tipota Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 ειπα το RIZR ειναι εξαιρετικο και το slide του ειναι ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΟ! Το v3xx ειναι ιδιο με το απλο αλλα 3g... σε μεταλλικες αποχρωσεις. Δε θα το επαιρνα εγω βασικα Εκει που επαθα σοκ και θα το παρω βρεξει χιονισει ειναι το Maxx Ειναι ενα εξαιρετικο, πανεμορφο V3x και ... λεπτό! Πολυ λεπτο! Αριστο! Σε λιγες μερες στη Βονταφον Το Ζ3 από πλευράς ποιότητας κατασκευής τι λέει; Εννοώ αν είναι στοιβαρό και αν τα πλαστικά του είναι καλής ποιότητας. Επίσης, αν ξέρεις, από μπαταρία πως πάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplip Δημ. December 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 12, 2006 Eυχαριστώ για την ενημέρωση! Δεν μπορώ να περιμένω! :D:D:O Το V3XX έχει κάποιο σήμα της VF πάνω στην πρόσοψη? απο οσο ειδα οχι ελπιζω να μην εχει και η τελικη εκδοση Το ΜΑχχ εχει παντως αλλα ειναι απιστευτο... το θελω οπως και δηποτε πλαστικα του Ζ3 μου φανηκαν οκ μπαταρια κλασικη μοτορολα... 2 μερες περιπου Παράθεση :X Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. December 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 13, 2006 το έχει αγοράσει κανείς? τί εντυπώσεις έχετε? Στη δημιουργία μηνύματος είναι αλφαριθμητικό το πληκτρολόγιο όπως τα Νοκια δηλαδη στο 2 το αβγ, 3 το δεζ, 4 το θικ , κ.τ.λπ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 15, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 15, 2006 Διαθέσιμο και από το Πλαίσιο. Τιμή 275 ευρώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2006 γνωρίζει κανείς ποιά είναι η διαφορά ανάμεσα στο KRZR και στο RIZR? Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2006 Στο λογισμικό έχουν ελάχιστες διαφορές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maevius Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 Στο λογισμικό έχουν ελάχιστες διαφορές. που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις διαφορές? θέλω να πω, μήπως είναι σοβαρές ελλείψεις* απο την πλευρά του RIZR? *ντροπή! Παράθεση http://photos1.blogger.com/hello/116/7828/320/ipod_htf.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bomber21 Δημ. December 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2006 που μπορώ να βρω περισσότερες πληροφορίες για αυτές τις διαφορές? θέλω να πω, μήπως είναι σοβαρές ελείψεις απο την πλευρά του RIZR? Δε γνωρίζω,sorry αλλά δε ΝΟΜΙΖΩ να έχει ελλείψεις σε σχέση με το KRZR.Ίσα ίσα που μπορεί να βγάλει και φωτογραφίες/βίντεο σε πλάγια στάση. Mιας που κυκλοφορεί εδώ και μέρες το κινητό,δε θα ήταν καλό να έχουμε ένα επισημασμένο; :) Νiko S3? :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos_s3 Δημ. December 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2006 sticky..;) enjoy..:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. December 23, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 :cool: Full Review: Mobile-Review.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. December 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2006 Το έχει ακούσει κανείς να παίζει μουσική από το ηχείο του; Θέλω να ξέρω αν ακούγεται δυνατά και καθαρά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2007 Δεν το έχει πάρει κανείς ακόμη; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. January 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 11, 2007 Αν το έχει πάρει κάποιος, ας μου απαντήσει παρακαλώ στις παρακάτω ερωτήσεις: 1) Από ποιότητα κατασκευής είναι καλό; Έχει μήπως κάποια σημεία που να τρίζει ή να παίζουν τα πλαστικά του; Μήπως έχει κάποιο τζόγο στο slide του; 2) Τα κομμάτια mp3 πως ακούγονται όταν είναι χωρίς τα ακουστικά του; Ακούγονται δυνατά και καθαρά ή όχι; 3) Όταν το ανοίγεις το slide μήπως παραείναι μεγάλο το κινητό; Κλειστό είναι 106 mm, όταν το ανοίγεις πόσο περίπου πάει; 4) Στις ηχογραφήσεις που κάνει πόσο κρατάει; Όση ελεύθερη μνήμη έχει το τηλέφωνο ή η κάρτα μνήμης; 5) Τι περιέχει το βασικό πακέτο; Θα με βοηθήσετε πραγματικά πάρα πολύ αν μου απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. January 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 21, 2007 Αν το έχει πάρει κάποιος, ας μου απαντήσει παρακαλώ στις παρακάτω ερωτήσεις: 1) Από ποιότητα κατασκευής είναι καλό; Έχει μήπως κάποια σημεία που να τρίζει ή να παίζουν τα πλαστικά του; Μήπως έχει κάποιο τζόγο στο slide του; 2) Τα κομμάτια mp3 πως ακούγονται όταν είναι χωρίς τα ακουστικά του; Ακούγονται δυνατά και καθαρά ή όχι; 3) Όταν το ανοίγεις το slide μήπως παραείναι μεγάλο το κινητό; Κλειστό είναι 106 mm, όταν το ανοίγεις πόσο περίπου πάει; 4) Στις ηχογραφήσεις που κάνει πόσο κρατάει; Όση ελεύθερη μνήμη έχει το τηλέφωνο ή η κάρτα μνήμης; 5) Τι περιέχει το βασικό πακέτο; Θα με βοηθήσετε πραγματικά πάρα πολύ αν μου απαντήσετε αυτές τις ερωτήσεις. Λοιπον καθοτι εχω το Ζ3 εδω και 2 εβδομαδες, εχουμε και λεμε... Καταρχας ειναι ενα απο τα 3 ομορφοτερα κινητα που κυκλοφορουν αυτη τη στιγμη. Μη βαρατε προσωπικη αποψη...!! 1) Ποιοτητα κατασκευης μια χαρα. Ομορφη υφη στην (βιολετι??) "προσοψη". Οχι το slide δεν παιζει, ισως μισο του χιλιοστου. 2) Ισως δεν ειναι το δυνατο σημειο του. Του κ750 που εχω το ηχειο του μου φαινεται καλυτερο. 3)Αν και δεν εχω χαρακα αυτη τη στιγμη, υπολογιζω οτι το μεγεθος του αυξανει κατα 40%. αρα παει ~14εκ 4) Διαθετει ολη του τη μνημη. 5) Το πακετακι περιεχει: κινιτο :p,μπαταρια,φορτιστη, handsfree, καρτα μνημης 128mb, usb καλωδιο για PC, cd με λογισμικο ,και δυλλαδια οδηγιων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
motorolaV980 Δημ. January 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2007 Eυχαριστως οτι αλλο εχετε να ρωτησετε περι του κινητου... Ελευθερα! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelos74 Δημ. January 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. January 26, 2007 Mόλις το πήρα και εγώ λοιπόν.... Γιατί δεν μπαίνει όμως η αυτόματη ενημέρωση της ώρας και μου γράφει χρόνος δικτύου μη διαθέσιμος? Παράθεση OnePlus 3T LeTV X800 CN Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WIRELESSMAN Δημ. February 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 8, 2007 Ρε παιδια. το SAR το ειναι 1,21 !!!! Δεν ειναι πολυ? Η εμενα μου φαινεται??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magas666 Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 να ρωτησω κατι ρε παιδια??????????? απο ηχειο τα παει??ειναι ποιο δυνατο απο το S.E K700 kai K800i?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hey_Now Δημ. February 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2007 Ρε παιδια. το SAR το ειναι 1,21 !!!! Δεν ειναι πολυ? Η εμενα μου φαινεται??? Το SAR του είναι 0,95. Που διάβασες ότι είναι 1,21? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Οι συσκευές μου: Nokia 6300 - Ε63, Palm TΧ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magas666 Δημ. February 11, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2007 να ρωτησω κατι ρε παιδια??????????? απο ηχειο πως τα παει??ειναι ποιο δυνατο απο το S.E K700 kai K800i?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. February 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2007 Ξέρετε άν κυκλοφορεί σε όλα τα χρώματα σε vodafone live? Λέω να το πάρω σε μαύρο με την επιδότηση μου αλλά με χαλάνε τα κουμπιά του που είναι μπλέ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marina_i Δημ. February 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2007 Γεια σε όλους!Είμαι καινούργια εδώ(το λέω προκαταβολικά για τυχόν επαναλήψεις-κοτσάνες!).Ρε παιδιά έχω μία απορία!Έχω ψάξει για το SAR του Z3 και κάθε φορά βρίσκω και άλλο, έχω δει 0.90, 0.68 ,1.02!!!Επειδή είναι σημαντικό κριτήριο για μένα και πρέπει άμμεσα να πάρω κινητό plz help!!! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikostz9 Δημ. February 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2007 οντως πολυ ομορφο κινητο θα το επαιρνα διχως δευτερη σκεψη αλλα μου τη χαλασε που δεν το ειχαν σε μαυρο χρωμα στη vodafone αλλα μονο σε μπλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magas666 Δημ. February 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2007 τι δεν το βγαζει η vodafone σε μαυρο χρωμα???????? ειναι σιγουρο αυτο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts