Totos Δημ. May 25, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2007 Όντως.Αν και αρκετά καλό δεν φτάνει τα επίπεδα άλλων όπως το Red Alert 2.... Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. May 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2007 όλη η φαση παντως για μένα ειναι οταν παιζεις online τρελη πορωση... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WeskerS Δημ. June 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 7, 2007 Γεια σας , πριν λιγο αγορασα το command and conquer 3 tiberium wars και οπως ημουν μεσα στην χαρα να το παιξω , το βαζω , αρχιζει η διαδικασια της φορτωσης φτανει στο σημειο οπου πρεπει να βαλω το serial number και ξαφνικα κανει restart ο υπολογιστης!Το ξαναβαζω , ξαναφτανει στο σημειο οπου πρεπει να βαλω το serial number ξανα restart ο υπολογιστης.Τελος παντων το εχω κανει καμια 10αρια φορες , οποτε φτανει στο σημειο να βαλω το serial number κανει restart ο υπολογιστης!Ξερει κανεις τι μπορω να κανω μηπως ?? εχω τρελαθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
disorder Δημ. June 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 8, 2007 Βλέπω τελειωσες τις πανελληνιες και ειπες να παιξεις κανα παιχνιδακι ε? ισως αμα στειλεις καποιο ε-μαιλ στην εταιρεια να σε βοηθησει, η πανε στα forum της κομμαντ and conquer και ολο και καποιος θα είχε το ιδιο προβλημα με σενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. June 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 9, 2007 Γεια σας , πριν λιγο αγορασα το command and conquer 3 tiberium wars και οπως ημουν μεσα στην χαρα να το παιξω , το βαζω , αρχιζει η διαδικασια της φορτωσης φτανει στο σημειο οπου πρεπει να βαλω το serial number και ξαφνικα κανει restart ο υπολογιστης!Το ξαναβαζω , ξαναφτανει στο σημειο οπου πρεπει να βαλω το serial number ξανα restart ο υπολογιστης.Τελος παντων το εχω κανει καμια 10αρια φορες , οποτε φτανει στο σημειο να βαλω το serial number κανει restart ο υπολογιστης!Ξερει κανεις τι μπορω να κανω μηπως ?? εχω τρελαθει! Δεν δίνεις πολλές λεπτομέρειες φιλε μου, τέσπα εάν έχεις vista δοκίμασε να το τρέξεις σε XP compatibility mode, και κλείσε ότι antivirus, antispyware πρόγραμμα έχεις ανοιχτό. Εάν δεν πιάσει γράψου στο επίσημο forum και γράψε αναλυτικά το πρόβλημα σου θα σου απαντήσουν. http://www.commandandconquer.com/ Καλή τύχη :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Πάρα πολύ καλό παιχνιδι άφιο συνεχιστής της σειράς... Τα έχω πάρει άγρια έχω παίξει την απστολή της GDI στην Κροατία ίσα με 7 φορές και δεν μπορώ να την περάσω με τπτ... Τα νέυρα μου τώρα ξέρετε να σπάσω το pc... :mad: :mad: :mad: Πως την περάσατε ρε παιδιά;;; Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nix_ Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Η Κροατια θελει καλη αμυνα! Απο καποιες πλευρες ερχονται μονο τανκς και, απο καποιες μονο πεζικο. Οργανωσου αναλογα. Και μην ξεχνας πως καθε ηττα σε κανει καλυτερο. :D Παράθεση Quadra 660av Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 12, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2007 Η Κροατια θελει καλη αμυνα! Απο καποιες πλευρες ερχονται μονο τανκς και, απο καποιες μονο πεζικο. Οργανωσου αναλογα. Και μην ξεχνας πως καθε ηττα σε κανει καλυτερο. :D Μα αυτοί έχουν διάφορα units, πολλά πράγματα ελικόπτερα και εγώ δεν μπορώ καν να φέρω την μαλ*** από την άλλη μεριά γιατί έρχονται οι μαλά*** που σκάνε... Θα δω μήπως βρω κανένα save game να κάνω skip αυτή την πίστα... Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tesa Δημ. June 13, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2007 Βασικά η Κροατία ειναι all about energy management. Ενεργοποιησε 6 apo ta 12 defend turrets και εσυ υπεράσπισε την ανατολική μεριά κάποια στιγμη οταν μαζέψεις λαό αρχισε να κάνεις ντου στις κοντινές βάσεις μια μια και να τις καταστρέφεις. Παράθεση I don't mind coming to work, but that eight hour wait to go home is a bitch... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manos the greek Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Βασικά η Κροατία ειναι all about energy management. Ενεργοποιησε 6 apo ta 12 defend turrets και εσυ υπεράσπισε την ανατολική μεριά κάποια στιγμη οταν μαζέψεις λαό αρχισε να κάνεις ντου στις κοντινές βάσεις μια μια και να τις καταστρέφεις. Μόλις έκανα update με το patch 1.5 το πέρασα δεν ξέρω γιατι... Μια χαρά, τέλεια... :) Παράθεση Με την Wind κάνεις πράγματι οικονομία...αφού δεν έχεις ποτέ σήμα, δεν μιλάς, δεν στέλνεις μηνύματα, δεν χρεώνεσαι... Wind Όσα παίρνει ο άνεμος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Totos Δημ. June 14, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2007 Engineers ;) Είναι μεγάααααλη βοήθεια να χώσεις μερικούς στην βάση του αντιπάλου!! Παράθεση no sig... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SupraDiN Δημ. June 17, 2007 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2007 Δοκιμάστε με το 1.05 patch να περάσετε στον αντίπαλο το mothership των scrin και απλά να ρίξει μια βολή κάπου στην βάση του :whistle: ..... τα παραπάνω σχόλια είναι περιττά νομίζω :p YΓ. Θείο η υπογραφή είναι μια χαρά και μέσα στους κανόνες του forum :P αλλιώς δεν θα την δεχόταν :) από την πράξη σου να μου την σβήσεις να καταλάβω ότι με αποκλήρωσες eh? :lol: :love: ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts