Jump to content

Συλλογή LAN GAMES

TYPHOON
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είμαι νέος στο gaming και ψάχνω να βρώ παιχνίδια που μπορούν να παίξουν σε ένα δίκτυο που έχουμε φτιάξει 3 φίλοι με τους φορητούς για να παίζουμε μεταξύ μας στο σπίτι.

Δεν μπόρεσα να βρώ όμως μια σελίδα που να αναφέρει ποια παιχνίδια είναι αυτά εκτός απο το counter strike 1.6. Έτσι λοιπον είπα να ανοίξω αυτό το θέμα για να γράφει ο καθένας παιχνίδια νέα ή παλίότερα αυτού του είδους.

Έτσι θα βοηθηθώ και εγώ να τα βρώ αλλά και κάθε νέος:)

Κοιταξε υπαρχουν παρα πολλα παιχνιδια που μπορουν να παιχτουν μεσω lan. Το θεμα ειναι τι ειδος παιχνιδιων θελετε εσυ και οι φιλοι σου να παιζεται.

Για παραδειγμα εγω εχω παιξει με τον αδερφο μου (δυο pc στο σπιτι) need for speed underground 2, NFS most wanted, moto gp 3, pro evolution soccer 5, battlefield 1942 (μην το δοκιμασετε 3 ατομα εχει πολυ μεγαλες πιστες), battlefield 2, call of duty I & II, Fear, Starwars Battlefield II, lord of the rings: battle for middle earth, LOTR: BFME II, rise of nations, νομιζω Age of empires III και Starwars: Empire at war. Και αρκετα αλλα τα οποια τωρα δεν μου ερχονται!

Αυτο που πρεπει να κανεις ειναι να δεις τι παιχνιδια μπορουν να παιχτουν ανετα με 3 ατομα (για παραδειγμα strategy η sport) και απο εκει και περα βρισκεις τι θελεις!

Επισης ξερω σιγουρα οτι μπορεις να παιξεις μεσω lan αυτα τα παιχνιδια:

Age of Empires II & III

Age of Wonders

Aliens vs Predator 2

Baldur's Gate I & II

battlefield 1942

battlefield 2

call of duty I & II

Cossacks

Deus Ex

Doom 3

Fear

Half-Life I & II

Halo

IL-2 Sturmovik

Jedi Academy

Jedi Knight 2

KingPin (τρελο παιχνιδι αν και παλιο)

Medal of Honor (Εχουν βγει παρα πολλα, δεν τα αναφερω ξεχωριστα)

Lord Of The Rings: Battle For Middle Earth I & II

moto gp 3

need for speed underground 2

NFS most wanted

pro evolution soccer 5

Quake 4

Return to Castle Wolfenstein

Rune

rise of nations

Serious Sam

Soldier of Fortune I & II

Splinter Cell (παλε εχουμε μερικα εδω)

Swat 4

Star wars: Battlefield Ι & II

Star wars: Empire at war

Star Trek: Bridge Commander

Star Trek: Elite Force I & II

Unreal Tournament (Και εδω εχουμε αρκετα)

Vietcong

Επισης εχω ακουσει οτι γινεται και το GTA με καιποιο patch αλλα αν και εχω δει screenshots δεν το εχω δοκιμασει!

Παρακαλω αν εχω κανει καποιο λαθος η αν θελετε να κανετε αλλη προσθηκη στειλτε μου πμ να το αλλαξω!

Σας ευχαριστώ παιδιά για το ενδιαφέρον σας. Θα πάω να αγοράσω μερικά και θα είμαι σίγουρος ότι τουλάχιστον θα παίζουν σε lan. Αν σας έρθει τίποτα αλλο στο μυαολό εδώ είμαστε:)

Και σχεδον ολα(αν οχι ολα)της σειρας Command and Conquer εχουν αυτη τη δυνατοτητα.:happy:

Τωρα που θα βγει και το καινουργιο Tiberium Wars θα επικεντρωθει ξανa σε αυτοη τη πολυ καλη σειρα παιχνιδιων το ενδιαφερον μας..

Νομιζω ομως οτι για να παιξεις παιχνιδια σε LAN πρεπει να τα εχεις κανει setup με διαφορετικο serial number.Αν ειμαι λαθος διορθωστε με:)
iphone 3G & Nokia N82 owner

Νομιζω ομως οτι για να παιξεις παιχνιδια σε LAN πρεπει να τα εχεις κανει setup με διαφορετικο serial number.Αν ειμαι λαθος διορθωστε με:)

Ναι στα περισσότερα.

Στο red alert2 δεν χρειαζόνταν αλλά στο yuris revence χρειάζονταν.:) :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

Δεν εχεις αδικο! Αλλα ολα τα παιχνιδια που εχω αναφερει οτι εχω παιξει (σχεδον ολα) δεν χρειαζεται κατι τετοιο! Και εκτος των αλλων δεν χρειαζεται να εχεις αγορασει ΕΣΥ το παιχνιδι.. Αν χρειαστεις κανενα κωδικο εγκαταστασεις στειλε μου μηνυμα..

file Dragonheart to pro evolution soccer 5 den exei lan:!: :!: :!:

lol! Εισαι σιγουρος? Τοτε θα επαιζα το Pro 4 (Ενα απο τα δυο εχει σιγουρα, δεν θα με βγαλετε τρελο!!! Αφου το επαιζα φετος στην αρχη της χρονιας!!) Το 5 δεν εχει lan? Δεν ειμαι σιγουρος ομως μηπως υπαρχει κανενα patch για να παιζεις μεσω lan?

an mporeis psaksto kai an to vreis pesto kai se mena:!: gia to 4 kai ta ypolipa pro den kserw pantos to 5 den exei ektos kai an eimai toso vlakas kai den to vriskw:blink: an yparxei patch den to exw dei poythena alla an to vreis esei pesto moy kai se mena to foykariarh:cry: ;)

http://www.dizpins.com/pinventory/images/dlalphabetpics/wdw_vondrake.jpg

GREEK TORRENTS-http://www.greek-tracker.com/

Μόνο ένα θα σου πω για ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΛΙΩΣΙΜΟ, ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΟ.

WORMS ARMAGEDDON

Είχα λιώσει με τα πρώτα Worms που βγήκανε (το united ειδικά). Είχαν χειρότερα γραφικά αλλά το gameplay ήταν απίστευτο! Φοβερή σειρά...