kobourk Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 - 1 - 1 :blink: Τώρα εσύ αυτό κατάλαβες; Είδες πουθενά καμιά σύγκριση; :worry: :wacko: Ότι θα γεμίσει ο τόπος Κάλιμπερ εννοούσα... :ninja: Ημαρτον ρε παιδιά... όλα νιανιά τα θέλετε! :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. June 30, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 30, 2006 Ειρηνη ημιν φιλοι μου!!!Ειπαμε!Οσο περισσοτερες επιλογες με χαμηλοτερες τιμες,τοσο το καλυτερο!!:D :D ΥΓ)Εντωμεταξυ η εκδοση S/RT με τα 300 αλογατα και το bodykit στην Αμερικη εχει λιγο παραπανω απ'οτι εχει η full 1.8T εδω...ΚΑΤΑΡΑΜΕΝΗ ΕΛΛΑΔΑ!!:mad: :lol: Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 Το αυτοκίνητο ήρθε! Σε 2-3 ημέρες θα με πάρουν από την αντιπροσωπεία για να πάω για τεστ ντράιβ. Θα σας ενημερώσω για εντυπώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 website δεν εχει η dodge στην Ελλαδα? Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. July 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2006 το ειδα εχθες στο δρομο και καθισα και το προσεξα! ειναι πολυ ομορφο αυτοκινητο και φαινεται και αρκετα στιβαρο στη κινηση του! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vg Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Το αυτοκίνητο ήρθε! Σε 2-3 ημέρες θα με πάρουν από την αντιπροσωπεία για να πάω για τεστ ντράιβ. Θα σας ενημερώσω για εντυπώσεις. Ποια αντιπροσωπεία φίλε μου; Το ψάχνω αρκετά γι' αυτό το αυτοκίνητο! Παράθεση Gugoo.gr - Social Media ειδήσεις & tips Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
HellasLover Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 to caliber einai kaloutsiko...yia ti timi tou kai auta pou prosferei..alla den einai tipota to entupwsiako. san mikro suv einai to amakswma. stin ameriki ta mhxanika tou autokinitou einai to pan, yia auto kai to eswteriko einai panta 'gumno' sta amerikanika Παράθεση I don't live in Greece, Greece lives in me... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. July 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 11, 2006 Ποια αντιπροσωπεία φίλε μου; Το ψάχνω αρκετά γι' αυτό το αυτοκίνητο! Στην αντιπροσωπεία της CHRYSLER να πας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. July 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 13, 2006 Εντυπώσεις από επιτόπια εξέταση : (για οδήγηση πάω αύριο) Πλεονεκτήματα : 1. Εντυπωσιακή εμφάνιση - από κοντά είναι ακόμη πιο όμορφο από τα περιοδικά. 2. Άνεση χώρων για οδηγό-συνοδηγό και πίσω επιβάτες (και σε ύψος) 3. Πολλά gadgets όπως θέση για ipod ή κινητό, r/cd με 9 ηχεία και subwoofer στην πλήρη έκδοση, φωτιζόμενη ποτηροθήκη, ντουλαπάκι-ψυγείο, αποσπώμενος φακός και άλλα τέτοια. 4. Στην πλήρη έκδοση δεν του λείπει τίποτα (ακόμα και συναγερμό έχει και ζάντες αλουμινίου 18άρες) - εκτός από το δερμάτινο σαλόνι που έτσι κι αλλιώς πάντα είναι extra, και ίσως τους πλευρικούς αερόσακους που αντί για αυτούς βάζουν τους "τύπου κουρτίνα" που είναι μεν πλαινοί αλλά πιο ψηλά. 5. Αναφέρουν όσοι το οδήγησαν (υπάλληλοι) ότι έχει εκπληκτική οδηγική συμπεριφορά, και ότι είναι πολύ στιβαρό. Για αυτό θα σας πω μετά το τεστ ντράιβ. Μειονεκτήματα : 1. Μεγάλη διαδρομή συμπλέκτη (ενδεχομένως να το συνηθίσει αυτό κανείς αλλά μάλλον θα είναι κουραστικό για μέσα στην πόλη) 2. Χαμηλή ποιότητα κατασκευής ταμπλό. Τα διακοπτάκια του αιρκοντίσιον φαίνονται ψεύτικα και η κονσόλα χρωμίου είναι και αυτή κάπως...κινέζικη να την πω;. Ο λεβιές με πλαστικό καπάκι, τέλος πάντων αν έβαζαν 500 ευρώ παράπάνω και πρόσεχαν λίγο αυτές τις λεπτομέρειες θα είχαν πολύ μεγαλύτερη επιτυχία πιστεύω...Το τιμόνι στην βασική έκδοση είναι απλό ενώ στην πλήρη δερμάτινο. Τώρα δεν είμαι και σίγουρος ότι είναι ωραίο θέαμα ένα δερμάτινο τιμόνι με πλαστικά της πλάκας δίπλα....θα σας γελάσω. 3. Χώροι αποσκευών : λένε για 524 λίτρα αλλά αυτά είναι μετρημένα με τον Αμερικάνικο τρόπο...υπολογίζουν και όλο το ύψος μέχρι επάνω , και φυσικά δεν θα φορτώσει κανείς το αμάξι μέχρι επάνω γιατί δεν θα βλέπει από τον καθρέπτη...ευτυχώς έχει βάθος όμως, και από ότι υπολόγισα χωράνε 4 σάκοι ο ένας δίπλα στον άλλο- όπως το έκοψα με τα Ευρωπαική δεδομένα υπολογίστε γύρω στα 380 με 400 λίτρα. Τα πίσω καθίσματα είναι διαιρούμενα 60/40 μόνο στην 2η και 3έκδοση, όπως και το κάθισμα του συνοδηγού. Τιμές : Βασική έκδοση : 17.500 + 950 μεταλλικό = 18450 + 420 πινακίδες Μεσαία έκδοση + 1500 ευρώ (19.950) + πινακίδες Πλούσια έκδοση + 2500 ευρώ (22450) + πινακίδες 4. Πολύ κακό χρηματοδοτικό. Καθόλου άτοκο, όση προκαταβολή και αν έχετε, καμία έκπτωση ακόμα και στο μετρητοίς, κανένα δώρο με την αγορά του αυτοκινήτου. Επιλέγετε ή μετρητοίς ή δάνειο με 7% Αν θα το πάρω ; Για τζιποειδές είναι αυτή τη στιγμή το καλύτερο value for money νομίζω... Σε αυτά τα χρήματα έχεις πολλές επιλογές βέβαια, αλλά για αυτοκίνητα τύπου "κούρσας" όχι τύπου τζιπ...και μην μου πείτε για c-max και pikasso και scenic γιατί είναι ασύγκριτα πιο όμορφο. Πιο ποιοτικό δεν θα το έλεγα, (εκτός του κινητήρα του βέβαια που δεν παίζεται) αλλά πιο όμορφο σίγουρα. Με βλέπω να πατάω την κόρνα σαν τον τρελαμένο στην διαφήμιση με τη φεράρι...Για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix_21r Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Συμφωνω με τον απο πανω στα περισσοτερα.. Το οδηγησα και μου φανηκε πολυ καλο στο δρομο, στα ιδια στανταρτς με Φοκους και Γκολφ (τα οποια οδηγω σχεδον καθε μερα). Εκανα 2 φορες test drive, μεσα στο Μαρουσι και στην Αττικη οδο (2 μερες συνεχομενες), το αρνητικο που βλεπω ειναι η πισω ορατοτητα.. δεν ειναι καλη.. οσο για τα πλαστικα, μπειτε στα Τσεροκι μεσα να δεις αν ειναι ιδια ποιοτητα η οχι.. ο συμπλεκτης πολυ καλος, ετσι μου φανηκε εμενα, ισως επειδη δεν εχει την τρελη ροπη.. αλλα τα 150 αλογα φαινονται στο δρομο... γραμμικα.. πινακιδες 275 ευρωπουλα, επιτοκιο 6% Παράθεση ΑΕΚάρα Ένωσις ORIGINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix_21r Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Η Dodge στην Ελλαδα υπαγεται στη Chrysler, η οποια ειναι στη Κιφησιας, στη Γλυφαδα και στη Θεσσαλονικη, οπου πωλουνται και τα Caliber. Στην Ιερα οδο ειναι τα κεντρικα, δε χρειαζεται να τηλεφωνησετε. Στο σαιτ της C, δεν υπαρχει ακομα κατι σχετικο. Η τιμη ειναι μικρη οχι λογω των πλαστικων ή γιατι -οπως ειπε ενας συφορουμιτης- μας ηρθε νεα Χιουνται, αλλα γιατι κανει το "μπασιμο" για πρωτη φορα στην Ευρωπη με συμβατικο αυτοκινητο.. και ειναι λογικο, ας δουμε σε κανα χρονο απο τωρα, στην επομενη εκδοση ποια θα ειναι η τιμη του... Παράθεση ΑΕΚάρα Ένωσις ORIGINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jos3ph Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Είναι αρκετά πιο μεγάλο σε μέγεθος , άνεση τύπου αμερικάνικο, δεν πα να είσαι και 2,10 θα βολευτείς ..., καλός κινητήτρας , μακάρι να μπορούσα να το πάρω ... Παράθεση http://www.imageshack.gr/files/sazwsmc2u6io8pdczlh2.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix_21r Δημ. July 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 23, 2006 Εγω το εκλεισα αδερφε... απο βδομαδα το παιρνω.. 1.82 εγω και ακριβως απο πισω μου εκατσε ατομο 1.90 και ηταν ανετα... Παράθεση ΑΕΚάρα Ένωσις ORIGINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
marmelaki Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 Λοιπον, το ειδα απο κοντα και το οδηγησα το Σαββατο και εχω να πω τα εξης: Ειναι επιβλητικο και πολυ macho. Με το που μπαινεις μεσα εχεις μια καλη οπτικη αισθηση αλλα γρηγορα με χαλασαν καπως τα φτηνα και σκληρα πλαστικα. Απο χωρους ειναι μια χαρα, εκτος απο τις πισω πορτες που ειναι σχετικα μικρες. Επισης, τα πισω τζαμια ειναι μικρα, κατι που ισως δεν αρεσει στους κλειστοφοβικους. Στο δρομο, η μηχανη ειναι αρκετα μαλακη και θελει να την πιεσεις για να αρχισει να μαζευει χιλιομετρα. Βεβαια το συγκεκριμενο δεν ειχε κανει πολλα km οποτε φανταζομαι μετα τα 1500 θα "ανοιξει" καπως. Φρενα και κρατηματα εχει καλα (για το μεγεθος του) αλλα η αναρτηση αν και μαλακη δεν εχει την Ευρωπαικη αισθηση αντιστοιχων αυτοκινητων στην κατηγορια του. Στα 17500 ευρω που ειναι η βασικη τιμη παιρνεις ενα ολοκληρωμενο πακετο, με το πιο ακριβο στα 18900 να δινει ακομα περισοτερα. Το κακο ειναι πως αν θες ζαντες αλουμινιου πρεπει να ανεβεις σε τροχους 18", γιατι ακομα στις 17" υπαρχουν μονο σιδερενιοι - ευτυχως με καλαισθητα τασια. Στο μελον θα υπαρχει upgrade kit για 17αρες αλουμινενιες ζαντες. Αυτα τα λιγα. Εγω παντως το σκεφτομαι σοβαρα να το παρω. Παράθεση http://www.zklik.net/images/common/zklik_logo.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix_21r Δημ. July 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2006 επειδη βαριεμαι να τα ξαναγραφω, να με συγχωρειτε... καντε ενα λογκ ιν στο σαιτ των 4 τροχων και δειτε το αντιστοιχο θεμα στο φορουμ εκει.. http://www.4troxoi.gr/phpBB2/viewtopic.php?t=15283&start=150 τα λεει ολα, απο το τι δινει, τι ισχυει, τα παντα... Παράθεση ΑΕΚάρα Ένωσις ORIGINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 Φίλε ovelix στην εκκίνηση δε σου φάνηκε σαν να πηγαίνει λίγο αριστερά-δεξιά ; (σαν να θέλει ζυγοστάθμιση δηλαδή) Επίσης : Γράψε μου λίγο περιοχή που το είδες (αντιπροσωπεία) και αν δίνουν κανένα δώρο ή άλλο χρηματοδοτικό (θέλω να δω αν έχουν διαφορές) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix_21r Δημ. July 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. July 27, 2006 οχι, δεν ενιωσα κατι τετοιο. Οπως ειπα, το οδηγησα 2 φορες, αρκετες εκκινησεις και δυνατες μπορω να πω.. Ξεκιναει οπως τα περισσοτερα μπροστοκινητα (150 ατια, 1440 κιλα, υψηλο κεντρο βαρους). Αντιπροσωπεια στη Λ. Κιφησιας 30 (Chrysler - Jeep), κοντα στο ΟΑΚΑ. Απο δωρο τιποτα, λογω καινουριου μοντελου, οπως μου ειπαν, και χαμηλης τιμης, αλλα με λιγο μπλα μπλα τσακωσα τα φιμε τζαμακια... Μη περιμενεις τιποτα ασφαλειες, προβολια ή μασκες, λιγο δυσκολο... Παράθεση ΑΕΚάρα Ένωσις ORIGINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. August 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 4, 2006 Τι έγινε το πήρες ; Γράψε εντυπώσεις αν μπορείς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix_21r Δημ. August 5, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 5, 2006 Τι έγινε το πήρες ; Γράψε εντυπώσεις αν μπορείς. 2 μερες το οδηγαω συνεχεια, βεβαια δε του πινω το αιμα ακομα αλλα οκ. Πολυ καλες εντυπωσεις, ειναι τρενο και καθαρα ταξιδιαρικο αυτοκινητο με τρελους χωρους και αρκετη δυναμη. Δε ροπιαζει τρελα για οσους θελετε γκαζι, αλλα καταπινει χιλιομετρα χαλαρουιτα.. Προβλημα μεχρι να συνηθισεις να στριβεις σε μικρους δρομους, το οτι δε βλεπεις μπροστα, αλλα στα @@ σου, κανουν ακρη ολοι που σε βλεπουν ;) Παράθεση ΑΕΚάρα Ένωσις ORIGINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rallistas Δημ. August 7, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2006 Πολυ ωραια.Αντε να το δουμε να κυκλοφορει και σε μεγαλυτερη κλιμακα,να περασει και λιγο ο καιρος και να το αναλυσουμε πιο σφαιρικα!:) ;) Καλοταξιδο Ovelix!:D Παράθεση ΜΑΧ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sinnay Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 ovelix 2 απορίες αν μπορείς να μου λύσεις : Αν συναντήσεις νταλίκα με ρυμούλκα που πάει με 60 και θέλεις να την προσπεράσεις, και εσύ έχεις 3-4 άτομα μέσα και αναμμένο το αιρκοντίσιον την προσπερνάς γρήγορα ή είσαι κανένα λεπτό στο αντίθετο ρεύμα ; 2. Σε ταξίδι με ταχύτητα π.χ. 140 ο θόρυβος της μηχανής είναι ενοχλητικός ; πας 6 ώρες ταξίδι ξεκούραστα δηλαδή η θα φτάσεις κουδουνι ; Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix_21r Δημ. August 8, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2006 aderfe gia to 2o (me ta 140km/h) mporw na soy apanthsw, mporeis aneta na kaneis taksidaki.. thoryvos den uparxei twra to prvto ti na soy pw, 4 atoma, air cond kai ntalika me rymoylka!!!! prepei na vgv stin e8nikh me toys filous moy kai na kanw gures :lol: Παράθεση ΑΕΚάρα Ένωσις ORIGINAL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pantelis07 Δημ. August 10, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 10, 2006 Τι ειναι¨"αερικο"? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NickTG Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 Τι ειναι¨"αερικο"? Ξωτικό, πνεύμα. Παράθεση Proud owner of: Master System III , SNES , Mega Drive , Saturn , PSone , N64 , Dreamcast , PS2 , GameCube , XBox , XBox 360 , Wii , PS3 , PSP , DS ..... PC: CPU Phenom II 955 - MB MSI 790FX-GD70 - Corsair Vengeance 1x4GB - Sapphire 5850 Xtreme - WD800ADFD - COOLERMASTER RS-1000 SILENT PRO M 1000W Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. August 11, 2006 Κοινοποίηση Δημ. August 11, 2006 τελειο αυτοκινητο! ειχε αραξει ενα εχθες στο flocafe στη μαρινα ζεας και το χαζευα πολυ ωρα! παρα πολυ καλη περιπτωση αγορας! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts