varsamis Δημ. November 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2007 Πολύ καλός ο Αρκάς! Επίσης πολύ γέλιο έχουν και τα "Πειραματόζωα" …αν δεν το έχεις διαβάσει πάρτο :). Εχω διαβασει τον λυκο , πολυ ωραιο :) !! Αλλα οι χαμηλες πτησεις ειναι η αγαπημενη μου σειρα κομικς του Αρκα :happy: ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. November 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 4, 2007 Ήρθε σημερα το Κόμιξ και «τσιμπήθηκε» πάραυτα... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. December 5, 2007 Author Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Χθες διάβασα το καινούργιο ΚΟΜΙΞ... Το έχει διαβάσει άλλος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Χθες διάβασα το καινούργιο ΚΟΜΙΞ... Το έχει διαβάσει άλλος; Moi... Η ιστορία «Μετεωρολογικός Πόλεμος» κάτι μου θυμίζει... Μην την έχω διαβάσει ξανά σε κανένα Μίκυ Μάους; Δεν ξέρω... :( Υ.Γ. Αναμένω με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το επόμενο τεύχος, σκέφτομαι να πάρω δύο και να βάλω το εξώφυλλο του δεύτερου σε κορνίζα... Υ.Γ.2 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φιγούρες του Σκρουτζ; Σαν αυτές που έχει ο Ντον Ρόσα, που βλέπουμε στις φωτογραφίες στις συνεντεύξεις του... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Υ.Γ.2 Μήπως ξέρει κανείς που μπορώ να βρω φιγούρες του Σκρουτζ; Σαν αυτές που έχει ο Ντον Ρόσα, που βλέπουμε στις φωτογραφίες στις συνεντεύξεις του... Στη Disneyland μήπως; :rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Στη Disneyland μήπως; :rolleyes: Το σκέφτηκες πολύ για να το απαντήσεις; :p :wink: Υ.Γ. Σαν σήμερα γεννήθηκε το 1901 ο Walt Disney... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Βασικά θα πάει ένα φιλαράκι μου τα Χριστούγεννα, αν θες του λέω να φέρει τίποτα και στα στέλνω στην Κύπρο με ΕΛ.ΤΑ, ειδάλλως δες στο eBay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Βασικά θα πάει ένα φιλαράκι μου τα Χριστούγεννα, αν θες του λέω να φέρει τίποτα και στα στέλνω στην Κύπρο με ΕΛ.ΤΑ, ειδάλλως δες στο eBay. Καλά, είναι δυνατόν να μην υπάρχουν σε κάποιο διαδικτυακό κατάστημα; :confused::worry: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akis_k Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 :happy:.. Για όποιον ενδιαφέρετε και διαβάζει Αρκά έχει βγει Νέο βιβλίο από την σειρά "η Ζωή ΜΕΤΑ - Ο Θεός Είναι Καλός Άνθρωπος" :D Διαβάστε το εδώ: http://www.scribd.com/doc/718062/- http://img175.imageshack.us/img175/840/arkasoc0.jpg Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. March 16, 2008 Κοινοποίηση Δημ. March 16, 2008 :happy:.. Για όποιον ενδιαφέρετε και διαβάζει Αρκά έχει βγει Νέο βιβλίο από την σειρά "η Ζωή ΜΕΤΑ - Ο Θεός Είναι Καλός Άνθρωπος" :D Διαβάστε το εδώ: http://www.scribd.com/doc/718062/- http://img175.imageshack.us/img175/840/arkasoc0.jpg Μας έφτιαξες τώρα... Κατά τη γνώμη μου η καλύτερη σειρά του Αρκά... :up: :happy: Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftkf Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Είπα να ανανεώσω το φόρουμ,μιάς και μου φάνηκε καλό. Αγόρασε κανείς το ΚΟΜΙΞ των 20 χρόνων?Μόλις βγήκε στα περίπτερα.:cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. July 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Ναι, ναι! Εγώ! Διάβασα την ιστορία του Ρόσα... Ομολογώ ότι με μπέρδεψε κάπως!:) Αλλά δεν πειράζει... Άξιζε! Η τελευταία ιστορία δε μου άρεσε... Το "ελληνικό νησί" γεμάτο με... αρχαίους ναούς άψογα διατηρημένους και οι "αρχαίοι Έλληνες" ντυμένοι με ρούχα χολλυγουντιανής ταινίας... Ουπς! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftkf Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Όντως η ιστορία με την αλλαγή ημερομηνίας ήθελε λίγη σκέψη και αυτό ήταν που την έκανε τόσο καλή και ανατρεπτική.Και οι άλλες ιστορίες καλές ήταν, αρκετά χορταστικό τεύχος.Το επόμενο τεύχος θα έχει την επανέκδοση της ιστορίας η πόλη με τις χρυσές σκεπές.Σκέφτομαι να πάρω (τι σκέφτομαι έφυγα κιόλας)και την επανέκδοση του α' κύκλου του μίκυ μυστήριο το πρώτο τεύχος που δεν έχω :dance: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. July 2, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Α, το έχω αγοράσει το τεύχος αυτό με την επανέκδοση της ιστορίας του πρώτου τεύχους του πρώτου κύκλου από το Μίκυ Μυστήριο. Συμπαθητική ιστορία... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 2, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2008 Μετριότατο το τεύχος για τα 20 χρόνια. Η ιστορία του Ρόσα είναι χαλαρά από τις χειρότερες του, με ελάχιστο ενδιαφέρον, μηδαμινή πλοκή και μέτριο σκίτσο, ενώ και οι υπόλοιπες δεν είναι κάτι ιδιαίτερο. Θα προτιμιούσα την ανατύπωση της «Πόλης με τις χρυσές σκέπες»για το επετειακό τεύχος... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftkf Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δε λέω ότι η ιστορία δεν ήταν μετριότατη και ότι το τεύχος δεν ήταν το χειρότερο από τα επετειακά, αλλά με την κάτω βόλτα που έχει πάρει αυτόν τον καιρό το ΚΟΜΙΞ, αυτό ήταν μάλλον το καλύτερο που θα μπορούσε να βγει.Μην ξεχνάς και το πασχαλιάτικο τεύχος που ήταν άστα να πάνε.:mad: Τα στάνταρ έχουν κατέβει πολύ.:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 3, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2008 Δε λέω ότι η ιστορία δεν ήταν μετριότατη και ότι το τεύχος δεν ήταν το χειρότερο από τα επετειακά, αλλά με την κάτω βόλτα που έχει πάρει αυτόν τον καιρό το ΚΟΜΙΞ, αυτό ήταν μάλλον το καλύτερο που θα μπορούσε να βγει.Μην ξεχνάς και το πασχαλιάτικο τεύχος που ήταν άστα να πάνε.:mad: Τα στάνταρ έχουν κατέβει πολύ.:( Αυτό είναι αλήθεια. Τρέμω στη σκέψη του τι θα γίνει όταν πεθάνει ο Ρόσα... Δεν υπάρχει κανένας ικανός να συνεχίσει στη θέση του... Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftkf Δημ. July 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 5, 2008 Χτύπα ξύλο παιδί μου!Εύχομαι να ζήσει όσο ο μπαρκς.Τώρα τελευταία πάντως έχει πέσει η παραγωγικότητα του λόγω της εγχείρησης στα μάτια του.Η υπερβολική λεπτομέρεια βλέπεις.:worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Χτύπα ξύλο παιδί μου!Εύχομαι να ζήσει όσο ο μπαρκς.Τώρα τελευταία πάντως έχει πέσει η παραγωγικότητα του λόγω της εγχείρησης στα μάτια του.Η υπερβολική λεπτομέρεια βλέπεις.:worry: 57 ετών είναι, μικρούλης. Έχει καιρό μπροστά του. Αλλά επαναλαμβάνω, με ανησυχεί η έλλειψη όχι εξ ίσου ικανών επιγόνων, αλλά απλά ικανών επιγόνων... Υ.Γ. Σημασία στη λεπτομέρεια δεν έλεγαν εκείνη την ιστορία με τα ανιψάκια και πως τα ξεχωρίζει ο Ντόναλντ; Από τις καλύτερες του... :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trifilli Δημ. July 6, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Σημασία στη λεπτομέρεια δεν έλεγαν εκείνη την ιστορία με τα ανιψάκια και πως τα ξεχωρίζει ο Ντόναλντ; Από τις καλύτερες του... :D Ναι! Το "Σημασία στη λεπτομέρεια" ήταν από τις κορυφαίες ιστορίες του Ρόσα! "Ο Χιούη έχει μια επιπλέον βλεφαρίδα, ο Ντιούη έχει αυτήν την απόχρωση του λευκού στα πούπουλά του κ. λπ.." Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Ναι! Το "Σημασία στη λεπτομέρεια" ήταν από τις κορυφαίες ιστορίες του Ρόσα! "Ο Χιούη έχει μια επιπλέον βλεφαρίδα, ο Ντιούη έχει αυτήν την απόχρωση του λευκού στα πούπουλά του κ. λπ.." :respect: :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex0077 Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Εγω έχω πολύ καιρό να διαβάσω αλλά κατέβασα κάπως τυχαία από κάπου όλα τα τεύχη του περιοδικού ΚΟΜΙΞ από το #1 .. αν θέλει κάποιος κάποιο τεύχος ας μου πει :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VeCo Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Εγω έχω πολύ καιρό να διαβάσω αλλά κατέβασα κάπως τυχαία από κάπου όλα τα τεύχη του περιοδικού ΚΟΜΙΞ από το #1 .. αν θέλει κάποιος κάποιο τεύχος ας μου πει :lol: Από που τα κατέβασες; Στείλε κανένα PM... :D Παράθεση This blessed plot, this earth, this realm, this England... William Shakespeare: King Richard II Act 2, Sc 1 London is a state of mind Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leftkf Δημ. July 6, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2008 Άμα είναι για όλα τα τεύχη του ΚΟΜΙΞ θέλω κι εγώ pm.:D Πού τα βρήκες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fcandreas1990 Δημ. July 7, 2008 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2008 Στο site greekcomics δεν τα έχει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts