alekaa Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εχω παει ροδο, δεν τρελαθηκα...ωραιο απο ομορφια αλλα τεραστιο ρε παιδια δεν μπορεις να το γυρισεις ολο το νησι αλλα αν εχεις αμαξι καλα θα περασεις απο νυχτα πολυ καλα.... http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Όντως στη Ρόδο είναι πολύ ωραία :) Όταν είχα πάει, είχα καθήσει 2 μήνες και το είχα γυρίσει όλο.... Μού άρεσε πολύ η καφετέρια blue lagoon. Υπάρχει ακόμα? Και στο Πρασονήσι, καταπληκτική θάλασσα :) Κάποια στιγμή σίγουρα θα ξαναπάω! Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 koitaza tora tis times toy hilton sth rodo,kai ta xasa, eleos pia 135 euro h vradia to fthnotero vrhka omos k ena xenodoxio sto falhraki(dystixos) poy einai me 30 euro th mera, logikh timh exete na moy proteinete tipota enalaktikose periptosh poy pao ekei? to kalo tha nai oti tha mai konta sta clubs Το Χίλτον είναι μακριά. Μέσα στην πόλη αλλά 6-7 χλμ από το κέντρο. Βλέπεις τιμές Ίντερνετ (συνήθως αν πάρεις τηλ θα σου πουν λιγότερα) αλλά γενικά να ξέρεις ότι στη Ρόδο μόνο φτηνά δεν θα περάσεις;) . Ποιό ξενοδοχείο βρήκες στο Φαληράκι? Για κάτι εναλλακτικό η αλήθεια είναι ότι μέσα στην πόλη ή θα κάνεις αρκετές παραχωρήσεις ή θα πληρώσεις πολύύύύ... Πάντως καλύτερα μακριά από το Φαληράκι εκτός και αν σε ενδιαφέρει μόνο η θάλασσα και η διασκέδαση! Και μην ξεχνάς τους Άγγλους.. ioanna_io το blue lagoon υπάρχει ακόμα;) .. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Εχει μια εβδομαδα που σκεφτομαστε με τον καλο μου που να παμε φετος διακοπες!!!!!!!!!!!!!!Εχω τοσους προορισμους στο μυαλο μου και δεν ξερω τι να διαλεξω!!!!!!!!Νησι ή Χαλκιδικη (2ο ποδι)?????Κυκλαδες ή Ιονιο??????? Ουφ δεν μπορω να αποφασισω και σιγα σιγα πρεπει να κλεισουμε και δωματια...... http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Χαλκιδική είχα πάει και εγώ και όντως το 2 πόδι έχει πανέμορφες παραλίες... Επίσης, στην Αμουλιανή είναι τέλεια. Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
the_maniac Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Καρδαμαινα στην Κω........τελειααααα:D Ξυπνας...πινεις....πινεις....κοιμασαι:lol: :lol: :lol: Εχει και θαλασσα νομιζω:p :p :p :p :p http://img125.imageshack.us/img125/7898/priza0nf.jpg Κατασκευή ιστοσελίδων - Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. May 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Το Χίλτον είναι μακριά. Μέσα στην πόλη αλλά 6-7 χλμ από το κέντρο. Βλέπεις τιμές Ίντερνετ (συνήθως αν πάρεις τηλ θα σου πουν λιγότερα) αλλά γενικά να ξέρεις ότι στη Ρόδο μόνο φτηνά δεν θα περάσεις;) . Ποιό ξενοδοχείο βρήκες στο Φαληράκι? Για κάτι εναλλακτικό η αλήθεια είναι ότι μέσα στην πόλη ή θα κάνεις αρκετές παραχωρήσεις ή θα πληρώσεις πολύύύύ... Πάντως καλύτερα μακριά από το Φαληράκι εκτός και αν σε ενδιαφέρει μόνο η θάλασσα και η διασκέδαση! Και μην ξεχνάς τους Άγγλους.. ioanna_io το blue lagoon υπάρχει ακόμα;) .. me endiaferei mono h thalassa kai h diaskedash!!!!!! to xenodoxeio poy vrhka legetai lymberia hotel(b kathgorias) kai einai 20 euro to monoklino kai 36(tsampa prama) to diklino dld symferei pio poly dyo xexorista domatia einai omos sto falhraki k apo oti katalava den tha exei poly hsixia, sta xarakthristika pantos einai mia xara kai sygrinetai aneta me xenodoxeia megalyterhs kathgorias exei k pisina k doryforikh k diafora free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 @haris2121 Δεν το ξερω απο ξενοδοχεια αλλα ενα που ειναι διπλα στον παπου μου εχει τα δωματια γυρο στα 30€. Δεν ξερω τι κατηγορια θεωριτε κλπ ομως. Ειναι αρκετα κοντα στην θαλασσα αλλα η συγκεκριμενη παραλια ειναι μαμιμενη λογο εργων και ειναι πολυ κοντα στο κεντρο. Εχει και αλλα 3 εκει κοντα, τα 2 εκ τον οπιων εχουν και πισινα (το ενα απο πολυεστερα σχετικα μιρη το αλλο κανονικη και αρκετα μεγαλη) οποτε θα εχουν και πιο ανεβασμενη τιμη Δες και το Sylvia ( http://www.sylviahotel.gr/ ). Ειναι σε σχετικα δυσκολο σειμιο για να το βρεις αν δεν ξερεις τα μερη, ειναι μακρια απο καταλιλες παραλιες αλλα ειναι πολυ κοντα στο κεντο και στην παλια πολη (ουτε 5 λεπτα με τα ποδια). Απο εκει και περα μαλλον πρεπει να πας στα μεγαλα ξενοδοχεια της Ιξιας (Rhodos Palace, Capsis, Hilton κλπ) Εκτος και αν θες να μεινεις στο Rhodos Park... Εκτος αν θες καπως εξω απο την πολυ και βρεις τπτ στα Αφαντου, στα κολυμπια, στην Ιαλυσο @ioanna_io υπαρχει ακομα. Που να κλεισει αυτο... Οσο για το πρασωνισει... Να μας δεις με τον πατερα μου με το ολοκαινουργιο SUV να εχουμε παει (μες τον χειμωνα) και να εχουμε παει απεναντι και να ανεβενουν τα νερα... Αντε να περιμενουμε ολη μερα για να κατευουν... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FREAK_OF_NATURE Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 resurection kai to atria mia xara ksenodoxeio einai... emena mou eixe aresei poly :love:Μη με αγγίζεις....Κάνω *ΤΖΙΖ* Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
greek_aeras Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 me endiaferei mono h thalassa kai h diaskedash!!!!!! to xenodoxeio poy vrhka legetai lymberia hotel(b kathgorias) kai einai 20 euro to monoklino kai 36(tsampa prama) to diklino dld symferei pio poly dyo xexorista domatia einai omos sto falhraki k apo oti katalava den tha exei poly hsixia, sta xarakthristika pantos einai mia xara kai sygrinetai aneta me xenodoxeia megalyterhs kathgorias exei k pisina k doryforikh k diafora Δεν το ξέρω το ξενοδοχείο. Ούτε ακουστά:!: . Τα περισσότερα ξενοδοχεία στη Ρόδο είναι "καλο-εξοπλισμένα" άρα μη σε θαμπώνουν πισίνες, δορυφορικές κτλ..Γιατί δεν κοιτάς τπτ σε ενοικιαζόμενα δωμάτια για πιο φτηνά? Δεν θα έχεις πισίνα αλλά μου φαίνεται ορθότερη επιλογή από ένα άγνωστο για Ροδίτες ξενοδοχείο. Θα το ψάξω πάντως, όταν έχω χρόνο, να σου πω τι είναι:) resurection kai to atria mia xara ksenodoxeio einai... emena mou eixe aresei poly Αν εννοείς το μεγάλο της Λίνδου, πολύ μακριά, δεν του κάνει:O Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 resurection kai to atria mia xara ksenodoxeio einai... emena mou eixe aresei poly Δεν το ξερω το συγκεκριμενο. Αλλα αν ειναι στην λινδο οπως λεει ο grek_aeras τοτε δεν του κανει. Φιλε haris2121 το Σαββατοκυριακο αμα θες το ψαχνω για τιμες κλπ σε ξενοδοχια που ξερω οτι ειναι πιοτικα και φτηνα.Τα πολυ βασικα, μια τηλεωραση, ενα ψυγειο, ενα μπανιο ενα καθαρο περιβαλων φυσικα κλπ. Δεν νομιζω να θες παραπανω. Αμα θες ενοικιαζομενα δωματια παντος ισως μπορεις να νοικιασεις απο μας, αμα εχουμε ελευθερο. Πιο φτηνα θα ειναι και θα εχεις και λιγο πιο μεγαλο χορο. Επισης αμα κατσεις κανεναν μηνα εχει ενα φτηνο (που πληρωνεις με τον μηνα) ξενοδοχειο στο μοντε σμιθ. Ειναι καπως μακρια απο το κεντο ομως η περιοχη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris2121 Δημ. May 24, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Δεν το ξερω το συγκεκριμενο. Αλλα αν ειναι στην λινδο οπως λεει ο grek_aeras τοτε δεν του κανει. Φιλε haris2121 το Σαββατοκυριακο αμα θες το ψαχνω για τιμες κλπ σε ξενοδοχια που ξερω οτι ειναι πιοτικα και φτηνα.Τα πολυ βασικα, μια τηλεωραση, ενα ψυγειο, ενα μπανιο ενα καθαρο περιβαλων φυσικα κλπ. Δεν νομιζω να θες παραπανω. Αμα θες ενοικιαζομενα δωματια παντος ισως μπορεις να νοικιασεις απο μας, αμα εχουμε ελευθερο. Πιο φτηνα θα ειναι και θα εχεις και λιγο πιο μεγαλο χορο. Επισης αμα κατσεις κανεναν μηνα εχει ενα φτηνο (που πληρωνεις με τον μηνα) ξενοδοχειο στο μοντε σμιθ. Ειναι καπως μακρια απο το κεντο ομως η περιοχη. rikse thn matia soy na moy peis times ama thes, exe apla yp opsin soy oti den tha meino gyro stis 5-7 meres k eimaste 2 atoma dn xero ti symferei na paro pantos an dn bariesai rikse mia matia na moy peis ti paizei free sms με δυνατότητα αλλαγής του αποστολέα [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
perdikos2000 Δημ. May 24, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2006 Παιδια οπως βλεπετε και απο την υπογραφη ειμαι απο Θασο και την προτεινω. Αλλα θελω να πω οτι ειναι νησι ηρεμο. Δεν ειναι για πολυ φασαρια. Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες πμ.:X προσεξτε και την υπογραφη. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
resurection_boy Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ενταξη φιλε, το Σαββατοκυριακο που θα εχω περισσοτερη ωρα θα το ψαξω οσο μπορω. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Παιδια οπως βλεπετε και απο την υπογραφη ειμαι απο Θασο και την προτεινω. Αλλα θελω να πω οτι ειναι νησι ηρεμο. Δεν ειναι για πολυ φασαρια. Οποιος θελει περισσοτερες πληροφοριες πμ.:X προσεξτε και την υπογραφη. Θασο πηγε η κολλητη μου με το αγορι της περισυ και περασαν απλα καλα γιατι παραηταν ηρεμα τα πραγματα...ετσι μου ειπαν τουλαχιστον.Για ζευγαρι λοιπον που θελει ηρεμια και να μεινουν οι δυο τους προτεινουμε θασοοοο... http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Εγω προτεινω Χαλκιδικη δευτερο ποδι και παντα με αυτοκινητο αν θες ηρεμα πραγματα, πανεμορφες παραλιες και ησυχα μπαρακια το βραδυ. Και αν θες πιο "αγρια" πραγματα παλι στην Χαλκιδικη αλλα στο πρωτο ποδι! Πηγαινω καθε καλοκαιρι Βουρβουρου εδω και 15 χρονια και πραγματικα περναω υπεροχα..πισω βουνο και μπροστα θαλασσα τι αλλο να ζητησω για ηρεμια?.. :-) Απο νησια προτεινω Σιφνο & Σπετσες Η Μυκονος και Σαντορινη δεν τις συνιστω καθολου, ασχετα αν περασα πολυ καλα θα προτιμουσα τα αλλα 2 νησακια που ειπα πριν. Επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για Σεριφο, αλλα δ εχω παει ποτε. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Σεριφο εχω ακουσει οτι ειναι γραφικοτατο νησι...αλλα ξες τι?οταν εχεις μια βδομαδα αδεια θες να περασεις καλα και να ξεφαντοσεις οχι να πας καπου τοσο χαλαρα.think... http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
PowerZ Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 γνωμες ειναι αυτα..εγω προτιμω τα ηρεμα μερη για διακοπουλες, θαλασσα ξαπλα ολη μερα στην αμμο, ταβερνουλα για μεσημερι να ακους τα τζιτζικια κτλ με θεα ολη μερα το βουνο και την θαλασσα..αχχχ αυτα ειναι διακοπες..τα ξεφαντωματα κτλ τα κανεις κ καθε σ/κ δεν θα μου λειψουν, εγω αυτο που εχω αναγκη το καλοκαιρι ειναι απλα χαλαρωση με ολη την σημασια της λεξεως , ν'αλλαξω παραστασεις να ηρεμισει το μυαλο να γεμισω μπαταριες κτλ.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
angelina_22 Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Εγω προτεινω Χαλκιδικη δευτερο ποδι και παντα με αυτοκινητο αν θες ηρεμα πραγματα, πανεμορφες παραλιες και ησυχα μπαρακια το βραδυ. Και αν θες πιο "αγρια" πραγματα παλι στην Χαλκιδικη αλλα στο πρωτο ποδι! Πηγαινω καθε καλοκαιρι Βουρβουρου εδω και 15 χρονια και πραγματικα περναω υπεροχα..πισω βουνο και μπροστα θαλασσα τι αλλο να ζητησω για ηρεμια?.. :-) Απο νησια προτεινω Σιφνο & Σπετσες Η Μυκονος και Σαντορινη δεν τις συνιστω καθολου, ασχετα αν περασα πολυ καλα θα προτιμουσα τα αλλα 2 νησακια που ειπα πριν. Επισης εχω ακουσει πολυ καλα λογια για Σεριφο, αλλα δ εχω παει ποτε. Χαλκιδικη 2ο ποδι εχει φανταστικες παραλιες περσι πηγα Σαρτη και επαθα τη πλακα μου... 1ο ποδι ουτε για πλακα δεν παω για πολλους λογους δεν μου αρεσει.... Μυκονο πηγα στα 17 μου και δεν ξαναπαω... Κανενα νησι δεν μου κανει κλικ φετος μονο η Φολεγανδρος μου αρεσει... Εχει παει κανεις?Τι λεει? perdikos2000 πριν 3 χρονια ειχαμε παει Θασο και εχω να λεω τα καλυτερα!!!!! Μου αρεσε παρα πολυ οποιος δεν εχει παει πρεπει να παει.... Πεντακαθαρες παραλιες, φιλοξενος κοσμος, προσιτες τιμες τι να πω ολα ειναι τελεια... Ioanna_io εχω παει Αμμουλιανη αρκετες φορες 3ημερο δεν ειναι για περισσοτερες μερες δεν εχεις πολλες επιλογες μικρο νησακια αλλα πολυ ομορφο....Να δω τι θα αποφασισουμε στο τελος... http://www.fdsoftware.it/mairi/images/Gif/G_Fatina_che_scompare_R.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 Ειναι και αναλογα την παρεα και εμενα μου αρεσει αυτο το στιλ αλλα με το αγορι σου...τωρα εγω θα παω με φιλες...εσυ?Βασικα και μονη σου για χαλαρωση θα ελεγε ε? http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c_arroyo Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 γνωμες ειναι αυτα..εγω προτιμω τα ηρεμα μερη για διακοπουλες, θαλασσα ξαπλα ολη μερα στην αμμο, ταβερνουλα για μεσημερι να ακους τα τζιτζικια κτλ με θεα ολη μερα το βουνο και την θαλασσα..αχχχ αυτα ειναι διακοπες..τα ξεφαντωματα κτλ τα κανεις κ καθε σ/κ δεν θα μου λειψουν, εγω αυτο που εχω αναγκη το καλοκαιρι ειναι απλα χαλαρωση με ολη την σημασια της λεξεως , ν'αλλαξω παραστασεις να ηρεμισει το μυαλο να γεμισω μπαταριες κτλ.. Θα σου πρότηνα τα Κύθηρα μιας και δεν είναι και τόσο μικρό νησί, μπορεί να έχει λιγους κατοίκους γύρο στις 3000 αλλά το καλοκαίρι έχει τουλάχιστων 15000, και μιας και αναφέρεις οτι θές ήσυχες διακοπές είναι οτι πρέπει για 'σένα μιας και είναι σχετικά όμορφο νησί με ωραίες παραλίες και ένα μόνο Club;) Δυστυχώς όμως είναι λίγο ακριβό νησί αλλα έχει "καλό" τουρισμό δηλαδή δεν θα βρεις τους μεθύστακες άγγλους και λοιπά με τα σακίδια στον όμο που ψάχνουν να μείνουν με 10€ την βραδιά και επίσης το αμάξι είναι απαρέτητο καθώς οι αποστάσεις είναι μεγάλες Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Epilas Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 KWS ISLAND RULEZZZZZZZZZ!!!! Poli poto,poli diaskedasi,polles gynaikes (kirios touristries,metaksi mas kalitera) kai an exete diathesi gia parti einai oti kalitero.Kardamena exei pollous aglous einai ligo perierga alla Kos Town sto Bar Street i sti Little Scandinavia exei poli kalo kefi.OXI GIA ZEVGARIA :-) Under a pale grey sky we shall arise!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alekaa Δημ. May 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2006 KWS ISLAND RULEZZZZZZZZZ!!!! Poli poto,poli diaskedasi,polles gynaikes (kirios touristries,metaksi mas kalitera) kai an exete diathesi gia parti einai oti kalitero.Kardamena exei pollous aglous einai ligo perierga alla Kos Town sto Bar Street i sti Little Scandinavia exei poli kalo kefi.OXI GIA ZEVGARIA :-) Για Κω εχω μαθει και εγω τα καλυτερα...και απο βραδινη ζωη πολυ καλη και πολυ φθηνο νησι λενε...Εγω ειμαι αναμεσα στη Κω και τη Σκιαθο αλλα ολοι λενε Σκιαθο...ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΓΝΩΜΗ? http://www.bravo.ru/images/crazy-frog-wallpaper-1280x1024-1-small.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioanna_io Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 Εγώ σκεφτόμουν να πάω Κύθηρα φέτος το καλοκαίρι. Μετά έλεγα να πάω στη Μήλο. Αλλά μάλλον δεν θα πάω πουθενά μιας και χτες έμαθα ότι δεν θα μπορώ να πάρω άδεια και θα δουλεύω :cry: :cry: Αχχχχ!!!! Θέλω διακοπές! [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. May 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2006 gia xavale kai nyxterini zwi des tin io! gia xalara kai gia omorfies tha sou proteina xalara ti kefallonia! alla na protimiseis io etoimasou na fas poly vrwma kai talaipwria!episis etoimasou na fas sta moutra ena karo vlakes agglous!:D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts