Jump to content

[Επίσημο] Nokia E50

nervous
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παντως κανονικα το κινητο εχει καμερα και σε μεγαλη αλυσιδα που εχουν μερικα ψευτικα δειγματα το εμφανιζει με καμερα...τωρα τι συμβαινει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..

• Απαντήσεις 759
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Παντως κανονικα το κινητο εχει καμερα και σε μεγαλη αλυσιδα που εχουν μερικα ψευτικα δειγματα το εμφανιζει με καμερα...τωρα τι συμβαινει ειναι αλλου παπα ευαγγελιο..

Μα δε συμβαίνει κάτι παράξενο... Απλά στην ελλάδα δε θα διατεθεί η έκδοση χωρίς τη κάμερα. Δε ξέρω τι γίνεται στην υπόλοιπη ευρώπη, αλλά εδώ δυστυχώς μόνο με κάμερα μπορεί κάποιος να το προμηθευτεί, τουλάχιστον ακόμη.

Γιατί τόση φασαρία για την κάμερα! Το τηλέφωνο το έχω 20 ημέρες, και ενώ πριν είχα το 6233 το Ν73 & το Κ800, τα έχω ξεχάσει όλα! Το Ε50 είναι απλά κορυφαίο. Όπως πολύ σωστά λένε κάποιοι φίλοι, όποιος θέλει καλές φωτογραφίες ας πάρει φωτογραφική. Πηστεύω ότι είναι καλό να έχει ένα κινητό μια ικανοποιητική φωτογραφική για χρήση σε κάποια ανάγκη. Απο κει και πέρα άλλα είναι τα χαρακτηριστικά που μετράνε. Το Ε50 είναι symbian, πολύ λεπτό, ελαφρύ, κορυφαία ποιότητα, πολύ καλή μπαταρία, βελτιωμένος ήχος στο ακουστικό και η φωτογραφική του αρκετά καλή για 1,3ΜΡ. Με αυτά υπ'όψη τα 300 ευρώ είναι καταπληκτική τιμή. Το μόνο που ίσως δεν έπρεπε να λείπει είναι το ραδιόφωνο, αλλά πιστέψτε με, όλα τα άλλα πλεονεκτήματα με έχουν κάνει να ξεχάσω αυτή την έλλειψη. Στις 20 ημέρες αντί να αρχίσω να το βαριέμαι, κάθε ημέρα το εκτιμώ περισσότερο. Όσο για τα mp3 και ράδιο, έχω πάρει από το Πλαίσιο ένα mp3 player 512MB σχεδόν όσο έχει μια κάρτα μνήμης και κάνω καλύτερη δουλειά. :yahoo:

Το ειδα σε ενα φιλο μου και ομολογω οτι μου αρεσε η οθονη αλλα δεν ειχαν χρονο να το ξεψαχνισω. Εχει καλη αφη στα πληκτρα αλλα δυστυχως θεωρω ως μειονεκτημα των γεγονος οτι δεν ειναι 3G και δεν εχει wi-fi. Κατα τα αλλα η τιμη του ειναι σουπερ.

Wirelessly posted (Opera/8.01 (J2ME/MIDP; Opera Mini/1.2.2960/1316; en; U; ssr))

Εγώ προσωπικα θα το ήθελα χωρίς κάμερα, γιατί έτσι ίσως γλίτωνα μερικά ευρώ. Το θέμα αυτό δε με απασχολεί μιας και εχω φωτογραφική μηχανή οπότε δε χρειάζομαι κινητό για αυτή τη δουλειά. Στο κάτω - κάτω απλά θα ήταν μια συσκευή παραπάνω στην ούτως ή άλλως τεράστια γκάμα της εταιρείας. Αντιθέτως η έλλειψη ραδιοφώνου είναι για εμένα αρνητική παράμετρος.

Εβάλα στο κινητο ενα Yetisports και θελω να το σβησω και μου λεει αδυναμια διαγραφης.ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;;;;;;;;:( :( :mad: :mad:

Και κατι αλλο αν γνωριζετε.

Οταν παω να ανοιξω ενα απο αυτα μου λεει συνεχεια

Μενου:Μνημη πληρης.Κλειστε καποιες εφαρμογες και ξαναδοκιμαστε γιατι;;;;;:mad: :mad: :mad: :( :(

Σας ευχαριστω εκ των πρωτερων.

Ο εξυπνος ανθρωπος παραδεχεται παντα το λαθος του, ο πονηρος βρισκει δικαιολογιες αλλα ο βλακας παντα επιμενει!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Είμαι μεταξύ του Ε50 και του 6233 τι να προτιμήσω? Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα στην κάμερα πιθανόν να το προτιμούσα με 3g αλλά με ενδιαφέρει η αυτονομία και το design!
Η ομορφιά θα σώσει τον κόσμο!!

Είμαι μεταξύ του Ε50 και του 6233 τι να προτιμήσω? Δεν με ενδιαφέρει η ποιότητα στην κάμερα πιθανόν να το προτιμούσα με 3g αλλά με ενδιαφέρει η αυτονομία και το design!

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σχετική δημοσκόπηση στους διαξιφισμούς... Ριξε εκεί μια μάτια.

Υπάρχει σε εξέλιξη μια σχετική δημοσκόπηση στους διαξιφισμούς... Ριξε εκεί μια μάτια.

Η ένδειξη του σήματος και της μπαταρίας είναι η κλασσική των nokia ?

Η ένδειξη του σήματος και της μπαταρίας είναι η κλασσική των nokia ?

αυτο θα σου το πουν καλυτερα οι κατοχοι των συσκευων...:D

Που είναι ακριβώς αυτό; Γιατί δεν το βρίσκω.

Παιδιά μια ερωτησούλα.. Επειδή το πήραμε σε ένα στέλεχος της εταιρίας... θέλει να διαβάζει τα μενού με πιο μεγάλα γράμματα... Είναι αυτό δυνατό?:O

ante θα ειμαι και ο πρωτος με προβλημα???????

το καλωδιο usb δεν κανει επαφη.moνο οταν το κραταω με το χερι προς τακατω το βλεπει...

ελπιζω με το αντιγραφο ασφαλειας να ειμαι οκ μετα..

Γιατί τόση φασαρία για την κάμερα! Το τηλέφωνο το έχω 20 ημέρες, και ενώ πριν είχα το 6233 το Ν73 & το Κ800, τα έχω ξεχάσει όλα! Το Ε50 είναι απλά κορυφαίο. Όπως πολύ σωστά λένε κάποιοι φίλοι, όποιος θέλει καλές φωτογραφίες ας πάρει φωτογραφική. Πηστεύω ότι είναι καλό να έχει ένα κινητό μια ικανοποιητική φωτογραφική για χρήση σε κάποια ανάγκη. Απο κει και πέρα άλλα είναι τα χαρακτηριστικά που μετράνε. Το Ε50 είναι symbian, πολύ λεπτό, ελαφρύ, κορυφαία ποιότητα, πολύ καλή μπαταρία, βελτιωμένος ήχος στο ακουστικό και η φωτογραφική του αρκετά καλή για 1,3ΜΡ. Με αυτά υπ'όψη τα 300 ευρώ είναι καταπληκτική τιμή. Το μόνο που ίσως δεν έπρεπε να λείπει είναι το ραδιόφωνο, αλλά πιστέψτε με, όλα τα άλλα πλεονεκτήματα με έχουν κάνει να ξεχάσω αυτή την έλλειψη. Στις 20 ημέρες αντί να αρχίσω να το βαριέμαι, κάθε ημέρα το εκτιμώ περισσότερο. Όσο για τα mp3 και ράδιο, έχω πάρει από το Πλαίσιο ένα mp3 player 512MB σχεδόν όσο έχει μια κάρτα μνήμης και κάνω καλύτερη δουλειά. :yahoo:

Τότε με τον ίδιο τρόπο εγώ θα σου απαντήσω τι να το κάνεις το SYMBIAN ...παίρνεισ ένα κινητό των 80 ευρώ και παίρνεις ένα ppc για τις εφαρμογές παίρνεις και λενα ipod άντε και ένα ραδιόφωνο αα ναι και μια φωτογραφική . Το κινητό πολυσυκσευή το παίρνεις για να τα έχεις όλα μαζί σου χωρίς να κρατάσ συνεχώς μια τ΄σαντα μαζί σου για να τα εχεις όλα μέσα (ή χωρίς να ελέγχεις συνέχεια τις τσέπες σου μήπως έχεις ξεχάσει κάτι ) Το ε50 είναι ένα πάρα πολύ καλό κινητό απευθενεται σε εμπαγγελματίες. Όποιοι έχουν ανάγκη για camera , radio καi.... να πάρουν άλλο κινητό

Paidia exo to E50 mia ebdomada kai mou bgazei ena provlima me to real player.Otan anoigw ta video pou exw stin ekthesi kapoies fores meta apo orismenes fores kollaei kai kollaei to kinito teleiws me sinepeia na bgazw tin mpataria.Ti na kanw?

Τελικά οσοι το έχουν πάρει είναι ευχαριστημένοι και τι προβλήματα τους εχει παρουσιάσει?Η αυτονομία του είναι καλή?Είναι γρήγορο σαν symbian κινητό που είναι?

Το εχω μολις μια μερα και δεν μπορω να ειμαι απολυτος,αλλα οι μεχρι τωρα εντυπωσεις ειναι μόνο θετικες.

Καλη ποιοτητα κατασκευης.

Περιλαμβανεται στην συσκευασία:καλωδιο USB, ανταπτορας για παλιο φορτιστη,handsfree.

Αριστη ποιοτητα ηχου στις συνομιλιες.

Η μπαταρια δεν εχει παρει χαμπαρι ακομα απο χτες το βραδυ που το εχω ταραξει σε υπερυθρες και οτι φανταστεις.

Η καμερουλα του φαινεται καλή για τα "κιλά" της.

Ο ογκος του ειναι μαλλον μικροτερος απο οτι φανταζεται κανεις οταν το βλεπει στις φωτο.

Τα κουμπια ειναι λιγο μικρα και ευαίσθητα αλλα για μενα ειναι απλα θεμα συνηθειας,μετα μπορει να γινει πλεονέκτημα.

Η γραμματοσειρα επισης ειναι μικρη,εγω δεν εχω προβλημα με αυτο και ουτε εχω ψαξει να την αλλαξω,νομιζω οτι ειναι παλι θεμα συνηθειας.

Εκτος απροοπτου θα το εχω για καμια διετια!

Το εχω μολις μια μερα και δεν μπορω να ειμαι απολυτος,αλλα οι μεχρι τωρα εντυπωσεις ειναι μόνο θετικες.

Καλη ποιοτητα κατασκευης.

Περιλαμβανεται στην συσκευασία:καλωδιο USB, ανταπτορας για παλιο φορτιστη,handsfree.

Αριστη ποιοτητα ηχου στις συνομιλιες.

Η μπαταρια δεν εχει παρει χαμπαρι ακομα απο χτες το βραδυ που το εχω ταραξει σε υπερυθρες και οτι φανταστεις.

Η καμερουλα του φαινεται καλή για τα "κιλά" της.

Ο ογκος του ειναι μαλλον μικροτερος απο οτι φανταζεται κανεις οταν το βλεπει στις φωτο.

Τα κουμπια ειναι λιγο μικρα και ευαίσθητα αλλα για μενα ειναι απλα θεμα συνηθειας,μετα μπορει να γινει πλεονέκτημα.

Η γραμματοσειρα επισης ειναι μικρη,εγω δεν εχω προβλημα με αυτο και ουτε εχω ψαξει να την αλλαξω,νομιζω οτι ειναι παλι θεμα συνηθειας.

Εκτος απροοπτου θα το εχω για καμια διετια!

Θα συμφωνησω μαζι σου. Η γραμματοσειρα δεν ακριβως οτι ειναι μικρη αλλα η αναλυση ειναι πολυ μεγαλη. Εμενα μου αρεσε πολυ η οθονη του. Οσο για το μεγεθος ειναι το υπερβολικα ικανοποιητικο για symbian. Τα κουμπα ειναι λιγουδακι μικρα αλλα εχουν εκπληκτικη ποιοτητα κατασκευης!

Με 'γειά σε όσους το έχουν αποκτήσει.

Έχω ρωτήσει διάφορα vodafone stores αν το έχουν και όλοι μου λένε πως υπάρχει έλλειψη. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει ή αν γνωρίζει κάποιο vodafone shop που το είδε πρόσφατα.

Λόγω επιδότησης, μπορώ να το αγοράσω μόνο από το συγκεκριμένο δίκτυο.

Ευχαριστώ

Never argue with an idiot. They drag you down to their level then beat you with experience!

Με 'γειά σε όσους το έχουν αποκτήσει.

Έχω ρωτήσει διάφορα vodafone stores αν το έχουν και όλοι μου λένε πως υπάρχει έλλειψη. Μπορεί κανείς να το επιβεβαιώσει ή αν γνωρίζει κάποιο vodafone shop που το είδε πρόσφατα.

Λόγω επιδότησης, μπορώ να το αγοράσω μόνο από το συγκεκριμένο δίκτυο.

Ευχαριστώ[/quote

Ενώ υπάρχει στον κατάλογο της βόνταφον ο πωλητής που συνεργαζόμαστε μου λέει οτι ακόμη δεν έχει ερθει στις αποθήκες τους.