RAVER Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 Σε ευχαριστώ πολυ για την αμεση απαντηση Raver :) Παρακαλώ πολύ φίλε μού :D Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
papathvas Δημ. August 21, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 21, 2007 πως απενεργοποιώ την φόρτιση κατά τη διάρκεια της σύνδεσης με usb? (μεταφορά αρχείων) Παράθεση defy+ LG G2 XZ1 Poco F2 pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 22, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 22, 2007 πως απενεργοποιώ την φόρτιση κατά τη διάρκεια της σύνδεσης με usb? (μεταφορά αρχείων) Μεσα απο το κρυφο μενου.πατας τα γνωστο κωδικο *>*<<*<*. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexandrak Δημ. August 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2007 Geia sas, thelw kai egw na rotiso kati. Mou kanei kai emena ayto to xasimo ton 5-6 seconds. Na kanw update pws ginetai? mPorw kapou moni mou? Kai episis...ipostirizei to cosmote2in1? Kai telos thelw na rotiso pou mporw na vrw enaa zyegari handsfree stereo...athina...menw...thanks (ennow fthina..):):) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 24, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2007 Geia sas, thelw kai egw na rotiso kati. Mou kanei kai emena ayto to xasimo ton 5-6 seconds. Na kanw update pws ginetai? mPorw kapou moni mou? Kai episis...ipostirizei to cosmote2in1? Kai telos thelw na rotiso pou mporw na vrw enaa zyegari handsfree stereo...athina...menw...thanks (ennow fthina..):):) hands free μπορεις να βρεις σε οποιοδηποτε κατστημα κινητης τηλεφωνιας.πηγαινε στον germanos. τωρα για αναβαθμιση μπορεις να την κανεις και μονη σου...και να αφησεις το κινητο σε καποιο service της sony ericsson & germanos και να σου περασουν νεο update.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anastasiasabotaz Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Μερικές φορές στο άσχετο το κινητό δεν 'βλέπει' την κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα λύνεται αν απενεργοποιήσω το κινητό, την βγάλω και την ξαναβάλω. Αυτό που μπορεί να οφείλεται; Είναι πρόβλημα λογισμικού ή του κινητού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 26, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2007 Μερικές φορές στο άσχετο το κινητό δεν 'βλέπει' την κάρτα μνήμης. Το πρόβλημα λύνεται αν απενεργοποιήσω το κινητό, την βγάλω και την ξαναβάλω. Αυτό που μπορεί να οφείλεται; Είναι πρόβλημα λογισμικού ή του κινητού; με μια αναβαθμιση νομιζω θα λυθει το προβλημα.πηγαινε'το σε ενα Service καλυτερα.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nec Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 καλησπέρα, μια διευκρινιστική ερωτησούλα: την κάρτα μνήμης για να την βγάλουμε ή και να την βάλουμε η συσκευή πρέπει να είναι κλειστή ή δεν παίζει ρόλο. Εγώ δεν την κλείνω και δεν αντιμετοπίζω πρόβλημα μέχρι στιγμής... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
arouRena Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο προγραμμά που να μετατρέπει τα video που τραβάω με το κινητό απο μορφή 3gp σε avi? Ευχαριστώ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JoeBar Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 καλησπέρα, μια διευκρινιστική ερωτησούλα: την κάρτα μνήμης για να την βγάλουμε ή και να την βάλουμε η συσκευή πρέπει να είναι κλειστή ή δεν παίζει ρόλο. Εγώ δεν την κλείνω και δεν αντιμετοπίζω πρόβλημα μέχρι στιγμής... Όχι δεν χρειάζεται να είναι κλειστή η συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 29, 2007 Να ρωτήσω αν ξέρετε κάποιο προγραμμά που να μετατρέπει τα video που τραβάω με το κινητό απο μορφή 3gp σε avi? Ευχαριστώ:) :worry: εδώ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nec Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Όχι δεν χρειάζεται να είναι κλειστή η συσκευή. οκ ευχαριστώ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antonis_wrx Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 έχω το κινητό μισό χρόνο περίπου. μερικές φορές όταν κλείνω το καπάκι σβήνει το τηλέφωνο... τούμπες δεν έχει φάει Παράθεση http://antonis-wrx.blogspot.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 έχω το κινητό μισό χρόνο περίπου. μερικές φορές όταν κλείνω το καπάκι σβήνει το τηλέφωνο... τούμπες δεν έχει φάει Κι εγώ το έχω περίπου τόσο καιρό και παρουσιάζει το ίδιο ακριβώς πρόβλημα...:wacko: Εάν βρεις λύση πες την και σε μένα.... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εφοσον εχετε τετοια προβληματα!! :blink: Γιατι δεν τα πηγαινετε στα service??? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εφοσον εχετε τετοια προβληματα!! :blink: Γιατι δεν τα πηγαινετε στα service??? Εγώ είμαι κάτοικος εξωτερικού 11 μήνες το χρόνο και κατεβαίνω για 5 μέρες κάθε μήνα μόνο.....την επόμενη φορά θα το πάω, αν και στις Σέρρες όπου μένω δεν νομίζω να έχει σέρβις και θα πρέπει να σταλεί Θεσνίκη με αποτέλεσμα να μην έχω κινητό για τις μέρες εκείνες..... Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Εγώ είμαι κάτοικος εξωτερικού 11 μήνες το χρόνο και κατεβαίνω για 5 μέρες κάθε μήνα μόνο.....την επόμενη φορά θα το πάω, αν και στις Σέρρες όπου μένω δεν νομίζω να έχει σέρβις και θα πρέπει να σταλεί Θεσνίκη με αποτέλεσμα να μην έχω κινητό για τις μέρες εκείνες..... Μπορεις να το πας και στο εξωτερικο σε επισημη αντιπροσωπια.αλλωστε η εγγυηση ισχυει σε ολη την Ευρωπαικη ενωση.:) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Μπορεις να το πας και στο εξωτερικο σε επισημη αντιπροσωπια.αλλωστε η εγγυηση ισχυει σε ολη την Ευρωπαικη ενωση.:) Ναί έ? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.....θα το ψάξω....thank's;) Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. August 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2007 Ναί έ? Δεν το είχα σκεφτεί αυτό.....θα το ψάξω....thank's;) :rolleyes: παρακαλώ πολύ :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
juniorjack Δημ. September 1, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2007 Καλησπέρα,δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί,αλλά γιατί σταματησε η sony ericsson το Ζ710i (κ το W710i)..; (έτσι μου είπαν στη vodafone χτες) Η μάλλον τα σταματησε η se ή σταματησε να τα φέρνει η vodafone..; :mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2007 Καλησπέρα,δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί,αλλά γιατί σταματησε η sony ericsson το Ζ710i (κ το W710i)..; (έτσι μου είπαν στη vodafone χτες) Η μάλλον τα σταματησε η se ή σταματησε να τα φέρνει η vodafone..; :mad: Οντως σταματησανε.κι εγω εψαχνα κατι κινητα και δεν τα :worry: μπροστα μου. αλλωστε η SE θελει να προωθησει τα νεα κινητα που εβγαλε..αλλωσετ και τα παραπανω κινητα δεν ειχαν και τις καλυτερες πωλησεις! :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteiznt Δημ. September 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2007 Χαιρετώ! Σκέφτομαι να το αγοράσω με επιδότηση απο Cosmote, και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να πάρει κάποια καταπληκτικά flash μενού που είδα στο W810. Μήπως ζητάω πολλά? Από ότι διάβασα πάντως δεν υπάρχουν προβλήματα στο κινητό, και εφόσον μου αρέσει πολύ και εξωτερικά, θα το προτιμήσω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2007 Χαιρετώ! Σκέφτομαι να το αγοράσω με επιδότηση απο Cosmote, και θέλω να ρωτήσω αν γίνεται να πάρει κάποια καταπληκτικά flash μενού που είδα στο W810. Μήπως ζητάω πολλά? Από ότι διάβασα πάντως δεν υπάρχουν προβλήματα στο κινητό, και εφόσον μου αρέσει πολύ και εξωτερικά, θα το προτιμήσω :) Νομιζω οτι παιρνει μονο το w710i,δεν ξερω και σιγουρα 100%! ομως αυτο που ξερω ειναι οτι το κινητο εχει αποσυρθει απο την αγορα και θα πρεπει να ψαξεις μηπως βρεις κανενα stock :cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nteiznt Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Λοιπόν, το Z710 το βρήκα μετά απο πολύ ψάξιμο σε ένα κεντρικό κατάστημα της Cosmote, οπότε ελπίζω από βδομάδα να το έχω στα χέρια μου. Ποιό firmware ver είναι αυτό που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία? Θα χρειαστώ Upgrade αμέσως μόλις το πάρω η να δοκιμάσω πως θα πηγαίνει "μαμα"?:lol: Υπάρχει πρόβλημα με κάρτες 1GB ή προχωράω άφοβα? Αυτό είναι το μέγιστο μέγεθος, σωστά? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, είναι απλά ο ενθουσιασμός του καινούργιου :O:D Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
RAVER Δημ. September 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. September 7, 2007 Λοιπόν, το Z710 το βρήκα μετά απο πολύ ψάξιμο σε ένα κεντρικό κατάστημα της Cosmote, οπότε ελπίζω από βδομάδα να το έχω στα χέρια μου. Ποιό firmware ver είναι αυτό που χρησιμοποιεί η πλειοψηφία? Θα χρειαστώ Upgrade αμέσως μόλις το πάρω η να δοκιμάσω πως θα πηγαίνει "μαμα"?:lol: Υπάρχει πρόβλημα με κάρτες 1GB ή προχωράω άφοβα? Αυτό είναι το μέγιστο μέγεθος, σωστά? Συγγνώμη για τις πολλές ερωτήσεις, είναι απλά ο ενθουσιασμός του καινούργιου :O:D Πρωτα θα δοκιμασεις το κινητο και αν δεν σου βγαλει bug δεν υπαρχει λογος να προχωρησεις και σε αναβαθμιση :blink: τωρα με 1gb το κινητου δουλευει μια χαρα..επισης το κινητο που θα παρεις φανταζομαι οτι θα εχει την τελευταια version μεσα.:) οτι αλλο θελεις εδω ειμαστε... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts