GIL46 Δημοσιεύτηκε May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 31, 2006 λοίπον έχω δει ότι υπάρχουν πολλοί κρητικοί στο myphone.gr λοιπόν να συναντυθουμε γία καφεποσιες στο Ρεθυμνο :) περιμένω απάντήσεις από Κρητικούς myphonιτες........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) Nte me les bre kopeli. . . Hnta ginete an 8elei na rtei kapoios pou einai ape pae kai oi ap ts megalonhso? Eixa paei sthn krhth gia diakopes to pasxa kai prepei na pw oti thn "erwteythka", opws kai tous krhtikous, oi opoioi kanoun k **** tis parees(rakh ap tis 9 to prwi:p). Mporoun na symmetasxoun? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ανοιχτα ολοι οι καλοι χωράνε.... αρκη να μπορείτε τήν ημέρα καί τήν ώρα που θα συνενοηθουμε να ερθετε............ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eLeKtriK EyE Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Πιείτε μια τσικουδιά και για μας τους ξενιτεμένους Κρήτες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 καντε το τον αυγουστο!!! να κατεβω κι εγω να πιουμε ρακιεςςςςςςςςςςςς να γινουμε ενα! Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 καί εγώ κατα τόν Αυγουστο λέω που θα έχουν κατεβει καί οι υπολοιποι Κρήτες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos_106 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Ego eimai mesa omos alla meta ton Iounio gia na bgalo diploma gia na mporo na er8o.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. May 31, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 ante! lipon 20 AYGOUSTOY kala einai???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
druides Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Wirelessly posted (Nokia6680/1.0 (2.04.14) SymbianOS/8.0 Series60/2.6 Profile/MIDP-2.0 Configuration/CLDC-1.1) ante! lipon 20 AYGOUSTOY kala einai???? Em, katse nte.. Sa poly ligoi den hmaste gia na apofasisoume akoma? Katse na mazeytoun ki alloi. . . Egw pantws den eimai ok gia tote. Den 8a mai ellada :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. May 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2006 Και εγώ μέσα είμαι! Τι λέτε να το κάναμε στο Ηράκλειο που είναι στην μέση;:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 εγω ελεγα για πριν τον 15αυγουστο. να εχουμε και αδεια τοτε. αλλα εσεις οτι θελετε. Παράθεση Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vampyre Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Μετά τις 19 Αυγούστου και μέχρι τις 7 Σεπτεμβρίου όποτε θέλετε. :) Τι Χανιά , τι Ρέθυμνο μια μικρή βόλτα θα κάνω. (Και Ηράκλειο μέσα είμαι). Παράθεση Has anyone really been far even as decided to use even go want to do look more like? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Με πρόλαβες βρε GIL46!!! Εδώ και μερικές μέρες σκεφτόμουν να ανοίξω ένα τέτοιο topic! Μέσα κι εγώ! Πρόβλημα με το που θα γίνει δεν έχω. Ας δούμε από που είναι οι περισσότεροι που θα έρθουν και αναλόγως ορίζουμε το μέρος. Αντε να δίνουμε το παρόν παιδιά! Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 λοιπον κατα τις 15-αυγουστου με 1 Σεπτεμβριου? ΦΩΝΑΞΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.......... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 @georgep800 Έλα εσύ μέχρι το Ηράκλειο και μετά μπορούμε να πάμε όλοι οι Ηρακλειώτες προς Ρέθυμνο ή Χανιά. Κάπως θα το βολέψουμε! Αυτοκίνητα υπάρχουν. @eLeKtriK EyE Πες μας πότε θα είσαι Κρήτη να κανονίσουμε για τότε. Γίνεται να βρούμε τα μέλη από Κρήτη και να στείλουμε pm προκειμένου να ενημερώσουμε; Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gkr41 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Όπου είναι οι πιο πολλοί θα γίνει. Ηράκλειο δηλαδη :p Καλύτερα πάντως μετά τις 20 Αυγούστου (για να μην πω αρχές Σεπτέμβρη :p) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Editors@myphone.gr: Γίνετε και εσείς μέλος της Συντακτικής Ομάδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
georgep800 Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Οκ, δεν έχω πρόβλημα όπου και να γίνει.. Απλά για την ημερομηνία, λάβετε υπόψη σας και την μεταφορά της εξεταστικής, που όπως φαίνεται μάλλον θα μεταφερθεί.:) Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/383320/234.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ? ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ NICK ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ εμας.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zxr Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 ΠΩΣ ΘΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Ο ΕΝΑΣ ΤΟΝ ΑΛΛΟ? ΘΑ ΚΡΑΤΑΜΕ ΜΙΑΤΑΜΠΕΛΑ ΜΕ ΤΟ NICK ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ εμας.... Αν δεις στο λιμάνι του Ρεθύμνου, για παράδειγμα, καμιά 20αριά άτομα με δυο τρια κινητά στο χέρι, το laptop παραμάσχαλα και την ψηφιακή κρεμασμένη στο λαιμό δεν θα καταλάβεις ότι είναι μέλη του myphone.gr;;; :lol: :lol: :lol: :p :p Παράθεση http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Και εγώ μέσα αλλά μετά τις 21 Ιουνίου και αν γίνει στο Ηράκλειο! ;) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GIL46 Δημ. June 1, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 λοιπον να παρακολουθητε συχνα το threαt γι απερετερω ανακοινωσεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ΕΛΕΥΘΕΡΟτοΕΥΨΥΧΟ Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Α ρε Ρεθύμνο,2 χρόνια έχω να κατέβω κάτω. Παράθεση «Όταν πονάς μην περπατάς ~ σε δρόμους πατημένους ~ διάλεγε κάποια ερημικά μονοπάτια. • Κάτω από ξάστερο ουρανό ~ σε κάμπους ανθισμένους ~ φανέρωσε τους πόνους σου ~ στού Πλάστη εμπρός τα μάτια. • Κι όταν το γλυκοχάραμα ~ ξυπνούν τα ρόδα, οι κρίνοι, ~ θα ιδής πόσο σε γιάτρεψε ~ η προσευχή σου εκείνη» Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dragonheart Δημ. June 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2006 Παιδια αν και δεν πολυσυμμετεχω στο forum το καλοκαιρι που θα κατεβω πατριδα (σπουδες βλεπετε!!) ειμαι μεσα για κατι τετοιο! Οπου και να γινει δεν με νοιαζει, αρκει να μην γινει στα χανια.. Ηρακλειωτης ειμαι. Πλακα κανω!! Οπου και να γινει μαλλον θα ερθω! Παράθεση http://img409.imageshack.us/img409/7029/cretaet8.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 αχ meeting???μακαρι αν δεν εχω δουλεια να καταφερω να ερθω,απο ηρακλειο κι εγω. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis_13 Δημ. June 2, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2006 Καταστέσετε το λοιπόν πατριωτάκια και αντέστε να βρεθούμε να πιούμε κιαμιά ρακή όλοι μαζί μια πάρτη!!! :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts