dimitris15 Δημοσιεύτηκε June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε June 4, 2006 ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΕΧΩ ΜΙΑ ΚΑΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ NVDIA GFORCE4 MX 440 AGP8X ΑΛΛΑ ΜΟΥ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ 2Χ ΤΙ ΦΤΑΙΕΙ? Η ΜΗΤΡΙΚΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΩΣΤΗ ΕΧΩ ΕΝΑΝ PENTIUM 3 1GHZ 512 MB RAM 133HZ Παράθεση υπογραφή εκτός ορίων Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Σχεδόν σίγουρα φταίει η μητρική σου... Δες το μοντέλο της όταν ξεκινάει ο υπολογιστής (στο BIOS) και ψάξτο στο Internet να το επιβεβαιώσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
noone Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Η μητρική σου σίγουρα μόνο μέχρι 4x πάει. Κάνε την σχετική ρύθμιση στο bios. Μην κάθεσαι και σκας επειδή δεν πάει 8x. Έτσι κι αλλιώς η συγκεκριμένη κάρτα δεν τα αξιοποιεί τα 8x.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mcde Δημ. June 4, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2006 Απ'όσο θυμάμαι, μητρική για Pentium 3 που να υποστηρίζει AGP 8x δεν υπάρχει. Ίσως να μην υπάρχει μητρική γι'αυτό τον επεξεργαστή που να υποστηρίζει AGP 4x. Έτσι κι αλλιώς όμως σε ένα τέτοιο μηχάνημα διαφορά στις επιδόσεις, δεν θα έβλεπες. Παράθεση http://mcde.gr/tw/twitter-bird-light-bgs.png Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts