greek_aeras Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Ναι δεν τρέχει τίποτα.Κ εγώ σαν ανήλικη κάποτε έκλεινα.Μόνο στα αεροπορικά αν κλεισεις εισητήρια τηλεφωνικώς θα σου ζητήσουν ΑΦΜ..αριθμό πιστωτικής κ.α.. ΟΚ! Ευχαριστώ. Από κοντά θα κλείσουμε έτσι και αλλιώς:) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 Έκλεισα 1 βδομάδα στους Παξούς τον Ιούλιο...είχα ακούσει πολύ καλά λόγια για το νησί αυτό...όμως στο σημερινό μου σερφάρισμα στο internet βρήκα αυτή την κριτική από κάποιον που το έχει επισκεφτεί... Ένας γαλήνιος παράδεισος; Δεν θα ήθελα να δώσω κάποιον τίτλο στην κριτική μου για τους Παξούς, απλώς πρόσθεσα ερωτηματικά στον ήδη υπάρχοντα τίτλο αυτής της ιστοσελίδας, διότι είναι κανείς να αναρωτιέται τελικά! Ίσως το νησί είναι ένας επίγειος παράδεισος μόνο για τους κατοίκους του νησιού, και δη για αυτούς που ασχολούνται αποκλειστικά και μόνο με τον τουρισμό, αφού οι υπερχρεώσεις προς τους επισκέπτες του νησιού σε συνδυασμό με τη λιτή εώς ανύπαρκτη παροχή υπηρεσιών, τους καθιστά πλουσιότερους κάθε χρόνο, εις βάρος των υπολοίπων. Η αγένεια, οι μικροσκοπικές μερίδες και η "εξυπηρέτηση χελώνας" επικρατεί στο μεγαλύτερο ποσοστό των εστιατορίων του νησιού. Επιπλέον, σε πολλές περιπτώσεις, το φρέσκο π.χ. κρέας που αναγραφόταν στον τιμοκατάλογο, ερχόταν σε ... κατεψυγμένη μορφή, με τη δικαιολογία ότι ήταν τυπογραφικό λάθος του καταλόγου. Και φυσικά, ούτε λόγος για τιμοκατάλογο στα Ελληνικά. Αισθάνθηκα ότι βρίσκομαι σε ξένη χώρα. Αν κάποιος Έλληνας δε γνωρίζει Αγγλικά ή Ιταλικά, και διανοηθεί να ζητήσει από τον σερβιτόρο να του μεταφράσει τον κατάλογο, μάλλον θα φάει τελευταίος (κι αυτό παίζεται), αφού θα αγνοηθεί παντελώς από το προσωπικό με την δικαιολογία ότι κάποιος θα τον εξυπηρετήσει "λίαν συντόμως". Επίσης, στις καφετέριες δεν σερβίρεται νερό μαζί με τον καφέ, κι όταν κάποιος τολμήσει να ζητήσει, εισπράττει με ύφος απαντήσεις του στυλ "καλύτερα να πάρετε από περίπτερο, διότι εμείς θα σας το χρεώσουμε πολύ και μετά θα λέτε ότι σας γδύσαμε!" Τέλος, το οδικό δίκτυο είναι επιεικώς απαράδεκτο, με στενούς δρόμους γεμάτους λακούβες και δύσκολη πρόσβαση στα περισσότερα "παραδεισένια" ενοικιαζόμενα σπίτια. Και δεν φτάνει αυτό, αλλά δεν υπάρχει σεβασμός στους δρόμους από τους ντόπιους οδηγούς, τους οποίους όταν κάποιος επισκέπτης έχει την ατυχία να συναντήσει με το αυτοκίνητό του στο δρόμο, θα τον στραβώσουν ανάβοντάς του τους προβολείς, θα του κάνουν σινιάλα απαιτώντας να τρέξει πάνω από 100 χλμ σε δρόμο που δεν μπορεί να πάει ούτε με 30, και αφού τον προσπεράσουν με κίνδυνο φυσικά ατυχήματος, θα τον βρίσουν κι όλας! Οι Παξοί λοιπόν, συνιστώνται σε άτομα που πραγματικά δεν τους ενδιαφέρει αν θα πετάξουν τα λεφτά τους ή όχι. Και... προσοχή! Αν είστε Έλληνας τουρίστας, θα περάσετε εντελώς απαρατήρητος! Λίζα Τσάκου, Ελλάδα Πηγή: http://www.nyloo.com Έχει πάει κανείς σας; Εντυπώσεις; Είναι τόσο χάλια;! Αγχώθηκα τώρα...:worry: "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 12, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 12, 2006 πολλα λεφτα για το τιποτα...αυτη τηνεντυπωση αφησαν σ εμενα :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Fairylicious Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 Kai egw endiaferomai na paw pa3ous fetos to kalokairi,hmmm...kai me auto pou diavasa dn entupwsiastika kai polu..:( exeis paei kapoios allos apo esas? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 1ο ποδι εχουμε δυο εξοχικα...εσυ που εισαι?? ειμαι κρυοπηγη...εσεις που τα εχετε καλε?αρα θα ερθετε εδω για διακοπες φανταζομαι... Βασίλης αντε ελα να σε δουμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 13, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 13, 2006 ενα καλλικρατεια και ενα ποσειδι... :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IRONMAIDEN Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 ωραια...ποσειδι ειναι πολυ ωραια,αλλα κρυοπηγη ακομη καλυτερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
electra87 Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 σου προτεινω παρο!εισαι στην καταλληλη ηλικια!το νησι εχει πολλες και ωραιες παραλιες(π.χ. κολυμππηθρες,πουντα).η πουντα ειναι οργανωμενη,με beach bars,πισινες,μουσικη και δεν εχει τπτ να ζηλεψει απο το super paradise της μυκονου;) το βραδυ θα βρεις αρκετα κλαμπακια:) συμφερει να μεινεις στη ναουσα(καποιοι βεβαια μενουν στην παροικια,αλλα εχω ακουσει οτι το μετανιωνουν). στην ιο που πηγα περυσι δεν εχει τοσο καλες παραλιες οσο η παρος,αλλα απο νυχτερινη ζωη τα εχει ολα!και ειναι και πιο οικονομικο νησακι:) αν πας σε λευκαδα η ζακυνθο(εχω παει και μαγευτηκα),θα βρεις πανεμορφες θαλασσες για μπανια...για τη νυχτερινη ζωη στη ζακυνθο δεν ξερω,ειχα παει μικρη με την οικογενεια μου.στη λευκαδα εχει απο ο,τι θυμαμαι μπαρακια,υπαρχει στην παραλια καθισμα κατι σε στυλ...πουντας παρου,κλαμπακια δεν ξερω αν εχει.. ελπιζω να σε βοηθησα... εμεις στην παρεα ακομη δεν εχουμε αποφασισει:lol: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Καμιά ιδέα για τη Ζάκυνθο? Που να μείνουμε? Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
axidous Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Αν μπορεις να πας εξωτερικο Ειναι πιο οικονομικα και εχεις καλυτερη εξυπηρετηση Εδω στο Ελλαδιστάν κοιτανε πως να παρουνε περισσοτερα χρηματα χωρις να εχουν υπηρεσιες Π.χ. τι να πω για το πρωινο?? Η την χρεωση της φετας κοντά στα 5 ευρώ? Η τον καφέ ????? Δεν ξερουν τι τους γινεται .. φιλικα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dkaris Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Περάστε και μια βόλτα απο Άνδρο.....Κοντά, γρήγορα και χωρίς πολύωρες ταλαιπωρίες.....Προσφέρεται ακόμα και για μονοήμερη εκδρομή.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. June 14, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 14, 2006 Καμιά ιδέα για τη Ζάκυνθο? Που να μείνουμε? απεφυγε το στρατα μαρινα...μακρυααααααααα υγ μηπως το μπερδεψα με κεφαλονια? :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2006 παιδιά, καμιά καλή πρόταση για την Χώρα της Ιου? κάτι σε φτηνό αν έχετε υπόψην σας, γύρω στα 45-50 ευρώ το δίκλινο με A/C και ψυγειάκι... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Παιδιά, για Σπέτσες υπάρχει κάποιος που να έχει πάει για να μου εντυπώσεις? Αξίζει το νησί για ολιγοήμερες διακοπές (3-4 μέρες)? Επίσης, αν έχετε κάποια πρόταση για συγκεκριμένο ξενοδοχείο (αξιοπρεπές κα οικονομικό), είμαι όλος αυτιά! :) seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 παιδιά, καμιά καλή πρόταση για την Χώρα της Ιου? κάτι σε φτηνό αν έχετε υπόψην σας, γύρω στα 45-50 ευρώ το δίκλινο με A/C και ψυγειάκι... Όλα στη Χώρα της Ίου κάπου τόσο κάνουν και υπάρχουν πολλά. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν αναζητάς ούτε θέα, ούτε τπτ τέτοιο, απλά ένα δωματιάκι να είσαι κοντά στα clubs της Χώρας ε... Παιδιά, για Σπέτσες υπάρχει κάποιος που να έχει πάει για να μου εντυπώσεις? Αξίζει το νησί για ολιγοήμερες διακοπές (3-4 μέρες)? Επίσης, αν έχετε κάποια πρόταση για συγκεκριμένο ξενοδοχείο (αξιοπρεπές κα οικονομικό), είμαι όλος αυτιά! Έχω πάει για ακριβώς τόσες μέρες! χιχι Μια χαρά είναι το νησί! Είναι και κοντά στην Αθήνα, δεν πληρώνεις και τα μαλλιοκέφαλά σου σε πλοία! Έχει παραλίες τις οποίες μπορείς να επισκεφτείς και με τα πόδια..ή ακόμα καλύτερα νοίκιασε και ένα ποδηλατάκι και θα είσαι κύριος! Για το βράδυ έχει και μπαράκια και καφετέριες...τα πάντα έχει dont worry! Ταβέρνες, μπιλιαρδάδικο, μαγαζιά, σοκάκια, πράσινο, κτλ. Προσωπικά έχει ένας φίλος μου σπίτι εκεί...οπότε από ξενοδοχείο δεν έχω να σου προτείνω. :D edit: Κάποιος που να χει πάει Παξούς βρε παιδιά; Να μου δώσει και μένα μερικές πληροφορίες... "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
seventh_heaven Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 amorphis, χίλια ευχαριστώ! Κάπως έτσι το φανταζόμουν... Οι τιμές στα μαγαζιά είναι νορμάλ ή ψιλοτσιμπημένες? seventh_heaven http://www.myphone.gr/mp1/support/myphoneuser.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
l3ft3r1s Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 Όλα στη Χώρα της Ίου κάπου τόσο κάνουν και υπάρχουν πολλά. Απ' ό,τι κατάλαβα δεν αναζητάς ούτε θέα, ούτε τπτ τέτοιο, απλά ένα δωματιάκι να είσαι κοντά στα clubs της Χώρας ε... μπα, δεν μας σηκωνει η τσέπη μας τιμή για θέα... :D τελικά έκλεισα στο Kostas rooms (aka whitehouse). Σε ευχαριστώ! :) Έχω πάει για ακριβώς τόσες μέρες! χιχι Μια χαρά είναι το νησί! Είναι και κοντά στην Αθήνα, δεν πληρώνεις και τα μαλλιοκέφαλά σου σε πλοία! Έχει παραλίες τις οποίες μπορείς να επισκεφτείς και με τα πόδια..ή ακόμα καλύτερα νοίκιασε και ένα ποδηλατάκι και θα είσαι κύριος! Για το βράδυ έχει και μπαράκια και καφετέριες...τα πάντα έχει dont worry! Ταβέρνες, μπιλιαρδάδικο, μαγαζιά, σοκάκια, πράσινο, κτλ. Προσωπικά έχει ένας φίλος μου σπίτι εκεί...οπότε από ξενοδοχείο δεν έχω να σου προτείνω. :D Και εγώ έχω πάει στις Σπέτσες, για ακριβώς τόσες μέρες! Έμενα στα Amore studios, μην περιμένεις τπτ τρελό, απλά διαμερισματάκια σε λογικές τιμές... η τηλεόραση δεν δούλευε, αλλιώς ποιος κάθεται να δει τηλεόραση στις διακοπές... Για να πας κοίτα το ωραίο και φτηνό Eurofast 1 της Euroseas. Πολύ ήσυχο νησί καθώς δεν επιτρέπονται τα αυτοκίνητα... Καλή νυχτερινή ζωή. Καλές παραλίες, πλην αυτής που είναι κοντά στο λιμάνι. Τα θαλάσσια ταξί είναι λίγο τσουχτερά, αλλά έχει και λεωφορεία και πλοία της γραμμης προς τις καλύτερες παραλίες σε λογικές τιμές. Οι τιμές φυσιολογικές για Ελληνικό νησί το καλοκαίρι. :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 19, 2006 amorphis, χίλια ευχαριστώ! Κάπως έτσι το φανταζόμουν... Οι τιμές στα μαγαζιά είναι νορμάλ ή ψιλοτσιμπημένες? Τπτ καλέ! Όσο για τις τιμές...χμ...έχουν περάσει 5 χρόνια από τότε που πήγα τελευταία φορά, οπότε από τιμές δε θυμάμαι απολύτως τίποτα! Νορμάλ τις θυμάμαι. μπα, δεν μας σηκωνει η τσέπη μας τιμή για θέα... τελικά έκλεισα στο Kostas rooms (aka whitehouse). Σε ευχαριστώ! Ε, τι ευχαριστείς δεν είπα και τίποτα! Έχει μια φίλη μου ξενοδοχείο στο λιμάνι οπότε δεν ασχολήθηκα ποτέ με τιμές στα δωμάτια στη χώρα της Ίου :p "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Iokasti Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Ξέρει κανείς από Βόρεια Εύβοια; Λέω να πάω κανένα Σ/Κ προς τα κει. Ερημική παραλία μπορεί να βρει κανείς; Εχει πάει κανείς σας Αύγουστο; Στον χάρτη φαίνεται σα να είναι όλο απέραντη παραλία από Νέο Πύργο έως Αρτεμήσιο. Οντως έτσι είναι; Επίσης αν ξέρει κανείς και καμιά καλή και οικονομική πανσιόν, ας μου πει :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
billakosss Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 εμαθα οτι στα μάλια ειναι πολυ καλα! παιζουν πολλα εκει! Never Give Up:!: Join friend! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristosle Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Χανιά!!!:cool: LeEco Χ829(4/64) EUI 28s New Rom.V10 Meizu pro 6 plus Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Όλο προορισμούς αλλάζω :p Ξεκίσα με Μήλο, μετά μου είπαν ότι θα δουλεύω και ότι δεν θα πάω διακοπές, μετά άλλαξε το πρόγραμμα και έτσι αποφάσισα να πάω Ζάκυνθο αλλά τελικά αποφάσισα ότι θα πάω Λευκάδα!:rolleyes: Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι πάλι αλλά ούτε και εγώ γνώμη. Καμιά ιδέα για ΛΕυκάδα λοιπόν? Αν και είχα πάει μαι φορά πιο μικρή. Μόνο το Πόρτο κατσίκι θυμάμαι! Και τα πολλά σκαλοπάτια :blink: Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Όλο προορισμούς αλλάζω :p Ξεκίσα με Μήλο, μετά μου είπαν ότι θα δουλεύω και ότι δεν θα πάω διακοπές, μετά άλλαξε το πρόγραμμα και έτσι αποφάσισα να πάω Ζάκυνθο αλλά τελικά αποφάσισα ότι θα πάω Λευκάδα!:rolleyes: Ελπίζω να μην αλλάξει κάτι πάλι αλλά ούτε και εγώ γνώμη. Καμιά ιδέα για ΛΕυκάδα λοιπόν? Αν και είχα πάει μαι φορά πιο μικρή. Μόνο το Πόρτο κατσίκι θυμάμαι! Και τα πολλά σκαλοπάτια :blink: οτι θες για Λευκαδα ρωτα. μονο μη ρωτησεις για ξενοδοχεια γιατι δεν εμεινα ποτε σε ξενοδοχειο :p πορτο κατσικι, καθισμα, αγιο νικητα...:happy: τα πολλα σκαλοπατια υπαρχουν ακομα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amorphis Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 @ioanna_io: Ότι θες για Λευκάδα ρώτα...για ξενοδοχεία που δεν γνωρίζει ο nikoskat, γνωρίζω εγώ :p εγώ είχα μείνει όταν ήμουν μικρή στο Νυδρί σε ένα πάνω από τη θάλασσα, αλλά άξιζε μόνο το δωμάτιο που είχαμε μείνει και κανένα άλλο! Φαντάζομαι τέτοια εποχή θα το έχουν κλείσει ήδη το δωμάτιο αυτό και τα διπλανά του που ήταν πάνω από την θάλασσα! Πες μας τι θες από το νησί να σε βοηθήσουμε...(προσωπικά προτείνω να μείνετε κέντρο Λευκάδα κι ας μην έχει θέα) πες μας όμως αν θα πάρετε αυτοκίνητο μαζί, αν θέλετε να βλέπετε θάλασσα, αν σας αρέσει η φασαρία ή όχι κτλ κτλ :) "In the morning u know u won't remember a thing.." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. June 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2006 Για δωμάτιο νομίζω ότι θα βρω εύκολα και κάτι φθηνό μιας και έχω κάποιον να μου βρει! Σε ποιο μέρος όμως να κοιτάξει? Που είναι καλύτερα να μείνω? Όσο για το αν θέλουμε φασαρία θα προτιμούσαμε να μην γίνεται χαμός. Καλύτερα και αν ήταν κοντά σε θάλασσα. Επειδή την πατήσαμε πέρυσι με τη Σαντορίνη φέτος μακάρι να μπορούσαμε να μένουμε και ένα βήμα από τη θάλασσα :) Βέβαια αν υπάρχει κάποιος σ ημαντικός λόγος για να μείνουμε κέντρο Λευκάδα, ας μείνουμε!:rolleyes: Αυτοκίνητο φυσικά και θα έχουμε μαζί μας. Κατά τη διαδρομή από Αθήνα - Λέυκαδα σε ποια μέρη αξίζει να κάνουμε στάση? Ίσως να μείνουμε και κανένα βράδυ. Περιμένω πληροφορίες...:confused: Ευχαριστώ πολύ :) Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts