Jump to content

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ ΜΟΥ ΑΓΙΕ ΒΑΣΙΛΗ

basmati
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος ^Deadly_Sin^

agie vasili,kserw pws den yparxeis kai den pisteuw se sena alla epidi olh mou thn zwh pote den doulepsa gia na apokthsw kati sou stelnw auto to gramma gia min allaksei auto kai na mou dwseis ena 307 cabrio coupe xwris na xriastei na kanw otidipote!!!

Yparxei kana eggegrameno melos me nick Agios Vasilis h ta grafoume kai den ta diavazei kanenas? :cool:

giati den akouei re g@moto kai fetos me to oneiro tha minoume :D :o

http://www.thedeltaproject.eu/img/logo_detect.png

• Απαντήσεις 71
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Agie Basili ego 8elo kati poli mikro! 3 gramata einai SX1!!

Σαν θα πεθάνω βάλτε μου,το κινητό στ'αυτάκι,για να μιλάω στα βαθιά με κανα πιπινάκι!

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3 KBytes.

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john75

Agie Basili ego 8elo kati poli mikro! 3 gramata einai SX1!!

oute sta oneira tou den tha to vrei o agios vasilis :lol: :lol:

defy+

LG G2

XZ1

Poco F2 pro

Εμένα πάντωs εισακούστηκαν τα θερμοπαρακάλια μου στον Αι Βασίλη , δε σαs είπα???? :D

Ε ναι λοιπόν!!! Μου έφερε το πολυπόθητο 7650 prrrrressssiasm ναι σαs λέω μα την αλήθεια!!!!!! :D :D :D

Ενα προβληματάκι με χαλάει μόνο , αλλά θα το στρώσουμε που θα πάει?

Με 1 format ελπίζω να επανέλθει

Σευχαριστώ Αγιε μου Βασίλη ;)

http://www.myphone.gr/gallery/data/514/2578sleeping-thumb.jpg

Αφού είναι νωρίς για γκόμενα θα ήθελα από σένα Άγιε Βασίλη να'μαι καλά εγώ και όλοι μου οι συγγενείς, γείτονες και φίλοι, να μου πάει καλά το νέο έτος, ότι επιθυμήσω μέσα στη χρονιά να γίνει πραγματικότητα, αυτά!! :cool: Ακόμα δε θα με χάλαγε να κερδίσω το λαχείο που θα παίξω σε λίγες μέρες :rolleyes:

:p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος john_vla

Αφού είναι νωρίς για γκόμενα θα ήθελα από σένα Άγιε Βασίλη να'μαι καλά εγώ και όλοι μου οι συγγενείς, γείτονες και φίλοι, να μου πάει καλά το νέο έτος, ότι επιθυμήσω μέσα στη χρονιά να γίνει πραγματικότητα, αυτά!! :cool: Ακόμα δε θα με χάλαγε να κερδίσω το λαχείο που θα παίξω σε λίγες μέρες :rolleyes:

Ποτέ δεν είναι νωρίς για γκόμενα!ακου με που σου λέω!κατι ξέρω παραπάνω! ;) :p

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος jog

:p

Ποτέ δεν είναι νωρίς για γκόμενα!ακου με που σου λέω!κατι ξέρω παραπάνω! ;) :p

Εσύ που'σαι 14 έχεις; Τι τάξη πας;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος basmati

Εμένα πάντωs εισακούστηκαν τα θερμοπαρακάλια μου στον Αι Βασίλη , δε σαs είπα???? :D

Ε ναι λοιπόν!!! Μου έφερε το πολυπόθητο 7650 prrrrressssiasm ναι σαs λέω μα την αλήθεια!!!!!! :D :D :D

Ενα προβληματάκι με χαλάει μόνο , αλλά θα το στρώσουμε που θα πάει?

Με 1 format ελπίζω να επανέλθει

Σευχαριστώ Αγιε μου Βασίλη ;)

Βρε κοιτα να δεις που ηρθε νωριτερα φετος.....εμενα θα ερθει την κυριακη :cool: (οποιος δεν καταλαβε ας διαβασει κατι posts πιο πισω να δει τι ζητησα :D )

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MUNCH MUNCH PISTONS FOR LUNCH!!!

MAZDA RX7-FD3S

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος exmanos

Βρε κοιτα να δεις που ηρθε νωριτερα φετος.....εμενα θα ερθει την κυριακη :cool: (οποιος δεν καταλαβε ας διαβασει κατι posts πιο πισω να δει τι ζητησα :D )

φιλε μου ειλικρινα σου ευχομαι τα καλυτερα , και να γινει αυτο που ζητας , ειναι μεν δυσκολο αλλα οχι αδυνατο ;)

καλη σου επυτηχια :D

Έρωτας: Κορυφαίο ιδιοτελές συναίσθημα, αναφέρεται μόνο στις ερωτικές σχέσεις (όπως δείχνει και το όνομα του). Δίνεις τα πάντα στον άλλο και περιμένεις τα πάντα από αυτόν. Παραδίδεσαι ψυχή τε και σώματι και επιθυμείς το ίδιο από το ταίρι σου. Για μένα ο αληθινός μεγαλειώδης έρωτας, αυτός που θα σταματήσει το χρόνο, είναι πιο σπάνιος και προσωπικά πιο επιθυμητός από την αγάπη.

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

Αρχικό μήνυμα από τον/την exmanos

Ε φυσικα και οχι.........:p.....SX1 SUX! :p

metaksy mas twra auto..ena link na kanw gia to post sou sto thread tou sx1 kai tha se kraksoun oloi..

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος hunk

Wirelessly posted (siemens s55: SIE-S55/20 UP.Browser/6.1.0.5.c.6 (GUI) MMP/1.0)

metaksy mas twra auto..ena link na kanw gia to post sou sto thread tou sx1 kai tha se kraksoun oloi..

[Off topic] Δωσε,δωσε ειμαι γνωστος Νοκιακιας αλλωστε :p

Παντως θα κανω υπομονη μια μερουλα ακομα να δω αν μου εστειλε ο Αη Βασιλης το δωρο μου....... ;)

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MAZDA RX7-FD3S

Agie mou Basilh san paidaki kai egw tha sou zitisw kati poly eukolo

Den tha kopiaseis katholou.....

Se parakalw vgale gia mia fora ta erythroleuka pou foras kai bale kati se aspromauro mpas kai gyrisei o troxos mamisei kai o ftwxos kai doume kamia koupitsa:))))))))))))

AAA kai ena civic type-r den tha me xalage katholou

oute ena xantho geitonaki pou mas hrthe prosfata

Auta ta oliga kai apo emena...

Kales giortes se olous

PAOKARA MIA ZWH

Παντως θα κανω υπομονη μια μερουλα ακομα να δω αν μου εστειλε ο Αη Βασιλης το δωρο μου....... ;)

telika ti tou zhthses tou agiou billy?bariemai na psaxnw..

Αγιε μου Βασιλη

δεν ζηταω και τοσα πολλα....

1-2 ποδηλατακια μοναχα.Προκειμενου να μην ψαχνεις μπορεις να μου δωσεις την Platinum visa σου και θα τα παρω εγω :p

σου παραθετω τα μοντελακια που θελω....

http://www.cannondale.com/bikes/04/ce/model-4RR8D.html

http://www.starbike.com/images/Scott/cr1_team_issue.htm

"Ash nazg durbatulûk, ash nazg gimbatul,

ash nazg thrakatulûk agh burzum-ishi krimpatul."

[sIGPIC][/sIGPIC]

Παντως θα κανω υπομονη μια μερουλα ακομα να δω αν μου εστειλε ο Αη Βασιλης το δωρο μου....... ;)[/b]

Την πρωην μου ;)

NO ROTOR-NO MOTOR!!!

MAZDA RX7-FD3S

Την πρωην μου ;)[/b]

kai sthn efere?e re sy annita ton kaname ton agio...:D:D:D:D

Λοιπον,

Αγιε Βασιλακο...θελω

1)Καθε φορα που θα θελω να αγορασω κατι,να εμφανιζονται στο χερι μου τα λεφτα που πρεπει να δωσω.....οποτε μετα θα μπορω να αγορασω οτιδηποτε για οποιονδηποτε.....και θα μπορω να το παιξω εγω Αγιος fabo και να παρω τη θεση σου.......χαχαχα :devil: :666:

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος fabo114

Λοιπον,

Αγιε Βασιλακο...θελω

1)Καθε φορα που θα θελω να αγορασω κατι,να εμφανιζονται στο χερι μου τα λεφτα που πρεπει να δωσω.....οποτε μετα θα μπορω να αγορασω οτιδηποτε για οποιονδηποτε.....και θα μπορω να το παιξω εγω Αγιος fabo και να παρω τη θεση σου.......χαχαχα :devil: :666:

Κορυφέα σκέψη ρε συ!Που την βρήκες? :o :) :p

Ego 8a ithela na eimoun o plousioteros anthropos tou kosmou, na exo gynaika th Pamela Anterson kai mia Ferrari!!! :p :p :p

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/2586coollogo_com_2530885.gif

MyPhOnE--->ThE--->UnWiReD--->ReVoLuTiOn--->

Subaru Impreza WRX STi

http://www.myspace.com/hacksti_edessa

Επισκέπτης
This topic is now closed to further replies.
 Κοινοποίηση

• Create New...