Frances Δημ. July 28, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 28, 2009 υπαρχουν αρκετεσ...και απο kawasaki κ απο Υamaha κ γενικα απο japan,απο ss μονο η ninja ειναι 250...οι αλλες εταιριες π.χ η Υamaha βγαζει το ΥΒR 250 που ειναι ενα συμπα8ητικο γημνο...και βγαζει κ enduro k motard 250.κατι παρομοιο εχει η kawasaki το ninja250 και το kx250(που βγαινει σε μοταρντ κ σε εντουρο) εγω πιστευω πως θα εχει γτ πολυ απλα το παπι δν εχει καμια σχεση με την μηχανη αλλα 1-2 θα το μαθεις ξερω να οδηγω και με συμλεκτη δν νομιζω να μου δημιουργησει τραγικο προβλημα :D εχω δει πολλες επιλογες αλλα μαλλον σε ninja με βλεπω να καταληγω μου αρεσει και εξωτερικα αλλα αποδιδει και πολυ καλα απο οτι εχω δει απο χαρακτηρηστικα της και ο,τι εχω ακουσει απο διαφορους γνωστους.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apostolis15 Δημ. July 29, 2009 Κοινοποίηση Δημ. July 29, 2009 ξερω να οδηγω και με συμλεκτη δν νομιζω να μου δημιουργησει τραγικο προβλημα :D εχω δει πολλες επιλογες αλλα μαλλον σε ninja με βλεπω να καταληγω μου αρεσει και εξωτερικα αλλα αποδιδει και πολυ καλα απο οτι εχω δει απο χαρακτηρηστικα της και ο,τι εχω ακουσει απο διαφορους γνωστους.. ειναι κορυφη το νιντζακι,και εω αυτο εχω βαλει στο ματι(σε 2 χρονια).δν ειναι ο συμπλεκτησ ομως αλλα η συμπεριφορα της μηχανησ,πιστευω με το στρωσιμο και ολα αυτα θα την μαθεις καλυτερα Παράθεση http://img110.mytextgraphics.com/quakemaker/2009/10/11/51ddbe60600caddaf1d6836203db7270.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aifel_tower Δημ. August 7, 2009 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2009 Πιο <<πιστιάρικα>> kawasaki,πιο streetαδικα και τέρατα αξιοπιστίας στο μοτέρ,hondaκια.Suzuki είναι στην μέση...Εξαρτάται πόσες απαιτήσεις έχεις από ένα 250...Δοκίμασε αν βρεις test drive ενα honda.Σε καμμία περιπτωση δεν θα προτεινα scooter η παπί(σε μικροτερα βεβαια κυβικα) για τον απλούστατο λόγω όχι γκαζιού αλλά ασφάλειας!Ποτε δεν είχα κάτι απο τα δύο.Οδηγάω από τα 14(dt50cc) και έτρεχα από τα 16.Έχω κάνει παααααααρα πολλά,και κατέληξα στα 25 περιπου να πέσω με ενα adress 50cc δύο φορές (απωλειες μια πίτσα την πρώτη,και ένα μπουφάν την δεύτερη...:p) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 παιδια ξερει κανεις κανενα μαγαζι με μηχανακια στον πειραια?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 παιδια ξερει κανεις κανενα μαγαζι με μηχανακια στον πειραια?? Με καινουργια?? μεταχειρησμενα?? τι ψαχνεις ακριβως :blink: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Με καινουργια?? μεταχειρησμενα?? τι ψαχνεις ακριβως :blink: θελω να παρω ενα εντουρο.... βασικα θελω καινουργιο αλλα να εβρισκα και ενα μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη και κατασταση δηλδη (ευκαιρια) θα το αγοραζα οποτε αν ξερεις κανενα μαγαζι πες μου:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 θελω να παρω ενα εντουρο.... βασικα θελω καινουργιο αλλα να εβρισκα και ενα μεταχειρισμενο σε πολυ καλη τιμη και κατασταση δηλδη (ευκαιρια) θα το αγοραζα οποτε αν ξερεις κανενα μαγαζι πες μου:) και μια μαρκα?? να σε στειλουμε σε σωστο επαγγελματια. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 και μια μαρκα?? να σε στειλουμε σε σωστο επαγγελματια. yamaha , honda ,ktm:shifty: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 yamaha , honda ,ktm:shifty: Μου βαζεις δυσκολα.honda-Yamaha εχουν πολλοι! μακρυα απο μοτο βυνιος.ο τσαλικης εχει καλες μοτοσυκλετες.οπως και ο νομικος στον κορυδαλλο. για ΚΤΜ πας ΠΕΙΡΑΙΑ INTERMOTO - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. Παντως θελει ψαξιμο..κανε και μια βολτα στην καλλιροης και αρχες βουλιαγμενης. εχει πολλα μαγαζια με μεταχειρησμενες μοτοσυκλετες. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 Μου βαζεις δυσκολα.honda-Yamaha εχουν πολλοι! μακρυα απο μοτο βυνιος.ο τσαλικης εχει καλες μοτοσυκλετες.οπως και ο νομικος στον κορυδαλλο. για ΚΤΜ πας ΠΕΙΡΑΙΑ INTERMOTO - ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ. Παντως θελει ψαξιμο..κανε και μια βολτα στην καλλιροης και αρχες βουλιαγμενης. εχει πολλα μαγαζια με μεταχειρησμενες μοτοσυκλετες. αυτα τα μαγαζια που μου ειπες εχουν και μεταχειρησμενες και καινουργιες μοτοσυκλετες?? γιατι οπως ειπα θελω να δω και μεταχειρησμενα αλλα και καινουργια.... κατι ακομα τι πρεπει να προσεξω στα μεταχειρισμενα μηχανακια τα πιο βασικα δηλαδη....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 1, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 1, 2009 αυτα τα μαγαζια που μου ειπες εχουν και μεταχειρησμενες και καινουργιες μοτοσυκλετες?? γιατι οπως ειπα θελω να δω και μεταχειρησμενα αλλα και καινουργια.... κατι ακομα τι πρεπει να προσεξω στα μεταχειρισμενα μηχανακια τα πιο βασικα δηλαδη....... και καινουργια και μεταχειρησμενα.καποια ειναι επισημες αντιπροσωπειες. τωρα το μεταχειρησμενο θελει μεγαλη προσοχη..μπορει απ'εξω να ειναι κουκλα..και μεσα να ειναι πανουκλα!! καταρχας το service book να εχει γινει στην ωρα του και σε εξουσιοδοτημενο μαστορα..το πρωτο και βασικο.2τερο οσο περισσοτερα χλμ εχει..τοσο φθηνοτερο ειναι..με συνεπεια το κερδος να στο βγαλει σε ζημιες. τι ακριβως θελεις?? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 και καινουργια και μεταχειρησμενα.καποια ειναι επισημες αντιπροσωπειες. τωρα το μεταχειρησμενο θελει μεγαλη προσοχη..μπορει απ'εξω να ειναι κουκλα..και μεσα να ειναι πανουκλα!! καταρχας το service book να εχει γινει στην ωρα του και σε εξουσιοδοτημενο μαστορα..το πρωτο και βασικο.2τερο οσο περισσοτερα χλμ εχει..τοσο φθηνοτερο ειναι..με συνεπεια το κερδος να στο βγαλει σε ζημιες. τι ακριβως θελεις?? θελω ενα εντουρακι για να κανω την πλακα μου στο βουνο και καποιες μικρες βολτες στον δρομο...το ηθελα εδω και καιρο το μηχανακι αλλα τωρα μαζεψα τα λεφτα και μπορω να το παρω αλλα το θεμα ειναι οτι το θελω καινουργιο για να μην εχω προβληματα απο την αρχη αλλα και παλι ειναι πολλα τα λεφτα γι' αυτο σκεφτομαι και τα μεταχειρισμενα (αν και τα φοβαμαι μπορω να πω πολυ);) συν θελω και στολη:cry: παιζει να βρω καποιο πιο παλιο μοντελο (στοκ) καινουργιο βεβαια και να εχει πολυ καλυτερη τιμη??(το λεω αυτο για να δω τι μπορω να κανω για να αποφυγω το μεταχειρησμενο)...ειδα σημερα στο μοτοτριτι οτι το kxe 250f κανει 5.900€ μια χαρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 θελω ενα εντουρακι για να κανω την πλακα μου στο βουνο και καποιες μικρες βολτες στον δρομο...το ηθελα εδω και καιρο το μηχανακι αλλα τωρα μαζεψα τα λεφτα και μπορω να το παρω αλλα το θεμα ειναι οτι το θελω καινουργιο για να μην εχω προβληματα απο την αρχη αλλα και παλι ειναι πολλα τα λεφτα γι' αυτο σκεφτομαι και τα μεταχειρισμενα (αν και τα φοβαμαι μπορω να πω πολυ);) συν θελω και στολη:cry: παιζει να βρω καποιο πιο παλιο μοντελο (στοκ) καινουργιο βεβαια και να εχει πολυ καλυτερη τιμη??(το λεω αυτο για να δω τι μπορω να κανω για να αποφυγω το μεταχειρησμενο)...ειδα σημερα στο μοτοτριτι οτι το kxe 250f κανει 5.900€ μια χαρα Κτμ μεταχειρησμενα 250 κυβικα βρισκεις κατω απο 5000 ευρο.αλλα μιλαμε για πολυ δυνατα μοτερ και για συντηρηση συχνη.αλλα το στησιμο δεν θα το βρεις σε αλλο μηχανακι. τωρα 6000 ευρο για καινουργιο μηχανκι 250 κυβικων μου φαινονται πολλα χρηματα. ομως καλο ειναι να ψαξεις στην αγορα..να παρεις 2-3 test drive και αναλογα τις προτιμησεις να επιλεξεις. στην Κτμ δηλαδη στα hellinstore μπορεις να βρεις μηχανακι βιτρινας 2008 μοντελο χαλαρα 1000-1500 ευρο απ'οτι το 2009.τωρα που ειδα 250 SX '08 5.950,00 6ταχυτον και αντε γεια..αλλα αυτο το μηχανακι θελει προσοχη γιατι εχει πολυ γκαζι αλλα ειναι καθαρα μοτοκρος με περιφερειακα που δεν θα τα βρεις σε αλλες εταιριες. μπορεις βεβαια να παρεις honda cre 230 με 19 ιππους και αεροψυκτο μοτερ στα 5000 ευρο Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Κτμ μεταχειρησμενα 250 κυβικα βρισκεις κατω απο 5000 ευρο.αλλα μιλαμε για πολυ δυνατα μοτερ και για συντηρηση συχνη.αλλα το στησιμο δεν θα το βρεις σε αλλο μηχανακι. τωρα 6000 ευρο για καινουργιο μηχανκι 250 κυβικων μου φαινονται πολλα χρηματα. ομως καλο ειναι να ψαξεις στην αγορα..να παρεις 2-3 test drive και αναλογα τις προτιμησεις να επιλεξεις. στην Κτμ δηλαδη στα hellinstore μπορεις να βρεις μηχανακι βιτρινας 2008 μοντελο χαλαρα 1000-1500 ευρο απ'οτι το 2009.τωρα που ειδα 250 SX '08 5.950,00 6ταχυτον και αντε γεια..αλλα αυτο το μηχανακι θελει προσοχη γιατι εχει πολυ γκαζι αλλα ειναι καθαρα μοτοκρος με περιφερειακα που δεν θα τα βρεις σε αλλες εταιριες. μπορεις βεβαια να παρεις honda cre 230 με 19 ιππους και αεροψυκτο μοτερ στα 5000 ευρο + οτι η ποιοτητα κατασκευης των ΚΤΜ δεν θα την βρεις πουθενα αλλου. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Κτμ μεταχειρησμενα 250 κυβικα βρισκεις κατω απο 5000 ευρο.αλλα μιλαμε για πολυ δυνατα μοτερ και για συντηρηση συχνη.αλλα το στησιμο δεν θα το βρεις σε αλλο μηχανακι. τωρα 6000 ευρο για καινουργιο μηχανκι 250 κυβικων μου φαινονται πολλα χρηματα. ομως καλο ειναι να ψαξεις στην αγορα..να παρεις 2-3 test drive και αναλογα τις προτιμησεις να επιλεξεις. στην Κτμ δηλαδη στα hellinstore μπορεις να βρεις μηχανακι βιτρινας 2008 μοντελο χαλαρα 1000-1500 ευρο απ'οτι το 2009.τωρα που ειδα 250 SX '08 5.950,00 6ταχυτον και αντε γεια..αλλα αυτο το μηχανακι θελει προσοχη γιατι εχει πολυ γκαζι αλλα ειναι καθαρα μοτοκρος με περιφερειακα που δεν θα τα βρεις σε αλλες εταιριες. τα κτμ αυτα που λες τα ειδα και εγω αλλα ειναι sx και οχι exc αλλα εγω δεν θελω καθαροαιμο... ειδα και το cre 450x8 με τιμη 8.300€ και το cre 450x9 με 9.000€ (ειναι πολλα τα cc για αρχη αλλα θελω να σου πω για την διαφορα της τιμης ειναι της πλακας πιστευω:X) το cre 230 δεν θελω ουτε να το βλεπω... madloufos ποιοτητα κατασκευης που στο μοτερ στα περιφερειακα ή και στα 2??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 τα κτμ αυτα που λες τα ειδα και εγω αλλα ειναι sx και οχι exc αλλα εγω δεν θελω καθαροαιμο... ειδα και το cre 450x8 με τιμη 8.300€ και το cre 450x9 με 9.000€ (ειναι πολλα τα cc για αρχη αλλα θελω να σου πω για την διαφορα της τιμης ειναι της πλακας πιστευω:X) το cre 230 δεν θελω ουτε να το βλεπω... madloufos ποιοτητα κατασκευης που στο μοτερ στα περιφερειακα ή και στα 2??? Σε ολα.Και περιφερειακα και μοτερ και πλαισιο.Σκεψου οτι τα ΚΤΜ ερχονται με White Power αναρτησεις και Marchesini ζαντες.Για να μην πουμε για τα παναλαφρα πλαισια τους.Μπορει να ειναι τσιμπημενες οι τιμες τους σε σχεση με τα Γιαπωνεζικα αλλα για μοταρντ η εντουρο δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο.Αν και το CRF το 09 πιστευω ειναι παρα πολυ καλο. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 Σε ολα.Και περιφερειακα και μοτερ και πλαισιο.Σκεψου οτι τα ΚΤΜ ερχονται με White Power αναρτησεις και Marchesini ζαντες.Για να μην πουμε για τα παναλαφρα πλαισια τους.Μπορει να ειναι τσιμπημενες οι τιμες τους σε σχεση με τα Γιαπωνεζικα αλλα για μοταρντ η εντουρο δεν νομιζω να υπαρχει κατι καλυτερο.Αν και το CRF το 09 πιστευω ειναι παρα πολυ καλο. αυτα βλεπω και δεν μπορω να παρω μια αποφαση :( http://www.hmmoto.it/ita/scheda.asp?idFam=1&idProd=75 τα κτμ απο οσο ξερω takasago excel ζαντες φορανε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 αυτα βλεπω και δεν μπορω να παρω μια αποφαση :( http://www.hmmoto.it/ita/scheda.asp?idFam=1&idProd=75 τα κτμ απο οσο ξερω takasago excel ζαντες φορανε σιγα το μηχανακι.ψοφιο ειναι! αμα θες να παρεις πιστολι τα ΚΤΜ ειναι μονοδρομος! τωρα με 5000ευρο που διαθετεις..θελει ψαξιμο η αγορα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 σιγα το μηχανακι.ψοφιο ειναι! αμα θες να παρεις πιστολι τα ΚΤΜ ειναι μονοδρομος! τωρα με 5000ευρο που διαθετεις..θελει ψαξιμο η αγορα. μεχρι 6500€ διαθετω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 μεχρι 6500€ διαθετω πηγαινει σε ενα hellinstore και θα βρεις πολλα μεταχειρησμενα και stock μοντελα και θα βρεις αυτο που θελεις. για εντουρο φαση εγω προσωπικα δεν την αλλαζω την ΚΤΜ.:up: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 πηγαινει σε ενα hellinstore και θα βρεις πολλα μεταχειρησμενα και stock μοντελα και θα βρεις αυτο που θελεις. για εντουρο φαση εγω προσωπικα δεν την αλλαζω την ΚΤΜ.:up: θα παω για αρχη στην ktm (εδω στο νησι) να δω αν υπαρχει τιποτα με τα λεφτα που διαθετω (παντα καινουργιο) αν δεν βρω κατι μαλλον θα παω προς το kxe 250f (λογο τιμης)...για τα κτμ εμαθα καποια πραγματα τωρα το kxe 250f ειναι καλο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 αυτα βλεπω και δεν μπορω να παρω μια αποφαση :( http://www.hmmoto.it/ita/scheda.asp?idFam=1&idProd=75 τα κτμ απο οσο ξερω takasago excel ζαντες φορανε Το ιντζεξιον εννοω.Αυτο απο οτι βλεπω ειναι με καρμπυρατερ. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. October 2, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 2, 2009 θα παω για αρχη στην ktm (εδω στο νησι) να δω αν υπαρχει τιποτα με τα λεφτα που διαθετω (παντα καινουργιο) αν δεν βρω κατι μαλλον θα παω προς το kxe 250f (λογο τιμης)...για τα κτμ εμαθα καποια πραγματα τωρα το kxe 250f ειναι καλο?? Στο νησι δεν θα βρεις το stock που εχει το συγκεκριμενο καταστημα που σου ειπα. επισης kawasaki ποτε δεν ειχα..ουτε θα εχω.στην γυρα παντως δεν εχω :blink: και πολλα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
madloufos Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 θα παω για αρχη στην ktm (εδω στο νησι) να δω αν υπαρχει τιποτα με τα λεφτα που διαθετω (παντα καινουργιο) αν δεν βρω κατι μαλλον θα παω προς το kxe 250f (λογο τιμης)...για τα κτμ εμαθα καποια πραγματα τωρα το kxe 250f ειναι καλο?? Ενας γνωστος μου που ειχε παντως πηγαινε καλα σε θεμα επδοσεων τωρα για συντηρηση αντοχη δεν ξερω. Παράθεση http://loufos.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. October 3, 2009 Κοινοποίηση Δημ. October 3, 2009 Στο νησι δεν θα βρεις το stock που εχει το συγκεκριμενο καταστημα που σου ειπα. επισης kawasaki ποτε δεν ειχα..ουτε θα εχω.στην γυρα παντως δεν εχω :blink: και πολλα. λοιπον σημερα πηγα να δω τι παιζει στην ktm ρωτησα τιμη (ιδια με το τιμοκαταλογο του ιντερνετ) ρωταω για στοκ μου λεει δεν υπαρχει σε εντουρο αλλα μονο σε καθαρα μου λεει θες να σου φερω κανενα μεταχειρησμενο του 07 που θα εχει καλυτερη τιμη σε σχεση με το καινουργιο του λεω θα το σκεφτω... μετα παω στην kawasaki να δω ειναι ιδια η τιμη που βρηκα στο μοτοτριτι ρωταω ιδια...μετα παω στην yamaha ρωταω τιμη για το wrf250(αυτο που ειναι ιδιο με το καθαρο) μου λεει 9150€ ρωταω αν υπαρχει κανενα στοκ λεει οχι μονο καθαρα υπαρχουν...με αυτες τις τιμες ολο και περισσοτερο σκεφτομαι το kxe........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts