ioterl Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Πιστευετε οτι θα πεσει κι αλλο η τιμη του?? Αν ναι ποτε το υπολογιζετε? Εβλεπα το W710 να εχει συνεχεις μειωσεις απο οταν πρωτοβγηκε. Ελπιζω να γινει το ιδιο και με το Ζ710 και να πεσει κι αλλο :) Το οτι ολοι το χαρακτηριζετε στιβαρο και ποιοτικο ειναι το κυριοτερο για εμενα. Οσο για το χρωμα, ειναι θεμα γουστου ποιο θα σου αρεσει. Ειτε μαυρο ειτε σκουρο γκρι, παλι ειναι ωραιο. Αλλωστε σοβαρα ατομα ειμαστε :lol: Και να πέση η τιμή, δεν θα έχει μεγάλη διαφορά. Είναι απο τώρα φτηνό γι'αυτα που προσφέρει. Δεν νομίζω να πέσει περισσότερο από 10-15 ευρώ. Οι μεγάλες διαφορές είναι στα ακριβά μοντέλα. Δεν νομίζω να υπάρχει καλύτερη επιλογή σε αυτή την τιμή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gjimmys Δημ. October 25, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 25, 2006 Τι γινεται με μπαταρια ρε παιδες;:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Είδα οτι υπάρχει "χακεριά" για να γίνει το k750->w800.. Έχει ακούσει κάποιος κάτι αντίστοιχο για το z710; Τίποτα ώστε να το κάνουμε w710.. Είναι ολόιδια, αλλα εχουν μια διαφορα 70Ε.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Είδα οτι υπάρχει "χακεριά" για να γίνει το k750->w800.. Έχει ακούσει κάποιος κάτι αντίστοιχο για το z710; Τίποτα ώστε να το κάνουμε w710.. Είναι ολόιδια, αλλα εχουν μια διαφορα 70Ε.. Ε, καλά... δεν είναι και ΕΝΤΕΛΩΣ ολόϊδια. Κάποιες μικροδιαφορές έχουν. Το w710 "εστιάζει" στο "walkman" part, το z710i στο messaging κτλ. Είναι δηλαδή πιο "bussiness" κινητό (θεωρητικά), ενώ το w710 πιο "sportive"/νεανικό... Το w710, έχει ένα μικρό κυκλικό πλήκτρο κάτω αριστερά στο πληκτρολόγιο, που είναι για τις ρυθμίσεις του walkman... Στο z710i, το ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ πλήκτρο είναι για τις messaging ρυθμίσεις. Βέβαια... ΚΑΙ το z710i ΕΧΕΙ MP3 player και ράδιο, όπως το w710i... Τώρα ίσως αναρωτηθεί κάποιος... "ε, τότε γιατί το w710 έχει 70 'euro-πουλα' παραπάνω"... Ε, είναι κι αυτή η σαχλαμάρα "heart-bit" feature που έχει το w710, που μετρά τους σφιγμούς κτλ.!... ΣΙΓΑ, μην έχω το κινητό στο γυμναστήριο ΠΕΡΑΣΜΕΝΟ στο καρπό, να μου μετρά τους σφιγμούς!... Βλακεία δεν είναι; Γιατί να πληρώσεις 70 "euro-πουλα" παραπάνω, για ένα feature που ΜΑΛΛΟΝ ΠΟΤΕ δε θα το χρησιμοποιήσεις;;;... Βασικά, εγώ θα ήθελα από τον φίλο "papathvas", να το... "τσιμπίσει" από τον πατέρα του για λίγο και με το ΔΙΚΟ του το κινητό, να βγάλει μια φωτό (close-up) του z710i, για να δω το χρώμα του (κι αν η φωτό ΔΕ βγάζει καλά το χρώμα, ας το "πειράξει" λίγο με το Photoshop να έρθει στο ΣΩΣΤΟ χρωματισμό)... Να δω, ΜΗΠΩΣ και τελικά είναι ωραίο και το σκούρο... και πάω ΣΗΜΕΡΑ να το πάρω... Α!... το πληκτρολόγιο, τι φωτισμό έχει όταν λειτουργεί;;; Γαλάζιο (όπως σχεδόν τα περισσότερα); Πάντως, μετά τα διάφορα "διαβήματα" στην Ericsson (μέχρι και στη "μαμά-εταιρεία" στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ, έστειλα επιστολή διαμαρτυρίας για το "ΧΑΟΣ" που επικρατούσε στην "ΕΔΩ" εταιρεία, σχετικά με το "ΑΝ" κυκλοφορεί και "ΠΟΤΕ"!),... μου απάντησαν οι "ΔΙΚΟΙ" μας από "ΔΩ" ότι.... κυκλοφορεί ήδη(ΣΩΩΩΩΩΠΑ!... Σοβαρά;;;), αλλά ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ότι δεν έχουν ΙΔΕΑ αν το "Metallic Sand" version το έχει κάποιο κατάστημα... Δηλαδή... εκείνοι το ΕΧΟΥΝ ΕΙΣΑΓΕΙ το κινητό με τη "Metallic Sand" version, απλώς... ΔΕ ξέρουν ΠΟΙΟΣ (κατάστημα) το έχει κάνει παραγγελία!!! Επιτέλους... εγώ, το "Metallic Sand" version z710i... θα βρεθεί κανείς να μου πει ΑΠΟ ΠΟΥ και ΠΟΤΕ θα μπορέσω να το πάρω;;; Τέλος πάντων... Νομίζω ότι είναι ανάγκη, να γραφτεί ένα συνοπτικό "review" από τα παιδιά που το έχουν ή το έχει κάποιος κοντινός τους... Καλά τα "reviews" του "www.myphone.gr"... αλλά τα "reviews" των ΧΡΗΣΤΩΝ, για μένα "ΜΕΤΡΑΝΕ" περισσότερο! Οπότε... άντε πάιδες, γράψτε μας ένα "review" για να διαβάσουμε τα "ΣΥΝ-ΠΛΗΝ"... ... (Στο eBay, το βρήκα σε καλή τιμή - το ΜΑΥΡΟ, εννοείται... το "χρυσό-ασημί"... αγνοείται! - και με μεγαλύτερη καρτούλα μνήμης κι όλα τα "συμπράγκαλα"/παρελκόμενα... Και ΜΑΖΙ με τη τιμή ενός adaptor εδώ για το φορτιστή, συν και το κόστος να "περάσω" το software με τα ελληνικά... ΟΜΩΣ... "χρυσαφί-ασημί" version, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ eBay δε "παίζει"! Τουλάχιστον εγώ, ΔΕ ΤΟ ΒΡΗΚΑ πουθενά... πλην στο επίσημο advertising site της Ericsson... Ρε γ@μώτο, θέλω το "χρυσό-ασημί"! Πολλά ζητάω;... Τα Motorola, τα φέρνουν σε ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΙΘΑΝΕΣ versions που κυκλοφορούν!!!...) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Βασικά, εγώ θα ήθελα από τον φίλο "papathvas", να το... "τσιμπίσει" από τον πατέρα του για λίγο και με το ΔΙΚΟ του το κινητό, να βγάλει μια φωτό (close-up) του z710i, για να δω το χρώμα του (κι αν η φωτό ΔΕ βγάζει καλά το χρώμα, ας το "πειράξει" λίγο με το Photoshop να έρθει στο ΣΩΣΤΟ χρωματισμό) τι να κάνω λέει;;; :lol::lol::lol: δεν έχω κινητό με φωτογραφική καρντια μου:!::lol: θα βγάλω με την ψηφιακή όταν μπορεσω;) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Είδα οτι υπάρχει "χακεριά" για να γίνει το k750->w800.. Έχει ακούσει κάποιος κάτι αντίστοιχο για το z710; Τίποτα ώστε να το κάνουμε w710.. Είναι ολόιδια, αλλα εχουν μια διαφορα 70Ε.. Δε νομιζω οτι αξιζει να μπεις στο κοπο γι αυτο! Δεν αξιζει το ρισκο για 70Ε! Να δω, ΜΗΠΩΣ και τελικά είναι ωραίο και το σκούρο... και πάω ΣΗΜΕΡΑ να το πάρω... Α!... το πληκτρολόγιο, τι φωτισμό έχει όταν λειτουργεί;;; Γαλάζιο (όπως σχεδόν τα περισσότερα); (Στο eBay, το βρήκα σε καλή τιμή - το ΜΑΥΡΟ, εννοείται... το "χρυσό-ασημί"... αγνοείται! - και με μεγαλύτερη καρτούλα μνήμης κι όλα τα "συμπράγκαλα"/παρελκόμενα... Και ΜΑΖΙ με τη τιμή ενός adaptor εδώ για το φορτιστή, συν και το κόστος να "περάσω" το software με τα ελληνικά... ΟΜΩΣ... Κι εγω εχω την απορια με το αν θα μου αρεσει τελικα το χρωμα (απο τις φωτος το γουσταρω) αλλα καταλαβα μονο οταν παω να το δω live θα ησυχασω! ;) Οποτε θα σου προτεινα το ιδιο. Το πληκτρολογια εχει μπλε φωτισμο, τον κλασικο της SE. Οσο για το ebay, αν μπορεις δωσε το link να δουμε αν αξιζει η αγορα του. Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 Ναι μωρέ... πρέπει να πάω να το δω "live"! Βέβαια... το ΕΧΩ ΗΔΗ δει από κοντά σ' ένα κατάστημα ΤΙΜ, αλλά ΣΒΗΣΤΟ (μόλις το 'χαν βγάλει από το κουτί)... Ξέρεις ρε φίλε, ΠΟΥ ΜΠΟΡΩ να πάω να δω από κοντά "demostration";;; Να είναι "ζωντανό", βρε αδερφέ, με κάρτα μέσα, με μπαταρία να δουλεύει κι ο πωλητής να μου κάνει κάποια επίδειξη; Δε μπορώ να καταλάβω, "γουρούνι στο σακί" θα πάρουμε; Εδώ, ένα κωλο-CD player από τον ΚΩΤΣΟΒΟΛΟ να πας να πάρεις, μπορείς να πατήσεις το "play", ν' ακούσεις μουσική κτλ. Τηλεόραση plasma θες; Πας εκεί και βλέπεις ΤΙ ΕΙΚΟΝΑ έχει το μοντέλο... Στα κωλο-κινητά δηλαδή, ΓΙΑΤΙ να ΜΗ ΜΠΟΡΕΙΣ να πας να το "τεστάρεις";;; Τεςπα... Ωραία... γαλάζιος φωτισμός είναι αρεστός από μένα... Όσο για το eBay link που λες, θα το βρω και θα το post-άρω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 26, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 26, 2006 τι να κάνω λέει;;; :lol::lol::lol: δεν έχω κινητό με φωτογραφική καρντια μου:!::lol: θα βγάλω με την ψηφιακή όταν μπορεσω;) ΧΑΧΑΧΑ! Ε... το ίδιο κάνει! Βγάλε με τη ψηφιακή... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 http://img228.imageshack.us/img228/5182/pa260003mhgin2.th.jpg Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Όπα!!! Το ΑΡΙΣΤΕΡΟ, είναι το z710i;;;; Μα εγώ, χθες που το 'δα στο "ΓΕΡΜΑΝΟ", ήταν "μαύρη μαυρίλα"! Αυτό, δείχνει για ΑΣΗΜΙ!... Ή, φταίει το φλας της μηχανής και το ΥΠΕΡΦΩΤΗΣΕ πολύ;;; Πάντως, παιδιά, ΟΣΟΙ το έχετε... ΓΡΑΨΤΕ ένα μικρό "user review"! OK; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Ναι το αριστερο ειναι! Οπως ειχε πει κι ενας αλλο φιλος, ειναι πολυ σκουρο γκρι. Ειτε ετσι ειτε μαυρο παλι ωραιο ειναι λεμε :p Σιγουρα το φλας φταιει! Παντως οσο το βλεπω τοσο πιο πολυ μ'αρεσει :D Το αλλο στην εικονα μου φαινεται σαν φετα απο τυρι για τοστ :lol: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
szzs Δημ. October 27, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 27, 2006 Περιμένουμε review πάντως..αν μπορεί κάποιος, ας κάνει τον κόπο! ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 Mini-review μιας και το κατέχω εδώ και 2 μέρες: Ποιότητα κατασκευής άριστη,μηδεν τριξίματα και πολύ καλά υλικά(πλαστικά-οθόνη κλπ.),πολύ ευχάριστο στην υφή και μεγάλη φορητότητα,πλήκτρα αρκετά σφιχτά ωστόσο έχουν την σωστή διαδρομή στο πάτημα με άμεση απόκριση.Ηχείο πολύ καλό με ένταση σωστή και απόδοση άριστη(διεύρηνση στέρεο:)),ακουστικό επίσης με σωστή μεγάλη ένταση,μικρόφωνο πολύ ευαίσθητο στην συνομιλία και εγγαφή(10 από μένα για όλα:) ).Εσωτερική οθόνη υπερφωτεινή,την χαμήλωσα στο 80 %,επιπέδου Κ610 με την νέα γραμματοσειρά,αποδίδοντας σωστά χρωματικούς τόνους και βάθος χρωμάτων.Λογισμικό επίσης της νέας σειράς DB2020,με την Java platform 7.1(επιτρέπει ταυτόχρονη εκτέλεση/διατήρηση μέχρι 10 εφαρμγών/παιχνιδιών σε ελαχιστοποίηση),πλήρης υποστήριξη 3D παιχνιδιών(ενσωματώνει ήδη το Alpha Wing 2). Εσωτερική μνήμη 18-20 MB(εξαρτάται από τα αρχεία που θα διαγραφούν από τον χρήστη),συν 64 MB M2 κάρτα plugged in. Ραδιόφωνο άριστης λήψης επιπέδου Κ750 και άνω και εδώ ερχόμαστε στην μεγάλη σημασία της εξωτερικής οθόνης και των ειδικών πλήκτρων που βρίσκονται δέξια και αριστερά της,το αριστερό λοιπόν μας επιτρέπει Tune> και Tune< με πολύ ωραία απεικόνηση της συχνότητας αλλά και των πληροφοριών RDS σε μεγάλο font(πάρα πολύ χρήσιμο και συνάμα ωραίο),το δεξί πλήκτρο παύει με την πανω πλευρά του κάθε αναπαραγωγή μουσικής ή λειτουργίας ραδιοφώνου ενω με την κάτω πλευρά του επιστρέφει στις πληροφορίες αναμονής της οθόνης κατά την αναπαραγωγή μουσικής ή λειτουργίας ραδιοφώνου.Κάμερα επίσης στα επίπεδα όλων των τελευταίων μοντέλων της εταιρείας που ενσωματώνουν τα ίδια modules χωρίς autofocus,βγάζει πολύ καλές φωτογραφίες (αναλογικά των ιδιοτήτων της συγκεκριμμένης κάμερας)κατά τη διάρκεια της ημέρας-τέλος κάθε άλλο σχόλιο περιττεύει. Πιστεύω ότι στα 238 € είναι υπερπλήρες και αρκετά καλή αγορά,περιέχει καλώδιο USB,διπλά μαύρα στερεοφωνικά ακουστικά αλά Κ750 και κάρτα μνήμης 64 MB,δύναται αναβάθμισης μέσω συσκευής (F.O.T.A.) και μέσω καλωδίου USB.....:) :)νομίζω ότι αξίζει και σε σχέση με το W710 γιατί είναι λίγο φθηνότερο και διατηρεί λίγο πιο ουδέτερο χαρακτήρα σαν κινητό που μπορεί να εξυπηρετεί όλα αυτά χωρίς τις νεανικές εξάρσεις του W710. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ΜΠΡΑΒΟ ΜΕΓΑΛΕ! Αυτό ήθελα, ένα "mini-review" ΦΡΕΣΚΟ! Λοιπόν... Θα περιμένω τη ΚΩΛΟ-ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ (Δεκέμβρης), να δω κιόλας ΜΠΑΣ ΚΑΙ θα 'ρθει το "Metallic Sand" (φίλε "Mythos", αν σου αρέσει σε εμφάνιση αυτό το "ανθρακί", ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ το άλλο!)... και θα τρέξω ΑΜΕΣΩΣ να το πάρω! ΤΕΛΟΣ! Κατέληξα!... Α!... Κάτι τελευταίο, "rostropol"! Το κινητάκι ΕΧΕΙ ΦΑΚΟ δίπλα από τη κάμερα (όπως τα περισσότερα τελευταία μοντέλα Sony Ericsson που έχω δει);;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lisa Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 νομίζω πως δυστυχώς δεν έχει.... Παράθεση 'cause somewhere in the crowd there' s you!.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 ....Α!... Κάτι τελευταίο, "rostropol"! Το κινητάκι ΕΧΕΙ ΦΑΚΟ δίπλα από τη κάμερα (όπως τα περισσότερα τελευταία μοντέλα Sony Ericsson που έχω δει);;; Το μόνο από τα τελευταία καινούργια μοντέλα της SE που έχει led είναι το W850,το Z710 δεν έχει φακό/led. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 να προσθέσω πως μπορείς να κρατήσεις backup των επαφών στο Μ2;) και να διαφωνήσω στα πλήκτρα.είναι αρκετά καλά αλλά θα τα ήθελα ένα κλικ πιο μαλακα! Η οθόνη πολύ καλά χρώματα αν κ θα την ήθελα λίγο μεγαλύτερη σε διαστάσεις/pixels. Για τα λεφτά του...απο της καλύτερες προτάσεις;):) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythos Δημ. October 28, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 28, 2006 φίλε "Mythos", αν σου αρέσει σε εμφάνιση αυτό το "ανθρακί", ΠΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ το άλλο! Μπα φιλε μου, εγω στο μαυρο εχω κολλησει :D Το εχω δει και το αλλο, δε με τρελαινει τοσο οσο το μαυρο! Γουστα ειναι αυτα :) δύναται αναβάθμισης μέσω συσκευής (F.O.T.A.) και μέσω καλωδίου USB..... Thanks για το review! Αυτο που λες ειναι οτι μονο με το καλωδιο USB που εχει μεσα, θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση στο firmware??????? :confused: :confused: Παράθεση Samsung Galaxy S23 Ultra (8/256) Black Huawei Watch GT4 Black Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 εχει κι ενα μενου το update service Που μπορεις κι απο κει να κανεις αναβαθμιση,πεφτει χρεωση ομως γιατι γινεται μεσω gprs,ενω με το καλωδιο ειναι τζαμπα. Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 Το μόνο από τα τελευταία καινούργια μοντέλα της SE που έχει led είναι το W850,το Z710 δεν έχει φακό/led. ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ!... Και ΠΩΣ στο κόρακα κάνεις νυχτερινή λήψη;;; Μα**κία να μην έχει φακό! Ένας φίλος, με ένα σπαστό ΠΑΛΑΙΟΤΕΡΟ Ericsson (Z600;;;), με μαύρο πορτάκι και τ' άλλο ασημί, ΕΧΕΙ φακό!... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rostropol Δημ. October 29, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 29, 2006 ....Thanks για το review! Αυτο που λες ειναι οτι μονο με το καλωδιο USB που εχει μεσα, θα μπορουμε να κανουμε αναβαθμιση στο firmware??????? :confused: :confused: Εννοείται αυτό.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FestoNero Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 @lupus_Hegemonia: Αν πας σε καποιο καταστημα Πλαισιο οπως της Στουρναρη η του Mall, ειναι διαθεσιμο για τεσταρισμα.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. October 31, 2006 Κοινοποίηση Δημ. October 31, 2006 @lupus_Hegemonia: Αν πας σε καποιο καταστημα Πλαισιο οπως της Στουρναρη η του Mall, ειναι διαθεσιμο για τεσταρισμα.. Thanks, φίλε μου. Θα πάω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnhoston Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 Thanks, φίλε μου. Θα πάω! οπως επισης κ στο fnac που βρισκεται στο the mall Mεγαλη συλλογη απο κινητα σε λειτουργεια κ με καρτες sim Παράθεση galaxy note 2....galaxy note 2...:ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lupus_Hegemonia Δημ. November 1, 2006 Κοινοποίηση Δημ. November 1, 2006 οπως επισης κ στο fnac που βρισκεται στο the mall Mεγαλη συλλογη απο κινητα σε λειτουργεια κ με καρτες sim Άντε ρε! Και δε πήγα ποτέ στο "Mall"! Θα πάω, thanks... (Τελικά... φακό έχει το κινητό; ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts