PCMan Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Αυτό που με προβλημάτιζε τελευταία ήταν το τροφοδοτικό... Εκεί στις χαραμάδες πρέπει να μαζεύει πολύ "μαλλί"... σκεφτόμουν μήπως να το άνοιγα... :worry: Ε ανοιξε το, τι το σκευτεσαι? 8 βίδες είναι Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Αυτό το μπουκαλάκι με τον πεπιεσμένο αέρα έχετε προσέξει ότι βγάζει και κάποιου είδους νερό/υγρασία όταν το πατάτε δυνατά;Δεν υπάρχει φόβος να κάνει καμμιά ζημιά έτσι;Απο τότε που το πρόσεξα έπαψα να το πατάω με δύναμη για να βγάζει λιγότερο αέρα.. :worry: Χρησιμοποιω πολυ συχνα το μπουκαλάκι που λες. Εμένα μου βγάζει αυτό το υγρό συνήθως όταν το έχω ανάποδα και σπάνια στο πλάι ... Αν το έχω όρθιο ή προς το πάνω δεν μου βγάζει ποτε τίποτα. Ομως την ζημιά μπορεί να γίνει; αφου στεγνώνει αμέσως αυτό το υγρό :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cloud Δημ. June 14, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 http://www.plaisio.gr/images/Products/Large/777226.gif Το μπουκαλάκι αυτό που μπορούμε να το βρούμε...?:worry: Παράθεση Life Is Good Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 εγω το ανοιξα κ το καθαρισα χθες με την ηλεκτρικη σκουπα... καθαρησε αλλα οχι τοσο καλα οσο ηθελα...για πρωτη φορα καλα ειναι. αλλη φορα θα το κανω με την πιεση. αυτο το σπραι τι κανει?καλο ειναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Για εμενα ειναι η καλλιτερη λυση. Οταν το καθαριζω το PC ... δεν υπαρχει ιχνος απο σκονη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Το μπουκαλάκι αυτό που μπορούμε να το βρούμε...?:worry: νομίζω έχει και το πλαίσιο. Γενικά δεν νομίζω να δυσκολευτείς να βρεις κάτι τέτοιο Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 ναι εχει το πλαισιο κατι της connect..αλλα δεν αξιζει να δωσεις 7-8 ευρω γι αυτο το πραγμα..:confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Έγω πιστεύω ότι αξίζει ... δεν υπάρχει άλλος τόσο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος. Και στην τελική τι είναι 8 ευρώ κάθε μήνα :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 8ευρω*12μηνες = ~100 ευρω..σιγα μην δινω τοσα γι αυτη τη ****κια... 16 χρονων ειμαι..:whistle:αμα δουλευα καλως..αλλα και παλι σιγα..διπλα ειναι το βενζιναδικο..στην χειροτερη παω με το αμαξι ..και ειναι και πιο αποτελεσματικο εκει..και απεριοριστο ;) καλυτερα να το βγαλω μια και καλη και να το παω στο βενζιναδικο,παρα να το βγαλω στο μπαλκονι και να το καθαριζω..(γιατι στο δωματιο αμα το κανεις ..:whistle: :X) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Εγω μιλησα και για ευκολο. Φανταζομαι οτι δεν ειναι ευκολο σε ολους να πηγαινουν το PC στο βενζινάδικο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 αμα ειναι να δινετε 100 ευρω το χρονο,παρτε επαγγελματικο πιστολακι που θα χρησιμεψει και στην κοπελα σας..:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Έγω πιστεύω ότι αξίζει ... δεν υπάρχει άλλος τόσο εύκολος και αποτελεσματικός τρόπος. Και στην τελική τι είναι 8 ευρώ κάθε μήνα :) Ελάτε ρε παίδες. Όχι ότι είναι και κανένα ποσό 8 ευρώ το μήνα , αλλά είναι εντελώς περιττό. Με ένα πιστολάκι κάνεις τη δουλειά σου άνετα , γρήγορα και με ασφάλεια.:) Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Με το πιστολάκι για παράδειγμα δεν μπορείς να καθαρίσεις ψύκτρες και τροφοδοτικά :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
THEjB Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Με το πιστολάκι για παράδειγμα δεν μπορείς να καθαρίσεις ψύκτρες και τροφοδοτικά :) Ναι , εντάξει.Αλλά αν καθαρίζεις τακτικά το pc σου , δεν θα πιάσει βρώμα και η ψύκτρα.;) Τέλοσπάντων... Παράθεση Άρθρο 5 παρ.4 εδ.2 του Ν.2251/94: "Σε περίπτωση αντικατάστασης του προιόντος ή ανταλλακτικού του , η εγγύηση αυτόματα ανανεώνεται για όλη της τη διάρκεια για το νέο προιόν ή το ανταλλακτικό ." :up: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Τι μα...ες λετε? 8€ κανει αυτο το πραγμα(μιας χρησης). Γιατι δεν δινετε 50€ για να παρετε ενα μικρο κοφλερ και να το εχετε παντα? Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Τι ακριβως είναι το κοφλερ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Τι ακριβως είναι το κοφλερ; Ο αέρας που βγαίνει απο τα βενζινάδικα απο που νομίζεις βγαίνει? Απο κοφλέρ ή αλλιως κομπρεσέρ. Υπαρχει στα καταστηματα ALEX PAK, PRAKTIKER, CAREFOUR. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostakiss Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 τι?50 ευρω κανει το κομπρεσερ?οταν λες μικρο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_NIKOS_ Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 h skoni se ypologisti me pollous anemistires mazeuetai pio grigora. H apopsi mou gia ton katharismo einai na xrisimopoieis eidiko spray katharismou arthromaton. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PCMan Δημ. June 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 15, 2006 τι?50 ευρω κανει το κομπρεσερ?οταν λες μικρο?? Εννοω το μικροτερο που υπάρχει(με καζανι, οχι σκετος συμπιεστης) και χωραει 9 λίμπρες. Κανει γυρω στα 50€, αντε βαρια βαρια 60€. Συμφαιρει. Αν σκευτεις οτι δεν θα το εχεις μονο για καθαρισμα... Μπορεις να φουσκώνεις λαστοιχα αυτοκινιτου και οτι αλλο θελεις, να βαφεις με αερογραφο ή πιστολι βαφης κτλ. Παράθεση [imgalign]http://img140.imageshack.us/img140/3467/graphic12copy4pt.gif[/imgalign] www.hlektronika.gr - Ο Κόσμος των Hλεκτρονικών! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts