zografos Δημοσιεύτηκε June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 13, 2006 Προσπαθώ να κάνω το SPB Pocket Weather να κατεβάζει δελτίο από το http://www.meteo.gr που είναι αρκετά αξιόπιστο, αλλά δυστυχώς χωρίς αποτέλεσμα. Διάβασα το FAQ για τα templates κλπ που ζητάει, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να το κάνω. Μήπως έχει κανείς τη λύση ? Παράθεση ----------------- Σ.Ζωγράφος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tna Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Για το Meteo.gr δεν έχω template... Έχω επιλέξει να παίρνω τον καιρό από το rp5.ru και είναι αρκετά (εως πολύ) αξιόπιστο . Δεν χρειάστηκε να κάνω το template καθώς υπάρχει έτοιμο Παράθεση Ας επιχειρήσουμε... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 καλησπερα και παλι Εχω το Spb Weather και θα ηθελα να ρωτησω πως μπορω να βαλω και αλλες σελιδες για να ψαχνει τον καιρο ??? Πχ τωρα ψαχνει στις σελιδες GisMeteo.Ru Intellicast Weather.com Ποιες σελιδες ακομα μπορουν να μου κατεβαζουν τον καιρο στο Pda???? Υπαρχει πειπτωση να μπορω να βαλω απο δορυφορο την φωτο της ελλαδαςμε τον καιρο που εχει αυτην την στιγμη??? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2006 SPB Pocket Weather Υπάρχει ήδη σχετικό θέμα για το συγκεκριμένο πρόγραμμα. Κάνε την ερώτηση σου στο παραπάνω θέμα. Επίσης με μία γρήγορη αναζήτηση θα είχες βρει την απάντηση στην ερώτησή σου στο Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware όπου μπορείς επίσης να ρωτήσεις. Καλό σου βράδυ Φιλικά JustMe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 συγνωμη ρε φιλε αλλα οταν κανω μια ερωτηση παντα βγαινει καποιος και μου λεει τα ιδια πραγματα Οτι εχουν απαντηθει αυτες οι ερωτησεις Εγω ειμαι καινουριο μελος σε αυτο το φορουμ.Ειναι δυνατον να καθησω να ψαξω 100 σελιδες που εχει το καθε θεμα για ναβρω την απαντηση που θελω????? Εαν το κανω αυτο στην 4 σελιδα θα εχω ζαλιστει και θα εχω κλεισει καθε σελιδα Δηλαδη τοσο δυσκολο ειναι καποιος που ξερει την απαντηση να μου την γραψει εδω η εστω σε οποια σελιδα εχει απαντηθει η ερωτηση μου να με στειλει στην σελιδα?????????? Εαν εσυ δεν ξερεις την απαντηση αστο μην γραφεις τιποτα και ασε καποιον αλλο να απαντησει που ισως να ξερει!!!!!!!!! Φιλικα παντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 ξερετε αλλες σελιδες που να μπορουν να ανανεωνουν το SPB Pocket Weather ???????? Ξερετε καποια σελιδα που να εχει και την πολη της Κατερινης???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JustMe Δημ. July 9, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2006 Μια αναζήτηση δεν μπορείς να κάνεις?Η αναζήτηση άντε να σου βρει 20 αποτελέσματα(=20 ποστς=1 σελίδα). Δεν μπορείς να διαβάσεις μια σελίδα? Αλλά ας πούμε ότι δεν βρήκες απάντηση με αναζήτηση,γιατί δεν κάνεις την ερώτηση σου στο ήδη ανοικτό θέμα για το Spb Weather?Πρέπει να ανοίξεις καινούριο? Έτσι έχουμε 2 θέματα για το ίδιο πράγμα και αργότερα όταν κάποιος άλλος σαν εσένα θα ψάχνει να βρει απάντηση στο πρόβλημά του δεν θα βρίσκει απάντηση αφού δεν θα υπάρχει και μια συγκεκριμένη απάντηση λόγω πολλών ανοικτών θεμάτων. Τέσπα,δεν είμαι moderator και δεν έχω δικαίωμα να σου κάνω καμμιά παρατήρηση. Εγώ μια συμβουλή σου έδωσα για να βρεις πιο εύκολα λύση. Δε θες, μην την ακολουθήσεις. Και πληροφοριακά, η απάντηση στην ερώτησή σου βρισκόταν στο 1ο θέμα που σου έδωσα όπου θα διαβάσεις πως υπάρχουν templates για κάποιες σελίδες καιρού και πως αν δεν βρεις αυτό που θέλεις μπορείς να φτιάξεις ένα template μόνος σου. Φιλικά πάντα JustMe! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cookmangr Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 ωραια εχεις δικιο Ομως οταν κανω αναζητηση πχ Weather templates μου βγαζει την σελιδα Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware που αυτη η σελιδα εχει 94 υποσελιδες μεσα στο θεμα τις που ξεκινανε απο το 2003.Οποτε που να ψαξω? Η μαλλον εγω κατι κανω λαθος η ..... δεν ξερω. καποια βοηθεια απο καποιον που εχει ξαναδωσει την απαντηση και δεν βαριεται να την ξαναδωσει???? ξερετε αλλες σελιδες που να μπορουν να ανανεωνουν το SPB Pocket Weather εκτος απο το GisMeteo.Ru Intellicast Weather.com . πως μπορω να κανω καινουρια template σε καποια απο αυτες τις σελιδες? Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Υπάρχουν εδώ έτοιμα templates: http://www.pdagold.com/themes/list.asp?tp=11 http://www.spbdn.com/forum/viewforum.php?f=6 Τα αποθηκεύεις στο PPC και τα κάνεις load από το πρόγραμμα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 θελω να προσθεσω τη ζακυνθο που δεν εχει μεσα Ζηταει ομως κωδικο ?? Τι κωδικο τι ειναι αυτο παλι ? που θα τον βρω !!! Και το gismeteo.ru την υποστηριζει οπως τη θεσ/νικη ? (στη σελιδα μονο ρωσικα εχει !) Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 Απαντω στον εαυτο μου Ευτυχως εχω το weather watcher (για pc ) και μου ειπε εκεινο το κωδικο Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
The X Δημ. July 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 17, 2006 το ερωτημα τωρα ειναι ποιος θεωρειται αξιοπιστος !!?? Προσωπικες αποψεις ? Παράθεση Το μέλος έχει τη δυνατότητα προσθήκης εικόνας στην υπογραφή του με την χρήση του κώδικα «img», αρκεί αυτή να μην υπερβαίνει σε διαστάσεις τα 420x150 pixels και το μέγεθός της να μην υπερβαίνει τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Για το Meteo.gr δεν έχω template... Έχω επιλέξει να παίρνω τον καιρό από το rp5.ru και είναι αρκετά (εως πολύ) αξιόπιστο . Δεν χρειάστηκε να κάνω το template καθώς υπάρχει έτοιμο Που το βρίσκω, πως το εγκαθιστώ, πώς δουλεύει? Δεν καταλαβαίνω τίποτα...:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Arky Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Ομως οταν κανω αναζητηση πχ Weather templates μου βγαζει την σελιδα Help Desk: Προβλήματα και λύσεις για software+hardware που αυτη η σελιδα εχει 94 υποσελιδες μεσα στο θεμα τις που ξεκινανε απο το 2003.Οποτε που να ψαξω? Δοκίμασε σύνθετη αναζήτηση - > Εμφάνιση αποτελεσμάτων ως -> Μυνήματα. Κινέζικο ρητό (στο περίπου). Δώσε σε κάποιον ένα ψάρι: θα χορτάσει αλλά θα ξαναπεινάσει. Μάθε του να ψαρεύει και δεν θα ξαναπεινάσει ποτέ.. Τέλος OFF-TOPIC Παράθεση ..and you'll never walk alone... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Αντί να μαλώνετε, δεν μου λέτε που θα βρω template για rp5.ru ή άλλο αξιόπιστο για τον καιρό της Αθήνας ??? Thanx !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 To κατέβασα αλλά μου βγάζει No Data Downloaded, τί κάνω λάθος ??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
reifen Δημ. August 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2006 den voithate giati oute allo topic iparxei oute i anazitisi voithai. Sorry gia ta aglika alla eimai apo format:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niknik Δημ. September 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2006 Πώς προσθέτουμε πόλεις που δεν υπάρχουν? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b_bil2 Δημ. September 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 12, 2006 To κατέβασα αλλά μου βγάζει No Data Downloaded, τί κάνω λάθος ??? και μενα το ιδιο μου βγαζει καποια βοηθεια ? α και κατι αλλο πως βρισκουμε τον κοδικο της πολης μας απο το Weather Watcher ? ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts