mousi Δημοσιεύτηκε November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε November 26, 2003 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το Exact Audio Copy; Δεν θέλω να μου κάνει VBR... Πώς γίνεται να το ρυθμίσω; Έχω ένα LAME αλλά δεν θυμάμαι ποιο version. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rigasnic Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 μου φαίνεται πιο πολύ computing oriented οπότε μεταφέρεται στο αντίστοιχο φόρουμ. :) Παράθεση [imgalign]http://www.rigasplastika.gr/nicolas/320ci.jpg[/imgalign] rigasnic :: The ex-night shift :: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. November 26, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2003 Το EAC δεν το ξέρω, όμως αφού χρησιμοποιείς το LAME, κάπου θα υπάρχει ένα κουμπί με τις ρυθμίσεις του. Αφού λοιπόν δεν θέλεις VBR (αλήθεια, γιατί; ) φτιάχνεις ένα νέο σετ ρυθμίσεων στο οποίο επιλέγεις Constant Bitrate (η πρώτη επιλογή). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Εγώ πάλι πιστέβω ότι πρέπει να μεταφερθεί στο θέμα cd--->wav,mp3 μιας κι εκεί αναφέρεται αυτό και άλλα προγράμματα για λείμ mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 27, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i Εγώ πάλι πιστέβω ότι πρέπει να μεταφερθεί στο θέμα cd--->wav,mp3 μιας κι εκεί αναφέρεται αυτό και άλλα προγράμματα για λείμ mp3. Κι εγώ έτσι το σκέφτηκα και το έγραψα εκεί, αλλά... Πάντως το χρησιμοποιώ τελικά μόνο για CD->wav και για wav->mp3 το RazorLame αφού είναι πιο κατανοητό όσον αφορά τις εντολές για το lame και εκτός αυτού το πρότεινε και ο ψαγμένος φίλος μας ο Alfa156 :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebel2000 Δημ. November 27, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2003 An ta thumamai kala... sto parameter passing scheme dwse Lame Mp3 Encoder afou fusika ton exeis fortosei kai sthn command line dwse --alt preset 160 to 160 to kaneis oti theleis.... :) Παράθεση http://www.defrost.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 giati de sou aresei to VBR? (to theoro teleio se poiotita sta 192Kbps) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει απλά δεν ξέρω αν είναι τόσο συμβατό στο MP3 Player μου (iRiver iMP-150) όσο το CBR Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eNeRGy Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 to ipostirizei alla isos parousiasei provlimata stous xronous... (apo to site)... dokimaseto! :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostassl45i Δημ. November 28, 2003 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Φίλε μου κάνε ένα τεστ με το mp3 player σου πριν το απορρίψεις το vbr. Είναι πραγματικά πολύ καλύτερο από το cbr. Εγώ πάντως με το cdex δεν έχω κανένα παράπονο. Η ποιότητα του είναι κορυφαία και κυρίως μου αρέσει που βάζει τα τραγούδια σε φακέλους και τα δίνει ονόματα και ετικέτες (βαριέμαι αφάνταστα να το κάνω με ξεχωριστό πρόγραμμα ο ίδιος) ΥΓ: Το Sl45i μου αναπαράγει μια χαρά τα vbr mp3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mousi Δημ. November 28, 2003 Author Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2003 Αρχικό Μήνυμα από τον kostas@sl45i Φίλε μου κάνε ένα τεστ με το mp3 player σου πριν το απορρίψεις το vbr. Είναι πραγματικά πολύ καλύτερο από το cbr. Εγώ πάντως με το cdex δεν έχω κανένα παράπονο. Η ποιότητα του είναι κορυφαία και κυρίως μου αρέσει που βάζει τα τραγούδια σε φακέλους και τα δίνει ονόματα και ετικέτες (βαριέμαι αφάνταστα να το κάνω με ξεχωριστό πρόγραμμα ο ίδιος) ΥΓ: Το Sl45i μου αναπαράγει μια χαρά τα vbr mp3. Το δοκίμασα και τα παίζει μια χαρά τα VBR. Άρα σίγουρα θα τα προτιμήσω. Αυτό που λες με τους φακέλους το κανω με το GodFather. Είναι επίσης πολύ καλό και για ID3 editing όπως και το MP3 File Editor (μόνο που αυτό δεν τα βάζει σε φακέλους. Απλά τα μετονομάζει) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts