mvagustagm2000 Δημ. September 15, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Μπορεί κάποιος χρήστης-κάτοχος να μας πει για την απόδοση και τη στιβαρότητα του jοystick στη συσκευή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει αν όταν βάζεις ένα mp3 να παίξει από το ηχείο αν ακούγεται δυνατά και καθαρά; Δεν λέω να ακούγεται σαν του 6233 αλλά αν σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητική η απόδοση του ή αν είναι τελείως χάλια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nosferatu Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Πάντως είναι μια εξαιρετική επιλογή σε symbian και σε πολύ λογικό κόστος. Το Πλαίσιο δεν το έχει διαθέσιμο, θα κοιτάξω και στο Γερμανό... Αν και τον φοβάμαι για παραεισαγωγή... Παράθεση "Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες." Βολταίρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 16, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2006 Μπορεί κάποιος να μου πει αν όταν βάζεις ένα mp3 να παίξει από το ηχείο αν ακούγεται δυνατά και καθαρά; Δεν λέω να ακούγεται σαν του 6233 αλλά αν σε γενικές γραμμές είναι ικανοποιητική η απόδοση του ή αν είναι τελείως χάλια. Πριν το e50 ειχα να k750i. Δυστυχως οτ k750i ειχε πιο δυνατο ηχειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Πριν το e50 ειχα να k750i. Δυστυχως οτ k750i ειχε πιο δυνατο ηχειο Τουλάχιστον στο Ε50 ακούγεται ικανοποιητικά ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 17, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2006 Τουλάχιστον στο Ε50 ακούγεται ικανοποιητικά ή όχι; θα μπορουσε να ηταν και καλλιτερο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tipota Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 θα μπορουσε να ηταν και καλλιτερο :) Εγώ π.χ. έχω το QTEK 8010 και είμαι ικανοποιημένος από το πως ακούγονται από το ηχείο τα mp3. Αλλά δεν μπορώ να το συγκρίνω με το Ε50 γιατί δεν το έχω ακούσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Δυστυχως δεν ειχα ποτε καποιο qtek ωστε να σου περιγραψω τον ηχο :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datsun Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 θα ελεγα οτι ειναι μαλλον κακος ο ηχος απο το μεγαφωνο. Απο την αλλη δεν εχω ασχοληθει ποτε με το θεμα κινητο-mp3 για να εχω μετρο συγκρισης. Ασχετο: Η μπαταρία του ειναι οτι καλυτερο ειχα ποτε:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 18, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2006 Κακος δεν θα ελεγα , απλα μετριος αλλωστε ειναι Bussness κινητο ,και παει πολυ καλα στον τομεα του ! δηλαδη ελεος υπαρχουν τοσα αλλα κινητα για ΜP3 ,αυτο βρηκατε? εγω προσωπικα το γουσταρα τρελα το Ε50 ειναι σοβαρο κινητο και για την δουλεια μου ειναι οτι πρεπει . Η μπαταρια του οντος ειναι πολυ καλη αλλα με βαση τα στοιχεια που δινει η Νοκια (11 μερες αυτονομια) δεν τις αγκιζει , βεβαια παιζει ρολο ποσο το δουλευουμε το κινητο , παντως εγω δεν το αφηνω σε ησυχια + οτι του εχω βαλει "βαρη" θεμα (750 kb) και 4 μερες μου βγαζει! , κατι ακουστικε πως η νοκια θα βγαλει ενα καπακι μπαταριας ωστε να μπορουμε να βαλουμε την BL-6C η οποια θα εχει πολυ καλυτερη αυτονομια . Θα σημφωνησω σε αυτα περι mp3 :) Εχεις δοκιμασει να ακουσεις mp3 απο τα ακουστικα? αξιζει τον κοπο; Οσο για αυτα περι μπαταριας τα εχω ακουσει και εγω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datsun Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Εγω το ειχα ανοιχτο απο Τριτη μεχρι Δευτερα (!),εχοντας το κλειστο για δυο βράδια ενδιάμεσα.Βεβαια δεν μιλαω πολυ στο κινητο. Οι 11 μερες ειναι ουτοπια νομιζω,ακομα και αν το εχεις κλειστό:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lefkaditis Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μίλησα πριν λίγο με τον πωλητή της βόνταφον και μου είπε οτι δεν ξέρουν ούτε και αυτοί πότε θα το εχουν στις αποθήκες τους το συγκεκριμένο μοντέλο.....Είχαν φέρει λιγα κομμάτια και ''έφυγαν'' η δε αλφα κοπυ δεν τους εχει ενημερώσει ακόμη .... Παράθεση Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Γιατι δεν πατε στον γερμανο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zedzeus Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Θα σημφωνησω σε αυτα περι mp3 :) Εχεις δοκιμασει να ακουσεις mp3 απο τα ακουστικα? αξιζει τον κοπο; Οσο για αυτα περι μπαταριας τα εχω ακουσει και εγω :) Με στρεοφωνικα ακουστικα σαν αυτα που δινουν με το 6233 και το 6131, τα mp3 κομματια στο Ε50 ακουγονται τελεια... Παράθεση NOKIA:5110,6150,6210,6310,6310i,6510,7110,E51,6700c,6700s, C3-01,N8,701,515, Lumia 925. 8110,8210,8250,8310,8810,8850,8910,8910i,8600Luna,8800,8800 Sirocco, 8800Arte. SAMSUNG:Galaxy Note 8, Tab S 8.4 Galaxy Note3, Galaxy Alpha, S7 edge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Γιατι ειναι πανακριβος ,και 90% να πεσεις σε κομματια παραεισαγωγης Ο γερμανος 298 το εχει ενω οι αλλοι γυρω στα 305. ΠΑραεισαγωγη? δλδ? Μια ερωτηση: Πως μπορω να ρυθμησω ετσι το κινητο μου ωστε αν καποιος θελει να μου στειλει κατι με το μπλε δοντι να μην χρειαζεται να τον εχω στην λιστα με τις αξιοπιστες συσκευες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
EliMiNaToR Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 dld polla kinita apo ton germano erxontai gia paradigma apo souidiki aravia kai gia na kaneis anavathmisi se nokia shop prepei na pliroseis Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nervous Δημ. September 19, 2006 Author Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Μια ερωτηση: Πως μπορω να ρυθμησω ετσι το κινητο μου ωστε αν καποιος θελει να μου στειλει κατι με το μπλε δοντι να μην χρειαζεται να τον εχω στην λιστα με τις αξιοπιστες συσκευες? Εσύ το ορίζεις εάν θα είναι εξουσιοδοτημένη ή όχι .Την σβήνεις να μην είναι. Αν δεν ειναι εξουσιοδοτημενη , Οι αιτήσεις σύνδεσης από την άλλη συσκευή πρέπει να γίνονται αποδεκτές από σένα ξεχωριστά κάθε φορά. Παράθεση [imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign] Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου! iPhone 5S Space Grey Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
obaino Δημ. September 19, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 19, 2006 Γιατι δεν πατε στον γερμανο? Είναι αυτή η επιδότηση από την Vodafone... αλλοιώς θα το είχα πάρει... Έχω ένα nokia shop κοντα μου και μου λένε πως ούτε αυτοί το έχουν :!: Παράθεση Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Παντως με το ε50 δεν εχω κανενα προβλημα ισα ισα το εχω λατρεψει, στον συχρονισμο με το outlook τα παει τελεια! Ειναι πολυ αρνητικο που δεν του εχω βαλει ακομη καποια καρτα μνημης? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datsun Δημ. September 20, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 20, 2006 Εγω του πηρα μια 512Μ καρτουλα,ετσι για αρχη και να δουμε αν θα χρειαστει παραπανω.Παντως ισως ακομα και αυτη περιττη να ειναι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 21, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Εγω του πηρα μια 512Μ καρτουλα,ετσι για αρχη και να δουμε αν θα χρειαστει παραπανω.Παντως ισως ακομα και αυτη περιττη να ειναι! Πόσο σου στοίχισε η κάρτα μνήμης και από που τη πήρες; επίσης, έχει κάνει κάποιος χρήση της mass storage ιδιότητας της συσκευής; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Datsun Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Πόσο σου στοίχισε η κάρτα μνήμης και από που τη πήρες; επίσης, έχει κάνει κάποιος χρήση της mass storage ιδιότητας της συσκευής; Αυτην εδω παραγγειλα,ακομα δεν εχει φτασει στα χερια μου. http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=1952&osCsid=d9cfc05cf5a1a85ba7b35fbc6f457853 Στο ebay με υπομονη ισως βρει κανεις και φτηνοτερη. To mass storage που λες δεν ξερω τι ειναι:O Λοιπον οσον αφορα την μπαταρια,εχω να αναφερω τα εξης νεοτερα: Το φορτισα Κυριακη,εβαλα ξυπνητηρι για το πρωι και εκλεισα το κινητο,αυτο το κανω καθε βραδυ,το κλεινω δηλαδη γυρω στις 00.00 και το ανοιγω στις 8.30 το πρωι. Σημειωνω προς αποφυγην παρεξηγησεων οτι δεν κανω χρηση bluetooth,δεν παιρνω πολλα τηλ, ουτε εχω μεγαλες συνομολιες. Απο την Δευτερα μεχρι σημερα Παρασκευη η μπαταρία...έχει χασει μια γραμμη από τις 7 :blink: :blink: :blink: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mvagustagm2000 Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/2.0.4062/1316; en; U; ssr)) Πόσο σου στοίχισε η κάρτα μνήμης και από που τη πήρες; επίσης, έχει κάνει κάποιος χρήση της mass storage ιδιότητας της συσκευής; Αυτην εδω παραγγειλα,ακομα δεν εχει φτασει στα χερια μου. http://www.katerelos.gr/product_info.php?cPath=42_210&products_id=1952&osCsid=d9cfc05cf5a1a85ba7b35fbc6f457853 Στο ebay με υπομονη ισως βρει κανεις και φτηνοτερη. To mass storage που λες δεν ξερω τι ειναι:O Είναι η ιδιότητα που έχουν όλες οι συσκευές με αυτή την έκδοση λογισμικού, να συνδέονται με υπολογιστή μέσω του καλωδίου και ο υπολογιστής να τις βλέπει σαν εξωτερικό σκληρό δίσκο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Λοιπον οσον αφορα την μπαταρια,εχω να αναφερω τα εξης νεοτερα: Το φορτισα Κυριακη,εβαλα ξυπνητηρι για το πρωι και εκλεισα το κινητο,αυτο το κανω καθε βραδυ,το κλεινω δηλαδη γυρω στις 00.00 και το ανοιγω στις 8.30 το πρωι. Σημειωνω προς αποφυγην παρεξηγησεων οτι δεν κανω χρηση bluetooth,δεν παιρνω πολλα τηλ, ουτε εχω μεγαλες συνομολιες. Απο την Δευτερα μεχρι σημερα Παρασκευη η μπαταρία...έχει χασει μια γραμμη από τις 7 :blink: :blink: :blink: Μηπως εχεις την μεγαλυτερη μπαταρια; :blink: edit: Πως μπορω να μεγαλωσω την διαρκεια αναβολης στα task; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gohteutikos Δημ. September 22, 2006 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2006 Δηλαδη? Βγαινει το κλασικο παραθυρακι που μου θυμιαζει καποια υποχρεωση μου ή ραντεβου μου. Πως γινεται να ρυθμηζω ΕΓΩ μετα απο ποση ωρα θα μου το ξαναθυμισει στην περιπτωση που πατησω αναβολη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts