bill_viper Δημοσιεύτηκε May 21, 2006 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε May 21, 2006 Καλησπέρα, Ψάχνω κάποιο προγραμμάτακι-freeware ή μη-στο στυλ DU Meter το οποίο όμως αντί για παραθυράκι εμφάνισης των πληροφοριών, να τις εμφανίζει πάνω στην TaskBar. Έχετε κάποιο υπ'όψιν; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
samoapark Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Καλησπέρα, Ψάχνω κάποιο προγραμμάτακι-freeware ή μη-στο στυλ DU Meter το οποίο όμως αντί για παραθυράκι εμφάνισης των πληροφοριών, να τις εμφανίζει πάνω στην TaskBar. Έχετε κάποιο υπ'όψιν; Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά...: http://www.pmasoft.net/englisch/onlineeye_prof.htm Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KennyDopeGr Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 bitmeter μήπως; ακριβώς το ίδιο με το DU meter, μόνο που είναι δωρεάν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 22, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Ναι μπράβο, samoapark, σαν αυτό που δίνεις στο λινκ. Το δοκίμασα, καλούλι φαίνεται, απλά θα με βόλευε αν υπήρχε και στην TaskBar/System Tray κι η αναγραφή των ταχυτήτων (download/upload) εκτός από το γράφημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnt Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 Γιατί? Έχεις τόσο πολύ bandwith και δεν ξέρεις τι να το κάνεις? Πως να το ξοδέψεις? Τέτοια προγραμματάκια κατά την ταπεινή μου άποψη σου τρώνε bandwith από την σύνδεση και RAM από τον υπολογιστή σου χωρίς λόγο. Παράθεση #insta Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. May 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2006 ενταξει, ειναι χρησιμα γενικα, θες να βλεπεις την κινηση στη γραμμη σου, αν ολα βαινουν καλως κλπ κλπ. bandwidth γιατι να τρωνε; ram τρωνε λιγη απ'οτι βλεπω, το DU τρωει τωρα μονο 3,5ΜΒ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggelopas Δημ. May 23, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 23, 2006 http://www.bandwidthmonitorpro.com/screenshots.htm Παράθεση Mutilator :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 http://www.bandwidthmonitorpro.com/screenshots.htm Από τα screenies φαίνεται ενδιαφέρον. Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα και δε μπορώ να το δοκιμάσω, το βραδάκι θα επιστρέψω με το ανάλογο feedback. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_pav Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 bill_viper, υπάρχει και το Router Traffic monitor εάν έχεις συμβατό router! Θα το βρείς στη κατηγορία "Downloads" του adslgr.com . Εάν έχεις καμμιά απορία στείλε μου PM :D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. May 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 bill_viper, υπάρχει και το Router Traffic monitor εάν έχεις συμβατό router! Θα το βρείς στη κατηγορία "Downloads" του adslgr.com . Εάν έχεις καμμιά απορία στείλε μου PM :D Το δοκίμασα, αλλά δεν είναι συμβατό με το 9106 (παρόλο που υποστηρίζει το 9105). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts