Jump to content

Πρόγραμμα μέτρησης BandWidth, εμφάνιση στη TaskBar;

bill_viper
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα,

Ψάχνω κάποιο προγραμμάτακι-freeware ή μη-στο στυλ DU Meter το οποίο όμως αντί για παραθυράκι εμφάνισης των πληροφοριών, να τις εμφανίζει πάνω στην TaskBar.

Έχετε κάποιο υπ'όψιν;

129026.png?1640591734

Καλησπέρα,

Ψάχνω κάποιο προγραμμάτακι-freeware ή μη-στο στυλ DU Meter το οποίο όμως αντί για παραθυράκι εμφάνισης των πληροφοριών, να τις εμφανίζει πάνω στην TaskBar.

Έχετε κάποιο υπ'όψιν;

Δεν ξέρω αν κατάλαβα σωστά...:

http://www.pmasoft.net/englisch/onlineeye_prof.htm

Ναι μπράβο, samoapark, σαν αυτό που δίνεις στο λινκ.

Το δοκίμασα, καλούλι φαίνεται, απλά θα με βόλευε αν υπήρχε και στην TaskBar/System Tray κι η αναγραφή των ταχυτήτων (download/upload) εκτός από το γράφημα.

129026.png?1640591734

Γιατί? Έχεις τόσο πολύ bandwith και δεν ξέρεις τι να το κάνεις? Πως να το ξοδέψεις?

Τέτοια προγραμματάκια κατά την ταπεινή μου άποψη σου τρώνε bandwith από την σύνδεση και RAM από τον υπολογιστή σου χωρίς λόγο.

ενταξει, ειναι χρησιμα γενικα, θες να βλεπεις την κινηση στη γραμμη σου, αν ολα βαινουν καλως κλπ κλπ. bandwidth γιατι να τρωνε; ram τρωνε λιγη απ'οτι βλεπω, το DU τρωει τωρα μονο 3,5ΜΒ.

Από τα screenies φαίνεται ενδιαφέρον. Επειδή είμαι στη δουλειά τώρα και δε μπορώ να το δοκιμάσω, το βραδάκι θα επιστρέψω με το ανάλογο feedback. :)

129026.png?1640591734

bill_viper, υπάρχει και το Router Traffic monitor εάν έχεις συμβατό router! Θα το βρείς στη κατηγορία "Downloads" του adslgr.com .

Εάν έχεις καμμιά απορία στείλε μου PM :D

bill_viper, υπάρχει και το Router Traffic monitor εάν έχεις συμβατό router! Θα το βρείς στη κατηγορία "Downloads" του adslgr.com .

Εάν έχεις καμμιά απορία στείλε μου PM :D

Το δοκίμασα, αλλά δεν είναι συμβατό με το 9106 (παρόλο που υποστηρίζει το 9105).

129026.png?1640591734