Jump to content

Sony Ericsson W710i

akis_k
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα!

Ερώτηση: Με ποιο τρόπο (αν υπάρχει) μπορώ να μεταφέρω τα αποθηκευμένα στη sim εισερχόμενα μηνύματα στη μνήμη του W710i;

Ο πλεον γνωστός και απλός τρόπος :worry: myphonexplorer.το καλύτερο προγραμμα για μπακάπ.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 94
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο πλεον γνωστός και απλός τρόπος :worry: myphonexplorer.το καλύτερο προγραμμα για μπακάπ.:)

Αυτό δε γίνεται με το MyPhoneExplorer (κατά τ' άλλα άψογο), δυστύχως. Βλέπω τα μηνύματα, μπορώ να τα επεξαργαστώ αλλά δεν μπορώ να τα αλλάξω φάκελο, δεν μπορώ να τα μεταφέρω από τα "αποθηκευμένα" στα "εισερχόμενα". :(

So?

edit: το βρήκα!!! thanx!

• 2 months later...
help gnorizi kaneis re pedes giati to sony ericsson w 710i den mporei na trexei ta" games "kai grafh {energia apetixe } mhpos re boys exw svish kapio fakelo apo to logismiko....... :luck::cold::superman::hunter::oops::thanks::ban:

Έκανες τπτ πριν και στο βγάζει ;;;;;

Άσχετο ποιος ο λόγος να κάνεις 3 8ρεντ για το ιδιο πρόβλημα;;;;;

http://i252.photobucket.com/albums/hh40/than0s/mobile/walkman.gif

ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; μόλις πήρα αυτό το τηλεφωνάκι και στην κατάσταση αναμονής, κάτω αριστερά στην οθόνη, πάνω από τη λέξη κλήσεις έχει κάτι εικονιδιάκια σαν 3 αυγά είναι. Τι είναι αυτό το πράγμα, το έχει δει κανείς άλλος; πρώτη φορά το βλέπω και δεν ξεκουνιέται με τίποτα... ξέρεις κανείς τι παίζει;...πολύ θα με βοηθήσετε γιατί όσο δε μπορώ να το βγάλω τόσο μου μπαίνει στο μάτι...ευχαριστώ!!!!

παιδιά εντάξει το βρήκα....αφού το σκάλισα παντού λεω δεν μπαίνω και στο βηματομετρητή....εκεί ήταν το σκαμένο...ουφ!!! δε θα κοιμόμουν αν δε το 'βρισκα....

'cause somewhere in the crowd there' s you!..

• 2 weeks later...
καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές java . Οι εφαρμογές φαίνονται να υπάρχουν στο κινητό αλλά όταν τις επιλέγω γράφει: "Παρακαλώ περιμένετε" " Ενέργεια απέτυχε "

καλησπέρα, έχω ένα πρόβλημα με τις εφαρμογές java . Οι εφαρμογές φαίνονται να υπάρχουν στο κινητό αλλά όταν τις επιλέγω γράφει: "Παρακαλώ περιμένετε" " Ενέργεια απέτυχε "

Μηπως οι εφαρμογες που εχεις περασμενες στο κινητο δεν ειναι συμβατες με το κινητο.:worry:

[sIGPIC][/sIGPIC]

παιδιά καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι νέος στο φόρουμ και μπήκα να δώ τι θα πάω να πάρω εν όψει αναβάθμισης.

Αναφορικά για το συγκεκριμένο τηλεφωνο εγώ έχω να πώ το εξής:

EINAI H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ!

Eχω αλλαξει πάνω απο 10 συσκευες απο διάφορες εταιρίες.

Το συγκεκριμένο τηλέφωνο το πήρα στα χέρια μου στις 2/2/2007 και απο τότε ξεκίνησε ο γολγοθας...

8 αναβαθμίσεις και 3 αντικαταστάσεις...

και οδεύω προς την 9η αναβαθμιση πριν λήξει το συμβόλαιο μου.

1)sdram δούλεψε 15 ημερες και απο τότε δεν την αναγνώρισε ξανά.Το ίδιο και στις υπόλοιπες 2 συσκευες που πηρα απο την αντικατάσταση.

2)αναβόσβηνε μόνο του

3)έχανε το σήμα του

4)δεν φόρτιζε το 1 εκ των τριών οταν δεν ήταν σε λειτουργία.

5)το δεύτερο δεν χτυπούσε το ξυπνητήρι μερικες φορές όταν ήταν κλειστό.

6)αυτό που έχω τώρα αν μείνει απο μπαταρία επανέρχεται στις εργοστασιακές του ρυθμίσεις!

Πιστεύω να ήμουν κατατοπιστικός σχετικά με το μοντέλο αυτό.

Δεν γίνεται 3 φορές να ήμουν τοσο άτυχος!!!!

Το μόνο που κατάφερα απο τις συχνές επισκέψεις που είχα στο κατάστημα της vodafone είναι να δεχτούν την αύξηση την επιδότησης μου καθώς ο καταναλωτής έχει δικαίωμα να κάνει καταγγελία της σύμβασης που έχει υπογράψει στην έναρξη του συμβολαίου λόγω ελλατωματικού προϊόντος καθώς απο τους 12 μήνες την σύμβασης έιχα τηλεφωνο μόλις τους 5 και με αρκετά προβλήματα.Τους υπόλοιπους μηνες χρησιμοποιούσα άλλες συσκευές.

Όσοι λοιπόν έχουν ταλαιπωρηθεί όσο εγώ απο συσκευή πρέπει να απαιτήσουν.

Ελπίζω να μην σας κούρασα με τον πόνο μου!

παιδιά καλησπέρα και απο εμένα.

Είμαι νέος στο φόρουμ και μπήκα να δώ τι θα πάω να πάρω εν όψει αναβάθμισης.

Αναφορικά για το συγκεκριμένο τηλεφωνο εγώ έχω να πώ το εξής:

EINAI H MEΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΑΡΞΕΙ ΠΟΤΕ!

file dn einai apotuxia ti thl!apotuxia h tuxh s mallon:O(filika)!!alla polu atuxia file m!

w800i,w960i,t290i,t65,r380s,t18s,t29s,GA628,A1628s kai otan bgei kai to xperia

H nokia kanei to megalo vhma sthn agora!agoraste kinhta N series k 8a exete k hlektrokinhto jet ski:lol:!

• 2 weeks later...
pedia eimai neos sto furom kai 8a i8ela tin voi8ia sas.exo to kinito afto, arketa efxaristimenos 8a elega me sindesi cosmote.pos ginete anava8misi tou logizmikou kai apo pou to katevazo,kai pos mporo na mpeno sto indernet,xreiazetai na kano kapoies ri8misis?

pedia eimai neos sto furom kai 8a i8ela tin voi8ia sas.exo to kinito afto, arketa efxaristimenos 8a elega me sindesi cosmote.pos ginete anava8misi tou logizmikou kai apo pou to katevazo,kai pos mporo na mpeno sto indernet,xreiazetai na kano kapoies ri8misis?

Αν δεν εχεις προβλημα..μην κανεις αναβαθμιση.

τωρα για να μπεις στο ιντερνετ πρεπει να κανεις καποιες ρυθμισεις στο κινητο.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

mipos 8a mporouses na voi8isis file mou raver i kapoios allos gia tis ri8misis?

Aκολούθησε της οδηγίες από :worry: εδώ :)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 weeks later...
Τελικά το κινητό αυτό μέχρι πόσα gb μνήμης υποστηρίζει; Σε κάποια καταστήματα στο internet δείχνει κάτι sandisk m2 των 8gb ως συμβατές. Ισχύει; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Αν ναι πείτε μην την αγοράσω τσάμπα.

Τελικά το κινητό αυτό μέχρι πόσα gb μνήμης υποστηρίζει; Σε κάποια καταστήματα στο internet δείχνει κάτι sandisk m2 των 8gb ως συμβατές. Ισχύει; Το έχει δοκιμάσει κανένας; Αν ναι πείτε μην την αγοράσω τσάμπα.

μην αγοραζεις πανω απο 2γιγα.με τα 2γβ δεν νομιζω να εχεις κανενα προβλημα.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 3 months later...
ρε παιδιά μήπως μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία; μόλις πήρα αυτό το τηλεφωνάκι και στην κατάσταση αναμονής, κάτω αριστερά στην οθόνη, πάνω από τη λέξη κλήσεις έχει κάτι εικονιδιάκια σαν 3 αυγά είναι. Τι είναι αυτό το πράγμα, το έχει δει κανείς άλλος; πρώτη φορά το βλέπω και δεν ξεκουνιέται με τίποτα... ξέρεις κανείς τι παίζει;...πολύ θα με βοηθήσετε γιατί όσο δε μπορώ να το βγάλω τόσο μου μπαίνει στο μάτι...ευχαριστώ!!!!

παιδιά εντάξει το βρήκα....αφού το σκάλισα παντού λεω δεν μπαίνω και στο βηματομετρητή....εκεί ήταν το σκαμένο...ουφ!!! δε θα κοιμόμουν αν δε το 'βρισκα....

Ειναι τα βηματα που μετραει η λειτουργεια Fitness.

Aν δεν θες να τα βλεπεις, πας στο Fitness-Setings-StepCount-OFF.

Fallen!! :X

• 1 month later...
mpas k 3erei kaneis poia einai i teleutaia ekdosi logismikou g t sugkekrimeno kinitaki??

the only way is str8 to the top!

Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja:

• 1 year later...
Καλη Χρονια και οτι επιθυμειτε...βεβαια για εμενα ξεκινησε καπως χαλια...2 λεπτα πριν να μπει ο νεος χρονος τα επαιξε το κιν μου...ειναι ενα SE w710i...οταν το ανοιγω το μονο που κανει ειναι να αναβοσβηνει η οθονη και να αναβει ενα φωτακι στη διεση...Δεν ξερω αν γνωριζει καποιος οτιδηποτε...εχω δοκιμασει τα παντα αλλα καμια λυση...αν θα μπορουσατε να μου πειτε εσεις κατι θα ημουν ευγνωμων...

Καλώς ήρθες στο forum! Μάλλον θα πρέπει να απευθυνθείς σε κάποιο Sony Ericsson Service Point
http://www.myphone.gr/gallery/data/500/ZXRFlame.jpg

• The title was changed to Sony Ericsson W710i