαφνικά σας έρχεται στο μυαλό η εικόνα να τρώτε με ένα φίλο/η σας σε ένα εστιατόριο με κόκκινους καναπέδες, ενώ δεν έχετε προγραμματίσει έξοδο με το συγκεκριμένο άτομο.

Σας έχει συμβεί ποτέ; Μοιραστείτε τις εμπειρίες σας!

Κατ' αρχάς, τι είναι η φλασιά;

Με τον όρο φλασιά εννοούμε την κάθε αδικαιολόγητη σκέψη που περνά από το μυαλό μας και έχει να κάνει με διάφορα γεγονότα τα οποία πιστεύουμε ακράδαντα -με βάση τη φλασιά- ότι θα συμβούν.

(Και ενίοτε συμβαίνουν)

Ε?:worry: :lol: :lol:

Πάντως μου άρεσε ο ορισμός που έδωσες ο οποίος και είχε καθαρά επιστημονική βάση (με βάση τη φλασιά :) :) )

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

χαχα! τώρα θυμήθηκα πριν χρόνια που ήμουν στο γυμνάσιο και είχα κατέβει κάτω στη γιαγιά μου και εκει που μιλάγαμε μου λεει τι έγινε τί έπαθες? και της λέω τιποτα, έφαγα μία φλασιά! και μου λέει και εκείνη το θε'ι'κό!!!!

-ΕΜ! ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΡΩΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ!!!!!

Απο τότε όταν ακούω την έκφραση "φλασιά" αυτό λέω και έχω κολλήσει και τους φίλους μου!!!! χοχο!

Είναι φορές που σου μιλώ, κι αυτά που θέλω να σου πω, τα λέω μ' ένα λυγμό μες στη σιωπή μου,περνάει γρήγορα ο καιρός, κι έγινες αναστεναγμός,δεν έφυγες ποτέ απ' τη ζωή μου.Είναι βραδιές όπως αυτή που ένα παράπονο θα βγεί, να σπάσει σαν γυαλί την μοναξιά μου,και θέλω να 'ρθω να σε βρω μα είσαι μακρυά μου. .

>μόνο για λίγο να σε δω, να σου μιλήσω, μόνο για λίγο να μπορούσες να 'ρθεις πίσω. .

μόνο για λίγο να σε δω, μόνο για λίγο, είναι βραδιές που δεν μπορώ να σ' αποφύγω. .<

χαχα! τώρα θυμήθηκα πριν χρόνια που ήμουν στο γυμνάσιο και είχα κατέβει κάτω στη γιαγιά μου και εκει που μιλάγαμε μου λεει τι έγινε τί έπαθες? και της λέω τιποτα, έφαγα μία φλασιά! και μου λέει και εκείνη το θε'ι'κό!!!!

Απο τότε όταν ακούω την έκφραση "φλασιά" αυτό λέω και έχω κολλήσει και τους φίλους μου!!!! χοχο!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: με εκανες και γελασα

Μαθαμε και τι σημαινει φλασια :X

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ :lol: :lol: :lol: :lol: με εκανες και γελασα

Μαθαμε και τι σημαινει φλασια :X

:lol: :lol: :lol: Κάτι τέτοια τα λέει και η δικιά μου!

Ναι παράπονο δεν έχω...εκπαιδευτικό internet γίναμε :respect:

"Our lives are not our own.

From womb to tomb, we are bound to others, past and present.

And by each crime and every kindness, we birth our future."

και εγω τρωω φλασιες,αλλα λιγο διαφορετικες εκει που καθομαι μπορει να σκεφτω κατι κακο συμβαινει και με πιανει ταχυπαλμια και ταχυκαρδια

και αρχιζω να τηλεφωνω στον αδερφο μου ,στον αγαπημενο μου και στους γονεις μου να δω αν ειναι καλα!ξερω ειναι τραβηγμενο αλλα προσπαθω να το φτιαξω!

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

εγω τρωω κατι φλασιες ασχημες...

εκει στα καλα του καθουμενου νομιζω οτι εχω χασει τα κλειδια απο την δουλεια...ή τα ξεχασα καπου

οταν φευγω προσπαθω να θυμηθω αν κλειδωσα την πορτα..αν κατεβασα τα στορια...

τραγικα πραγματα!

αλλα ολα ειναι ενταξει! :)

Never Give Up:!:

Join friend!

Καλά με τα κλειδιά τρώω και εγώ απίστευτες φλασιές!!! Κατεβαίνω απ'το αμάξι, πατάω το κουμπί να το κλειδώσω και 2'' αργότερα γυρίζω πίσω και ξαναπατάω το κουμπί να δω αν είναι κλειδωμένο!!!

By the way, απίστευτη η γιαγιά!!!!

Δηλαδή, εχουμε και λεμε:

Yπαρχουν οι απλές φλασιες(με επιστημονικη εξηγηση):

(Και ενίοτε συμβαίνουν)

Υπαρχουν οι φαγόσιμες:

Tώρα θυμήθηκα πριν χρόνια που ήμουν στο γυμνάσιο και είχα κατέβει κάτω στη γιαγιά μου και εκει που μιλάγαμε μου λεει τι έγινε τί έπαθες? και της λέω τιποτα, έφαγα μία φλασιά! και μου λέει και εκείνη το θε'ι'κό!!!!

και υπαρχουν και οι ασχημες:

εγω τρωω κατι φλασιες ασχημες...

εκει στα καλα του καθουμενου νομιζω οτι εχω χασει τα κλειδια απο την δουλεια...ή τα ξεχασα καπου

οταν φευγω προσπαθω να θυμηθω αν κλειδωσα την πορτα..αν κατεβασα τα στορια...

τραγικα πραγματα!

αλλα ολα ειναι ενταξει!

Υπαρχουν φλασιες με κλειδιά:

Καλά με τα κλειδιά τρώω και εγώ απίστευτες φλασιές!!! Κατεβαίνω απ'το αμάξι, πατάω το κουμπί να το κλειδώσω και 2'' αργότερα γυρίζω πίσω και ξαναπατάω το κουμπί να δω αν είναι κλειδωμένο!!!

Δηλαδη οι ενοιες ειναι τεσσερις?

:lol:

[imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign]

By the way, απίστευτη η γιαγιά!!!!

εγω τι να πω που τις μισες φορες το αφηνω ανοιχτο?

ξεχναω τελειως!

εκτος αν πατιεται μεσα απο την τσεπη!

Never Give Up:!:

Join friend!

κι εγω τρωω διαφορες φλασιες με το κινητο ..:p

νομιζω οτι το χω χασει καμια φορα ενω το χω σε αλλη τσεπη :p

και να βαζω το χερι στην τσεπη και να λεω..ΩΧ..αλλα μετα βλεπω και στην αλλη τσεπη και μου φευγει..:p

Εγώ με κινητά, κλειδιά, λεφτά... Ότι τύχει να υπάρχει στην τσέπη μου:O Κάθε τόσο νομίζω ότι κάτι από αυτά έχασα, ενώ είναι στην άλλη τσέπη.:rolleyes:
Σήμα στην Κυψέλη κανείς;

Αυτό με το κινητο το παθαίνω κι εγώ. Ειδικά αφού το έχω χεσει 3 φορές... Κι έχει γέλιο όταν το παθαίνω μπροστά σε κόσμο που αφού έχω αλλάξει 13 χρώματα σε 2 δευτερόλεπτα, παρατάω ότι σοβαρο κι αν κάνω ή λέω εκείνη την ώρα με τη φραση: "μια στιγμη, μια στιγμή, έχασα το κινητό μου..." Μέχρι να ακολουθλήσει η καθησυχιστική επόμενη φράση..."α όχι, εντάξει..."

Γενικά παθαίνω διάφορα αγχοτικά...

H μουσική μιμείται τον αόρατο χαρακτήρα της ψυχής...

Σωκράτης-απομνημονεύματα του Ξενοφώντος.

Αυτό με το κινητο το παθαίνω κι εγώ. Ειδικά αφού το έχω χεσει 3 φορές... Κι έχει γέλιο ...
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ*

Από φλασιές αλλο τιποτα...:worry:

Συνήθως οταν δεν μπορώ να βρώ λύση σε κατι που με απασχολεί σε ανύποπτο χρόνο μου ΄ρχεται "φλασιά" ή με την λύση ή με επιπλέον παραμέτρους που μπορεί να παρουσιαστουν. Φυσικά ότι κ αν κανω εκεινη την ώρα το παρατάω για να ασχοληθώ με την "φλασιά" μου. Το πιο σπαστικό είναι όταν εμφανίζεται σε ώρες που παει να με πιάσει ο ύπνος με αποτελεσμα να γινομαι..:ninja:

Διάβαζα σήμερα με ένα φίλο, και είχαμε κολλήσει σε μια άσκηση με κάτι πυρήνες επί μισή ώρα.

Σε μια φάση έφαγα μια φλασιά με τη σωστή λύση, και χτύπησα τα χέρια μου στο γραφείο, χωρίς να μιλήσω. Με κοιτάει ο φίλος, και κάνει: "Τι έγινε; Φλασιά;;;"

Ναι του λέω! Και τη λύσαμε :)

Όντως η φλασιά είναι η genius ή άκυρη, ή συνδυαστική / τυχαία σκέψη που περνάει από το μυαλό σε ανύποπτη στιγμή. Μερικές φλασιές είναι ωραίες :)

Ότι αρχίζει, πάντα πρέπει να τελειώνει. Είναι φυσικός νόμος...:yinyang:

Να και μια νέα κατηγορία φλασιών: Οι ωραίες.

Αυτή του Jheremias ήρθε πάνω στην ώρα που τα μυαλά μας είχαν αρχίσει να γίνονται σούπες από τη σκέψη.

Ελπίζω η επόμενη φλασιά να είναι την ώρα της εξέτασης!

Κι εγώ τρώω κάτι φλασιές (άρα ανήκουν στις φαγώσιμες :) ) με λύσεις από ασκήσεις αλλά και με το κινητό, νομίζοντας ότι χτυπάει ή ότι το έχω χάσει...
Τhe end of an era...

και εγω τρωω φλασιες,αλλα λιγο διαφορετικες εκει που καθομαι μπορει να σκεφτω κατι κακο συμβαινει και με πιανει ταχυπαλμια και ταχυκαρδια

και αρχιζω να τηλεφωνω στον αδερφο μου ,στον αγαπημενο μου και στους γονεις μου να δω αν ειναι καλα!ξερω ειναι τραβηγμενο αλλα προσπαθω να το φτιαξω!

Παιδιά, όχι όχι!!

Η μόνη που έχει συλλάβει την έννοια της φλασιάς είναι η mona-liza! :up:

Δε μιλάμε για φλασιά ότι μπορεί να ξέχασα τα κλειδιά μου ή κάτι τέτοιο.

Λέμε να νιώθουμε ότι συμβαίνει ή ότι θα συμβεί κάποιο γεγονός στο άμεσο μέλλον και σχηματίζουμε χωρίς προφανή λόγο στο μυαλό μας μια εικόνα του γεγονότος!

αυτο που παθαινω εγω νομιζω δεν λεγεται φλασια,αλλα διαισθηση ,προαισθημα,feeling...εσεις τι λετε?

α μια φορα ,ειμαστε με τον καλο μου στον πειραια μεσα στο καραβι

πεντε λεπτα πριν σαλπαρει για να παμε διακοπες ικαρια και

του λεω:

"θελω να κατεβουμε!

εκεινος:"πας καλα,γιατι?"

εγω:"εχω ενα περιεργο feeling οτι κατι θα γινει και δεν θα περασουμε καλα"

και μου λεει "εγω θα παω εσυ αμα θες κατεβα"

τελικα δεν κατεβηκα αλλα περασαμε χαλια,πιο χαλια δεν γινεται και εγω ειχα ενα ατυχημα.:(

«Έφυγα,ψάχνοντας το σήμερα...και χάθηκα....

»

αυτο που παθαινω εγω νομιζω δεν λεγεται φλασια,αλλα διαισθηση ,προαισθημα,feeling...εσεις τι λετε?

του λεω:

"θελω να κατεβουμε!

τελικα δεν κατεβηκα αλλα περασαμε χαλια,πιο χαλια δεν γινεται και εγω ειχα ενα ατυχημα.:(

αυτό δεν είναι feeling, αυτό είναι μην σου τύχει:p :p :p :p

You'll remember me...//For the rest of you Life!//

<------------------------------------------>

Amanitou City

του λεω:

"θελω να κατεβουμε!

Ακριβώς αυτό είναι η φλασιά!!! Μόνο που τις περισσότερες φορές, συνοδεύεται από την αντίστοιχη εικόνα. Δηλαδή, θα μπορούσες να "δεις" και μια σκηνή από το ατύχημά σου!

Μπράβο, καλλιέργησέ το! ;)

Ακριβώς αυτό είναι η φλασιά!!! Μόνο που τις περισσότερες φορές, συνοδεύεται από την αντίστοιχη εικόνα. Δηλαδή, θα μπορούσες να "δεις" και μια σκηνή από το ατύχημά σου!

Μπράβο, καλλιέργησέ το! ;)

Φλασια ειναι αυτο, ή προαίσθημα?