Jump to content

[Επίσημο] Nokia E50

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα και απο εμένα!! Χθες απεκτησα το Ε50 και εγω. Η απορια μου ειναι η εξής: Το παρελαβα απο ενα καταστημα Vodafone στην Live εκδοση (δυστυχως) και μολις το ανοιξα ειδα οτι το κουτι δεν περιειχε την καρτα μνήμης!!!! Πηγα πάλι πισω στο καταστημα και εκει μου ειπαν οτι δεν διατιθεται η καρτα μαζι με το κινητο!!! Στην εξηπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι θα επρεπε να μου την δωσουν μαζι με το κινητο!! Εχω μπερδευτεί!!! τελικα η καρτα διατηθεται με την αγορα του κινητου ή οχι!! ή μηπως η Vodafone στην live εκδοση αφαιρει την καρτα??? ΑΑΑ και το κοριφαιο που μου ειπαν στο καταστημα ηταν: Εσεις για την καρτα περνετε το κινητο???? :blink:

Τι γινεται????

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Η original συσκευασία του E50 ειναι χωρις καρτα μνημης.Τουλαχιστον απο οσα εχω δει στο site της Nokia και απο ιδια εμπειρια, το δικο μου απο Cosmote ηταν "γυμνο".Τωρα αν η vodafone κανει καποιο repackaging και το διαθετει με καποια memory card δεν το γνωριζω.Ουτως η αλλως μια 512 micro sd κοστιζει ~15-20€ οποτε το κοστος δεν ειναι καθολου απαγορευτικο και επισης δεν εχεις αλλη μια μνηνη να καθεται και να σκονιζεται οπως οι 16 και 32 mb καρτες που δινουν μαζι με τις ψηφιακες.

Καλησπέρα και απο εμένα!! Χθες απεκτησα το Ε50 και εγω. Η απορια μου ειναι η εξής: Το παρελαβα απο ενα καταστημα Vodafone στην Live εκδοση (δυστυχως) και μολις το ανοιξα ειδα οτι το κουτι δεν περιειχε την καρτα μνήμης!!!! Πηγα πάλι πισω στο καταστημα και εκει μου ειπαν οτι δεν διατιθεται η καρτα μαζι με το κινητο!!! Στην εξηπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι θα επρεπε να μου την δωσουν μαζι με το κινητο!! Εχω μπερδευτεί!!!

Τι γινεται????

στο πακετο δε περιλαμβανεται καρτα μνημης.

αν και μονο αν η Vodafone δινει δωρο καρτα μνημης τοτε να ζητησεις το δικιο σου.

οπως ειπε και ο φιλος νωριτερα μπορεις να αγορασεις μια 512 με λιγοτερα απο 20 ευρω.:D

Πειτε μου μεγεια! :p

Δεν μπορουσα να περιμενω ποτε θα ερθει το μαυρο και τελικα το πηρα σημερα στο κλασικο ασημι :cool:

Ειναι το πρωτο smartphone που αποκτω και γενικα μου φαινεται αρκετα πληρες απο αποψη δυνατοτητων.

Επισης εμφανισιακα ειναι αρκετα ομορφο και δειχνει να ειναι αρκετα στιβαρο.

Η οθονη του ειναι ολα τα λεφτα ρε παιδια :O Πολυ καθαρη και ευκρινεστατη!

Το μονο μειον, κατα τη γνωμη μου, ειναι η μικρη γραμματοσειρα του, αλλα καπου πηρε το ματι μου οτι μπορει να μεγαλωσει...

Αυτααααα..... Αντε παω να κανω και μια βολτιτσα απο το thread των εφαρμογων :happy:

Κάτσε πρώτα να αρχίσουν να έρχονται και οι μεγάλες εφαρμογες (Skype, IrRemote κλπ) και να αρχίσουν να βγαίνουν περισσότερες εφαρμογές για την εκδοση την δική μας, και μετά μου λές αν τώρα είναι πλήρης... ;)

Ericsson PH388, Ericsson T29, Panasonic GD35, Panasonic GD87, Nokia 8210, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 3410, Nokia 7250i, Nokia 6100, Nokia 6510, Nokia N-Gage, Mitsubishi M341i, Sharp GX-17, Nokia 6020, Nokia E50, Nokia 6120 Classic, Nokia 5800XM, Nokia N900, Huawei Ideos X5 Pro, Acer Liquid E2, Lenovo K3 Note, Xiaomi Mi A1, Nokia 7.2, Poco F3 and counting...

Έχει βάλει κανείς στο κινητό κάρτα μνήμης 2.0 gb και αν ναί τι μάρκα, από που κλπ.

Διαβάζω στο site της scandisk ότι τουλάχιστον μία μνήμη 2gb είναι συμβατή με το τηλέφωνο, αλλά θα προτιμούσα να ακούσω τις εμπειρίες κάποιου που το έχει δοκιμάσει.

Το λινκ για όποιους ενδιαφέρονται είναι: http://www.sandisk.com/Compatibility/CompatibleProducts.aspx?ID=8355

Λοιπόν παιδιά, σήμερα πήρα το Ε50, σε αντικατασταση του 6600. Με τρόμο είδα όμως ότι ενώ στο Θέμα στα εμαιλς τα ελληνικά είναι οκ, στο κείμενο η γραμματοσειρα είναι κάτι αλαμπουρνέζικα. Βοηθήστε γιατί ένας λόγος που το πήρα είναι και τα εμαιλς. H έκδοση λογισμικού που έχει είναι η V 06.27.1.0 10-07-2006 RM -170

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Λοιπόν παιδιά, σήμερα πήρα το Ε50, σε αντικατασταση του 6600. Με τρόμο είδα όμως ότι ενώ στο Θέμα στα εμαιλς τα ελληνικά είναι οκ, στο κείμενο η γραμματοσειρα είναι κάτι αλαμπουρνέζικα. Βοηθήστε γιατί ένας λόγος που το πήρα είναι και τα εμαιλς. H έκδοση λογισμικού που έχει είναι η V 06.27.1.0 10-07-2006 RM -170

Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Κανενα νεο απ την νοκια ποτε θα εμφανιστει το μαυρο, μηπως εχουμε? :ninja:

8011166542

καντε και οι δυο τις ερωτησεις σας εδω!:D

8011166542

καντε και οι δυο τις ερωτησεις σας εδω!:D

Εστειλα e-mail στο nokia club για το metal black και η απαντηση τους ηταν:

Σχετικά με την ερώτηση σας, σας πληροφορούμε ότι η συσκευή Ε50 είναι ήδη διαθέσιμη στην Ελλάδα. Όσον αφορά τα χρώματα θα πρέπει να επικοινωνήσετε με τα κατά τόπους εξουσιοδοτημένα καταστήματά μας για την διαθεσιμότητα τις διεύθυνση των οποίων μπορείτε να τις βρείτε στο παρακάτω link: http://www.nokia.gr/clubnokia/service.html

Δηλάδη θα πρεπει να ψαξω ολα τα καταστηματα της νοκια για να δω ποιο το εχει? :ninja:

Δεν το έχω δει πουθενά το μαύρο. Μάλλον είναι η κλασική τυποποιημένη απάντηση... Άλλωστε λέει ότι το Ε50 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα (βλέπε ασημί) και σε παραπέμπει στα καταστήματα να ψάχνεις το μαύρο... Σοβαρότατη αντιμετώπιση !!!

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Δεν το έχω δει πουθενά το μαύρο. Μάλλον είναι η κλασική τυποποιημένη απάντηση... Άλλωστε λέει ότι το Ε50 είναι διαθέσιμο στην Ελλάδα (βλέπε ασημί) και σε παραπέμπει στα καταστήματα να ψάχνεις το μαύρο... Σοβαρότατη αντιμετώπιση !!!

κανε μια υπομονη.

φανταζομαι μετα τις γιορτες να το βρεις.

αλλα και το ασημι δεν ειναι τοσο ασχημο...:p

Προσωπικά προτιμάω το ασημί, είναι πιο επαγγελματικό. Το μαύρο παραπέμπει σε κινητό για νεαρές ηλικίες. Βέβαια γούστα είναι αυτά...

"Διαφωνώ με αυτό που λες, αλλά θα υπερασπιστώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες."

Βολταίρος

Πρόσφατα απέκτησα ένα Ε-50 και επέλεξα για ringtone to delirium.acc το οποίο ήταν προεγκατεστημένο. Προσπάθησα να δω πώς μπορώ να το στείλω σε μια άλλη nokia συσκευή που έχω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στο τηλέφονο. Πείτε μου οτι υπάρχει τρόπος να το στείλω!!! Επίσης, υπάρχει τρόπος να κλειδώνει το πληκτρολόγιο αυτόματα μετά απο κάποιο χρόνο αλλά για το ξεκλείδωμα να μην ζητάει κωδικό?:blink:

Πρόσφατα απέκτησα ένα Ε-50 και επέλεξα για ringtone to delirium.acc το οποίο ήταν προεγκατεστημένο. Προσπάθησα να δω πώς μπορώ να το στείλω σε μια άλλη nokia συσκευή που έχω αλλά δεν το βρίσκω πουθενά στο τηλέφονο. Πείτε μου οτι υπάρχει τρόπος να το στείλω!!! Επίσης, υπάρχει τρόπος να κλειδώνει το πληκτρολόγιο αυτόματα μετά απο κάποιο χρόνο αλλά για το ξεκλείδωμα να μην ζητάει κωδικό?:blink:

1. http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=1701798#post1701798

2. Ψαξε για την εφαρμογη autolock

[imgalign]http://i37.tinypic.com/23k3s09.jpg[/imgalign]

Μην ψάξεις ποτέ να βρεις κάτι τέλειο για να το αγαπήσεις. Αγάπησε κάτι ατελές και τελειοποίησε το με την αγάπη σου!

iPhone 5S Space Grey

Προσοχή! Κατάργηση γραφής Greeklish

Όσο σταθερό και να'ναι, δεν θα βγάλουν καμμία νεότερη έκδοση λογισμικού; Ή θα βγει τελικά το επόμενο μοντέλο;;;

Βολταίρος

Όσο σταθερό και να'ναι, δεν θα βγάλουν καμμία νεότερη έκδοση λογισμικού; Ή θα βγει τελικά το επόμενο μοντέλο;;;

οταν λες επομενο μοντελο ποιο εννοεις?

τη μαυρη εκδοση?

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Χθες έγινα κι εγώ κάτοχος του Nokia E50, το οποίο αντικατέστησε το 6230 που είχα ως τώρα. Το κινητό θα το έπερνα από ένα Nokia Shop, έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να είναι κομμάτι παραεισαγωγής, αλλα επειδή θα το έφερναν απο την επόμενη εβδομάδα κατέληξα στον Γερμανό. Μου βγήκε 306€ μαζί με μια 512 κάρτα. Το πληκτρολόγιο του κινητού έχει ελληνικούς χαρακτήρες, αρκεί αυτό για να είμαι σίγουρος οτι δεν είναι απο παραεισαγωγή? Κάποιος άλλος τρόπος για να το διαπιστώσω?

Είναι η πρώτη φορά που είμαι κάτοχος κάποιου "έξυπνου" κινητού, γι' αυτό πολλές οι απορίες και θα σας πρήξω λίγο.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Στα αρνητικά οτι δεν έχει ραδιόφωνο(κάτι που δεν με ενδιαφέρει) και η κακή κάμερα (που επίσης δεν με ενδιαφέρει πάρα πολύ). Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την βελτίωση των φωτογραφιών?

Καθώς έχω TIM με ενεργοποιημένο το Non-stop Plus ένα από τα πρώτα προγράμματα που πέρασα είναι το Opera Mobile, όμως σε πολλές σελίδες έχει πρόβλημα. Στο myphone βγάζει "XML parsing failed.." και σε όσες ελληνικές προσπάθησα τις ανοίγει αλλα θέλει άλλαγμα το encoding κατι που δεν ξέρω πώς γίνεται. Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε encoding ή κάποιον αξιόλογο browser?

Κάποιο πρόγραμμα για να μπαίνω στο MSN?

Τελευταία ερώτηση, για τη ώρα, τις εφαρμογές να τις βάζω στην κάρτα μνήμης ή στο τηλέφωνο?

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ κι αν σας κούρασα.

Καλησπέρα και Χρόνια Πολλά,

Χθες έγινα κι εγώ κάτοχος του Nokia E50, το οποίο αντικατέστησε το 6230 που είχα ως τώρα. Το κινητό θα το έπερνα από ένα Nokia Shop, έτσι ώστε να μην υπάρχει περίπτωση να είναι κομμάτι παραεισαγωγής, αλλα επειδή θα το έφερναν απο την επόμενη εβδομάδα κατέληξα στον Γερμανό. Μου βγήκε 306€ μαζί με μια 512 κάρτα. Το πληκτρολόγιο του κινητού έχει ελληνικούς χαρακτήρες, αρκεί αυτό για να είμαι σίγουρος οτι δεν είναι απο παραεισαγωγή? Κάποιος άλλος τρόπος για να το διαπιστώσω?

Είναι η πρώτη φορά που είμαι κάτοχος κάποιου "έξυπνου" κινητού, γι' αυτό πολλές οι απορίες και θα σας πρήξω λίγο.

Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές. Στα αρνητικά οτι δεν έχει ραδιόφωνο(κάτι που δεν με ενδιαφέρει) και η κακή κάμερα (που επίσης δεν με ενδιαφέρει πάρα πολύ). Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για την βελτίωση των φωτογραφιών?

Καθώς έχω TIM με ενεργοποιημένο το Non-stop Plus ένα από τα πρώτα προγράμματα που πέρασα είναι το Opera Mobile, όμως σε πολλές σελίδες έχει πρόβλημα. Στο myphone βγάζει "XML parsing failed.." και σε όσες ελληνικές προσπάθησα τις ανοίγει αλλα θέλει άλλαγμα το encoding κατι που δεν ξέρω πώς γίνεται. Ξέρει κανείς πώς αλλάζουμε encoding ή κάποιον αξιόλογο browser?

Κάποιο πρόγραμμα για να μπαίνω στο MSN?

Τελευταία ερώτηση, για τη ώρα, τις εφαρμογές να τις βάζω στην κάρτα μνήμης ή στο τηλέφωνο?

Ευχαριστώ πολύ και συγγνώμη για το μεγάλο ποστ κι αν σας κούρασα.

1)δεν ειναι παραεισαγωγη, να εισαι σιγουρος.

2)photorite αλλα μη περιμενεις και πολλα, ισως να υπαρχει και αλλο αλλα εγω δε το γνωριζω.

3)ρωτα στο επισημο θεμα για το non stop στο φορουμ της tim

4)emsn

5)οπου θες, εγω προτιμω τη μνημη του τηλεφωνου (70mb ειναι αυτα...)

καλη χρονια και καλοριζικο.

1)δεν ειναι παραεισαγωγη, να εισαι σιγουρος.

2)photorite αλλα μη περιμενεις και πολλα, ισως να υπαρχει και αλλο αλλα εγω δε το γνωριζω.

3)ρωτα στο επισημο θεμα για το non stop στο φορουμ της tim

4)emsn

5)οπου θες, εγω προτιμω τη μνημη του τηλεφωνου (70mb ειναι αυτα...)

καλη χρονια και καλοριζικο.

3) Μα δεν είναι πρόβλημα της TIM αφου τον Opera Μini μπαίνει κανονικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάξω την κωδικοποιήση. Αλλα πώς?

4) Ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα για MSN με το οποίο να μπορώ να στέλνω και αρχεία?

Καλή χρονιά σε όλους και σ'ευχαριστώ mvagustagm2000 για τη βοήθεια.

3) Μα δεν είναι πρόβλημα της TIM αφου τον Opera Μini μπαίνει κανονικά. Αυτό που χρειάζεται είναι να αλλάξω την κωδικοποιήση. Αλλα πώς?

4) Ξέρει κανείς κάποιο άλλο πρόγραμμα για MSN με το οποίο να μπορώ να στέλνω και αρχεία?

Καλή χρονιά σε όλους και σ'ευχαριστώ mvagustagm2000 για τη βοήθεια.

3)λυπαμαι δε μπορω να σε βοηθησω.:(

4)ομοιως με την απαντηση 3) :p

καλη χρονια και σε εσενα.:D

Kαλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Ενδιαφέρομαι για το Ε50 και θα ήθελα να ξέρω εάν γνωρίζει κανείς τη διαθεσιμότητα της συσκευής στην Cosmοte και ειδικά στη μαύρη έκδοση...
WOLFGUARD OF ANGBAND

Kαλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους.Ενδιαφέρομαι για το Ε50 και θα ήθελα να ξέρω εάν γνωρίζει κανείς τη διαθεσιμότητα της συσκευής στην Cosmοte και ειδικά στη μαύρη έκδοση...

καπου ειχα ακουσει οτι η cosmote δε θα διαθεσει τη εν λογω εκδοση.

ρωτα σε αυτο το νουμερο: 13838.

:)